Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
8 ώρες πριν, phanispal είπε

Απ' ότι κατάλαβα πήρε ήδη το Alcatel o adtakhs.

Ναι το αγόρασα λόγω  εγγύησης Κωτσόβολου, των 3GB RAM , και του λιτού Interface που θα κάνει την ζωή του πατέρα μου ευκολότερη.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 13/11/2019 στις 8:18 ΜΜ, phanispal είπε

Έχει όντως stock Android; Αν ναι, με ψήνει γιατί είμαι και κάτοχος Nexus εδώ και χρόνια.

Ένα αρνητικό του Alcatel όμως όπως σωστά λέει ένας χρήστης στο skroutz, είναι ότι δε βρίσκεις εύκολα περιφερειακά, ακόμα και tempered glass.

Εν τω μεταξύ το Alcatel το βρίσκω κοντά μου στο TechHut στο Ελληνικό στα 90€ ενώ ο Κώτσος το έχει 99€. Και το TechHut εμφανίζεται κι αυτό ως επίσημος μεταπωλητής, όπως και ο Κωτσόβολος.

Αν πάω όντως στο Alcatel, υπάρχει κάποιος λόγος να δώσω τα έξτρα 9€ στον Κωτσόβολο;

Και εγώ Nexus 6 έχω.

Έπαιξα με το κινητό, ψιλοστοκιά android φοραει. Ενα FB έχει προφορτωμένο και ένα κέντρο ελέγχου προβλημάτων της Alcatel για την συσκευή. 

Για την τιμή του είναι πολύ καλό. Απέριττο μενού που δεν δυσκολεύει τον χρήστη. Αυτό ήταν και το βασικό κριτήριο για την επιλογή του για τον πατέρα μου που είναι άνω των 70 ετών ....  και τον δυσκόλευε ένα MLS ... Βασικά αγοράστηκε το κινητό για να αντικατασταθεί το MLS λόγω μπαταρίας ... Δεν θα έδινα 33€ για μπαταρία για το MLS .

Επίσης η μπαταρία του Alcatel φαντάζει μικρή (3050mAh). 

Στην χρήση που κάνει ο πατέρας μου, το κινητό χρειάστηκε φόρτιση στο τέλος της τρίτης ημέρας .... που ήταν στο 10% . 

To κινητό φορτίστηκε την Τρίτη το βράδυ, έκανε τις αναβαθμίσεις του την ίδια ημέρα εκτός φόρτισης και χρειάστηκε ξανά φόρτιση την Παρασκευή το βράδυ που ήταν στο 10%.

Χρήση ήπια , όχι βαριά, μην τρελαθούμε κιόλας ....😀😋

Επεξ/σία από adtakhs
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, elvor είπε

Στο eshop έχει το 4/64 στα 99€.

Το είχα δει , αλλά δεν είχε διαθεσιμότητα, οπότε πήγα στον Κώστο.

Ηθελα άμεσα το τηλέφωνο.

Πάντως και του e-shop πολύ καλή τιμή.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με ψήνει το χρυσό (ελέω φύλλου κατόχου) από TechHut στα 90€, που (υποτίθεται ότι) το έχει άμεσα διαθέσιμο.

Λένε 2 έτη εγγύηση και αναφέρουν τη Cellcom η οποία τυγχάνει να είναι σε αστεία απόσταση απ' το σπίτι μου.

Λέτε να έχω θέμα και να προτιμήσω Κώτσο ή e-shop;

Επεξ/σία από phanispal
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Για την ιστορία πήρα το Alcatel, όλα καλά αν εξαιρέσεις ότι δε μου πολυάρεσε η απόκριση της οθόνης στην αφή, σα να μη λειτουργεί σωστά.

Το πρόβλημα είναι ότι ενώ πήρα tempered glass που υποτίθεται ότι κάνει για το 1S, πήγα να το βάλω και δεν έπιανε ούτε καν όλο το μαύρο της οθόνης αριστερά και δεξιά.

Αυτό εδώ: https://www.skroutz.gr/s/19752810/Volte-Tel-Tempered-Glass-9H-0-30mm-2-5D-Alcatel-1S-2019.html

Θεωρώ πως η πλειοψηφία σπασιμάτων οθονών οφείλονται σε πτώσεις όπου η συσκευή πέφτει με τις άκρες, το περίγραμμα της οθόνης δηλαδή. Δε νομίζω ότι είναι πιθανό, μην πω ότι είναι απίθανο, να πέσει στο έδαφος εντελώς οριζοντιωμένο και να σπάσει ας πούμε στο μέσο της οθόνης.

Οπότε τι νόημα έχει ένα tempered glass που δεν καλύπτει το περίγραμμα της οθόνης;

Και το σημαντικότερο, πού βρίσκω σωστό tempered glass για το Alcatel 1S; Σωστό όμως, απ' άκρη σ' άκρη.

Δημοσ.

Ψάχνω και εγώ κινητό για 75+ άνθρωπο , ο οποίος όμως δεν τον λες και άσχετο , ούτε hacker φυσικά.

Τιμή γύρω στα 80-90 άντε 95€.

Σκεφτόμουν για το Xiaomi 7A 2/32. Τι λέτε; Αξίζει το 8Α τα λίγα παραπάνω €;

Επίσης για την σύζυγο, να πάω για Xiaomi redmi 8 3/32; Κάτι άλλο εκεί γύρω; 

Δημοσ.
23 ώρες πριν, liakjim είπε

Ψάχνω και εγώ κινητό για 75+ άνθρωπο , ο οποίος όμως δεν τον λες και άσχετο , ούτε hacker φυσικά.

Τιμή γύρω στα 80-90 άντε 95€.

Σκεφτόμουν για το Xiaomi 7A 2/32. Τι λέτε; Αξίζει το 8Α τα λίγα παραπάνω €;

Επίσης για την σύζυγο, να πάω για Xiaomi redmi 8 3/32; Κάτι άλλο εκεί γύρω; 

Για το πατέρα μου που θέλει απλή χρήση του αγόρασα το redmi 8a 2/16 στα 85€ . Μόνη εφαρμογή που έχει είναι για να βλέπει τη χρήση του συμβολαίου.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, meletis_m είπε

Για το πατέρα μου που θέλει απλή χρήση του αγόρασα το redmi 8a 2/16 στα 85€ . Μόνη εφαρμογή που έχει είναι για να βλέπει τη χρήση του συμβολαίου.

Έχει διαπιστώσει κάτι με χαμηλό σήμα που λένε κάποιοι στο Σκρουτζ;

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, liakjim είπε

Έχει διαπιστώσει κάτι με χαμηλό σήμα που λένε κάποιοι στο Σκρουτζ;

Το ειχα δει και εγώ. Με Vodafone που το χρησιμοποιεί δεν μου έχει πεί κάτι.

Δημοσ.

Τελικά αγόρασα το meizu note 8.

Από το λίγο που το έπιασα και έχοντας ως benchmark το xiaomi redmi note 7 που έχω, μου φάνηκε παραπάνω από καλό!

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 19/11/2019 στις 1:13 ΜΜ, ss13 είπε

Για απλή χρήση αυτό εδώ καλό είναι ;

https://www.skroutz.gr/s/15306513/Nokia-3-1-16GB.html

Tο βλέπω λόγω Android One , η Nokia πως είναι από τεχνική υποστήριξη ; Διάβασα πως δεν υπάρχει αντιπροσωπεία στην Ελλάδα B)

Έχει service η νοκια στους Αμπελόκηπους και η αλκατελ έχει service στην αρβατο !

Δημοσ.
Στις 3/1/2020 στις 1:55 ΠΜ, life is music είπε

Έχει service η νοκια στους Αμπελόκηπους και η αλκατελ έχει service στην αρβατο !

Ναι το είδα , το θέμα είναι εάν αξίζει να ρισκάρεις για ένα Nokia η όχι 😎

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...