Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 76
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
14 ώρες πριν, giorgoskav είπε

το θέμα δεν είναι να μου απαντήσετε αν αξίζει η όχι το θέμα είναι άλλο ψάχνω για waterblock εχει την ευγενη  καλωσυνη

Στις 11/11/2019 στις 8:36 ΜΜ, giorgoskav είπε

Άξιζει κατά την γνώμη σας η αγορά μιας τέτοιας κάρτας σήμερα που έχουν βγει οι επόμενης γενιάς κάρτες της ίδιας εταιρείας...; 

Yeah right...

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.

Αν δεν έχει χαλασμένο fan αστην έτσι,ας ακούγετε λίγο. Θα μπορούσες να βάλεις κάτι τέτοιο για overclock με μέτριο θόρυβο. Σου μένει και για την επόμενη κάρτα.

Spoiler

• Like 2
Δημοσ.

Έχω την Gigabyte 980 Ti G1 Gaming (GV-N98TG1 GAMING-6GD) απο το 2015. Πιστεύω ότι μέχρι και τα games του 2020 δε θα έχεις θέμα. Αλλά με 2K ανάλυση σε βαριά games και όλα στο ultra μην περιμένεις τίποτα τρελό απο FPS. Κάπου στα 50-55.

Το 2021 θα αλλάξουν πολλά, οπότε πάρε μια μεταχειρισμένη τώρα να κάνεις τη δουλειά σου (150 ευρώ ταβάνι) και δώσε κάνα 300άρι σε 2 χρονάκια.

• Like 1
Δημοσ.

Αυτό έκανα εξάλλου δεν την ήθελα για 4k...

3 ώρες πριν, Apaleytos80 είπε

Αν δεν έχει χαλασμένο fan αστην έτσι,ας ακούγετε λίγο. Θα μπορούσες να βάλεις κάτι τέτοιο για overclock με μέτριο θόρυβο. Σου μένει και για την επόμενη κάρτα.

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Όχι δεν έχει τίποτα χαλασμένο απλά επειδή θα φτιάξω υδροψηξη έλεγα αργότερα να επερνα wb θα το δω προς το παρών θα την αφήσω έτσι η μπορεί να πάρω και την λύση που προτείνεις...

Δημοσ.
Στις 16/11/2019 στις 2:00 ΜΜ, GoMaR είπε

Καλα εδω δε κατανοεις εσυ αυτα που γραφεις, θα κατανοησει αλλος εσενα;
Επισης δε μπορεις να κατανοησεις αυτα που γραφουμε και την απλη λογικη που αν δεν ησουν ειρωνας, θα εβλεπες οτι βοηθαμε. Απλα δε σου αρεσει η απαντηση. Για αυτο αντιδρας.
Αλλα να σε ρωτησω, γιατι ασχολεισαι μαζι μου παλι;
Οπως ειπες, μην ξανα ασχοληθεις, γιατι οσο απαντας θα απανταω.

Αν θες να γράφεις για να γράφεις... ε γραφε τι να σου πω!

Δημοσ.
Στις 16/11/2019 στις 7:07 ΜΜ, giorgoskav είπε

Αυτό έκανα εξάλλου δεν την ήθελα για 4k...

Όχι δεν έχει τίποτα χαλασμένο απλά επειδή θα φτιάξω υδροψηξη έλεγα αργότερα να επερνα wb θα το δω προς το παρών θα την αφήσω έτσι η μπορεί να πάρω και την λύση που προτείνεις...

Προτεινω και εγω accelero.Εαν το βρεις και μεταχειρισμενο κανενα 30αρι ακομη καλυτερα, αλλα και παλι αξιζει γιατι μπαινει σε ολες σχεδον τις καρτες.Δεν χρειαζεται να βαλεις την "παπαρια" ψυκτρα απο πισω.

Ποια καρτα ειναι;

• Like 1
Δημοσ.

Διάβασα λίγο στα γρήγορα το θέμα οπότε αυτό που θα γράψω δεν το θυμήθηκε μάλλον κάποιος ή δεν το είδα. 

Η σειρά 9ΧΧ και πριν τα monitor free sync δεν τα υποστηρίζει 100% με το g sync compatibility δηλαδή δεν θα έχεις καν την επιλογή να το ενεργοποιήσεις οπότε αν δεν την αγόρασες ακόμα και έχεις τέτοια οθόνη να ξέρεις ότι με μια κάρτα σειράς 1ΧΧΧ,2ΧΧΧ θα έχεις καλύτερα αποτελέσματα. 

Δημοσ.
Στις 16/11/2019 στις 1:37 ΜΜ, giorgoskav είπε

Άστον μωρέ είχα κι εγώ κάποτε 1070 ιδού 

Λοιπόν 

ειναι αρχαια τα παιχνιδια....αυτο λενε τα παιδια...μα mad max??

Δημοσ.

Εαν μπορεις να βρεις το Accelero 3 ακομη καλυτερα γιατι εχει ξεχωριστα ψυκτρακια για  VRM και μνημες.Η δικια σου τα  ψυχει ακουμποντας η ψυκτρα επανω και εχοντας thermal pad.To Accelero δεν ακουμπα επανω και το 4αρι δεν εχει ψυκτρακια.Η μνημες δεν ειναι προβλημα καθως εχει αρκετη ροη αερα επανω, αλλα τα VRM χρειαζονται ψυκτρακια.Εγω τα κολλησα με AKASA θερμοαγωγιμη ταινια διπλης οψης.

980 ti pcb 2.jpg

2.JPG

• Like 1
Δημοσ.

Kρίμα γιατί είχα ένα reference waterblock της ΕΚ που θα μπορούσα να σου δώσω με πολύ λίγα χρήματα αλλά δεν κάνει για την κάρτα σου γιατί δεν έχει reference pcb. Η ΕΚ έβγαζε ένα για την κάρτα σου αλλά νομίζω ότι θα δυσκολευτείς να το βρεις (μόνο μεταχειρισμένο εννοείται).  Αυτό είναι για να μην ψάχνεις 

https://www.ekwb.com/shop/ek-fc980-gtx-ti-wf3-acetal-nickel

• Like 1
Δημοσ.

Πούλα την (με κέρδος) και μαζί με όσα θα έδινες για το waterblock (κάτω από 90€ δεν έχω βρει όσο ψάχνω στο ebay) παίρνεις μια GTX 1660 Super και τέλος.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...