LIGHT1NG Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 58 λεπτά πριν, mourouzis2005 είπε Εχω μια απορια: για καποιο που δουλευει, το σαφαρι αυτο σε καταστηματα, οι εργατοωρες σε τηλεφωνα τελικα δεν κοστιζουν οσο τα 2,5 ευρω το μηνα εξτρα? Αν τωρα εχεις τοσο διαθεσιμο χρονο, καλα κανεις και το κυνηγάς. Η δικη μου εμπειρια λεει οτι για 3-5€ το μηνα δεν φτωχαινει κανενας. Ναι, ΟΚ, καρτελ κτλ. Αλλα δεν νομιζω να υπαρχει ευρωπαικη χωρα που δινει απεριοριστα σταθερα, ιντερνετ και τηλεοραση με 23€. Σχετικά είναι αυτά, στην Ελλάδα με λίγες γνωριμίες μπορείς να πετύχεις καλές τιμές πχ η αδερφή μου πληρώνει το φουλ cosmote tv για 15€ βέβαια και τα 17 που είπε είναι κομπλέ τιμή γιατί μέχρι τώρα δίναν στο site 22 το full (στα καταστήματα τον χρόνο θα φάτε οι καλύτερες προσφορές είναι τηλεφωνικά) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, mourouzis2005 είπε Εχω μια απορια: για καποιο που δουλευει, το σαφαρι αυτο σε καταστηματα, οι εργατοωρες σε τηλεφωνα τελικα δεν κοστιζουν οσο τα 2,5 ευρω το μηνα εξτρα? Αν τωρα εχεις τοσο διαθεσιμο χρονο, καλα κανεις και το κυνηγάς. Η δικη μου εμπειρια λεει οτι για 3-5€ το μηνα δεν φτωχαινει κανενας. Ναι, ΟΚ, καρτελ κτλ. Αλλα δεν νομιζω να υπαρχει ευρωπαικη χωρα που δινει απεριοριστα σταθερα, ιντερνετ και τηλεοραση με 23€. Έχεις πολλα κιλα δίκιο, αλλά κάποιες φορές μας πιάνουν οι οικονομίες στο 1c και κάποιες φορές οι τεράστιες σπατάλες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stef157 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 14 ώρες πριν, Nick64 είπε Καλησπέρα, "Αντιμετωπίζω" ένα πρόβλημα τις τελευταίες μέρες. Στις 14 του μηνός λήγει το συμβόλαιό μου στη Vodafone. Πλήρωνα μέχρι τώρα 22,4€ για 24 adsl+Απεριόριστα κινητά-σταθερά +TV. Την Παρασκευή δέχομαι το πρώτο τηλεφώνημα από το τμήμα προσφορών. Όταν βλέπει ότι το πόσο που πληρώνω είναι μικρό για το πακέτο αυτό, με αφήνει περίπου 30 λεπτά στην αναμονή για να μιλήσει με τον υπεύθυνο, καθώς η προσφορά που θα μου έκανε ήταν στα 28€ το ίδιο πακέτο. Τελικά μου γίνεται στα 24,9€, αύξηση δηλαδή 2,5€. Τους λέω 4 χρόνια πελάτης σας είμαι και αν μπορεί να γίνει κάτι καλύτερο. "Η νέα τακτική της Vodafone είναι να αυξήσει τις τιμές στα συμβόλαια των παλιών πελατών της" μου ανέφερε αρκετά ευγενικά ο υπάλληλος. Τουλάχιστον να γίνει αντικατάσταση του παλιού εξοπλισμού (4 χρόνια τα έχω). Ούτε αυτό γίνεται. Η τιμή είναι τελική δυστυχώς. Ξεκινάω την αναζήτηση προσφορών από άλλες εταιρείες. Παίρνω τηλέφωνο στην Wind (η wind είναι υπεύθυνη για το vdsl στην περιοχή μου στη Νεάπολη Θεσ/νίκης). Τους λέω τι πληρώνω και μου λέει δεν μπορώ να σας κάνω καλύτερη προσφορά (από της Vod). Ότι βλέπετε στο site μας εκτός αν κάνουμε νέα τηλεφωνική γραμμή και τότε μου προσφέρουν ακριβώς τα ίδια στην ίδια τιμή. Το ίδιο και από το κατάστημα. Τηλέφωνο στη nova, η προσφορά που μου έκαναν ήταν κοντά στα ίδια λεφτά χωρίς τηλεόραση, συν 38€ έξοδα μεταφοράς της γραμμής. Παίρνω τηλέφωνο στον ΟΤΕ, μου ζήτησαν 30€ για 24 και απεριόριστα σταθερά... Αναρωτιέμαι τώρα εγώ. Δεν υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος να κλείσω καλύτερη προσφορά; Δεν είναι ότι το ποσό είναι τεράστιο, αλλά λίγο το γεγονός ότι τα τελευταία δύο χρόνια έχει έρθει τεχνικός 10 φορές, λίγο το γεγονός ότι δεν με υπολογίζουν καθόλου σαν παλιό πελάτη, θα ήθελα και άλλες εναλλακτικές... Ευχαριστώ εκ των προτέρων και συγγνώμη για το μεγάλο κείμενο. ΥΓ: υπάρχει κάπου που αναγράφει πότε θα δωθούν στη διαθεσιμότητα οι νέες γραμμές vdsl από τη wind για τη περιοχή της Νεάπολης; Η καμπίνα είναι έτοιμη, με ρεύμα και σε απόσταση 10 μέτρων από την πολυκατοικία αλλά κανείς δεν ξέρει πότε θα τη δώσουν. Αλήθεια θεωρείς ακριβό ποσό για 24αρα + απεριόριστα κινητά - σταθερά + ΤV τα 24,90€??? Νομίζω σε ενοχλεί περισσότερο ότι σου κάνανε αύξηση 2,5€ παρά το ότι είναι ακριβό το τελικό ποσό, γιατί δε νομίζω να βρεις κάπου καλύτερα με αυτά που έχεις. Δέξου το και μη το πεις ούτε του παπά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 3 λεπτά πριν, cacofonix-3 είπε Έχεις πολλα κιλα δίκιο, αλλά κάποιες φορές μας πιάνουν οι οικονομίες στο 1c και κάποιες φορές οι τεράστιες σπατάλες. Συν τα νευρα η την απογοητευση οτι τελικα δεν εχουμε τοσες επιλογες οσες νομιζουμε η μας διαφημιζουν 😕 Παλια καναν αντιπροσφορα μολις εκανα αιτηση σε αλλο παροχο. Αλλα δεν την δεχομουν. Προσωπικα θεωρω οτι αν μια εταιρια δεν εχει πολιτικη θετικη για υπαρχοντα πελατη, να τον κρατησει δε βαριεσαι ας δωσω δυο ευρω παραπανω να παω αλλου. Μπορει σε δυο χρονια να γυρισω στη αρχικη, αλλα, αυτο το γειωμα "η πολιτικη της εταιριας" προσωπικα με νευριαζει ιδιως οταν ολοι οι παροχοι διαφημιζονται σαν "εμεις, εδω για σενα". Οποτε η δικη μου μικρη πολιτικη ειναι " ανακατευω την τραπουλα της αγορας, δεν ειμαι δεδομενος ουτε θα σκασω συν πλην δυο δραχμες". υποκειμενικη η αποψη μου φυσικα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasbm Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 η πολιτικη τους εχει γινει ιδια με των τραπεζων σε παλιους πελατες διναμε πχ επιτοκιο 2% σε νεους πελατες 2,75% οποτε μολις το πηραν χαμπαρι ο κοσμος δεν ανανεωνε επαιρνε τα χρηματα και πηγαινε στην αλλη σα νεος πελατης..... γιαυτο ζητατε προσφορα απο ασχετο νουμερο κινητου αλλης εταιρειας να μη βλεπουν οτι εισαι πελατης τους οταν θελετε να τους ψαρεψετε με τις προσφορες ειναι της μοδας σε γειτονικα σπιτια το μοιρασμα της γραμμης γιαυτο εξετασε και αυτο ενδεχομενο,ειναι ποιο οικονομικο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spectaculator Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 Πέρα του ότι το ποσό για την 24άρα είναι μια χαρά (τζάμπα το θέλεις;), το ADSL είναι με το ένα πόδι στην έξοδο από όλους τους παρόχους. Μερικοί μάλιστα σου γνωστοποιούν πως μετά το πέρας του παρόντος ADSL συμβολαίου πας αυτόματα σε VDSL 50άρι (ή κάποιο μεγαλύτερο αν θες), ή το τερματίζεις. Μην περιμένετε προσφορά ειδικά για το ADSL από κανένα. 2 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Black Demis Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 14 ώρες πριν, Nick64 είπε H getaline δεν κάνει προσφορά όταν είσαι ήδη στη vodafone. Τις άλλες δεν τις ξέρω. Το ξέρω ότι είναι άλλο τμήμα, αλλά πλέον η μεταφορά της αίτησης από τον νέο πάροχο γίνεται μετά τις 14 μέρες, άρα δεν ξέρω αν θα προλάβω να υπαναχωρήσω. Έχεις κάποια ενημέρωση; Γιατί με ενδιαφέρει πολύ και εχθές που πέρασα από το κατάστημα της Wind, είπαν ότι στη μισή Νεάπολη δίνουν κανονικά και ότι στις υπόλοιπες γειτονιές θα δωθεί μέχρι το τέλους του 2019. Ναι είπαν κανονικά θα έπρεπε ήδη αλλά έχουν ένα θέμα με Δήμο έτσι ακαθοριστοε ο χρόνος, το κακό είναι ότι δεν μπορείς να βάλεις δικό σου εξοπλισμό για router και το δικό τους είναι μεγάλο σαπακι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nick64 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 Το θέμα μου δεν είναι η αύξηση των 2,5€/μήνα ή επιπλέον 30€/χρόνο, αλλά το γεγονός ότι σαν παλιός πελάτης (4 χρόνια και χωρίς ποτέ να αργήσω να πληρώσω) δεν έγινε κάποια καλύτερη προσφορά από την πλευρά τους και το γεγονός ότι η πολιτική της εταιρείας είναι να αυξήσει τα πάγια των παλιών πελατών της. Επίσης άνοιξα το ποστ για να δω αν είμαι ο μόνος που του φάνηκε τόσο περίεργο το γεγονός ότι καμία άλλη εταιρεία δεν "προσπάθησε" να κάνει καλύτερη προσφορά. Τέλος, σήμερα με ξανά κάλεσαν και δέχθηκα την προσφορά τους. Ευχαριστώ για τις συμβουλές και παρατηρήσεις σας. 3 ώρες πριν, Black Demis είπε Ναι είπαν κανονικά θα έπρεπε ήδη αλλά έχουν ένα θέμα με Δήμο έτσι ακαθοριστοε ο χρόνος, το κακό είναι ότι δεν μπορείς να βάλεις δικό σου εξοπλισμό για router και το δικό τους είναι μεγάλο σαπακι Αλήθεια; Ξανά πήγα σήμερα στο κατάστημα της Βενιζέλου για επιπλέον πληροφορίες και οι υπάλληλοι εκεί πέρα μου είπαν ότι περιμένουν από τον Αύγουστο να δωθούν οι καμπίνες και ότι από μέρα σε μέρα πολύ πιθανόν να ενεργοποιηθούν αλλιώς μέχρι το τέλους του 2019. Αλλά αν έχουν θέμα με τον Σίμο (Δήμαρχο) τότε και εγώ δύσκολα το βλέπω... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Black Demis Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 13 λεπτά πριν, Nick64 είπε Το θέμα μου δεν είναι η αύξηση των 2,5€/μήνα ή επιπλέον 30€/χρόνο, αλλά το γεγονός ότι σαν παλιός πελάτης (4 χρόνια και χωρίς ποτέ να αργήσω να πληρώσω) δεν έγινε κάποια καλύτερη προσφορά από την πλευρά τους και το γεγονός ότι η πολιτική της εταιρείας είναι να αυξήσει τα πάγια των παλιών πελατών της. Επίσης άνοιξα το ποστ για να δω αν είμαι ο μόνος που του φάνηκε τόσο περίεργο το γεγονός ότι καμία άλλη εταιρεία δεν "προσπάθησε" να κάνει καλύτερη προσφορά. Τέλος, σήμερα με ξανά κάλεσαν και δέχθηκα την προσφορά τους. Ευχαριστώ για τις συμβουλές και παρατηρήσεις σας. Αλήθεια; Ξανά πήγα σήμερα στο κατάστημα της Βενιζέλου για επιπλέον πληροφορίες και οι υπάλληλοι εκεί πέρα μου είπαν ότι περιμένουν από τον Αύγουστο να δωθούν οι καμπίνες και ότι από μέρα σε μέρα πολύ πιθανόν να ενεργοποιηθούν αλλιώς μέχρι το τέλους του 2019. Αλλά αν έχουν θέμα με τον Σίμο (Δήμαρχο) τότε και εγώ δύσκολα το βλέπω... περιμένουν εδώ και ένα χρόνο και βάλε.... και πάνε από μέρα προς μέρα.... δεν βλέπω πάντως κάτι να αλλάζει εγώ για την ώρα είμαι fiber και τηλέφωνο καθαρά και μόνο σαν αριθμός wind δεν θα μπορούσα να πάω γιατί εξοπλισμός που δίνουν δεν με καλύπτει (σαπακι από τα λίγα) και δικό μου δεν μπορώ να βάλω αν θέλω και τηλέφωνο καθώς δεν δίνουν κωδικούς για voip..) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill27 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 Καλημέρα με την ανανέωση που έκανες σου δώσανε καί τόν καινούργιο αποκωδικοποιητή για το VF TV με αυτή την τιμή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nick64 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, bill27 είπε Καλημέρα με την ανανέωση που έκανες σου δώσανε καί τόν καινούργιο αποκωδικοποιητή για το VF TV με αυτή την τιμή; Όχι. Από ότι κατάλαβα, εγώ δεν έχω Vodafone Triple Play, αλλά Vodafone Double Play και δώρο την TV. Για τον καινούριο αποκωδικοποιητή, έπρεπε να γυρίσω σε άλλο πρόγραμμα (+4€/μήνα) και έξτρα για αυτόν περίπου (1,5-2€/μήνα). Άρα από 24,9€ σε 30,9€ το οποίο δεν το δέχθηκα. Πίεσα όσο γινόταν να μου τον αλλάξουν αλλά δεν έγινε κάτι. Δεν γνωρίζω σε περίπτωση που "χαλάσει" αυτός που έχω τι γίνεται. Επεξ/σία 13 Νοεμβρίου 2019 από Nick64 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
l337 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 12/11/2019 στις 8:14 ΜΜ, Nick64 είπε Το θέμα μου δεν είναι η αύξηση των 2,5€/μήνα ή επιπλέον 30€/χρόνο, αλλά το γεγονός ότι σαν παλιός πελάτης (4 χρόνια και χωρίς ποτέ να αργήσω να πληρώσω) δεν έγινε κάποια καλύτερη προσφορά από την πλευρά τους και το γεγονός ότι η πολιτική της εταιρείας είναι να αυξήσει τα πάγια των παλιών πελατών της. Με την τιμή που στο δίνανε μπαίνανε μέσα. Ακόμη και με την τιμή των 2,5€ μήνα περισσότερα, πάλι μέσα μπαίνουνε. Και γενικότερα κακώς (πολύ κακώς) που δίνουνε υπηρεσίες κάτω του κόστους γιατί την συνέχεια την ξέρουμε και δεν βολεύει κανέναν μας. Επεξ/σία 16 Νοεμβρίου 2019 από l337 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
baskon Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2021 Λήγει το συμβόλαιο μου στη Wind Και με την ευκαιρία θα πάω σε 100/10. Από Wind προσφορές 0 για υπάρχοντες πελάτες (33 ευρώ το μήνα). Cosmote 36.90 και δίνει και κάποια δωράκια (ενα μηνα δωρο , λεπτά ομιλίας στο κινητό, 50 ευρώ δωροεπιταγή Γερμανός. Nova στα 29.90 και δίνει 2 μήνες δώρο. Η καλύτερη που βρήκα είναι από vodafone - getaline.gr .. 100 αρι προγραμμα με 24.90 ! Too good to be true? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dantε Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2021 Μπα οχι. Τελειωσε και μενα το συμβολαιο στη νοβα.Εχω 50αρα γραμμη με αστικα/κινητα και novasports στα 33,40Ε. Τους ειπα βγαλτε μου τα novasports και δωστε μου τιμη να μεινω.Μου λενε 32.Γελασα και τους λεω θα φυγω. Η vodafone μου εδωσε για 50αρι αστικα και 6 ωρες κινητα 22,30Ε!Πολυ καλη τιμη και μαλλον εκει θα παω. Περιμενω να με παρει και wind αν και αμφιβαλλω οτι θα δωσει κατι εξισου καλο. Οποτε με 22,3Ε το 50αρι δε μου φαινεται απιστευτο το 24,90 για 100αρι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
baskon Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2021 2 hours ago, Dantε said: Μπα οχι. Τελειωσε και μενα το συμβολαιο στη νοβα.Εχω 50αρα γραμμη με αστικα/κινητα και novasports στα 33,40Ε. Τους ειπα βγαλτε μου τα novasports και δωστε μου τιμη να μεινω.Μου λενε 32.Γελασα και τους λεω θα φυγω. Η vodafone μου εδωσε για 50αρι αστικα και 6 ωρες κινητα 22,30Ε!Πολυ καλη τιμη και μαλλον εκει θα παω. Περιμενω να με παρει και wind αν και αμφιβαλλω οτι θα δωσει κατι εξισου καλο. Οποτε με 22,3Ε το 50αρι δε μου φαινεται απιστευτο το 24,90 για 100αρι. Εγώ το εκλεισα.. Η Wind στην οποία ημουν..με δουλευε. Οπότε αν και δεν ήθελα να φύγω τα 8 ευρώ διαφοράς στη τιμή δεν ηταν και λίγα. Οπότε από getaline πήρα 100/10, απεριοριστα σταθερα, 360 κινητα/διεθνή, ρουτερ, και ενα powerbank δωρακι .. στα 24.90 χωρίς εξοδα φορητότητας κλπ. Μου υποσχέθηκαν ότι θα κρατήσουν την αιτηση στην ακρη για 3 βδομάδες και μετά θα ξεκινήσει η διαδικασία.. Θα τους τρενάρω λίγο και με τον κουριερ για να ειμαι σιγουρος μη μου ρθει κανένα τρελο ποσο από wind επειδη εφυγα 1 βδομάδα νωρίτερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα