Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οι πληροφοριες που δινεις ειναι επιεικως ανεπαρκεις και το θεμα πολυπλοκο

Εφοσον εχεις δικηγορο που ασχολειται,πιθανως εισαι σε καλο δρομο

Γινεται χαμος στην επαρχια με το κτηματολογιο, οι περισσοτεροι δεν εχουν κανονικους τιτλους και ολοι θελουν να τακτοποιησουν τα θεματα τους...χτες γιατι σε λιγο καιρο θα αρχισουν και προστιμα για οσους δεν πανε κτηματολογιο 

• 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

εχει κανεις σας υποψη του καποιον συμβολαιογραφο αθηνας η πειραια που να ειναι γρηγορος και οχι απαιτητικος στην χαρτουρα για συνταξη συμβολαιου?>

Δημοσ.
1 ώρα πριν, akiszouzou είπε

εχει κανεις σας υποψη του καποιον συμβολαιογραφο αθηνας η πειραια που να ειναι γρηγορος και οχι απαιτητικος στην χαρτουρα για συνταξη συμβολαιου?>

Μερικες φορες η χαρτουρα ειναι απαραιτητη για προστασια και του πωλητη και του αγοραστη .

• 9 μήνες μετά...
Δημοσ.

Και εγώ μια απο τα ίδια. Διαθήκη του πατέρα μου αράζει ένα χρόνο τώρα στον συμβολαιογράφο και αυτός βαράει μύγες. Συμβόλαια σχέδια όλα έτοιμα. Κατέβαινε σε εκλογές, εκλέχθηκε και είναι όλη τη μέρα σε εκδηλώσεις και σε φωτογραφίες. Έχω χάσει 2-3ς αγοραστές και δεν έχω φτιάξει το κτηματολόγιο.

Και άρχισαν και απεργία τώρα χαχαχα

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, gorilas13 είπε

Και εγώ μια απο τα ίδια. Διαθήκη του πατέρα μου αράζει ένα χρόνο τώρα στον συμβολαιογράφο και αυτός βαράει μύγες. Συμβόλαια σχέδια όλα έτοιμα. Κατέβαινε σε εκλογές, εκλέχθηκε και είναι όλη τη μέρα σε εκδηλώσεις και σε φωτογραφίες. Έχω χάσει 2-3ς αγοραστές και δεν έχω φτιάξει το κτηματολόγιο.

Και άρχισαν και απεργία τώρα χαχαχα

Αυτό που ειπαν οτι ολα πλεον γίνονται με ενα κλικ, μουφα; 😂

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μα γι' αυτό ακριβώς απεργούν 😀

μετά θα τους λέει ο πελάτης "για ένα κλικ θέλεις 10.000 ευρώ";

Επεξ/σία από The_Judas
Δημοσ.

«Εφόσον δεχθούν την ψηφιακή μεταρρύθμιση, οι μεταγραφές ακινήτων θα πραγματοποιούνται σε μία ημέρα, αντί των πολύμηνων καθυστερήσεων που συμβαίνει σήμερα. Ας μας πουν λοιπόν συγκεκριμένα και με διαφάνεια σε τι ακριβώς διαφωνούν», ανέφερε ο κ. Κυρανάκης.

https://www.iefimerida.gr/politiki/kontra-symbolaiografoi-kyranakis

• Like 1
  • 7 μήνες μετά...
Δημοσ.

Οι συμβολαιογράφοι είναι η μεγαλύτερη αλητεία.Κλειστό επάγγελμα με σφραγίδα του κράτους και δυνατότητα γραφείου.Δεν χρειάζονται να δίνουν αποδείξεις σε ιδιώτες μόνο σε εταιρείες.Δε σηκώνονται από την καρέκλα.Δεν έχουν όλοι την ίδια κατάρτιση,άλλοι ασχολούνται μόνο με σύσταση εταιρειών που έχει το χρήμα και τώρα με τα ηλεκτρονικά τίποτα.Συνεργάζονται όλοι με δικηγόρους και τα μοιράζονται.Αν η μοιρασιά δεν τους αρέσει την πληρώνεις εσύ.Το 1000 είναι δεδομένο επαρχία.Εμένα μου έφυγαν 2000 και για πράγματα που δεν πουλιούνται σε αποδοχή(χωράφια) που δεν κάνουν ούτε 100 ευρώ.Στο Φάληρο και Πειραιά που πουλιούνται οικόπεδα πως γίνονται όλα dt.Yπολογείστε ότι βγάζουν γύρω στα 20000 μηνιαίως και μετά φουντάρετε

Δημοσ.

Υπαρχει καποιος ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ συμβολαιογραφος να μου συστησετε?Εχουμ μπλεξει (αρκετοι κληρονομοι) με μια συμβολαιογραφο,που δεν θα την συστηνα στον χειροτερο εχθρο μου.Θελω καποιον ΚΥΡΙΟ και ΤΥΠΙΚΟ στις ημερομηνιες του,δεν με ενδιαφερει το οικονομικο αν θα ζητησει 600 ή 800.Φανταζομαι μπορουμε να κανουμε αποδοχη οι 2-3-5 απο τους κληρονομους και οχι αναγκαστικα ολοι.

Δημοσ.
44 λεπτά πριν, vasilllis είπε

Υπαρχει καποιος ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ συμβολαιογραφος να μου συστησετε?Εχουμ μπλεξει (αρκετοι κληρονομοι) με μια συμβολαιογραφο,που δεν θα την συστηνα στον χειροτερο εχθρο μου.Θελω καποιον ΚΥΡΙΟ και ΤΥΠΙΚΟ στις ημερομηνιες του,δεν με ενδιαφερει το οικονομικο αν θα ζητησει 600 ή 800.Φανταζομαι μπορουμε να κανουμε αποδοχη οι 2-3-5 απο τους κληρονομους και οχι αναγκαστικα ολοι.

Καλησπερα ...Δυστυχως δεν ειναι ευκολα ολα... Δεν γινεται ετσι... Περιοχη...

Δημοσ.
2 hours ago, vasilllis said:

Πρέπει να μας πεις περιοχή :)

Δημοσ.
1 ώρα πριν, takoulou είπε

Καλησπερα ...Δυστυχως δεν ειναι ευκολα ολα... Δεν γινεται ετσι... Περιοχη...

Πειραια ειμαι.Για Σαντορινη ειναι τα περισσοτερα.Ευκολα δεν ειναι,αλλα ολα στο πιατο τα εχει 2 χρονια τωρα.

2 λεπτά πριν, vasilllis είπε

Πειραια ειμαι.Για Σαντορινη ειναι τα περισσοτερα.Ευκολα δεν ειναι,αλλα ολα στο πιατο τα εχει 2 χρονια τωρα.

Αν και αθηνα να ειναι μου ειναι αδιαφορο.Φιλος απο εδω μου συστησε δικηγορο και μετα απο 3 που ειχα αλλαξει ο ανθρωπος 3 φορες τον χρειαστηκα και τις 3 ηταν ΚΥΡΙΟΣ σε ολα του.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
Στις 12/11/2019 στις 5:31 ΜΜ, ELTASSOS είπε

Σε ποια περιοχη αναφερεσαι να σου πω ποιος ειναι ο γνωστης των θεματων να στα προωθησει. Με το αζημιωτο αλλα θα στα κανει γρηγορα σωστα και νομιμα

Εμένα με ενδιαφέρει η Αθήνα και βόρεια προάστια και η Χαλκίδα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...