Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

κοιτούσα στο skroutz να πάρω ένα κινητό.

Βλέπω σε κάποια μικρά καταστήματα (τα σκρουτζομάγαζα που λέμε) να δίνουν εγγυήσεις 1 έτους (εγγύηση καταστήματος)

Όλα αυτά είναι κινητά που εισάγουν μόνοι τους; Γι αυτό είναι 1 έτος και λένε "εγγύηση καταστήματος";

Η επίσημη αντιπροσωπεία δεν αναλαμβάνει;

Δημοσ.

Αν το προϊόν είναι πάρα εισαγωγή δεν σε καλύπτει καμία αντιπροσωπεία για την εγγύηση,δεν θα δεχτούν ούτε να το επισκευάσουν επί πληρωμή. 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Rizas είπε

Αν το προϊόν είναι πάρα εισαγωγή δεν σε καλύπτει καμία αντιπροσωπεία για την εγγύηση,δεν θα δεχτούν ούτε να το επισκευάσουν επί πληρωμή. 

Μη λέμε πράγματα που δεν ισχύουν , οι εγγυήσεις είναι πανευρωπαϊκες, κανένας δε θα πει όχι για συσκευή προέλευσης ΕΕ εννοείται 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πανευρωπαϊκή το είπες μόνη σου αυτό θεωρείτε κανονική εισαγωγή εμπορεύματος. 

Εγώ μίλησα για παραεισαγωγες ή grey market, όπως πχ πόσοι την έχουν πατήσει με κινέζικα προϊόντα και μετά ψάχνουν εγγύηση στην χώρα τους, και πόσο μάλλον σαν τα μαγαζάκια που αναφέρει ο TS που έχουν μόνο "εγγύηση" καταστήματος κι αυτή για ένα χρόνο.

Επεξ/σία από Rizas
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν το προϊόν που θα αγοράσεις είναι παρά εισαγωγή(δηλαδή δεν είναι αγορασμένο από την Ελληνική αντιπροσωπία πχ της Samsung) από άλλη χώρα της ΕΕ, καλύπτεσαι με 2 χρόνια εγγύηση βάση Ευρωπαϊκής οδηγίας.

Δεν καλύπτεσαι αν η συσκευή έχει εισαχθεί από τρίτη χώρα.

Ένα τηλεφώνημα σου 2-3 λεπτών σε όποια Ελληνική αντιπροσωπία θα σου λύσει όλες τις απορίες…

Επεξ/σία από bromiaris
Δημοσ.

πηρα μια εξυπνη σκουπα της xiaomi  και εβγαλε προβλημα στον τριτο μηνα ,η σκουπα ηταν παραεισαγωγη ,μιλησα με την αντιπροσωπεια δεν δεχτηκε ουτε να την δει,μιλησα με το καταστημα και μου ειπαν να την στειλω σε εναν μητσο στην αθηνα (θεσσαλονικη εγω) ,την εστειλα 3 φορες διοτι τις πρωτες 2 ειχε το ιδιο προβλημα ,3 φορες κουριερ για να παει χ17 ε και 3 φορες για να γυρισει συνολικο κοστος 102 ε (η σκουπα κανει 350 ε περιπου ,εδω και εναν μηνα δουλευει ,τα συμπερασματα δικα σας

πηρα μια εξυπνη σκουπα της xiaomi  και εβγαλε προβλημα στον τριτο μηνα ,η σκουπα ηταν παραεισαγωγη ,μιλησα με την αντιπροσωπεια δεν δεχτηκε ουτε να την δει,μιλησα με το καταστημα και μου ειπαν να την στειλω σε εναν μητσο στην αθηνα (θεσσαλονικη εγω) ,την εστειλα 3 φορες διοτι τις πρωτες 2 ειχε το ιδιο προβλημα ,3 φορες κουριερ για να παει χ17 ε και 3 φορες για να γυρισει συνολικο κοστος 102 ε (η σκουπα κανει 350 ε περιπου ,εδω και εναν μηνα δουλευει ,τα συμπερασματα δικα σας

υ.γ. την σκουπα την πηρα 40 ε φτηνοτερα απο αν την επαιρνα απο καταστημα με εγγυηση απο αντιπροσωπεια

Δημοσ.

Για ηλεκτρονικά ψωνίζεις απο Αμαζόν και ησυχάζεις. Σε δυο μέρες το έχεις σπίτι. Τιμή ίδια ή καλύτερη απο Σκρουτζ συνήθως και εγγύηση απο αμαζον. Ουτε μπλέκεις με Έλληνες απατεώνες ουτε τπτ. 
Προσωπικο παράδειγμα. Αγόρασα απο το αμαζον εξοπλισμό υδροπονιας και μετα απο 6 μήνες έβγαλε πρόβλημα στην πλακέτα. 259 ευρώ αγορά. Έστειλα ενα εμαιλ και το επέστρεψα πίσω και μου επέστρεψαν όλο το ποσο συν κάποιο μέρος απο τα μεταφορικά. Και στην Ελλάδα που μ χάλασε ένας αφυγραντηρας και δεν δουλευει σωστά ακομα περιμενω τη καριερ να με πάρει τηλ για το σέρβις μετα απο τρία τηλέφωνα που τους εχω κανει.

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, mcstefan7 είπε

Για ηλεκτρονικά ψωνίζεις απο Αμαζόν και ησυχάζεις. Σε δυο μέρες το έχεις σπίτι. Τιμή ίδια ή καλύτερη απο Σκρουτζ συνήθως και εγγύηση απο αμαζον. Ουτε μπλέκεις με Έλληνες απατεώνες ουτε τπτ. 
Προσωπικο παράδειγμα. Αγόρασα απο το αμαζον εξοπλισμό υδροπονιας και μετα απο 6 μήνες έβγαλε πρόβλημα στην πλακέτα. 259 ευρώ αγορά. Έστειλα ενα εμαιλ και το επέστρεψα πίσω και μου επέστρεψαν όλο το ποσο συν κάποιο μέρος απο τα μεταφορικά. Και στην Ελλάδα που μ χάλασε ένας αφυγραντηρας και δεν δουλευει σωστά ακομα περιμενω τη καριερ να με πάρει τηλ για το σέρβις μετα απο τρία τηλέφωνα που τους εχω κανει.

ψωνιζω αρκετα πραγματα απο το αμαζον αλλα ποτε δεν χρειαστικε να στειλω κατι πισω,γινεται αυτοματοποιημενα οπως οταν δεν σου αρεσει ενα προιον η στελνεις μαιλ και τους λες το προβλημα ?

Δημοσ.

Στην επιστροφή ειναι αυτοματοποιημένα. Πρέπει απλά να γράψεις το πρόβλημα και θα σου απαντήσουν. Μια άλλη φορά που έλειπαν εξαρτήματα απο το κουτί έστειλα εμαιλ στην αμαζον και μίλησαν με τον πωλητη και μου έστειλε οτι έλειπε απο την συσκευασία.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, mcstefan7 είπε

Στην επιστροφή ειναι αυτοματοποιημένα. Πρέπει απλά να γράψεις το πρόβλημα και θα σου απαντήσουν. Μια άλλη φορά που έλειπαν εξαρτήματα απο το κουτί έστειλα εμαιλ στην αμαζον και μίλησαν με τον πωλητη και μου έστειλε οτι έλειπε απο την συσκευασία.

ναι το ξερω αυτο αλλα αυτοματοποιημενο ειναι για καποιες μερες ,συνηθος 20-45 ημερες μετα δεν σου δινει αυτην την δυνατητα,βλεπω παραγγελια 6 μηνων (εντος εγγυησης ) αλλα δεν σου δινει αυτοματοποιημενα δυνατοτητα επιστροφης λογο εγγυησης 

Δημοσ.
12 ώρες πριν, margaritagr είπε

Μη λέμε πράγματα που δεν ισχύουν , οι εγγυήσεις είναι πανευρωπαϊκες, κανένας δε θα πει όχι για συσκευή προέλευσης ΕΕ εννοείται 

οι πανευρωπαϊκές εγγυήσεις μια χαρά ισχύουν σε συγκεκριμένες εταιρείες, πχ sony, samsung, lg που το έχω διαπιστώσει ο ίδιος

σε αυτές τις περιπτώσεις αγόραζα από σκρουτζ άφοβα

οι κινέζοι από την άλλη (η xiaomi συγκεκριμένα) είναι δική τους φάση και δεν υποχρεώνουν τον ελ εισαγωγέα να παρέχει service 

αυτό το αναλαμβάνει μόνη της η infoquest για τις δικές της συσκευές (που της πουλάει και πιο ακριβά για αυτό το λόγο) 

όσο αγόραζα άλλες συσκευές δεν με ένοιαζε να είναι από skroutz, αλλά τώρα τελευταία που αγοράζω xiaomi κοιτάω να είναι από ελ εισαγωγές οπότε αν θέλω καλύτερη τιμή κοιτάω τις "εκπτώσεις" των μεγάλων μαγαζιών 

οκ δίνω παραπάνω, αλλά 2 χρόνια χωρίς να χρειαστεί να το στείλω στην άκρη του κόσμου.. το πόσο καλή θα είναι αυτή η υποστήριξη εφόσον τη χρειαστώ είναι κάτι που ακόμα δεν έχω διαπιστώσει και ελπίζω να μη χρειαστεί 

Δημοσ.

Ειχα επισης προβλημα με σκουπα xiaomi , αγορασμενη απο σκρουτζομαγαζο μεμέτη σε πολυ καλη τιμη

Υστερα απο 2 ασκοπους μηνες οπου υποτιθεται το κοιταζε καποιος μεμέτης και ολο περιμενε ανταλλακτικα απο Κινα, ο καταστηματαρχης μου εδωσε καινουρια οταν του ειπα οτι θα παω νομικα

Το αμαζον ειναι πολυ καλη λυση αλλα συνηθως εχει μεταφορικα και για να σου ερθει κατι και για να επιστραφει οποτε μπορει να μην συμφερει

Δημοσ.
Μόλις τώρα, vagos789 είπε

Ειχα επισης προβλημα με σκουπα xiaomi , αγορασμενη απο σκρουτζομαγαζο μεμέτη σε πολυ καλη τιμη

Υστερα απο 2 ασκοπους μηνες οπου υποτιθεται το κοιταζε καποιος μεμέτης και ολο περιμενε ανταλλακτικα απο Κινα, ο καταστηματαρχης μου εδωσε καινουρια οταν του ειπα οτι θα παω νομικα

Το αμαζον ειναι πολυ καλη λυση αλλα συνηθως εχει μεταφορικα και για να σου ερθει κατι και για να επιστραφει οποτε μπορει να μην συμφερει

ε γιατι εγω δεν πληρωσω 3 φορες πανε ελα μεταφορικα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...