Nick64 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 Καλησπέρα, "Αντιμετωπίζω" ένα πρόβλημα τις τελευταίες μέρες. Στις 14 του μηνός λήγει το συμβόλαιό μου στη Vodafone. Πλήρωνα μέχρι τώρα 22,4€ για 24 adsl+Απεριόριστα κινητά-σταθερά +TV. Την Παρασκευή δέχομαι το πρώτο τηλεφώνημα από το τμήμα προσφορών. Όταν βλέπει ότι το πόσο που πληρώνω είναι μικρό για το πακέτο αυτό, με αφήνει περίπου 30 λεπτά στην αναμονή για να μιλήσει με τον υπεύθυνο, καθώς η προσφορά που θα μου έκανε ήταν στα 28€ το ίδιο πακέτο. Τελικά μου γίνεται στα 24,9€, αύξηση δηλαδή 2,5€. Τους λέω 4 χρόνια πελάτης σας είμαι και αν μπορεί να γίνει κάτι καλύτερο. "Η νέα τακτική της Vodafone είναι να αυξήσει τις τιμές στα συμβόλαια των παλιών πελατών της" μου ανέφερε αρκετά ευγενικά ο υπάλληλος. Τουλάχιστον να γίνει αντικατάσταση του παλιού εξοπλισμού (4 χρόνια τα έχω). Ούτε αυτό γίνεται. Η τιμή είναι τελική δυστυχώς. Ξεκινάω την αναζήτηση προσφορών από άλλες εταιρείες. Παίρνω τηλέφωνο στην Wind (η wind είναι υπεύθυνη για το vdsl στην περιοχή μου στη Νεάπολη Θεσ/νίκης). Τους λέω τι πληρώνω και μου λέει δεν μπορώ να σας κάνω καλύτερη προσφορά (από της Vod). Ότι βλέπετε στο site μας εκτός αν κάνουμε νέα τηλεφωνική γραμμή και τότε μου προσφέρουν ακριβώς τα ίδια στην ίδια τιμή. Το ίδιο και από το κατάστημα. Τηλέφωνο στη nova, η προσφορά που μου έκαναν ήταν κοντά στα ίδια λεφτά χωρίς τηλεόραση, συν 38€ έξοδα μεταφοράς της γραμμής. Παίρνω τηλέφωνο στον ΟΤΕ, μου ζήτησαν 30€ για 24 και απεριόριστα σταθερά... Αναρωτιέμαι τώρα εγώ. Δεν υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος να κλείσω καλύτερη προσφορά; Δεν είναι ότι το ποσό είναι τεράστιο, αλλά λίγο το γεγονός ότι τα τελευταία δύο χρόνια έχει έρθει τεχνικός 10 φορές, λίγο το γεγονός ότι δεν με υπολογίζουν καθόλου σαν παλιό πελάτη, θα ήθελα και άλλες εναλλακτικές... Ευχαριστώ εκ των προτέρων και συγγνώμη για το μεγάλο κείμενο. ΥΓ: υπάρχει κάπου που αναγράφει πότε θα δωθούν στη διαθεσιμότητα οι νέες γραμμές vdsl από τη wind για τη περιοχή της Νεάπολης; Η καμπίνα είναι έτοιμη, με ρεύμα και σε απόσταση 10 μέτρων από την πολυκατοικία αλλά κανείς δεν ξέρει πότε θα τη δώσουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jgeorgiou Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Nick64 είπε Καλησπέρα, "Αντιμετωπίζω" ένα πρόβλημα τις τελευταίες μέρες. Στις 14 του μηνός λήγει το συμβόλαιό μου στη Vodafone. Πλήρωνα μέχρι τώρα 22,4€ για 24 adsl+Απεριόριστα κινητά-σταθερά +TV. Την Παρασκευή δέχομαι το πρώτο τηλεφώνημα από το τμήμα προσφορών. Όταν βλέπει ότι το πόσο που πληρώνω είναι μικρό για το πακέτο αυτό, με αφήνει περίπου 30 λεπτά στην αναμονή για να μιλήσει με τον υπεύθυνο, καθώς η προσφορά που θα μου έκανε ήταν στα 28€ το ίδιο πακέτο. Τελικά μου γίνεται στα 24,9€, αύξηση δηλαδή 2,5€. Τους λέω 4 χρόνια πελάτης σας είμαι και αν μπορεί να γίνει κάτι καλύτερο. "Η νέα τακτική της Vodafone είναι να αυξήσει τις τιμές στα συμβόλαια των παλιών πελατών της" μου ανέφερε αρκετά ευγενικά ο υπάλληλος. Τουλάχιστον να γίνει αντικατάσταση του παλιού εξοπλισμού (4 χρόνια τα έχω). Ούτε αυτό γίνεται. Η τιμή είναι τελική δυστυχώς. Ξεκινάω την αναζήτηση προσφορών από άλλες εταιρείες. Παίρνω τηλέφωνο στην Wind (η wind είναι υπεύθυνη για το vdsl στην περιοχή μου στη Νεάπολη Θεσ/νίκης). Τους λέω τι πληρώνω και μου λέει δεν μπορώ να σας κάνω καλύτερη προσφορά (από της Vod). Ότι βλέπετε στο site μας εκτός αν κάνουμε νέα τηλεφωνική γραμμή και τότε μου προσφέρουν ακριβώς τα ίδια στην ίδια τιμή. Το ίδιο και από το κατάστημα. Τηλέφωνο στη nova, η προσφορά που μου έκαναν ήταν κοντά στα ίδια λεφτά χωρίς τηλεόραση, συν 38€ έξοδα μεταφοράς της γραμμής. Παίρνω τηλέφωνο στον ΟΤΕ, μου ζήτησαν 30€ για 24 και απεριόριστα σταθερά... Αναρωτιέμαι τώρα εγώ. Δεν υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος να κλείσω καλύτερη προσφορά; Δεν είναι ότι το ποσό είναι τεράστιο, αλλά λίγο το γεγονός ότι τα τελευταία δύο χρόνια έχει έρθει τεχνικός 10 φορές, λίγο το γεγονός ότι δεν με υπολογίζουν καθόλου σαν παλιό πελάτη, θα ήθελα και άλλες εναλλακτικές... Ευχαριστώ εκ των προτέρων και συγγνώμη για το μεγάλο κείμενο. ΥΓ: υπάρχει κάπου που αναγράφει πότε θα δωθούν στη διαθεσιμότητα οι νέες γραμμές vdsl από τη wind για τη περιοχή της Νεάπολης; Η καμπίνα είναι έτοιμη, με ρεύμα και σε απόσταση 10 μέτρων από την πολυκατοικία αλλά κανείς δεν ξέρει πότε θα τη δώσουν. Το καρτελ των τηλεπικοινωνιών αποφάσισε και διέταξε αύξηση τιμών ταυτόχρονα όλες οι εταιρίες σε συγχορδία! Σκάσε και πλήρωνε με άλλα λόγια. Επιτροπή ανταγωνισμού και ΕΕΕΤ απλά εισπράττουν μισθούς και "τυχαιρά". Επεξ/σία 11 Νοεμβρίου 2019 από jgeorgiou 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nick64 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 3 λεπτά πριν, jgeorgiou είπε Το καρτελ των τηλεπικοινωνιών αποφάσισε και διέταξε αύξηση τιμών ταυτόχρονα όλες οι εταιρίες σε συγχορδία! Σκάσε και πλήρωνε με άλλα λόγια. Επιτροπή ανταγωνισμού και ΕΕΕΤ απλά εισπράττουν μισθούς και "τυχαιρά". Δεν ήθελα να αναφέρω κάτι για καρτέλ στο κείμενο μου, αλλά δυστυχώς "βρωμάει" πολύ αυτή η κατάσταση. Ούτε μια προσφορά από κανέναν τους είναι πολύ περίεργο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TechnoState Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 Πλησιάζει κ ο δικός μου καιρός για ανανέωση (κάπου μέσα στα Χριστούγεννα μάλλον) κ αρχίζουν οι ημικρανίες. ...εν τω μεταξύ, είναι αλήθεια ότι είμαστε στο top-five των υψηλότερων τιμών (κατά μέσο όρο) στην Ευρώπη??? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nick64 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, TechnoState είπε Πλησιάζει κ ο δικός μου καιρός για ανανέωση (κάπου μέσα στα Χριστούγεννα μάλλον) κ αρχίζουν οι ημικρανίες. ...εν τω μεταξύ, είναι αλήθεια ότι είμαστε στο top-five των υψηλότερων τιμών (κατά μέσο όρο) στην Ευρώπη??? Δεν γνωρίζω για τις σταθερές συνδέσεις, αλλά στο mobile internet έχουμε την υψηλότερη τιμή ανά GB. Φαντάζομαι ότι και για adsl/vdsl θα είμαστε κάπου ψηλά. Τουλάχιστον είμαστε και σε κάτι πρώτοι στην Ευρώπη. Ένα άλλο πρόβλημα είναι ότι πλησιάζουν μέρες προσφορών (μαύρη Παρασκευή, Χριστούγεννα) και δυστυχώς δεν θα μπορέσω να εκμεταλλευτώ τυχόν προσφορά... Επεξ/σία 11 Νοεμβρίου 2019 από Nick64 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 Ώρες κάποιον εξωτερικό συνεργάτη της Nova, έχει καλές προσφορές αυτή την περίοδο. Line4you πχ Δεν ξέρω αν μπορείς να βρεις κάτι καλύτερο Επίσης, είπες νομίζω ότι μένεις Θεσσαλονίκη. Κάπου άκουσα για έναν πάροχο, που παρέχει δορυφορικό με 15-20€ περίπου. Δεν θυμάμαι καν το όνομά του. Για ψάξε το λίγο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nick64 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 10 λεπτά πριν, cacofonix-3 είπε Ώρες κάποιον εξωτερικό συνεργάτη της Nova, έχει καλές προσφορές αυτή την περίοδο. Line4you πχ Δεν ξέρω αν μπορείς να βρεις κάτι καλύτερο Επίσης, είπες νομίζω ότι μένεις Θεσσαλονίκη. Κάπου άκουσα για έναν πάροχο, που παρέχει δορυφορικό με 15-20€ περίπου. Δεν θυμάμαι καν το όνομά του. Για ψάξε το λίγο... Επειδή χρειάζομαι το τηλέφωνο, εταιρείες όπως η inalan, hcn, htelco κτλ αν και έχουν πολύ καλές τιμές για ίντερνετ, σε συνδυασμό με τηλεφωνία οι τιμές αυξάνονται αρκετά (έχουν επίσης έξοδα μεταφοράς, ενεργοποίηση κτλ). Από site όπως Line4you και wspot οι προσφορές που μου έκαναν είναι ακριβώς ίδιες με αυτές στο site των αντίστοιχων εταιρειών... Line4you: 24adsl+σταθερά+family TV = 26,9€ 24adsl+σταθερά-κινητά+family TV= 31,9€ Τα ίδια και στη wspot. Ο ΟΤΕ έχει κανέναν εξωτερικού συνεργάτη ή τηλέφωνο για προσφορές; Γιατί από το κατάστημα δεν ήταν πολύ φιλόξενοι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 Περυσι τον Σεπτεμβριο αντιμετωπισα το ιδιο προβλημα με τον ΟΤΕ...Εληξε το συμβολαιο και αντι να μου κανουν κατι καλυτερο μου το αυξησαν 2 ευρο. Ο ανταγωνισμος οτι ειχε να μου προσφερει ηταν παντα πιο ακριβο...Οποτε εκανα μοκο και πληρωσα. για την ιστορια στα 32 ευρο πλεον εχω VDSL 50αρι + σταθερα/υπεραστικα + 5ωρες κιν + 10% σε παγιο συνδεσης κινητου + εξωτερικο απεριοεριστα που χρειαζομαι και αλλοι χρεωνουν απο 5 εως 7 ευρο + 4 κινητα του σπιτιου απεριοριστα στο σταθερο και το αναποδο. Οποτε το θεωρω ακομα και σημερα καλουτσικο deal! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nick64 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Είναι πολύ καλό deal. Στη Vodafone όταν τους ρώτησα για vdsl είχαν στα 27,4€ 50Vdsl+σταθερα, κινητά και για εξωτερικό +vodTV αλλά δεν μπορώ να πάω στο πακέτο αυτό μιας και δεν είναι ακόμα διαθέσιμο το vdsl εδώ. Από ότι βλέπω και εγώ μοκο θα κάνω για 24μηνες ακόμα. Για το αρχειακι (νομίζω ένα xls) που έδειχνε το χρονοδιάγραμμα ενεργοποίησης των νέων α/κ από την ΕΕΕΤ, το έχει κανείς; αυτό με τις περιοχές της wind Επεξ/σία 11 Νοεμβρίου 2019 από Nick64 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimmyl Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 Ληξη συμβολαιου στο ΟΤΕ 22/11/2019 και το μονο που δινει ειναι μια μικρη εκπτωση στο Cosmote TV , 17 ευρω το πληρες πακετο , 10 ευρω το cinema pack , για οτιδηποτε αλλο ουτε λογος , εχω VDSL 100αρι με 45 ευρω το μηνα + κινητο με μια εκπτωση στο παγιο που προκυπτει απο το σταθερο , θα ρωτησω και στους αλλους παροχους αλλα κραταω μικρο καλαθι , εχει επελθει πληρης καρτελοποιηση 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 Αν δεν είχα πρόβλημα με το σήμα της κινητής στο σπίτι, θα το έκοβα. Το κρατάω για τη μια φορά που θέλω να μιλήσω στο τηλέφωνο και δεν πιάνει και μπορεί να νομίζει κανείς ότι έπαθα κάτι... Και γιατί φυσικά χωρίς σήμα στο κινητό δεν έχεις και internet... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nick64 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 10 λεπτά πριν, jimmyl είπε Ληξη συμβολαιου στο ΟΤΕ 22/11/2019 και το μονο που δινει ειναι μια μικρη εκπτωση στο Cosmote TV , 17 ευρω το πληρες πακετο , 10 ευρω το cinema pack , για οτιδηποτε αλλο ουτε λογος , εχω VDSL 100αρι με 45 ευρω το μηνα + κινητο με μια εκπτωση στο παγιο που προκυπτει απο το σταθερο , θα ρωτησω και στους αλλους παροχους αλλα κραταω μικρο καλαθι , εχει επελθει πληρης καρτελοποιηση Όλοι, μα όλοι οι πάροχοι, όταν είναι να φύγεις από τον ΟΤΕ κάνουν πολύ καλές προσφορές. Έφυγα από ΟΤΕ σε nova το καλοκαίρι (χωριό), 19,9€ 24+σταθερά και κινητά και 24,9 με το family pack που δεν με ενδιέφερε. Πριν ένα μήνα από ΟΤΕ σε wind (άλλο νούμερο), 18,9€ 24+σταθερα, κινητά και 1500" προς αριθμούς wind, q κτλ και με τηλεόραση 24,9€ που δεν με ενδιέφερε. Επειδή τη δεύτερη προσφορά την έκλεισα από κατάστημα, ο υπάλληλος μου εξήγησε ότι κάνουν διαφορετικές προσφορές στους πελάτες ΟΤΕ. Επομένως ίσως είσαι πιο τυχερός. 2 λεπτά πριν, cacofonix-3 είπε Αν δεν είχα πρόβλημα με το σήμα της κινητής στο σπίτι, θα το έκοβα. Το κρατάω για τη μια φορά που θέλω να μιλήσω στο τηλέφωνο και δεν πιάνει και μπορεί να νομίζει κανείς ότι έπαθα κάτι... Και γιατί φυσικά χωρίς σήμα στο κινητό δεν έχεις και internet... Εμένα δεν με ενδιαφέρει καθόλου το σταθερό και θα είχα κλείσει ήδη στην inalan, αλλά επειδή είναι για οικογένεια (μιλάει πολύ στο τηλέφωνο κάποια) είναι αναγκαίο κακό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimmyl Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 6 λεπτά πριν, Nick64 είπε Όλοι, μα όλοι οι πάροχοι, όταν είναι να φύγεις από τον ΟΤΕ κάνουν πολύ καλές προσφορές. Έφυγα από ΟΤΕ σε nova το καλοκαίρι (χωριό), 19,9€ 24+σταθερά και κινητά και 24,9 με το family pack που δεν με ενδιέφερε. Πριν ένα μήνα από ΟΤΕ σε wind (άλλο νούμερο), 18,9€ 24+σταθερα, κινητά και 1500" προς αριθμούς wind, q κτλ και με τηλεόραση 24,9€ που δεν με ενδιέφερε. Επειδή τη δεύτερη προσφορά την έκλεισα από κατάστημα, ο υπάλληλος μου εξήγησε ότι κάνουν διαφορετικές προσφορές στους πελάτες ΟΤΕ. Επομένως ίσως είσαι πιο τυχερός. Στις ιστοσελιδες των παροχων που εριξα μια ματια δεν ειδα ουσιαστικες διαφορες , απο αυριο θα αρχισω να πηγαινω στα καταστηματα θα μαθω περισσοτερα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, Nick64 είπε Δεν γνωρίζω για τις σταθερές συνδέσεις, αλλά στο mobile internet έχουμε την υψηλότερη τιμή ανά GB. Φαντάζομαι ότι και για adsl/vdsl θα είμαστε κάπου ψηλά. Τουλάχιστον είμαστε και σε κάτι πρώτοι στην Ευρώπη. Ένα άλλο πρόβλημα είναι ότι πλησιάζουν μέρες προσφορών (μαύρη Παρασκευή, Χριστούγεννα) και δυστυχώς δεν θα μπορέσω να εκμεταλλευτώ τυχόν προσφορά... Πέρυσι black Friday ειχε προσφορά η wind πάντως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nick64 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, cacofonix-3 είπε Πέρυσι black Friday ειχε προσφορά η wind πάντως Δυστυχώς όμως δεν προλαβαίνω την προσφορά. Αν δεν ανανεώσω μέχρις τις 14, το ποσό θα αυξηθεί στα 44€... Λες να περιμένω όμως; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα