Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 76
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 ώρες πριν, tanasen01 είπε

Πούλα την (με κέρδος) και μαζί με όσα θα έδινες για το waterblock (κάτω από 90€ δεν έχω βρει όσο ψάχνω στο ebay) παίρνεις μια GTX 1660 Super και τέλος.

Δηλαδη να κανει οτι και στις αγγελιες, να την βαλει  200++, 250-270 και αλλα κουφα.

• Like 1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, toyo73 είπε

Δηλαδη να κανει οτι και στις αγγελιες, να την βαλει  200++, 250-270 και αλλα κουφα.

+20-30€ δηλ. 150-160€ θα φύγει γρήγορα.

Δημοσ.

Δεν έχω σκοπό να την πουλήσω οποτε μην πεδευεστε και όχι δεν έχω τον χρόνο να ασχοληθώ σαν τα άλλα πιτσιρίκια εδώ μέσα που μετράνε fps ήθελα μια κάρτα να τρέχω αυτά που θέλω αν ήμουν σαν τα παιδιά που γράφουν  παραπάνω κρατούσα και την 1080ti που είχα ....και έδωσα .end of story...

Τώρα ψάχνω να βρω ποια είναι η accelero ψυχτρα που κάνει για αυτήν ....αν δεν βρω waterblock....

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, giorgoskav είπε

Δεν έχω σκοπό να την πουλήσω οποτε μην πεδευεστε και όχι δεν έχω τον χρόνο να ασχοληθώ σαν τα άλλα πιτσιρίκια εδώ μέσα που μετράνε fps ήθελα μια κάρτα να τρέχω αυτά που θέλω αν ήμουν σαν τα παιδιά που γράφουν  παραπάνω κρατούσα και την 1080ti που είχα ....και έδωσα .end of story...

Τώρα ψάχνω να βρω ποια είναι η accelero ψυχτρα που κάνει για αυτήν ....αν δεν βρω waterblock....

Kαι η 3 και η 4 κανει.Απλως η 3 εχει και ψυκτρακια κατι που δεν εχει η 4.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, toyo73 είπε

Kαι η 3 και η 4 κανει.Απλως η 3 εχει και ψυκτρακια κατι που δεν εχει η 4.

https://www.skroutz.gr/s/20669305/Arctic-Accelero-Twin-Turbo-III.html?from=drop

Αυτήν λες μήπως ;;;

Η μήπως αυτήν ; ARCTIC Accelero Xtreme III...

Επεξ/σία από giorgoskav
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, giorgoskav είπε

Θα μας βάλεις Φωτό απο τη κάρτα ?  Απαιτεί ο λαός σου 

Επεξ/σία από leros2004
  • Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, leros2004 είπε

Θα μας βάλεις Φωτό απο τη κάρτα ?  Απαιτεί ο λαός σου 

Ότι να ναι όμως τρολαρεις έτσι δεν εξηγείται αλλιώς 

Επεξ/σία από giorgoskav
Δημοσ.
51 λεπτά πριν, DiaperCh@nger101 είπε

Δηλαδή η g1 gaming έχει ανεπαρκές σύστημα ψύξης και χρειάζεται αντικατάσταση?

Έλα ντε αυτό με παραξενεύει και εμένα... Μια αλλαγή πάστας θέλει ανά 6-9 μήνες και είναι κομπλέ.. 

• Like 1
Δημοσ.
Στις 21/11/2019 στις 9:18 ΜΜ, LIGHT1NG είπε

Έλα ντε αυτό με παραξενεύει και εμένα... Μια αλλαγή πάστας θέλει ανά 6-9 μήνες και είναι κομπλέ.. 

Ούτε καν. Βάζεις ΜΧ4 και κραταει 4-5 χρόνια. Ο κατασκευαστής εγγυάται 8, φαντάσου. Δεν είναι λάδια σε κινητήρα.

• Like 5
Δημοσ.
1 ώρα πριν, giorgoskav είπε

Μπα δεν θα κάνω τίποτα θα την αφήσω όπως έχει τώρα ψάχνω για board 1366 και δεν βρίσκω γμτ..

Καλο 2012 είναι όλο το build;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...