giorgoskav Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Ναι γιατί έχω τον xeon 5690.. Και στην ουσία είμαι σε αναζήτηση asus rampage 3 η ASUS SaberTooth X58 δεν ξέρω ποια είναι καλύτερη για oc φυσικά θα μπει custom υδροψηξη... Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2019 από giorgoskav
Sheogorath Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 4 ώρες πριν, giorgoskav είπε Ναι γιατί έχω τον xeon 5690.. Και στην ουσία είμαι σε αναζήτηση asus rampage 3 η ASUS SaberTooth X58 δεν ξέρω ποια είναι καλύτερη για oc φυσικά θα μπει custom υδροψηξη... Με τα λεφτά που θα δώσεις συνολικά θα έπαιρνες Ryzen 3600 μην πω και 3700Χ και θα είχες διπλάσια απόδοση και εγγύηση... 5
leros2004 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 3 hours ago, GoMaR said: σε λιγο καιρο θα ανοιξει θεμα για 780ti και CRT οθόνη 3 hours ago, Sheogorath said: Με τα λεφτά που θα δώσεις συνολικά θα έπαιρνες Ryzen 3600 μην πω και 3700Χ και θα είχες διπλάσια απόδοση και εγγύηση... Να χαμε να λέγαμε είναι το θέμα. Απλά προκαλεί το κοινό αίσθημα, κουβέντα να γίνεται 2
LIGHT1NG Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 9 ώρες πριν, Sheogorath είπε Ούτε καν. Βάζεις ΜΧ4 και κραταει 4-5 χρόνια. Ο κατασκευαστής εγγυάται 8, φαντάσου. Δεν είναι λάδια σε κινητήρα. Την 1080 που πήρα που το παιδί δεν είχε αλλάξει ποτέ έπιανε σε gaming κάτι 84αρια και 85αρια έπαθα λίγο ένα σοκ με την μια την έλυσα, περιττό να σου πω ότι είχε γίνει σαν τσιμέντο η στοκ πάστα με την αλλαγή στην noctua που έχω έπεσε στο 60αρι και τα φαν 35% γενικά την mx 4 δεν την έχω δοκιμάσει σε δικό μου σύστημα ακόμα γιατί παίζω με το oc και έχω την thermal grizzly kryonaut που με έχει αφήσει 100% ικανοποιημένο. ΥΓ. Την αλλάζω συχνά για ψυχολογικούς λόγους 😂 6 ώρες πριν, giorgoskav είπε Ναι γιατί έχω τον xeon 5690.. Και στην ουσία είμαι σε αναζήτηση asus rampage 3 η ASUS SaberTooth X58 δεν ξέρω ποια είναι καλύτερη για oc φυσικά θα μπει custom υδροψηξη... Τα λεφτά που θα χαλάσεις για την custom υδρόψυξη παίρνεις σύστημα με i9 9900k+z390+ddr4 16gb που με την στοκ ψύκτρα θα έχεις καλύτερες θερμοκρασίες - απόδοση με τον 5690 που έχεις, ξέρω θα είναι το πρώτο σου σύστημα και το λυπάσαι αλλά καλύτερα να το βάλεις στην άκρη.
giorgoskav Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, GoMaR είπε σε λιγο καιρο θα ανοιξει θεμα για 780ti Άσχετο μην πω ότι να ναι έτσι
Sheogorath Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 40 λεπτά πριν, LIGHT1NG είπε Την 1080 που πήρα που το παιδί δεν είχε αλλάξει ποτέ έπιανε σε gaming κάτι 84αρια και 85αρια έπαθα λίγο ένα σοκ με την μια την έλυσα, περιττό να σου πω ότι είχε γίνει σαν τσιμέντο η στοκ πάστα με την αλλαγή στην noctua που έχω έπεσε στο 60αρι και τα φαν 35% γενικά την mx 4 δεν την έχω δοκιμάσει σε δικό μου σύστημα ακόμα γιατί παίζω με το oc και έχω την thermal grizzly kryonaut που με έχει αφήσει 100% ικανοποιημένο. ΥΓ. Την αλλάζω συχνά για ψυχολογικούς λόγους 😂 Τα λεφτά που θα χαλάσεις για την custom υδρόψυξη παίρνεις σύστημα με i9 9900k+z390+ddr4 16gb που με την στοκ ψύκτρα θα έχεις καλύτερες θερμοκρασίες - απόδοση με τον 5690 που έχεις, ξέρω θα είναι το πρώτο σου σύστημα και το λυπάσαι αλλά καλύτερα να το βάλεις στην άκρη. Δεν έχει στοκ ο 9900Κ και να είχε δεν θα δουλευε
giorgoskav Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 39 λεπτά πριν, LIGHT1NG είπε Την 1080 που πήρα που το παιδί δεν είχε αλλάξει ποτέ έπιανε σε gaming κάτι 84αρια και 85αρια έπαθα λίγο ένα σοκ με την μια την έλυσα, περιττό να σου πω ότι είχε γίνει σαν τσιμέντο η στοκ πάστα με την αλλαγή στην noctua που έχω έπεσε στο 60αρι και τα φαν 35% γενικά την mx 4 δεν την έχω δοκιμάσει σε δικό μου σύστημα ακόμα γιατί παίζω με το oc και έχω την thermal grizzly kryonaut που με έχει αφήσει 100% ικανοποιημένο. ΥΓ. Την αλλάζω συχνά για ψυχολογικούς λόγους 😂 Τα λεφτά που θα χαλάσεις για την custom υδρόψυξη παίρνεις σύστημα με i9 9900k+z390+ddr4 16gb που με την στοκ ψύκτρα θα έχεις καλύτερες θερμοκρασίες - απόδοση με τον 5690 που έχεις, ξέρω θα είναι το πρώτο σου σύστημα και το λυπάσαι αλλά καλύτερα να το βάλεις στην άκρη. 39 λεπτά πριν, LIGHT1NG είπε Την 1080 που πήρα που το παιδί δεν είχε αλλάξει ποτέ έπιανε σε gaming κάτι 84αρια και 85αρια έπαθα λίγο ένα σοκ με την μια την έλυσα, περιττό να σου πω ότι είχε γίνει σαν τσιμέντο η στοκ πάστα με την αλλαγή στην noctua που έχω έπεσε στο 60αρι και τα φαν 35% γενικά την mx 4 δεν την έχω δοκιμάσει σε δικό μου σύστημα ακόμα γιατί παίζω με το oc και έχω την thermal grizzly kryonaut που με έχει αφήσει 100% ικανοποιημένο. ΥΓ. Την αλλάζω συχνά για ψυχολογικούς λόγους 😂 Τα λεφτά που θα χαλάσεις για την custom υδρόψυξη παίρνεις σύστημα με i9 9900k+z390+ddr4 16gb που με την στοκ ψύκτρα θα έχεις καλύτερες θερμοκρασίες - απόδοση με τον 5690 που έχεις, ξέρω θα είναι το πρώτο σου σύστημα και το λυπάσαι αλλά καλύτερα να το βάλεις στην άκρη. 39 λεπτά πριν, LIGHT1NG είπε Την 1080 που πήρα που το παιδί δεν είχε αλλάξει ποτέ έπιανε σε gaming κάτι 84αρια και 85αρια έπαθα λίγο ένα σοκ με την μια την έλυσα, περιττό να σου πω ότι είχε γίνει σαν τσιμέντο η στοκ πάστα με την αλλαγή στην noctua που έχω έπεσε στο 60αρι και τα φαν 35% γενικά την mx 4 δεν την έχω δοκιμάσει σε δικό μου σύστημα ακόμα γιατί παίζω με το oc και έχω την thermal grizzly kryonaut που με έχει αφήσει 100% ικανοποιημένο. ΥΓ. Την αλλάζω συχνά για ψυχολογικούς λόγους 😂 Τα λεφτά που θα χαλάσεις για την custom υδρόψυξη παίρνεις σύστημα με i9 9900k+z390+ddr4 16gb που με την στοκ ψύκτρα θα έχεις καλύτερες θερμοκρασίες - απόδοση με τον 5690 που έχεις, ξέρω θα είναι το πρώτο σου σύστημα και το λυπάσαι αλλά καλύτερα να το βάλεις στην άκρη. Κι όμως δεν είναι το πρώτο μου σύστημα ... Με νερό άστο μεγάλη ιστορία είχα 1366 με τον i7 980 Xtreme edition σε υδροψηξη δυστυχώς τα πούλησα όλα το 2015 και τώρα με έχει ποιασει το μεράκι να φτιάξω ένα παρόμοιο σύστημα για διάφορους λόγους ...μην μακρογορω εδώ αυτά που λες τα έχω σκεφτεί αλλά όχι δεν θέλω τόσα λεφτά για αυτά που αναφέρεις περισσότερα τεσπά το μόνο που μου λείπει πλέον είναι το board ....όλα τα άλλα τα έχω έτοιμα
leros2004 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, giorgoskav είπε Κι όμως δεν είναι το πρώτο μου σύστημα ... Με νερό άστο μεγάλη ιστορία είχα 1366 με τον i7 980 Xtreme edition σε υδροψηξη δυστυχώς τα πούλησα όλα το 2015 και τώρα με έχει ποιασει το μεράκι να φτιάξω ένα παρόμοιο σύστημα για διάφορους λόγους ...μην μακρογορω εδώ αυτά που λες τα έχω σκεφτεί αλλά όχι δεν θέλω τόσα λεφτά για αυτά που αναφέρεις περισσότερα τεσπά το μόνο που μου λείπει πλέον είναι το board ....όλα τα άλλα τα έχω έτοιμα Προσωπικά περιμένω φωτό της gtx 980ti 6gb μαζί με τον xeon 5690, θα σου βγάλω το καπέλο. Μέχρι τοτε το έχεις κάνει λύσσα το θέμα 1 1
giorgoskav Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, leros2004 είπε Προσωπικά περιμένω φωτό της gtx 980ti 6gb μαζί με τον xeon 5690, θα σου βγάλω το καπέλο. Μέχρι τοτε το έχεις κάνει λύσσα το θέμα Βασικά σε αγνοω επανειλημμένα με τις τρολιες που γράφεις πάνε αλλού στην τελική και παίξε με τίποτα άλλο εδώ δεν βοηθάς και ούτε η 780 ti είναι καλύτερη κι ούτε θέλω crt monitor ,εγώ έχω γράψει παραπάνω και πολύ σοβαρά ότι έχω 3d monitor που συνδυάζει το 3dvision της κάρτας που έχω ... Το λοιπόν μην ασχολείσαι εδώ ρε φίλε πήγαινε παίξε με τα κουβαδάκια σου αλλού σε άλλη παραλία ...τέρμα η κουβέντα μαζί σου. Αν θες να γράψεις σοβαρά εδώ καλώς αλλά με την μπουρδολογια πως να σε πάρω στα σοβαρά Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2019 από giorgoskav 1
LIGHT1NG Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 8 λεπτά πριν, giorgoskav είπε Βασικά σε αγνοω επανειλημμένα με τις τρολιες που γράφεις πάνε αλλού στην τελική και παίξε με τίποτα άλλο εδώ δεν βοηθάς και ούτε η 780 ti είναι καλύτερη κι ούτε θέλω crt monitor ,εγώ έχω γράψει παραπάνω και πολύ σοβαρά ότι έχω 3d monitor που συνδυάζει το 3dvision της κάρτας που έχω ... Το λοιπόν μην ασχολείσαι εδώ ρε φίλε πήγαινε παίξε με τα κουβαδάκια σου αλλού σε άλλη παραλία ...τέρμα η κουβέντα μαζί σου. Αν θες να γράψεις σοβαρά εδώ καλώς αλλά με την μπουρδολογια πως να σε πάρω στα σοβαρά Γιατί απλά δεν βάζεις φωτογραφίες να τελειώσει το θέμα? xd 2
giorgoskav Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Γιατί δεν θα ασχοληθώ με τρολιες και τρολς έχω ποιο σοβαρά πράγματα να κάνω ! δεν κατάλαβα δηλαδή επειδή το λες εσύ και αυτός έτσι είναι;;; ρωτάω για να τρολαρω όπως κάνετε ορισμένοι για να μαζεύετε posts ; έλεος δηλαδή πατε να παίξετε με τίποτα άλλο στην τελικη αν θέλω από μόνος μου θα ανέβαζα δεν έχω να αποδείξω τίποτα και σε κανένα προς το παρών ...δεν βοηθάτε φιλτατε με την συνέχεια της μπούρδας σε δήθεν θέμα ... Λοιπον καμία λύση στο πρόβλημα μου δεν είδα να γράφετε άιντε πρωί πρωί μην πω τίποτα χειρότερο
LIGHT1NG Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 4 λεπτά πριν, giorgoskav είπε Γιατί δεν θα ασχοληθώ με τρολιες και τρολς έχω ποιο σοβαρά πράγματα να κάνω ! δεν κατάλαβα δηλαδή επειδή το λες εσύ και αυτός έτσι είναι;;; ρωτάω για να τρολαρω όπως κάνετε ορισμένοι για να μαζεύετε posts ; έλεος δηλαδή πατε να παίξετε με τίποτα άλλο στην τελικη αν θέλω από μόνος μου θα ανέβαζα δεν έχω να αποδείξω τίποτα και σε κανένα προς το παρών ...δεν βοηθάτε φιλτατε με την συνέχεια της μπούρδας σε δήθεν θέμα ... Λοιπον καμία λύση στο πρόβλημα μου δεν είδα να γράφετε άιντε πρωί πρωί μην πω τίποτα χειρότερο Μην πεις τίποτε γιατί μερικοί γυρνάμε και από εκκλησία πρωί πρωί 🙄
giorgoskav Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, LIGHT1NG είπε Μην πεις τίποτε γιατί μερικοί γυρνάμε και από εκκλησία πρωί πρωί 🙄 Μπα ότι και να πω χαμένο θα πάει
SakafliaC Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Πάντως 40secs είναι ν ανεβάσεις μια φωτο για να μη σε τρολάρουν όπως λες.. Πρέπει να χεις διαθέσει κανα τέταρτο να πληκτρολογείς απαντήσεις στις τρολιές όπως τις αναφέρεις, οπότε do the maths.. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις