Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα για άλλη μια φορά σε αυτή την κατηγορία. 

Ψάχνω tablet για τη μαμά μου, έχει ένα LG Gpad 7'' εδώ και 3-4 χρόνια και θέλω να της το αλλάξω γιατί η μνήμη του είναι τραγικά μικρή και πλέον δεν έχει χώρο ούτε για να ενημερώσει τις 2-3 εφαρμογές που έχει. 

Χρήματα: 100-200

Χρήση: Browsing, Facebook, messenger, YouTube, παιχνίδια τύπου Candy Crush 

Μέγεθος οθόνης: Όσο πιο μικρό κι ελαφρύ τόσο καλύτερο για εκείνη.

Wifi μόνο, δεν το παίρνει εκτός σπιτιού, ούτε το θέλει για φωτογραφίες, έχει το κινητό της. Μπαταρία αδιάφορη, αγορά μόνο από Ελλάδα και θα ήθελα καινούριο. 

Το δίλημμά μου είναι το εξής, να της πάρω το Samsung Galaxy Tab A (2019) 8'' που έρχεται με μνήμη 32GB και RAM 2GB ή να πάω σε Samsung Galaxy Tab A (2019) 10.1" (64GB) που διαθέτει περισσότερο χώρο και 3GB RAM και θα είναι καλύτερο σε βάθος χρόνου; Μόνο πρόβλημα το βάρος του, αν ήταν ίδια, θα έπαιρνα το δεύτερο. Αν το πρώτο λειτουργεί απροβλημάτιστα με τα 2GB RAM και θα μπορεί να αντεπεξέλθει, θα πάω για το μικρότερο. 

Δημοσ.
2 hours ago, Toxo <3 lover said:

Καλησπέρα για άλλη μια φορά σε αυτή την κατηγορία. 

Ψάχνω tablet για τη μαμά μου, έχει ένα LG Gpad 7'' εδώ και 3-4 χρόνια και θέλω να της το αλλάξω γιατί η μνήμη του είναι τραγικά μικρή και πλέον δεν έχει χώρο ούτε για να ενημερώσει τις 2-3 εφαρμογές που έχει. 

Χρήματα: 100-200

Χρήση: Browsing, Facebook, messenger, YouTube, παιχνίδια τύπου Candy Crush 

Μέγεθος οθόνης: Όσο πιο μικρό κι ελαφρύ τόσο καλύτερο για εκείνη.

Wifi μόνο, δεν το παίρνει εκτός σπιτιού, ούτε το θέλει για φωτογραφίες, έχει το κινητό της. Μπαταρία αδιάφορη, αγορά μόνο από Ελλάδα και θα ήθελα καινούριο. 

Το δίλημμά μου είναι το εξής, να της πάρω το Samsung Galaxy Tab A (2019) 8'' που έρχεται με μνήμη 32GB και RAM 2GB ή να πάω σε Samsung Galaxy Tab A (2019) 10.1" (64GB) που διαθέτει περισσότερο χώρο και 3GB RAM και θα είναι καλύτερο σε βάθος χρόνου; Μόνο πρόβλημα το βάρος του, αν ήταν ίδια, θα έπαιρνα το δεύτερο. Αν το πρώτο λειτουργεί απροβλημάτιστα με τα 2GB RAM και θα μπορεί να αντεπεξέλθει, θα πάω για το μικρότερο. 

2gb ειναι νορμαλ.ουτε πολυ ουτε λιγο.για νορμαλ χρηση θα τα βγαλει περα.αλλα γενικα για πιο futureproof ασχετα που μπορει να μην του κανει τρελη χρηση θα προτιμουσα με 3 giga. τωρα για τις inches καπου κερδιζεις καπου χανεις.μεγαλυτερη οθονη πιο ανετο αλλα πιο βαρυ.μικροτερη οθονη βγαζεις λιγο τα ματια ειδικα για ατομο λιγο μεγαλης ηλικιας αλλα πιο ελαφρυ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...