JiovanniGeorgeo Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 Δεν έχει κανείς καμιά άκρη για καμιά μαζική αγορά HEETS; Έχω βρει την υγειά μου με δαύτα, αλλά ότι αξίζει παρακοστίζει σήμερα και παλεύω μήπως βρω κάνα bundle να κάνω save.. Κανείς;
TariffGr Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 8 ώρες πριν, JiovanniGeorgeo είπε Δεν έχει κανείς καμιά άκρη για καμιά μαζική αγορά HEETS; Έχω βρει την υγειά μου με δαύτα, αλλά ότι αξίζει παρακοστίζει σήμερα και παλεύω μήπως βρω κάνα bundle να κάνω save.. Κανείς; Μόνο από τις άγγελιες του insomnia άμα βρεις κάτι πολύ δυνατό ή από αγγελίες γενικώς.
ELTASSOS Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 Στην ουκρανια ειναι τζαμπα αλλα αν ωαλεις μεταφορικα δασμους κλπ πιο ακριβα θα σου ερθει. Εκτος αν εχεις ανθρωπο που παει συχνα....
JiovanniGeorgeo Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 Πως γίνεται η Ουκρανία να έχει κάτι τυποποιημένο με τέτοια διαφορά;
ManFromEarth Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 εχουν πολυ χαμηλοτερο φορο για προιοντα καπνου.
ELTASSOS Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 Οπως ειπαν παραπανω ειναι η τιμη χωρις φορους φπα και ολα τα ελληνικα χαρατσια που στο τελος οι εταιρειες τα περνανε στην τελικη τιμη..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα