greekmanael Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Γεια σας παιδιά, πρόσφατα έβγαλα το δίπλωμα α1 αυτόματο(κωδικός 78) και έχω μπερδευτεί με το αν μπορώ να οδηγήσω και παπί ή μόνο σκούτερ .Στην σχολή μου είπαν ότι μπορώ επειδή δεν έχει συμπλέκτη .Εσείς τι λέτε ; Επίσης να αναφέρω ότι έκανα τα μαθήματα και τις εξετάσεις με παπί 125cc . Επεξ/σία 11 Νοεμβρίου 2019 από greekmanael
GeorgeHellas Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 78. Ισχύει μόνο για οχήματα χωρίς ποδωστήριο συμπλέκτη (ή μοχλό για τις κατηγορίες Α ή Α1) λογικά μπορεις και παπί, αφου δεν εχει συμπλέκτη. αλλα προσεξε, ημιαυτοματο, δηλαδή παπι χωρίς συμπλέκτη. Μην πάρεις κανενα με συμπλέκτη. υγ. Σρυ για τη γραμματοσειρά, κατι παιχτηκε με το κοπι πειστ του αρθρου 78. Επεξ/σία 11 Νοεμβρίου 2019 από GeorgeHellas 1
greekmanael Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 3 λεπτά πριν, GeorgeHellas είπε 78. Ισχύει μόνο για οχήματα χωρίς ποδωστήριο συμπλέκτη (ή μοχλό για τις κατηγορίες Α ή Α1) λογικά μπορεις και παπί, αφου δεν εχει συμπλέκτη. αλλα προσεξε, ημιαυτοματο, δηλαδή παπι χωρίς συμπλέκτη. Μην πάρεις κανενα με συμπλέκτη. υγ. Σρυ για τη γραμματοσειρά, κατι παιχτηκε με το κοπι πειστ του αρθρου 78. Ναι κατάλαβα .Θέλω να αγοράσω το keeway target 125i euro 4 και θέλω να είμαι 100% σίγουρος .
GeorgeHellas Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 45 λεπτά πριν, greekmanael είπε Ναι κατάλαβα .Θέλω να αγοράσω το keeway target 125i euro 4 και θέλω να είμαι 100% σίγουρος . Ε αφου σου ειπαν και απο τη σχολη λογικα είσαι καλυμμένος. Για να εισαι 100% σιγουρος ρωτα και τον ασφαλιστη σου. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα