jgeorgiou Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 Στις 11/11/2019 στις 8:36 ΜΜ, giorgoskav είπε Άξιζει κατά την γνώμη σας η αγορά μιας τέτοιας κάρτας σήμερα που έχουν βγει οι επόμενης γενιάς κάρτες της ίδιας εταιρείας...; τότε γιατί ρωτάς αφού ξέρεις καλύτερα , να είσαι καλά να την χαρείς. 2 1
GoMaR Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 Κατσε να καταλάβω...Ρωτάς αν αξιζει η αγορα μιας τετοιας καρτας... Σου λεμε όλοι οχι και πόσο μάλλον να μπλεξεις με νερά κλπ.. Και δε δέχεσαι την άποψη των παιδιών που εσυ ζήτησες. Οπότε γιατί δε κάνεις απευθείας αυτό που θες; 6 1
jgeorgiou Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, kostasSTi είπε Λίγο υπερβολικό σε βρίσκω. Η 1660ti είναι λίγο χειρότερη από την 980ti, άρα δε χρειάζεται να κυνηγάει τίποτα (όχι οτι βλέπω το λόγο να το κάνει). Όσο για την 2060 & 2070 σταμάτησαν προσωρινά την παραγωγή, αλλά θα επιστρέψουν ξανά, αφού η Nvidia προσπαθεί να κλείσει όλα τα κενά απέναντι στην ATI. 1) ποιος σου είπε ότι θα ξαναβγουν στην παραγωγή , το είδες κάπου ή το έβγαλες από το μυαλό σου? 2) Καλά , βάλε παίξε Red Dead Redemption 2 με NV980 και με 1660ΤΙ ή 1660super και τα ξαναλέμε. Ακόμη και αν ψύξεις την 980 με υγρό άζωτο δεν πρόκειται να "ακουμπήσεις". Επεξ/σία 16 Νοεμβρίου 2019 από jgeorgiou
kostasSTi Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, jgeorgiou είπε 1) ποιος σου είπε ότι θα ξαναβγουν στην παραγωγή , το είδες κάπου ή το έβγαλες από το μυαλό σου? 2) Καλά , βάλε παίξε Red Dead Redemption 2 με NV980 και με 1660ΤΙ και τα ξαναλέμε. 1) Μέχρι στιγμής, εσύ απαντάς ότι σου κατέβει, εγώ με LINK. 2) Xαίρομαι που απαντάς πάλι χωρίς αποδείξεις
jgeorgiou Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, kostasSTi είπε 1) Μέχρι στιγμής, εσύ απαντάς ότι σου κατέβει, εγώ με LINK. 2) Xαίρομαι που απαντάς πάλι χωρίς αποδείξεις 1) εδώ λέει για 2070 και όχι για 2060 που συζητάμε στο νήμα (πέρα ότι η πηγή σου είναι το WCCFTECH που λέει ότι υπάρχει η φήμη από έναν κινέζο) 2) Δες λίγο πως πάει η 1070 που είναι μια γενιά μπροστά https://www.techspot.com/review/1939-red-dead-redemption-2-benchmarks/ 3) για σου ρε σχετικέ επιστήμονα με τις συγκρίσεις στο https://gpu.userbenchmark.com/ , ξέρεις τι λένε για τις γνώμες - ότι όλοι έχουν από μία. Επεξ/σία 16 Νοεμβρίου 2019 από jgeorgiou 3
giorgoskav Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 13 λεπτά πριν, GoMaR είπε Κατσε να καταλάβω...Ρωτάς αν αξιζει η αγορα μιας τετοιας καρτας... Σου λεμε όλοι οχι και πόσο μάλλον να μπλεξεις με νερά κλπ.. Και δε δέχεσαι την άποψη των παιδιών που εσυ ζήτησες. Οπότε γιατί δε κάνεις απευθείας αυτό που θες; Ότι να ναι οκ !!! ποιος είπε ότι δεν δέχομαι να κουβεντιάσω δεν αντέχω δυστυχώς τις ακρότητες του καθενός και τις άσχετες περιγραφές όπως παραπάνω τέρμα η κουβέντα από εμένα εγώ δεν ξανασχολιαζω για την δουλειά που την θέλω εγώ είναι παραπάνω από αρκετή το έχω ήδη πει τώρα με το να σχολιάζεις μεμονωμένες απαντήσεις μου φιλτατε περισσότερο σύγχιση φέρνεις στο νήμα παρά κάποιο αποτέλεσμα... Ναι όπως έχω γραψει θα φτιαξω υδροψηξη στον cpu οπότε έλεγα μήπως τα συνδυάσω .... Αν είχα τα χρήματα θα περνά πάλι 1080ti την έδωσα για άλλους λόγους που δεν αφορούν το φόρουμ και ήθελα απλώς να έχω μια κάρτα της προκοπής δεν είμαι παιδάκι να μετράω τα fps αντίο. 1 1
kostasSTi Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 10 λεπτά πριν, jgeorgiou είπε 1) εδώ λέει για 2070 και όχι για 2060 που συζητάμε στο νήμα (πέρα ότι η πηγή σου είναι το WCCFTECH που λέει ότι υπάρχει η φήμη από έναν κινέζο) 2) Δες λίγο πως πάει η 1070 που είναι μια γενιά μπροστά https://www.techspot.com/review/1939-red-dead-redemption-2-benchmarks/ 3) για σου ρε σχετικέ επιστήμονα με τις συγκρίσεις στο https://gpu.userbenchmark.com/ , ξέρεις τι λένε για τις γνώμες - ότι όλοι έχουν από μία. Τουλάχιστον εγώ μέχρι πριν 2 μήνες είχα και 980ti αλλά και 1070 για να συγκρίνω, με την 980 να είναι ελαφρώς ταχύτερη. Γι'αυτό και την αντικατέστησα με 2070 ώστε να θεωρείται αναβάθμιση. Εσύ απ' ότι διαβάζω, αερολογεις αβερτα και προσβάλλεις με κάθε ευκαιρία. Λυπάμαι όσους παίρνουν στα σοβαρά τη γνώμη σου. 1
giorgoskav Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 Άστον μωρέ είχα κι εγώ κάποτε 1070 ιδού Λοιπόν 2
GoMaR Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, giorgoskav είπε Ότι να ναι οκ !!! ποιος είπε ότι δεν δέχομαι να κουβεντιάσω δεν αντέχω δυστυχώς τις ακρότητες του καθενός και τις άσχετες περιγραφές όπως παραπάνω τέρμα η κουβέντα από εμένα εγώ δεν ξανασχολιαζω για την δουλειά που την θέλω εγώ είναι παραπάνω από αρκετή το έχω ήδη πει τώρα με το να σχολιάζεις μεμονωμένες απαντήσεις μου φιλτατε περισσότερο σύγχιση φέρνεις στο νήμα παρά κάποιο αποτέλεσμα... Ναι όπως έχω γραψει θα φτιαξω υδροψηξη στον cpu οπότε έλεγα μήπως τα συνδυάσω .... Αν είχα τα χρήματα θα περνά πάλι 1080ti την έδωσα για άλλους λόγους που δεν αφορούν το φόρουμ και ήθελα απλώς να έχω μια κάρτα της προκοπής δεν είμαι παιδάκι να μετράω τα fps αντίο. Σε μενα λες οτι να ναι; Μαλλον εμεις πρεπει να το πουμε. Εφοσον δεν εισαι κανα παιδακι να μετρας τα fps, παρε την 1660 ti και κοιταξε να χαρεις τα παιχνιδακια σου. overall θωερειται ελαχιστα καλυτερη απο ην 980ti και οι λογοι οσο τοσο τα νουμερα.(γιατι +- ιδιες ειναι) Αλλα γιατι ειναι ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ, εχει εγγυηση, καιει τα ΜΙΣΑ και παραπανω watt και δε θα μπλεξεις με waterblocks κλπες φασαριες. Απο εκει και περα εφοσον δεν εισαι παιδακι, οι επιλογες ειναι δικες σου. Ακροτητες δε λεμε εσυ, αλλα εσυ μου φαινεται που δε ξερεις τι θελεις και τι θελεις να ακουσεις μου φαινεται. Αντιο 6
giorgoskav Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, GoMaR είπε Σε μενα λες οτι να ναι; Μαλλον εμεις πρεπει να το πουμε. Εφοσον δεν εισαι κανα παιδακι να μετρας τα fps, παρε την 1660 ti και κοιταξε να χαρεις τα παιχνιδακια σου. overall θωερειται ελαχιστα καλυτερη απο ην 980ti και οι λογοι οσο τοσο τα νουμερα.(γιατι +- ιδιες ειναι) Αλλα γιατι ειναι ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ, εχει εγγυηση, καιει τα ΜΙΣΑ και παραπανω watt και δε θα μπλεξεις με waterblocks κλπες φασαριες. Απο εκει και περα εφοσον δεν εισαι παιδακι, οι επιλογες ειναι δικες σου. Ακροτητες δε λεμε εσυ, αλλα εσυ μου φαινεται που δε ξερεις τι θελεις και τι θελεις να ακουσεις μου φαινεται. Αντιο Και ξαναλέω ότι γράφεις απλά για να γράφεις ότι να ναι τώρα που θα βρεις εσύ με 130 ευρώ πχ την 1660ti προφανώς το παιδικό μυαλό σου αρνείται να συλλάβει την διαφορά όσων γράφω από την αρχή και για ποιον λόγο αντίο και στο καλό ! Μαζί σου μια φορά δεν θα ασχοληθώ ξανά δεν έχω χρόνο βρε συ να αναλώνομαι με γνωστά τρολλ Επεξ/σία 16 Νοεμβρίου 2019 από giorgoskav Διόρθωση
7nisiotis Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 4 ώρες πριν, nikos5800 είπε Αυτά στα παλιά games γιατί στα πρόσφατα των δύο τελευταίων ετών μένει πίσω από την gtx1070 Ε ναι λόγω παλιάς αρχιτεκτονικής. Όπως κ να χει αν την πήρε τζαμπα ή πολύ φθηνά ο φίλος δεν μας πέφτει λόγος, να τη χαρεί και να τη φέρει στα μετρα του όπως επιθυμεί. 2
GoMaR Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, giorgoskav είπε Και ξαναλέω ότι γράφεις απλά για να γράφεις ότι να ναι τώρα που θα βρεις εσύ με 130 ευρώ πχ την 1660ti προφανώς το παιδικό μυαλό σου αρνείται να συλλάβει την διαφορά όσων γράφω από την αρχή και για ποιον λόγο αντίο και στο καλό ! Μαζί σου μια φορά δεν θα ασχοληθώ ξανά δεν έχω χρόνο βρε συ να αναλώνομαι με γνωστά τρολλ Α ειμαι και τρολλ τωρα; Και γνωστο κιολας; Φιλε μου, πραγματικα κανε οτι καταλαβαινεις..Ξαναδιαβασε απο την αρχη ΟΛΟ το θεμα και δες τις πρωτες σου απαντησεις. Ουτε μιλησες για τιμη ουτε τπτ. Και ναι 130 η 980τι + waterblock εννοειται τα θεωρω παρα πολλα. Αλλα εφοσον θεωρεις τρολλ την διαφορετικη αποψη, δε μπορω να κανω κατι. 2
giorgoskav Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, GoMaR είπε Α ειμαι και τρολλ τωρα; Και γνωστο κιολας; Φιλε μου, πραγματικα κανε οτι καταλαβαινεις..Ξαναδιαβασε απο την αρχη ΟΛΟ το θεμα και δες τις πρωτες σου απαντησεις. Ουτε μιλησες για τιμη ουτε τπτ. Και ναι 130 η 980τι + waterblock εννοειται τα θεωρω παρα πολλα. Αλλα εφοσον θεωρεις τρολλ την διαφορετικη αποψη, δε μπορω να κανω κατι. Που να σου εξηγήσω ότι απλά γράφεις ότι να ναι δεν έχω απαίτηση να με κατανοήσεις λυπάμαι αλλά .... Που λέει και το γνωστό άσμα χαχαχα
GoMaR Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 Καλα εδω δε κατανοεις εσυ αυτα που γραφεις, θα κατανοησει αλλος εσενα; Επισης δε μπορεις να κατανοησεις αυτα που γραφουμε και την απλη λογικη που αν δεν ησουν ειρωνας, θα εβλεπες οτι βοηθαμε. Απλα δε σου αρεσει η απαντηση. Για αυτο αντιδρας. Αλλα να σε ρωτησω, γιατι ασχολεισαι μαζι μου παλι; Οπως ειπες, μην ξανα ασχοληθεις, γιατι οσο απαντας θα απανταω.
Arkin Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 Νομιζω η 1660ti ειναι η καλυτερη επιλογη σημερα στα χρηματα που παιζει εφοσον δεν θελει καποιος rtx. Kαι απο αποψη support μιας και ειναι καινουργια και απο αποψη καταναλωσης θερμοκρασιων. Στο low budget μονοδρομος 570 μετα στη μεσαια κατηγορια 1660ti λιγο πιο πανω 5700xt και μετα 2080super. 980ti σε καμια περιπτωση ειναι καρτα του 2015 με 250w TDP Απο live video
Προτεινόμενες αναρτήσεις