hdonoblepsias Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 Καλησπέρα. Έχω ένα iphone 6s, ένα ipad και έναν iMac 21,5. Μέχρι στιγμής δεν είχα χρειαστεί να συνδέσω το κινητό με τον mac. Ανέβαζα όλα τα αρχεία σε cloud. Τώρα όμως έχω πολλές φωτογραφίες και βίντεο και θέλω να το περάσω στο σταθερό. Σύνδεσα το iphone με καλώδιο, άνοιξα το itunes και δεν μου δείχνει πουθένα τις φωτογραφίες. Άν πατήσω πάνω σε ένα εικονίδιο του itunes που μοιάζει με κινητό, με ρωτάει αν θέλω να επαναφέρω backup από το ipad ή να κάνω το κινητό as new? 🙄 Δείτε εικόνες... Υ.γ. Με airdrop δεν γίνεται γιατί o imac είναι Mid2010 και τα airdrop δεν έχουν συμβατότητα. (Αλήθεια σε αυτό υπάρχει λύση? Έστω και αν χρειαστώ να αγοράσω κάτι σε hardware? Θα μου έλυνε τα χέρια). Και όταν πατάω στο εικονίδιο του κινητού επάνω δίπλα από την μουσική μου βγάζει αυτό... ================================================================================ Τρεις ερωτησούλες ακόμα για να μην ανοίγω νέο νήμα. Στις ρυθμίσεις στο iphone μου γράφει ένα μήνυμα "Πρόβλημα χρέωσης AppleCare+". Έχω προσθέση 10 φορές την χρεωστική μου, αλλά δεν. Τι είναι αυτό? Έχω 200gb πακέτο στο google drive. Δεν θέλω χρησιμοποιώ icloud. Μπορώ να κάνω backup ολο το κινητό εκεί (αν γίνεται. δεν με καιει και τόσο) και να κάνω backup εκεί και τις συνομιλίες του Whatsapp (Αυτό με καίει, γιατί όταν είχα android δεν είχα θέμα, τώρα με το iPhone έχω χάσει 10 φορές τις συνομιλίες μου). Έχω βάλει να ανεβαίνουν οι φωτογραφίες στο drive. Το πρόβλημα είναι ότι πρέπει να ανοίξω και να έχω ανοιχτή την οθόνη να γίνει αυτό, με αποτέλεσμα να το ξεχνάω και όταν το θυμάμαι να ανεβαίνει μεγάλος όγκος φωτο και βίντεο και να περιμένω με τις ώρες. Υπάρχει τρόπος background όταν είμαι σε wifi και έχω το τηλέφωνο με σβηστή οθόνη, να ανεβαίνουν αυτόματα ότι δεν έχει ανέβει ακόμα? Ευχαριστώ πολύ! 😍 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) To imac τι λειτουργικό έχει? Ποια έκδοση? Δεν εχει προγραμμα με το όνομα photos? Στο iPhone έχεις βάλει την εφαρμογή google drive? Νομίζω το κινητό σου δεν μπορεί να καλυφθεί από το AppleCare +. Επεξ/σία 11 Νοεμβρίου 2019 από atheatos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ignome4 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Αν είναι η πρώτη φορά που συνδέεις το iPhone με τον Mac σου, θα πρεπει πρωτα να κανει διαμόρφωση συσκευής (για καλο και κακο κανε πρωτα ενα backup) Για το AirDrop για δοκιμασε αυτο: Ανοιγεις το Terminal και με copy / paste, του πετας αυτο. defaults write com.apple.NetworkBrowser BrowseAllInterfaces 1 Πατάς enter, επειτα αυτο: killall Finder παλι πατας enter και βλεπεις αν επιασε. ---- 1. Δεν έχουμε Apple Care + Στην Ελλαδα ακομα. 2. Μπορείς να κανείς backup μεσα απο τις εφαρμογες της Google , νομιζω δεν επιτρεπει κατι αλλο η Apple. Επεξ/σία 11 Νοεμβρίου 2019 από ignome4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 Βασικά αφού έχεις την εφαρμογή google drive στο τηλέφωνο μπορείς να την εγκαταστησεις και στον mac και να τελειώνει υπόθεση... https://www.google.com/intl/el_ALL/drive/download/backup-and-sync/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hdonoblepsias Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, atheatos είπε To imac τι λειτουργικό έχει? Ποια έκδοση? Δεν εχει προγραμμα με το όνομα photos? Στο iPhone έχεις βάλει την εφαρμογή google drive? Νομίζω το κινητό σου δεν μπορεί να καλυφθεί από το AppleCare +. To imac τι λειτουργικό έχει? Ποια έκδοση? High Sierra 10.13.6 Δεν εχει προγραμμα με το όνομα photos? Ρε φίλε? Νόμιζα οτι και τις φωτος στο itunes επρεπε να τις έβλεπα. Νόμιζα οτι το photos του mac είναι για τις φωτος που έχω ήδη στον υπλογιστή. Άνοιξα τώρα την εφαρμογή και είδα κανονικά και του κινητού. Thanks!!! Στο iPhone έχεις βάλει την εφαρμογή google drive? Ναι. Και έχω βάλει αυτόματο upload. Μόνο που πρέπει να είναι ανοιχτή η εφαρμογή και η οθόνη. Νομίζω το κινητό σου δεν μπορεί να καλυφθεί από το AppleCare +. Δεν με ενδιαφέρει αυτό. Να μην εμφανίζεται η ειδοποίηση θέλω. 1 ώρα πριν, ignome4 είπε Αν είναι η πρώτη φορά που συνδέεις το iPhone με τον Mac σου, θα πρεπει πρωτα να κανει διαμόρφωση συσκευής (για καλο και κακο κανε πρωτα ενα backup) Δεν με αφήνει να κάνω Backup. Μονο restore απο το ipad και setup as new Για το AirDrop για δοκιμασε αυτο: Ανοιγεις το Terminal και με copy / paste, του πετας αυτο. defaults write com.apple.NetworkBrowser BrowseAllInterfaces 1 Πατάς enter, επειτα αυτο: killall Finder παλι πατας enter και βλεπεις αν επιασε. Το έκανα. Δυστυχώς δεν δούλεψε ---- 1. Δεν έχουμε Apple Care + Στην Ελλαδα ακομα. Δεν με ενδιαφέρει αυτό. Να μην εμφανίζεται η ειδοποίηση θέλω. 2. Μπορείς να κανείς backup μεσα απο τις εφαρμογες της Google , νομιζω δεν επιτρεπει κατι αλλο η Apple. Εννοείς στην εφαρμογή drive ας πούμε να επιλέξω κάπου να κάνει backup το whatsapp? Γιατί στην εφαρμογή του whatsapp, μόνο στο icloud σε αφήνει. 1 ώρα πριν, atheatos είπε Βασικά αφού έχεις την εφαρμογή google drive στο τηλέφωνο μπορείς να την εγκαταστησεις και στον mac και να τελειώνει υπόθεση... https://www.google.com/intl/el_ALL/drive/download/backup-and-sync/ Το έχω κάνει αυτό. Δουλεύει μια χαρά. Για αυτόματο upload από το κινητό στο drive λέω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jiakometi Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 Οι φωτογραφίες σου παραμένουν στο cloud ΚΑΙ τοπικά στον υπολογιστή σου ως ένα αρχείο (όλες μαζί) με το όνομα Photos Library που βρίσκεται συνήθως το folder “Pictures” του χρήστη που χρησιμοποιείς. Αν τις θέλεις ξεχωριστά (ως jpeg αρχεία) τοπικά στον υπολογιστή σου ή σε οποιοδήποτε άλλο αποθηκευτικό μέσο θα πρέπει να τις κάνεις export από το μενού της εφαρμογής Photos. Σε ελάχιστο χρόνο θα είναι στον δίσκο σου. Αυτός είναι και ο ευκλότερος και ασφαλέστερος τρόπος να μεταφέρεις τις φωτογραφίες που τράβηξες με το τηλέφωνο ή το iPad στον υπολογιστή σου (τοπικά). Ούτως ή άλλως μέσω του Claude όλες οι φωτογραφίες είναι αυτόματα διαθέσιμες σε όλες τις συσκευές. Αυτό είναι και το νόημα του οικοσυστήματος .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 12 ώρες πριν, hdonoblepsias είπε To imac τι λειτουργικό έχει? Ποια έκδοση? High Sierra 10.13.6 Δεν εχει προγραμμα με το όνομα photos? Ρε φίλε? Νόμιζα οτι και τις φωτος στο itunes επρεπε να τις έβλεπα. Νόμιζα οτι το photos του mac είναι για τις φωτος που έχω ήδη στον υπλογιστή. Άνοιξα τώρα την εφαρμογή και είδα κανονικά και του κινητού. Thanks!!! Στο iPhone έχεις βάλει την εφαρμογή google drive? Ναι. Και έχω βάλει αυτόματο upload. Μόνο που πρέπει να είναι ανοιχτή η εφαρμογή και η οθόνη. Νομίζω το κινητό σου δεν μπορεί να καλυφθεί από το AppleCare +. Δεν με ενδιαφέρει αυτό. Να μην εμφανίζεται η ειδοποίηση θέλω. Το έχω κάνει αυτό. Δουλεύει μια χαρά. Για αυτόματο upload από το κινητό στο drive λέω. Νομίζω πρέπει να βάλεις την εφαρμογή google photos στο κινητό και να την σεταρεις να κάνει backup στο drive για αυτόματο upload. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα