dtzgr Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 Δεν καταλαβαίνω ποιο είναι το πρόβλημα να πούνε "αυτό είναι το αμάξι, αυτή η ιστορία του, αυτή η τιμή του", από το να λένε ένα σωρό ψέματα και πάλι η τιμή να είναι χαμηλή... Πιο εύκολα θα το αγοράσει κάποιος που ξέρει/βλέπει εξ αρχής όλα τα κουσουρια από έναν άλλο που το θεωρεί και με το δίκιο του no go γιατί ποιος ξέρει τι άλλο παίζει και δεν μας το λένε. Ας το 'χει ο μαντράς να το χαίρεται, λοιπόν.
foreli Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 19 λεπτά πριν, bromiaris είπε Άντε να δεχτούμε ότι έχει γυρισμένα χιλιόμετρα… Στα ούτε 2 χρόνια πόσα μπορεί να έχει διανύσει περισσότερο (γιατί έχει 11500)… Επιπλέων 20-25-30000km; Πάλι καινούργιο είναι όσον αφορά τα χιλιόμετρα… Εκεί κόλλησα κι εγώ, πόσο χάλια να είναι πια; και πέρα από την κοινή λογική, που εύκολα παραβιάζεται, το αμάξι δεν φέρει σημάδια φθοράς λόγω χρήσης,το οποίο δεν δικαιολογεί πολλά περισσότερα χιλιόμετρα.
bromiaris Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 13 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε 100 000 άνετα.Που ξερεις ποιος το είχε και δεν ήταν πχ πωλητης; Σωστά μπορεί να είχε και 300.000...
Mansora Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 17 λεπτά πριν, bromiaris είπε Άντε να δεχτούμε ότι έχει γυρισμένα χιλιόμετρα… Στα ούτε 2 χρόνια πόσα μπορεί να έχει διανύσει περισσότερο (γιατί έχει 11500)… Επιπλέων 20-25-30000km; Πάλι καινούργιο είναι όσον αφορά τα χιλιόμετρα… Αν είχε γνήσια 45 πάλι θα πουλαγε σαν ζεστό ψωμι όποτε η λογική λέει ότι έχει κόψει πολύ παραπάνω ειδικά αν ήταν κανένα leasing όπως γίνεται τις περισσότερες φορές. Ας πάρουμε την περίπτωση σου που θεωρεις ότι επειδή έκοψαν και 30000 πάλι καινούργιο είναι και τα 11500 είναι τελικά 40+. Σκέψου πόσα πράγματα πρέπει να αλλάξεις προληπτικά μετά από κάποια χιλιόμετρα (ιμαντες αντλιες κτλ) και εσύ να εχεις καθυστερήσει την αλλαγή τους για 30000 τι κοστος μπορεί να σου προκαλέσει.
bromiaris Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 12 λεπτά πριν, turbat0s είπε Το point είναι η κοροιδία, η προσπάθεια για εξαπάτηση. Δεν αντιλέγω αλλά δεν γνωρίζουμε αν συντελείται κοροϊδία… Εξάλλου ο φίλος έλεγξε και μπορεί να ξανά ελέγξει το αυτοκίνητο… Αλλά ξέχασα… Στο insomnia είμαστε όπου… Αν δώσεις πρώτα τα χρήματα χωρίς να σου έχουν στείλει την παραγγελία είσαι κορόιδο… Αν στείλεις εσύ την παραγγελία χωρίς να σου έχουν βάλει τα χρήματα είσαι πάλι κορόιδο… Επίσης όλοι μαντράδες και ιδιώτες είναι απατεώνες εξ ορισμού… 1
squib Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 η τιμή είναι το τυράκι. Μη πέσεις στη παγίδα. Το ξέρω ότι είναι δύσκολο αλλά βρες ένα από ιδιώτη.
bromiaris Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, squib είπε η τιμή είναι το τυράκι. Μη πέσεις στη παγίδα. Το ξέρω ότι είναι δύσκολο αλλά βρες ένα από ιδιώτη. Άστο ρε φίλε… Αυτό μου έλεγαν και εμένα και αγόρασα από ιδιώτη… Ένα θα πω... έβλεπε συνεργείο και έστριβε… Στα 3 χρόνια που το κράτησα μου είχε κοστίσει +50% από το κόστος αγοράς του σε βλάβες… Και φυσικά όταν το πούλησα έχασα και άλλο ένα 50% από το αρχικό κόστος απόκτησης του για να το ξεφορτωθώ… Συμπέρασμα… Ο απατεώνας βρίσκεται παντού… όχι μόνο σε μάντρα… Επεξ/σία 12 Νοεμβρίου 2019 από bromiaris 2
squib Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, bromiaris είπε Άστο ρε φίλε… Αυτό μου έλεγαν και εμένα και αγόρασα από ιδιώτη… έβλεπε συνεργείο και έστριβε… Στα 3 χρόνια που το κράτησα μου είχε κοστίσει +50% από το κόστος αγοράς του σε βλάβες… Μαζί σου! Αλλά καταλαβαίνεις ότι ο μαντράς και ο επαγγελματίας προσπαθεί να μεγιστοποιήσει το κέρδος του σε μία δύσκολη αγορά. Βούλγαρος πωλητής που αν βάλεις το κινητό του στο google εμφανίζει και άλλα οχήματα με φωτογραφίες από εξωτερικο, συνεπώς το κάνει επάγγελμα και το καλύπτει με ιστορίες. Και συζητάμε ακόμα εάν πρέπει να το πάρει TS. 1 1
ProponitisTouKanape Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 7 λεπτά πριν, bromiaris είπε Άστο ρε φίλε… Αυτό μου έλεγαν και εμένα και αγόρασα από ιδιώτη… Ένα θα πω... έβλεπε συνεργείο και έστριβε… Στα 3 χρόνια που το κράτησα μου είχε κοστίσει +50% από το κόστος αγοράς του σε βλάβες… Και φυσικά όταν το πούλησα έχασα και άλλο ένα 50% από το αρχικό κόστος απόκτησης του για να το ξεφορτωθώ… Συμπέρασμα… Ο απατεώνας βρίσκεται παντού… όχι μόνο σε μάντρα… Το αν ο πωλητής είναι ιδιώτης, δε σημαίνει πως το αυτοκίνητο το αγοράζουμε τυφλά. Κι εγώ απο ιδιώτη αγόρασα αλλά είχε και βιβλίο σέρβις και παραδόθηκε με φρέσκο σέρβις στην αντιπροσωπεία. Προφανώς ο απατεώνας βρίσκεται παντού, για αυτό θέλει πολλή προσοχή...
Dark_Nightfall Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 6 λεπτά πριν, bromiaris είπε Συμπέρασμα… Ο απατεώνας βρίσκεται παντού… όχι μόνο σε μάντρα… Ισχύει ,αλλά όπως και να το κάνουμε έχεις πιο πολλές πιθανότητες να πέσεις σε απατεώνα επαγγελματία.Στην τελική για να είσαι 100% σίγουρος το παίρνεις καινούργιο.
blackraven Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 Σε καμία περίπτωση δεν πληρώνεις προκαταβολή ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΟΓΟ. Ο πωλητής εκτελωνίζει το αυτοκίνητο,πληρώνει τον ΦΠΑ σε Βουλγαρία,σου δείχνει ΟΛΑ τα χαρτιά,τα ελέγχει δικηγόρος ή λογιστής και ΜΕΤΑ πληρώνεις το αντίτιμο της αγοράς. Το car.gr είναι ξεκάθαρο στους όρους χρήσης ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ,βρωμάει ΑΠΑΤΗ
csontheline Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 Αφού το λέει ξεκάθαρα, το αυτοκίνητο είναι Κενυριο. Δεν μπορώ να καταλάβω για ποιον λόγο δεν τρέχεις για την ευκαιριαρα;;; Κενυριο λέμεεεε
leolipop Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, blackraven είπε Σε καμία περίπτωση δεν πληρώνεις προκαταβολή ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΟΓΟ. Ο πωλητής εκτελωνίζει το αυτοκίνητο,πληρώνει τον ΦΠΑ σε Βουλγαρία,σου δείχνει ΟΛΑ τα χαρτιά,τα ελέγχει δικηγόρος ή λογιστής και ΜΕΤΑ πληρώνεις το αντίτιμο της αγοράς. Το car.gr είναι ξεκάθαρο στους όρους χρήσης ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ,βρωμάει ΑΠΑΤΗ Σήμερα διάβασα για εξάρθρωση κυκλώματος στη Θεσσαλονίκη που έπαιρναν 500αρικα ως προκαταβολές για αυτοκινητα μεσω αγγελιών και μετά εξαφανίζονταν...Όπως τα γράφεις είναι. 2
foreli Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 Παιδιά διάβασα πολύ προσεκτικά όλα σας τα μηνύματα. Είναι δύσκολο να είσαι καχύποπτος και όχι προκατειλημμένος. Προσπαθώ να μην είμαι το δεύτερο, αλλά είμαι πάντα το πρώτο. Και η αλήθεια είναι πως δεν βγάζει νόημα πώς αυτός ο άνθρωπος βγάζει κέρδος με αυτές τις τιμές και τα δεδομένα που παρουσιάζει. Ειδικά όταν θα πρέπει να πληρώσει και τον εκτελωνισμό μόνος του... Το αφήνω να σκουριάσει κι άλλο, αρκετό χρόνο και χρήματα ξόδεψα ήδη. Σας ευχαριστώ όλους για τη συμβολή σας, ήταν καταλυτική για να ηρεμήσω! 5
tutuyo Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 Σωστη και ωριμη η αντιδραση σου φιλε, ειπαμε να κυνηγαμε τις προσφορες αλλα εδω ηταν πολυ μπερδεμενη η φαση. Περα απο την κατασταση του αυτοκινητου, νομιζω οτι το οικονομικο (χαμηλη τιμη-περιθωριο κερδους) ειναι το πιο σημαντικο. Ευκαιρια θα ηταν να στο εδινε πχ ενα λογικο ποσο κατω απο την κατωτερη τιμη πχ ενα 500αρικο, αντε 1000ρικο να πεις οτι βιαζεται να το δωσει. Εδω ξεκινα απο τα 2 χιλ κατω, δλδ κατευθειαν ξεκινα με χασουρα το 1/4 της αξιας του αμαξιου, που σημαινει οτι το σκοτωνει. Αυτο που εχασα ομως ειναι η αντιδραση του μηχανικου φιλου σου, στα αλατια. Δεν τα αξιολογησε, τα προσπερασε ετσι απλα? Δεν σε καθοδηγησε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα