kiko33gr Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 Καλησπέρα παιδιά, Χθες πήγα να ξεκινήσω ένα παιχνίδι και μετά από λίγη ώρα που προσπαθούσε να διαβάσει το cd μου έβγαλε το παραπάνω μήνυμα με ερωτηματικό αντί για εικόνα. Όταν το βάζω μέσα, ακούγεται ένας μηχανικός ήχος, σαν να προσπαθεί να πιάσει το cd 3 φορές, μετά κάνει σαν να το βγάζει-βάζει (απλά ήχος, το cd δε βγαίνει) και άλλες 3 φορές να προσπαθεί να το πιάσει. Έπειτα εμφανίζεται το μήνυμα. Διάβασα διάφορα στο internet και αυτό που δουλεύει για τώρα είναι να χτυπάω ελαφρά το play από τη πλευρά του cd. Έτσι φορτώνει χωρίς κανένα πρόβλημα. Το παράξενο είναι ότι άλλο cd που δοκίμασα δούλεψε, άλλα 2-3 όχι. Άλλος με το ίδιο πρόβλημα; Διαβάζω ότι συμβαίνει αρκετά σε Pro 1ης γενειάς. Πως το αντιμετωπίσατε; Θυμάμαι ότι είχα πάρει και την επέκταση εγγύησης από τα Public και πρέπει να βρω το χαρτί. Σκοπεύω να το πάω να δω τι θα μου πουν, αλλά είμαι εξωτερικό και θα γυρίσω μόνο για μερικές μέρες τα Χριστούγεννα. Το έχει πάει κανένας; Θα το ελέγξουν γρήγορα ή θα με τραβάνε κανά μήνα μέχρι να το πάρω πίσω; Οποιοδήποτε σχόλιο δεκτό. Ευχαριστώ!
mikele13- Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 19 ώρες πριν, kiko33gr είπε Καλησπέρα παιδιά, Χθες πήγα να ξεκινήσω ένα παιχνίδι και μετά από λίγη ώρα που προσπαθούσε να διαβάσει το cd μου έβγαλε το παραπάνω μήνυμα με ερωτηματικό αντί για εικόνα. Όταν το βάζω μέσα, ακούγεται ένας μηχανικός ήχος, σαν να προσπαθεί να πιάσει το cd 3 φορές, μετά κάνει σαν να το βγάζει-βάζει (απλά ήχος, το cd δε βγαίνει) και άλλες 3 φορές να προσπαθεί να το πιάσει. Έπειτα εμφανίζεται το μήνυμα. Διάβασα διάφορα στο internet και αυτό που δουλεύει για τώρα είναι να χτυπάω ελαφρά το play από τη πλευρά του cd. Έτσι φορτώνει χωρίς κανένα πρόβλημα. Το παράξενο είναι ότι άλλο cd που δοκίμασα δούλεψε, άλλα 2-3 όχι. Άλλος με το ίδιο πρόβλημα; Διαβάζω ότι συμβαίνει αρκετά σε Pro 1ης γενειάς. Πως το αντιμετωπίσατε; Θυμάμαι ότι είχα πάρει και την επέκταση εγγύησης από τα Public και πρέπει να βρω το χαρτί. Σκοπεύω να το πάω να δω τι θα μου πουν, αλλά είμαι εξωτερικό και θα γυρίσω μόνο για μερικές μέρες τα Χριστούγεννα. Το έχει πάει κανένας; Θα το ελέγξουν γρήγορα ή θα με τραβάνε κανά μήνα μέχρι να το πάρω πίσω; Οποιοδήποτε σχόλιο δεκτό. Ευχαριστώ! Αλλαγή λέιζερ χρειάζεται. Έχει τύχει τό ίδιο πρόβλημα σε κονσόλα φίλου. Το αλλάξαμε και όλα πένα.... 1 1
kiko33gr Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 4 ώρες πριν, mikele13- είπε Αλλαγή λέιζερ χρειάζεται. Έχει τύχει τό ίδιο πρόβλημα σε κονσόλα φίλου. Το αλλάξαμε και όλα πένα.... Ευχαριστώ, φίλε μου. Μήπως θυμάσαι από που πήρατε το λέϊζερ και πόσο; Θα δοκιμάσω πρώτα στα Public βέβαια, αλλα αν δε μου το φτιάξουν θα το κάνω μόνος μου.
mikele13- Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 Κοίτα modchip μαγαζί στον Αγ.Δημητριο έχει ανταλλακτικό και στο φτιάχνει κιόλας. Το public δεν πρόκειται να ασχοληθεί, θα σου πει να πας Sony. 1
kiko33gr Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 Καλό το μαγαζί, βλέπω να έχει τα πάντα από ανταλλακτικά. Υποτήθεται γι'αυτό πήρα την επέκταση εγγύησης από τα Public, για να ασχοληθούν αυτοί. Όταν μου τη πουλούσαν, μου είπαν ότι θα μου δώσουν κατευθείαν καινούρια κονσόλα. Για να δούμε.
kostiger Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 33 λεπτά πριν, kiko33gr είπε Καλό το μαγαζί, βλέπω να έχει τα πάντα από ανταλλακτικά. Υποτήθεται γι'αυτό πήρα την επέκταση εγγύησης από τα Public, για να ασχοληθούν αυτοί. Όταν μου τη πουλούσαν, μου είπαν ότι θα μου δώσουν κατευθείαν καινούρια κονσόλα. Για να δούμε. Κοίτα και e-bay Αγγλία... Είναι φαρμακείο οι εγχώριοι πωλητές..
Mhlogiatros Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, kiko33gr είπε Καλό το μαγαζί, βλέπω να έχει τα πάντα από ανταλλακτικά. Υποτήθεται γι'αυτό πήρα την επέκταση εγγύησης από τα Public, για να ασχοληθούν αυτοί. Όταν μου τη πουλούσαν, μου είπαν ότι θα μου δώσουν κατευθείαν καινούρια κονσόλα. Για να δούμε. Αν δε δινουν καινουργια πρεπει να φανε μερικες μηνυσεις για τις δηθεν "επεκτασεις εγγυησεις" που πουλανε και μετα σε στελνουν στα λαμογια που σου επιστρεφουν αλλη μτχ κονσολα . Και το δικο μου αχρησιμοποίητο και το 1ο δισκακι που εβαλα δε το ακουω καλα κανει περιεργο θορυβο το μοτερ. Επεξ/σία 13 Νοεμβρίου 2019 από Mhlogiatros
mikele13- Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 4 ώρες πριν, kiko33gr είπε Καλό το μαγαζί, βλέπω να έχει τα πάντα από ανταλλακτικά. Υποτήθεται γι'αυτό πήρα την επέκταση εγγύησης από τα Public, για να ασχοληθούν αυτοί. Όταν μου τη πουλούσαν, μου είπαν ότι θα μου δώσουν κατευθείαν καινούρια κονσόλα. Για να δούμε. Εγώ όταν βιάζομαι να φτιάξω το οτιδήποτε, αγοράζω από εκεί. Αν όχι, παραγγέλνω από Αγγλία όπως ανέφερε ο @kostiger
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα