Επισκέπτης Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 Λογικά θα αυξηθεί αναλογικά των ημερών...Στην τελική θα χάσεις 20€ Εγώ θα περίμενα Η Nova για προπληρωμή ενός έτους, δίνει γενναία έκπτωση. Δες το και αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nick64 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 25 λεπτά πριν, cacofonix-3 είπε Λογικά θα αυξηθεί αναλογικά των ημερών...Στην τελική θα χάσεις 20€ Εγώ θα περίμενα Η Nova για προπληρωμή ενός έτους, δίνει γενναία έκπτωση. Δες το και αυτό. H nova δίνει μόνο το internet24 στα 15,5€ το οποίο έχει μόνο ίντερνετ. Δεν μπόρεσα να βρω κάποιο άλλο προπληρωμένο πακέτο στο site τους. Εάν ανανεώσω με τη Vodafone και διακόψω το συμβόλαιο μου αργότερα σε καλύτερη προσφορά, ποιο είναι το "πέναλτι" που θα πρέπει να πληρώσω; Τα μηνιαία πάγια που απομένουν ή κάποιο σταθερό ποσό; Γνωρίζεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 Η μητέρα μου σε συμβόλαιο δύο χρόνων, στα μέσα του συμβολαίου, της ζήτησαν 80€. Δεν το έκοψε. Του χρόνου όμως ίσως το κόψει... Γιατί δεν φεύγεις λίγο από το μπάτζετ σου, να πάρεις αυτό: https://www.line4you.gr/nova2play/nova2play-internet100/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nick64 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 24 λεπτά πριν, cacofonix-3 είπε Η μητέρα μου σε συμβόλαιο δύο χρόνων, στα μέσα του συμβολαίου, της ζήτησαν 80€. Δεν το έκοψε. Του χρόνου όμως ίσως το κόψει... Γιατί δεν φεύγεις λίγο από το μπάτζετ σου, να πάρεις αυτό: https://www.line4you.gr/nova2play/nova2play-internet100/ Γιατί δυστυχώς δεν υπάρχει διαθεσιμότητα... Εκεί θα ήμουν ασυζητητί. Αν και οι καμπίνες υπάρχουν με ρεύμα και τα όλα τους, η wind δεν τις έχει δώσε ακόμα στη διάθεση του κοινού (τουλάχιστον στη μισή περιοχή της Νεάπολης στην οποία μένω). Για αυτό ζήτησα και εκείνο το αρχείο (ένα xls νομίζω) που ανέγραφε την πιθανή ημερομηνία διάθεσης των καμπινών στη Νεάπολη από τη Wind. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 Εδώ είσαι: https://www.line4you.gr/nova2play/nova2play-plus/ Στα ίδια που δίνεις και τώρα δλδ. Αν υπολογίσεις και το κόστος μετάβασης στον νέο πάροχο...δεν ξέρω αν αξίζει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nick64 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 4 λεπτά πριν, cacofonix-3 είπε Εδώ είσαι: https://www.line4you.gr/nova2play/nova2play-plus/ Στα ίδια που δίνεις και τώρα δλδ. Αν υπολογίσεις και το κόστος μετάβασης στον νέο πάροχο...δεν ξέρω αν αξίζει Από ότι βλέπω η προσφορά που μου έχει κάνει η Vodafone είναι η καλύτερη μέχρι στιγμής. Σε ευχαριστώ πάντως για το ενδιαφέρον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Black Demis Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 στην νεαπολη εχεις 2 επιλογές adsl οσο τραβάει... με τιμές που σου είπαν (και καλές είπαν αν υπολογίσουμε ότι πάνω από τα μισά είναι και φόρος) και μετά αν δεν είσαι αρκετά ψιλά πας σε fiber hcd/inalan 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nick64 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, Black Demis είπε στην νεαπολη εχεις 2 επιλογές adsl οσο τραβάει... με τιμές που σου είπαν (και καλές είπαν αν υπολογίσουμε ότι πάνω από τα μισά είναι και φόρος) και μετά αν δεν είσαι αρκετά ψιλά πας σε fiber hcd/inalan Κάπως έτσι το βλέπω και εγώ και αργότερα αναβάθμιση σε vdsl με μια μικρή αύξηση όπως μου είπαν από τη Vodafone. Δυστυχώς hcn/inalan όπως έγραψα δεν παίζει αν δεν προσφέρουν τηλεφωνία σε καλή τιμή. Ας ελπίσουμε ότι η Wind θα δώσει διαθεσιμότητα μέχρι το τέλος του χρόνου και δεν θα πάρει άλλη αναβολή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 Πάρε ένα φοιτητικό καρτοκινητο να μιλάει από κει όλη μέρα και λύθηκε το πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nick64 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, cacofonix-3 είπε Πάρε ένα φοιτητικό καρτοκινητο να μιλάει από κει όλη μέρα και λύθηκε το πρόβλημα. Έχουμε κόμπλεξ με το σταθερό δυστυχώς. Κάποια πράγματα δεν αλλάζουν εύκολα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, Nick64 είπε Έχουμε κόμπλεξ με το σταθερό δυστυχώς. Κάποια πράγματα δεν αλλάζουν εύκολα. Υπάρχει λύση και σε αυτό Υπήρχε κάποτε μια συσκευή όπου μέσα έμπαινε η sim και γινόταν σταθερό. 🤣 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kage Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 40 λεπτά πριν, cacofonix-3 είπε Εδώ είσαι: https://www.line4you.gr/nova2play/nova2play-plus/ Στα ίδια που δίνεις και τώρα δλδ. Αν υπολογίσεις και το κόστος μετάβασης στον νέο πάροχο...δεν ξέρω αν αξίζει +getaline +temsolutions +wisp θεσ.κης Δεν κοιταξα τιμες... Βεβαια σε ολο αυτο το στορυ προσφορών να ξερετε οτι αλλο τμημα ,σας παιρνει τηλ.οταν ειναι να σας κανει προσφορα για να κοψει την φορητοτητα.... Επεξ/σία 12 Νοεμβρίου 2019 από kage Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Black Demis Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 16 λεπτά πριν, Nick64 είπε Έχουμε κόμπλεξ με το σταθερό δυστυχώς. Κάποια πράγματα δεν αλλάζουν εύκολα. τοτε εχεις θεμα... vdsl μην περιμένεις σύντομα στην περιοχη (στην ίδια περιοχή μένουμε) και καμπίνες της wind θα αργήσουν κοινός για πολύ καιρό η vdsl η inalan/hcn ευτυχώς σπίτι μου δεν μιλάμε και πολύ σταθερό ετσι με βολεύουν αυτά (οχι inalan λόγο οριου στα data) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nick64 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, kage είπε +getaline +temsolutions +wisp θεσ.κης Δεν κοιταξα τιμες... Βεβαια σε ολο αυτο το στορυ προσφορών να ξερετε οτι αλλο τμημα ,σας παιρνει τηλ.οταν ειναι να σας κανει προσφορα για να κοψει την φορητοτητα.... H getaline δεν κάνει προσφορά όταν είσαι ήδη στη vodafone. Τις άλλες δεν τις ξέρω. Το ξέρω ότι είναι άλλο τμήμα, αλλά πλέον η μεταφορά της αίτησης από τον νέο πάροχο γίνεται μετά τις 14 μέρες, άρα δεν ξέρω αν θα προλάβω να υπαναχωρήσω. 1 ώρα πριν, Black Demis είπε τοτε εχεις θεμα... vdsl μην περιμένεις σύντομα στην περιοχη (στην ίδια περιοχή μένουμε) και καμπίνες της wind θα αργήσουν κοινός για πολύ καιρό η vdsl η inalan/hcn ευτυχώς σπίτι μου δεν μιλάμε και πολύ σταθερό ετσι με βολεύουν αυτά (οχι inalan λόγο οριου στα data) Έχεις κάποια ενημέρωση; Γιατί με ενδιαφέρει πολύ και εχθές που πέρασα από το κατάστημα της Wind, είπαν ότι στη μισή Νεάπολη δίνουν κανονικά και ότι στις υπόλοιπες γειτονιές θα δωθεί μέχρι το τέλους του 2019. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mourouzis2005 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 Εχω μια απορια: για καποιο που δουλευει, το σαφαρι αυτο σε καταστηματα, οι εργατοωρες σε τηλεφωνα τελικα δεν κοστιζουν οσο τα 2,5 ευρω το μηνα εξτρα? Αν τωρα εχεις τοσο διαθεσιμο χρονο, καλα κανεις και το κυνηγάς. Η δικη μου εμπειρια λεει οτι για 3-5€ το μηνα δεν φτωχαινει κανενας. Ναι, ΟΚ, καρτελ κτλ. Αλλα δεν νομιζω να υπαρχει ευρωπαικη χωρα που δινει απεριοριστα σταθερα, ιντερνετ και τηλεοραση με 23€. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα