Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, είχα εγκαταστήσει linux mint dual boot με windows 10 . Και θέλω να διαγράψω το διαμέρισμα με τα linux και δεν μπορώ! Έχω δοκιμάσει με diskpart αλλά δεν με άφηνε! Έχω δοκιμάσει μέσα από τα windows μέσω της διαχείρισης δίσκων να το διαγράψω πάλι δεν με άφηνε....να επισημάνω ότι το διαμέρισμα το είχα δημιουργήσει μέσα από το setup του linux mint.....τι μπορώ να κάνω σε αυτή την περίπτωση;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μάλλον είναι κλειδωμένο  Αν δεν λειτουργήσει    αυτό  δοκίμασε  ανάποδα  Μπουταρησε με το μέσον εγκατάστασης των windows  και τρέξε τις εντολες  bootrec /fixmbr bootrec /fixboot  απο την  Γραμμή εντολών. Αφου φύγει το dual boot (στα ΧΡ έτσι το έκανα παλιά) μπαίνει στα windows χωρίς την επιλογή λειτουργικού και σβηνεις από την διαχείριση δίσκων πάντα  Η μπουταρε με το  dvd του mint και σβηστο από εκεί Θα χριαστει να φτιάξεις το boot των windows μετά με τις παραπάνω εντολές καθ όσον  δεν θα μπαίνει σε αυτά 

Επεξ/σία από hp8
Δημοσ.

Aυτή είναι η εικόνα με τα διαμερίσματα! έχω διαγράψει τα περιεχόμενα του διαμερίσματος που ήταν τα linux mint αλλά όταν πάω να κάνω επέκταση του C δίσκου δεν με αφήνει παραπάνω απο τον χώρο τον οποίο είχα ορίσει μέσα απο το setup των linux. Απλά θέλω αυτός ο χώρος να πάει όλος για τα windows.

Χωρίς τίτλο.jpg

Παιδιά το ζήτημα λύθηκε! Ευχαριστώ πολύ για όλα!

Δημοσ.

Όχι παιδιά πολύ απλά μπήκα με το boot dvd των linux και από εκεί μου έδωσε το δικαίωμα να αφαιρέσω από το diskgrub! Συγνωμη που καθυστέρησα να πω την απάντηση guys!😉

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...