Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαιρετώ το φόρουμ.

Ξέρει κάποιος να μου πει τι παίζει σε περίπτωση αντικατάστασης τηλεόρασης από τον Κωτσόβολο λόγω βλάβης?εχω κάνει την 5ετη εγγύηση και είμαι 3 μηνες πριν λήξει η εγγύηση...

Εχθές ήρθε ο τεχνικός και παρέλαβε την τηλεόραση για έλεγχο σε πρώτη φάση,θα δει την ζημιά και ανάλογος θα κρίνει για επισκευή η αντικατάσταση....

Εαν αποφασιστεί αντικατάσταση τι ισχύει?

Ευχαριστω εκ των προτέρων 

• Like 1
Δημοσ.

καλη ερωτηση ,εχω και εγω μια oled με 5μηνη εγγυηση ,ενημερωσε μας τελικα τι ισχυει ,φανταζομαι οτι επισκευη δεν θα γινει εκτος αν ειναι κατι μικρο ,μοντελλο ιδιο αποκλειεται να υπαρχει οποτε φανταζομαι οτι θα πρεπει να σε δωσουν ενα αντιστοιχο σημερινο χωρις επιβαρυνση

Δημοσ.
9 ώρες πριν, sacarelis22 είπε

Χαιρετώ το φόρουμ.

Ξέρει κάποιος να μου πει τι παίζει σε περίπτωση αντικατάστασης τηλεόρασης από τον Κωτσόβολο λόγω βλάβης?εχω κάνει την 5ετη εγγύηση και είμαι 3 μηνες πριν λήξει η εγγύηση...

Εχθές ήρθε ο τεχνικός και παρέλαβε την τηλεόραση για έλεγχο σε πρώτη φάση,θα δει την ζημιά και ανάλογος θα κρίνει για επισκευή η αντικατάσταση....

Εαν αποφασιστεί αντικατάσταση τι ισχύει?

Ευχαριστω εκ των προτέρων 

Εαν αποφασιστει αντικατασταση ισχυει οτι γραφει στα χαρτια που υπεγραψες οταν εκανες την 5ετη εγγυηση. Τα διαβασες πριν υπογραψεις φαρδια πλατια οτι συμφωνεις με τους ορους;

Σε καθε περιπτωση, εσυ (πρεπει να) τα εχεις αυτα τα χαρτια, οποτε μπορεις να απαντησεις και στον εαυτο σου αλλα και να γραψεις και εδω ωστε να υπαρχει στο topic.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Alxnks είπε

Εαν αποφασιστει αντικατασταση ισχυει οτι γραφει στα χαρτια που υπεγραψες οταν εκανες την 5ετη εγγυηση. Τα διαβασες πριν υπογραψεις φαρδια πλατια οτι συμφωνεις με τους ορους;

Σε καθε περιπτωση, εσυ (πρεπει να) τα εχεις αυτα τα χαρτια, οποτε μπορεις να απαντησεις και στον εαυτο σου αλλα και να γραψεις και εδω ωστε να υπαρχει στο topic.

Γράφει οτι θα αντικατασταθεί με την ίδια σειρά της οποιας επόμενης χρονιάς υπαρχει

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είχα και εγώ παρόμοια περιπέτεια με Κωτσόβολο.

Την πήραν, την επισκεύασαν, την έφεραν σε χειρότερη κατάσταση και τελικά σήμερα (μετά από 1 μήνα) μου είπαν ότι πλέον δεν επισκευάζεται και θα μου πουν αύριο τι μου προτείνουν για αντικατάσταση (θα έχει τα ίδια τεχνικά χαρακτηριστικά μου είπαν).

Εγώ είχα μια UE43M5502 της Samsung που έχει αυτά τα χαρακτηριστικά :

α.Είναι FHD (από τις ακριβά FHD και όχι σειρά 3000 κλπ)

β. Έχει VA panel,

γ. Είναι smart

δ. Έχει δυνατότητα φωνητικού χειρισμού στα Αγγλικά με το τηλεχειριστήριο της Premium σειράς (αυτά που έχουν οι OLED).

Οι υποψήφιοι λογικά είναι οι (τα μοντέλα είναι μόνο 4Κ, δεν υπάρχουν πλέον FHD):

α. https://www.kotsovolos.gr/sound-vision/televisions/led-lcd/202505-samsung-ue43ru7092-43

β. https://www.kotsovolos.gr/sound-vision/televisions/led-lcd/196657-samsung-ue43ru7102-43

γ. https://www.kotsovolos.gr/sound-vision/televisions/led-lcd/196656-samsung-ue43ru7402-43

Η πρώτη έχει PLS panel, οι άλλες δύο μάλλον VΑ και μόνο η τελευταία δέχεται φωνητικές εντολές. Είμαι περίεργος ποια από τις τρεις (ή τι άλλο) θα μου δώσουν.

Επεξ/σία από yiankap
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μόλις γύρισα από τον Κωτσόβολο. Μου πρότειναν για αντικατάσταση ένα "καινούριο" μοντέλο το LG 43UM7000 (μάλλον πετσοκομένο LG 43UM7100) - IPS ,

ωστόσο επέμεινα στις απαιτήσεις μου και έκανα αντιπρόταση και τελικά δέχτηκαν την αλλαγή όχι με την παραπάνω LG  αλλά με μια Samsung UE43RU7402

Πιστεύω ότι έκανα καλή επιλογή.

Για να το πετύχω αυτό :

Α. Tους ανέφερα ότι εφόσον θέλουν να λένε ότι η νέα τηλεόραση θα πρέπει έχει τα ίδια χαρακτηριστικά, εγώ θέλω να έχει οπωσδήποτε και τα παρακάτω που τα είχε η προηγούμενη :

1. Να είναι Samsung, (αγόρασα Samsung και ήθελα να συνεχίσω να έχω Samsung).

2. H τηλεόραση να έχει VA panel (η LG είχε IPS)

3. Να δέχεται φωνητικές εντολές στο τηλεκοντρολ (η LG δεν δέχεται).

Β. Τους είπα ότι είμαι πολύ καλός πελάτης και ότι μια εξυπηρέτηση απλή ζητάω.

Γ. Τους είπα ότι είμαι και παλιός τους συνάδελφος (το τελευταίο δεν του έδωσε σημασία καν :( )

Προσοχή μεγάλη : Κάνοντας χρήση του total support και αλλάζοντας το προϊόν, ακυρώνεται η 5ετής εγγύηση και ούτε επιστρέφονται χρήματα και στο καινούριο προϊόν πρέπει να αγοράσεις νέα επέκταση. Και άντε να έχεις 5-6 μήνες υπόλοιπο δεν τρέχει τίποτα, εγώ είχα άλλα 3 χρόνια υπόλοιπο.

@sacarelis22 : Ποια τηλεόραση ήταν η δικιά σου;

Επεξ/σία από yiankap
  • Like 2
Δημοσ.
3 ώρες πριν, yiankap είπε

Μόλις γύρισα από τον Κωτσόβολο. Μου πρότειναν για αντικατάσταση ένα "καινούριο" μοντέλο το LG 43UM7000 (μάλλον πετσοκομένο LG 43UM7100) - IPS ,

ωστόσο επέμεινα στις απαιτήσεις μου και έκανα αντιπρόταση και τελικά δέχτηκαν την αλλαγή όχι με την παραπάνω LG  αλλά με μια Samsung UE43RU7402

Πιστεύω ότι έκανα καλή επιλογή.

Για να το πετύχω αυτό :

Α. Tους ανέφερα ότι εφόσον θέλουν να λένε ότι η νέα τηλεόραση θα πρέπει έχει τα ίδια χαρακτηριστικά, εγώ θέλω να έχει οπωσδήποτε και τα παρακάτω που τα είχε η προηγούμενη :

1. Να είναι Samsung, (αγόρασα Samsung και ήθελα να συνεχίσω να έχω Samsung).

2. H τηλεόραση να έχει VA panel (η LG είχε IPS)

3. Να δέχεται φωνητικές εντολές στο τηλεκοντρολ (η LG δεν δέχεται).

Β. Τους είπα ότι είμαι πολύ καλός πελάτης και ότι μια εξυπηρέτηση απλή ζητάω.

Γ. Τους είπα ότι είμαι και παλιός τους συνάδελφος (το τελευταίο δεν του έδωσε σημασία καν :( )

Προσοχή μεγάλη : Κάνοντας χρήση του total support και αλλάζοντας το προϊόν, ακυρώνεται η 5ετής εγγύηση και ούτε επιστρέφονται χρήματα και στο καινούριο προϊόν πρέπει να αγοράσεις νέα επέκταση. Και άντε να έχεις 5-6 μήνες υπόλοιπο δεν τρέχει τίποτα, εγώ είχα άλλα 3 χρόνια υπόλοιπο.

@sacarelis22 : Ποια τηλεόραση ήταν η δικιά σου;

Samsung UE48H6400

Αύριο το πρωί θα μιλήσω με τον τεχνικό και θα σας πω τα νεότερα 

• Like 1
Δημοσ.

Update 

Από Δευτέρα που μίλησα με τον τεχνικό για την τηλεόραση και ήρθε αμέσως την ίδια μέρα και την παρέλαβε φτάσαμε στο Σάββατο που έφερε την τηλεόραση επισκευασμενη....

Παρατηρησα την ώρα που ήταν και ο τεχνικός στο σπίτι μου ότι είχε 2 σημαδάκι μαύρα... Πολύ μικρά.... 

Τον ρώτησα τι είναι και μου είπε ότι είναι βρωμιά... Όντως μετά από λίγο έπεσαν κάτω στην οθόνη.... Και κανόνισα να έρθει το ερχόμενο Σάββατο να την πάρει και να την καθαρίσει.... Προς το παρόν βαδίζουμε σε καλό δρόμο 

Δημοσ.

Αν πάντως γίνει αντικατάσταση, παύει να ισχύει η 5ης εγγύηση, και πάει 2 χρόνια για την καινούρια που παρέλαβες.

Αν θες βέβαια ενεργοποιείς και πάλι την 5ετή με πληρωμή ξανά τα 200 ευρώ περίπου που ζητάνε

Στις 12/11/2019 στις 8:13 ΠΜ, slk200gr είπε

καλη ερωτηση ,εχω και εγω μια oled με 5μηνη εγγυηση ,ενημερωσε μας τελικα τι ισχυει ,φανταζομαι οτι επισκευη δεν θα γινει εκτος αν ειναι κατι μικρο ,μοντελλο ιδιο αποκλειεται να υπαρχει οποτε φανταζομαι οτι θα πρεπει να σε δωσουν ενα αντιστοιχο σημερινο χωρις επιβαρυνση

Σε oled σε περίπτωση burn in κατά 90% θα σου πους ότι φταίς εσύ και μετά θα πρέπει να τους κυνηγάς,

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@k_dinos Εμένα πάντως  μου έκαναν 20 % έκπτωση στην 5ετή εγγύηση της καινούριας τηλεόρασης που μου έδωσαν ως αντικατάσταση.Πλήρωσα 65 € εγγύηση για 423 € αξία τηλεόρασης. 

Όσο για το πρόβλημα του συμφορουμίτη με την oled, αν είναι όντως burn in, δεν θεωρείται  πρόβλημα που φταίει ο χρήστης ; 

Από την στιγμή που σαν χρήστης TV ξέρει ότι οι OLED, εμφανίζουν το πρόβλημα burn in, δεν έπρεπε να λάβει τα μέτρα του ; 

Πως κάποιος χρήστης TV μπορεί να δικαιολογήσει το burn in σαν πρόβλημα της τηλεόρασης ώστε να καλυφθεί από την εγγύηση;

Επεξ/σία από yiankap
Δημοσ.
7 ώρες πριν, yiankap είπε

@k_dinos Εμένα πάντως  μου έκαναν 20 % έκπτωση στην 5ετή εγγύηση της καινούριας τηλεόρασης που μου έδωσαν ως αντικατάσταση.Πλήρωσα 65 € εγγύηση για 423 € αξία τηλεόρασης. 

Όσο για το πρόβλημα του συμφορουμίτη με την oled, αν είναι όντως burn in, δεν θεωρείται  πρόβλημα που φταίει ο χρήστης ; 

Από την στιγμή που σαν χρήστης TV ξέρει ότι οι OLED, εμφανίζουν το πρόβλημα burn in, δεν έπρεπε να λάβει τα μέτρα του ; 

Πως κάποιος χρήστης TV μπορεί να δικαιολογήσει το burn in σαν πρόβλημα της τηλεόρασης ώστε να καλυφθεί από την εγγύηση;

Εμένα μου την άλλαξαν πάντως μετά από πάρα πολύ κόπο. 

Πάντως είχα λάβει όλα τα μέτρα προστασίας από την αρχή, δλδ περιορισμός φωτεινότητας στο τηλεοπτικό σήμα, αυτόματο σβήσιμο μετά από 4 ώρες, λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας για ακόμα χαμηλότερη φωτεινότητα, συχνή εναλλαγή καναλιών, λειτουργία παιχνιδιού όταν έπαιζα xbox κτλ κτλ 

Το λογότυπο από το κανάλι MAD μου έκανε τη ζημιά και γενικότερα ότι είχε έντονο κίτρινο χρώμα ( πχ μπάρα ενέργειας στο AC oddysey). 

Σίγουρα έπαιξε ρόλο η τέρμα λάθος διαχείριση από μέρος τους. Στην αρχή μου έλεγαν ότι περιμένουν ανταλλακτικά, μετά ότι το κόστος είναι 1000€ και μετά ότι το πρόβλημα δεν υπάρχει.

Ευτυχώς  είχα σε γραπτά όλες τις ανακρίβειες τους και με απειλές για καταγγελίες κτλ δέχτηκαν να μου κάνουν την αλλαγή. 

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...