vaggelis13 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 Καλησπέρα παιδιά, είχα εγκαταστήσει linux mint dual boot με windows 10 . Και θέλω να διαγράψω το διαμέρισμα με τα linux και δεν μπορώ! Έχω δοκιμάσει με diskpart αλλά δεν με άφηνε! Έχω δοκιμάσει μέσα από τα windows μέσω της διαχείρισης δίσκων να το διαγράψω πάλι δεν με άφηνε....να επισημάνω ότι το διαμέρισμα το είχα δημιουργήσει μέσα από το setup του linux mint.....τι μπορώ να κάνω σε αυτή την περίπτωση;
jim_p Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 Για αρχη ποσταρε ενα screenshot του disk management απο τα windows.
mpazoykas Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Ακυρο Επεξ/σία 12 Νοεμβρίου 2019 από mpazoykas Ακυρο
hp8 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Μάλλον είναι κλειδωμένο Αν δεν λειτουργήσει αυτό δοκίμασε ανάποδα Μπουταρησε με το μέσον εγκατάστασης των windows και τρέξε τις εντολες bootrec /fixmbr bootrec /fixboot απο την Γραμμή εντολών. Αφου φύγει το dual boot (στα ΧΡ έτσι το έκανα παλιά) μπαίνει στα windows χωρίς την επιλογή λειτουργικού και σβηνεις από την διαχείριση δίσκων πάντα Η μπουταρε με το dvd του mint και σβηστο από εκεί Θα χριαστει να φτιάξεις το boot των windows μετά με τις παραπάνω εντολές καθ όσον δεν θα μπαίνει σε αυτά Επεξ/σία 12 Νοεμβρίου 2019 από hp8
vaggelis13 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 Aυτή είναι η εικόνα με τα διαμερίσματα! έχω διαγράψει τα περιεχόμενα του διαμερίσματος που ήταν τα linux mint αλλά όταν πάω να κάνω επέκταση του C δίσκου δεν με αφήνει παραπάνω απο τον χώρο τον οποίο είχα ορίσει μέσα απο το setup των linux. Απλά θέλω αυτός ο χώρος να πάει όλος για τα windows. Παιδιά το ζήτημα λύθηκε! Ευχαριστώ πολύ για όλα!
RTW4ever Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 5 ώρες πριν, jim_p είπε Πες μας και πως λυθηκε... Βαριούνται να εξηγήσουν όταν ρωτάνε, βαριούνται και όταν λύνονται... 2
micos000 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 Μάλλον έπρεπε να εκχωρηθούν πρώτα τα 55gb και μετά να γίνει επέκταση του C.
vaggelis13 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 Όχι παιδιά πολύ απλά μπήκα με το boot dvd των linux και από εκεί μου έδωσε το δικαίωμα να αφαιρέσω από το diskgrub! Συγνωμη που καθυστέρησα να πω την απάντηση guys!😉
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα