Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παίδες ψάχνω ένα κινητό για τον πατέρα μου , ο οποίος είναι σχετικά μεγάλος σε ηλικία. Είχε ένα MLS IQ TALK κάτι  ....

Δεν ξάχνω κάτι ακριβό. Ψάχνω κάτι οικονομικό χωρίς θέματα ...

Να ακούει , να βλέπει, να μην κολλάει σε απλή πολύ απλή χρήση, να κρατά η μπαταρία.

Εχω δει τα παρακάτω. Πείτε μου πιο αξίζει για αγορά, έχετε εικόνα ?

Alcatel 1S 90€

με επεξεργαστή 8-πύρηνο  SC9863A, 3GB RAM, 32GB ROM, 3000mAh μπαταρία, 5,5 ίντσες  (1440 x 720p)

https://www.skroutz.gr/s/18425237/Alcatel-1S-Dual-32GB.html

Xiaomi Redmi 7A 77€

με επεξεργαστή Qualcom 8-core 439 , 2GB RAM, 32GB ROM, 4000mAh, 5.45 ίντσες, (1440 χ 720)

https://www.skroutz.gr/s/19212316/Xiaomi-Redmi-7A-32GB.html

BlackView A60 Pro (16GB) 88€

4-CORE  Mediatek Helio A22, 3GB RAM , 16GB ROM, 4000mAh, 6 (1200 x600)

https://www.skroutz.gr/s/18985594/BlackView-A60-Pro-16GB.html

Τι θα επιλέγατε από αυτά ?

Υπάρχει κάποιο άλλο που να αξίζει ?

Επεξ/σία από adtakhs
  • Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μονο μην παρεις κινητο με 2 γιγα ραμ/16 αποθ,χ.....θα δεινοπαθισει ο ανθρωπος.

Απο αυτα που εβαλες εγω θα πηγαινα στο αλκατελ,απο Κινα παντως υπαρχουν αξιοπρεπεις επιλογες σε αυτα τα χρηματα,

οπως αυτο το sharp https://www.banggood.com/SHARP-AQUOS-S2C10-Global-Version-5_5-Inch-FHD-NFC-Android-8_0-4GB-RAM-64GB-ROM-Snapdragon-630-Octa-Core-2_2GHz-4G-Smartphone-p-1442887.html?akmClientCountry=GR&utm_design=147&utm_source=emarsys&utm_medium=Mail_19double1116_email&utm_campaign=newsletteremarsys&utm_content=elaine&sc_src=email_3997437&sc_eh=004113878abe14781&sc_llid=169314&sc_lid=165260909&sc_uid=Bw6hlfdJDl&ID=224&cur_warehouse=HK  

στα 90€

Δημοσ.

γιατι θα δεινοπαθησει ο ανθρωπος?  τι νομιζεις οτι θα κανει δλδ, για να χρειαστει 128Gb ROM +  8gb RAM.....?     COD στο κινητο θα παιζει....?    

@adtakhs .... απο αυτα, θα διαλεγα το XIAOMI -καθως ειμαι ψιλο ΧΙΑΟΜακιας....!    κακα τα ψεματα ομως στις φθηνες τιμες ειναι VFM κινητα, γιατι εχουν ενα πλεονεκτημα εναντι των αλλων, kαθως, εκτος απο καλες και ποιοτικες (για τα χρηματα τους παντα) συσκευες, και καλη αλλα μετρημενη υποστηριξη απο την ΧΙΑΟΜΙ,  υπαρχει και το Miui.gr...,  το Site που σου δινει λυσεις οταν και αν καποια στιγμη χρειαστεις κατι.   επισης θα μπορεις μετα απο την υποστηριξη της ΧΙΑΟΜΙ (καθως πλεον οι εταιρειες γενικοτερα, δεν κανουν πολλες αναβαθμισεις, ωστε να σε αναγκαζουν να παιρνεις νεα συσκευη) μπορεις να περασεις μια Ελληνικη Stable ROM, και να ησυχασεις. τα παιδια κανουν πολυ καλη δουλεια..! 

αν εχεις υποψη σου να αγορασεις κινητο απο ΚΙΝΑ, το συζηταμε...!   

Δημοσ.

2 γιγα εν ετη 2019,τι αλλο θα ακουσουμε,ουτε για παιδακια δημοτικου πλεον δεν παιρνεις τηλεφωνο με 2 γιγα ραμ

Οσα τηλεφωνα ειχα με 2 ραμ  συμπεριλαμβανομενου και και ενα xiaomi 6a ειναι για πεταμα,οι εφαρμογες πλεον ζητανε περισσοτερη ραμ για να παιξουν σωστα

και για να γινουν σωστα οι διεργασιες που χρειαζονται.

Τουλαχιστον  πρεπει να παει σε 3/32 + 8core

Δημοσ.

Πήγα στον Κωτσόβολο και είδα και τα δύο.

Καλύτερη οθόνη το Alcatel, πιο φωτεινή βασικα.

Πιο ευαίσθητο touch το Xiaomi . Θα το ήθελα πιο ευαίσθητο στο Alcatel.

Πιο όμορφη συσκευή το Alcatel.

Πιο εύκολο μενού το Alcatel, νομίζω στοκ android είναι , χωρίς πολύ bloatware. 

Το Xiaomi από όσο ξέρω έχει Ir blaster , το alcatel όχι . Είναι κάτι που θα το ήθελα.

Σε αποκρισιμοτητα είναι πιο γρήγορο το Xiaomi, ή τουλάχιστον έτσι δείχνει . 

Δεν άνοιξα πολλές εφαρμογές μιας και είχα τον πωλητή πάνω από το κεφάλι μου.

Κάμερα μια από τα ίδια και τα δύο.

Μάλλον θα πάω για το Alcatel λόγω του ότι το έχει ο Κωτσόβολος και δεν θα τρέχω να ψανχω κατάστημα.

• Like 1
Δημοσ.

Κι εγώ ψάχνω για οικονομική συσκευή για τη μητέρα μου, η οποία δεν έχει απαιτήσεις.

Σκεφτείτε ότι τώρα έχει ένα παλιό Alcatel με Android 2.κάτι το οποίο δεν επιτρέπει να κατεβάσει εφαρμογές όπως του ΟΑΣΑ.

Αρχικά κι εγώ κοιτούσα αποκλειστικά για κάποιο Xiaomi και απέρριπτα ειδικά κάτι Alcatel και MLS, αλλά είδα αυτό το 1S που λέτε και δε φαίνεται άσχημο.

Σημαντικός παράγοντας για την επιλογή, απ' τη στιγμή που δεν υπάρχουν ιδιαίτερες απαιτήσεις σε επίπεδο hardware, είναι το after sales support.

Τι είναι προτιμότερο, κάποιο Xiaomi απ' το φθηνότερο κατάστημα στο skroutz ή το Alcatel από Κώτσο;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απο την στιγμη που το αλκατελ του κωτσ εχει ιδια τιμη με σκρουτζ, δεν τιθεται αλλο ερωτημα!!😁 :P

Επεξ/σία από ilias43
Δημοσ.

Εννοείς ότι το support του Κώτσου είναι καλύτερο των σκρουτζομάγαζων;

Βασικά δεν έχω καταλάβει τι παίζει με τα Xiaomi των σκρουτζομάγαζων. Έχουν εγγύηση τελικά ή όχι;

Κάποια λένε ένα έτος, άλλα λένε δύο έτη, αλλά και πάλι δεν ξέρω τι σόι εγγύηση είναι αυτή.

Έχω πάρει π.χ. το Redmi Note 5 για τη γυναίκα απ' το Drele πριν κανά χρόνο. Νομίζω έλεγε δύο έτη εγγύηση αντιπροσωπείας.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, phanispal είπε

Εννοείς ότι το support του Κώτσου είναι καλύτερο των σκρουτζομάγαζων;

Βασικά δεν έχω καταλάβει τι παίζει με τα Xiaomi των σκρουτζομάγαζων. Έχουν εγγύηση τελικά ή όχι;

Κάποια λένε ένα έτος, άλλα λένε δύο έτη, αλλά και πάλι δεν ξέρω τι σόι εγγύηση είναι αυτή.

Έχω πάρει π.χ. το Redmi Note 5 για τη γυναίκα απ' το Drele πριν κανά χρόνο. Νομίζω έλεγε δύο έτη εγγύηση αντιπροσωπείας.

Αν ο πατέρας σου δεν το έχει πολύ με το κινητό όπως ο δικός μου, επέλεξε το Alcatel . Η απλότητά του είναι αυτή που ξεχωρίζει.

Το κινητό αγοράστηκε και παραδόθηκε στον χρήστη του.  Δεν είδα κάτι κακό στο κινητό. Για τα χρήματά του είναι μια χαρά.

Δημοσ.

Έχει όντως stock Android; Αν ναι, με ψήνει γιατί είμαι και κάτοχος Nexus εδώ και χρόνια.

Ένα αρνητικό του Alcatel όμως όπως σωστά λέει ένας χρήστης στο skroutz, είναι ότι δε βρίσκεις εύκολα περιφερειακά, ακόμα και tempered glass.

Εν τω μεταξύ το Alcatel το βρίσκω κοντά μου στο TechHut στο Ελληνικό στα 90€ ενώ ο Κώτσος το έχει 99€. Και το TechHut εμφανίζεται κι αυτό ως επίσημος μεταπωλητής, όπως και ο Κωτσόβολος.

Αν πάω όντως στο Alcatel, υπάρχει κάποιος λόγος να δώσω τα έξτρα 9€ στον Κωτσόβολο;

Δημοσ.

Αν είναι πολύ μεγάλος και δεν τον νοιάζουν οι οθόνες κλπ γιατί δεν παίρνεις ένα απλό nokia?

Δημοσ.

Αν αναφέρεσαι σε μένα, λέω πιο πάνω ότι προορίζεται για τη μητέρα μου, και πρέπει να είναι smartphone γιατί χρειάζεται να δουλεύει κάποιες εφαρμογές, όπως του ΟΑΣΑ.

Ε από εκεί και πέρα, όλο και σε κάποιο Facebook θα μπει, όλο κάπου θα σερφάρει, αλλά φαντάζομαι λίγα πράγματα.

Για τον πατέρα μου είχα πάρει πέρσι το Moto E4 στα 69€ από Γερμανό, και είναι μια χαρά γι' αυτό που το θέλει.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, phanispal είπε

Αν αναφέρεσαι σε μένα, λέω πιο πάνω ότι προορίζεται για τη μητέρα μου

Kαλησπέρα, όχι στον TS και στον πατέρα του αναφερόμουν γι' αυτό και το "δεν τον νοιάζουν"

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...