Panagiotis123r Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 Το θέμα μου είναι να δω με ποια σειρά πρέπει να ξεκινήσω να ασχολούμαι μόνος μου για να έχω ήδη κάποιες βάσεις πριν πάω εκεί. Μαθηματικά/πληροφορική γενικές έννοιες/κάποια γλώσσα προγραμματισμού π.χ. C. Γιατί απ'ότι έχω δει τα μαθηματικά χρειάζονται αρκετά..
masteripper Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 8 λεπτά πριν, Panagiotis123r είπε Το θέμα μου είναι να δω με ποια σειρά πρέπει να ξεκινήσω να ασχολούμαι μόνος μου για να έχω ήδη κάποιες βάσεις πριν πάω εκεί. Μαθηματικά/πληροφορική γενικές έννοιες/κάποια γλώσσα προγραμματισμού π.χ. C. Γιατί απ'ότι έχω δει τα μαθηματικά χρειάζονται αρκετά.. Σε αυτό μην το πολυζορίζεις...θα έρθει φυσικά...εδώ άτομα είχαν τελειώσει Μαθηματικό και όπως έλεγαν "Δεν καταλαβαίνω Χρ!στό"...είναι εντελώς διαφορετικά μαθηματικά...δεν τα έχεις διδαχτεί οπότε ....
Panagiotis123r Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 Οπότε πιστεύεις ότι δεν αξίζει να κάτσω να μάθω τουλάχιστον τα βασικά από εξισώσεις αλγοριθμους κλπ και θα βγούνε μόνα τους στη πορεία?
masteripper Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 3 ώρες πριν, Panagiotis123r είπε Οπότε πιστεύεις ότι δεν αξίζει να κάτσω να μάθω τουλάχιστον τα βασικά από εξισώσεις αλγοριθμους κλπ και θα βγούνε μόνα τους στη πορεία? Ναι...τα βιβλια του ΕΑΠ "κυκλοφορουν"...μπορεις να τα κατεβασεις αν εχεις ορεξη 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα