Ukforthemoment Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 6 λεπτά πριν, GeorgeHellas είπε Το προβλημα με τη δουλεια του θέματος ειναι το 7/7 365/365 Απο την άλλη αν δεν βρέξεις πισινό ψαρι δεν τρως.Δεν μπορείς να τα έχεις όλα.
GeorgeHellas Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 5 λεπτά πριν, JiovanniGeorgeo είπε Μα ο βασικός 600€ δεν έχει πάει; Ο βασικός είναι 548 καθαρά. 650 μεικτά αν θυμάμαι καλά. Το πρόβλημα είναι ότι εσύ δουλεύεις μια παραπάνω μέρα και υπερωρίες.... Χωρίς να τα πληρώνεσαι...
Ukforthemoment Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) ακυρο Επεξ/σία 13 Νοεμβρίου 2019 από Ukforthemoment
TOMVLACH Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, AristidisZ είπε Με πεθαίνει η επιχειρηματολογία σου Με έχουν βγάλει ΔΕΗτζή, συνταξιούχο, δημόσιο υπάλληλο, τώρα και ιδιοκτήτης μίνι μάρκετ... Άλλο σου λέω εγώ, άλλο μου λες εσύ Τι σχέση έχει αν ο Καρέλιας δίνει 200 ευρώ για μια πινακίδα, με το ποσοστό κέρδους που δουλεύει ένα S/M ; Θες αξιόπιστο παράδειγμα ; Ξέρω οινοπαραγωγό (μικρό), που Supermarket του έλεγε να του αγοράσει το μπουκάλι το κρασί 2€ για να βάλει τα κρασιά του στο ράφι Το ίδιο μπουκάλι το έδινε σε μικρά μαγαζιά υπερδιπλάσια λεφτά Και το S/M και το μίνι μάρκετ πουλάγαν 8€ το μπουκάλι Ποιος πήγαινε με υψηλότερο ποσοστό κέρδους ; Κοίτα εγώ σου είπα κάτι το οποίο το γνωρίζω και ισχύει 100% και εσύ ψιλοειρωνευτηκες.. αν έδινες ίδιες απαντήσεις και σε δεητζηδες συνταξιούχους και δημόσιους υπαλλήλους μάλλον γι'αυτό στην είπαν και αυτοί.. στο θέμα μας τώρα.. μεγάλη εταιρία τροφίμων της οποίας ο ιδιοκτήτης είναι παιδικός φίλος γνωρίζω ότι για να βάλει στο super τους 20+ κωδικούς της δίνει κάθε μήνα τρέλα λεφτά.απο την άλλη σε κάθε μίνι μάρκετ δίνει προμήθεια μεγαλύτερη του 30% συν κάποια δώρα αν πιαστούν οι στόχοι. Τωρα εσύ βρήκες έναν ξεχασμένο που πουλάει μια ετικέτα κρασί και το λες σαν βάρβαρο παράδειγμα. Μιλά για τις μεγάλες εταιρίες που τα προϊόντα τους πιάνουν το 99% των super market 5 λεπτά πριν, JiovanniGeorgeo είπε ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ θα πήγαινα! Αυτό δε περίμενες να σου απαντήσω; Όχι φίλε μου δεν θέλω να το κάνω προσωπικό απλώς θέλω να βοηθήσω τον TS και να του πω όλες τις παραμέτρους ενός μίνι μάρκετ και όχι μόνο "είναι φυλακή μακριά" .. 55 λεπτά πριν, kostasbm είπε στατιστικα απο τους δικους που εκαναν αυτη τη δουλεια για 52 χρονια ξεκινας με εναρξη,επιμελητηριο,εφορια,εφκα.......ενοικιαστηριο κλπ στο στοκ εχεις πραγματα κραχτες αλλα δεν αφηνουν τιποτα πχ τσιγαρα.....δεσμευση μεγαλου κεφαλαιου ,μονο για κραχτη (κατι σα παγιο και αυτα) αν δεν τα εχεις ομως κλεινεις..... εισαι πολλες ωρες εκει,σιγουρα πρεπει να ειναι 2 ατομα να μοιραζονται την ημερα και μετα η ασφαλεια............ καποια στιγμη επειδη σου ζητανε πραγματα που δεν εχεις και πανε στον αλλον παρακατω ,παιρνεις και συ και δημιουργεις στοκ και πολλες φορες σου μενουν και τα πετας παγωτα αφηνουν ελαχιστα και αυτα κραχτης ποια αφηνουν?? τα αναψυκτικα,μπυρες,νερα και οτι εχει σχεση με παιδια,πατατακια,σοκολατες λοιπες παπαριες αν βαλεις και καμμια μηχανη για φραπε ,καφε ειναι στα συν αρκει να κινειται λιγο μετα οτι πουλιεται πολυ και οχι 1 η 3 τεμαχια την ημερα,και τα τσιγαρα αφηνουν αν κανεις τζιρο πανω απο 500 ευρω την ημερα περιοδικα και εφημεριδες μεγαλη πληγη,το καλο ειναι οτι ερχονται και τα μαζευουν οτι δε πουλιεται αυτα πολυ συνοπτικα και τελος μηνα πρεπει να δωσεις εφκα,αν εισαι δημοσιος δεν μπορει να ειναι στο ονομα σου,εφορια θα ειναι αρνητικη για αρκετο καιρο αλλα αν ερθουν για ελεγχο και δεν εχεις δωσει αποδειξη σε εσκισαν, Δεη(αναλογα με τα ψυγεια 150 και πανωτο μηνα) -νερο - κοινοχρηστα πρεπει να τα εξετασεις πριν μπεις στο χορο για ναι μεν εχεις μια δουλεια και εχεις την ασφαλεια αλλα αν σε ματωνει και θελησεις να σταματησεις εχεις υπογραψει ενοικιαστηριο και αντε να ξεμπλεξεις(καλυτερα να ειναι αοριστου και διακοπη με 2μηνη προειδοποιηση θα στα πει ο δικηγορος σου αυτα) γιατι μετα θα μεινεις με καποιο εμπορευμα το οποιο θα στο παρουν κοψοχρονια. Βρες το ιδανικο μερος ,παρακολουθησε τη κινηση γιατι μπορει σημερα να μην εχει κανενα και αυριο να δεις παραδιπλα αλλα 2 καλη επιτυχια γιατι ειναι δευτερος γαμος Μαζί σου αλλά όταν μιλάμε για επιχείρηση νομίζω είναι αυτονόητο να μην σου λείπει τπτ.δεν νομίζω να είναι τρελό έξοδο να έχεις τα πάντα από τσιγάρα και ψιλικά στο μαγαζί σου εάν αυτή είναι η βασική δουλειά σου.πανω από 10.000 δεν χρειάζονται για εμπόρευμα το οποίο θα γίνεται κύκλος κάθε εβδομάδα.οτι δουλειά και να κάνεις αν δεν έχει 20-30 K δεν νομίζω ότι μπορείς να ξεκινήσεις .. 1
ManFromEarth Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 30 λεπτά πριν, JiovanniGeorgeo είπε Πω. Θέλω την άποψη σου για τη δική μου (πρωινή) δουλειά. Την περιγράφεις 100%! Ξεκινάω 6.30 το χάραμα, και τελειώνω (κλείνω το γραφείο) στις 16.00 όπου αρκετές φορές πάει και 16.30 και μερικές φορές πάει και παραπάνω. Με λίγα λόγια 10 ώρες MINIMUM εργάζομαι, 6 ημέρες την εβδομάδα! Το ζήτημα είναι το εξής, επειδή είμαι σε προμηθευτική και εγώ κάνω την γραφειακή εργασία, όλη μέρα αφού φύγουν όλα τα δρομολόγια, απλά κάθομαι και τους περιμένω να επιστρέψουν! Άνετα κάθομαι 4 ώρες / μέρα και κάνω ΕΠΑΚΡΙΒΩΣ αυτά που έγραψες! Μέχρι και το κάπνισμα (IQOS) ξεκίνησα γι΄αυτό το λόγο. Μέχρι και φίλος έρχεται να μου κάνει παρέα, όπως ακριβώς είπες. Πληρώνομαι όμως 600€ / μήνα για αυτό που περιγράφω.. Επίσης, έχω οικονομικούς κινδύνους, καθώς αν μετρήσω κάτι λάθος και περάσει, θα το χρεωθώ φυσικά εγώ. Αλλά σαν ψυχολογία είναι ασύγκριτο με τις εργασίες που έκανα μέχρι τώρα, και προ πάντων για αυτό το λόγο μένω (μαθαίνω κιόλας). Τι λες; Την παρουσίασες την εργασία μου σαν ζωάρα. Είναι; - Πληρωνεσαι χαμηλοτερα του βασικου ( βασικος: 548 καθαρα για 40 ωρες εργασια. εσυ παιρνεις 600 για 60 ωρες εργασια) - Χαλασες την υγεια σου με αυτη τη δουλεια (ξεκινησες καπνισμα) - Εχεις (οπως λες) υψηλο ρισκο. Ζωαρα δεν το λες...
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Djzan είπε Φιλε ευχαριστω που μου το εξηγησες γιατι δεν ηξερα πως βγαινει το κερδος 🤣 αρα μου λες οτι εχει ο Mini μαρκετας πιο πολλα εξοδα απο τον Σκλαβενιτη ? Thanks Και εσενα φιλε που μου ανελυσες το νόημα της κερδοφοριας! Αν σταματήσεις να λες ανοησίες θα σταματήσουν να προσπαθούν να σου εξηγήσουν πράγματα. Δεν είναι κακό να μην καταλαβαίνεις κάτι. Το κακό είναι να κάνεις τον έξυπνο και να ειρωνεύεσαι όταν είναι ολοφάνερο ότι δεν καταλαβαίνεις το αντικείμενο. Να στο κάνω λοιπόν νια-νια να το καταλάβεις. Το supermarket πουλάει το γάλα €0,80 που λες και το mini market €1,10. Το supermarket το αγοράζει €0,60 και πουλάει 1.000 γάλατα. Το mini market το αγοράζει €1 και πουλάει 10. Ο ένας τζιράρει €800 από τα γάλατα κι ο άλλος €11. Το supermarket έχει μεικτό κέρδος €200 από τα γάλατα και το mini market €1. Αυτή είναι η μια παράμετρος, αλλά δεν είναι η μοναδική. Το supermarket χρειάζεται λιγότερους πελάτες για να κάνει τζίρο €1.000 από ότι χρειάζεται το mini market. Γιατί στο supermarket πας και αγοράζεις 50 πράγματα. Στο mini market πας για 1-2 πραγματάκια που τα χρειάζεσαι άμεσα. Λιγότεροι πελάτες σημαίνει λιγότερα λειτουργικά έξοδα, λιγότερα ωράρια, λιγότερες κλοπές κλπ. Τρίτον, το supermarket πληρώνεται από τον προμηθευτή για να τοποθετήσει τα προϊόντα σε εμφανή θέση. Και τα λεφτά αυτά είναι πολλά. Κι όταν λέμε πολλά, εννοούμε ότι για μια αλυσίδα που έχει 500 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα τα χρήματα που παίρνει από τις μεγάλες πολυεθνικές είναι της τάξης εκατομμυρίων το χρόνο. Το mini market δεν έχει leverage για να διεκδικήσει τέτοιες ανταμοιβές από τον προμηθευτή. Τέταρτον, το supermarket βγάζει χρήματα από την ανακύκλωση των συσκευασιών (χαρτόνια) επειδή αγοράζει ολόκληρες παλέτες. Τα χρήματα αυτά δεν είναι καθόλου ευκαταφρόνητα (€7-€10/κιλό). Το mini market σε πολλές περιπτώσεις δεν έχει καν τις συσκευασίες γιατί αγοράζει πολύ λίγα κομμάτια. Πέμπτον, το supermarket έχει ειδικές ομάδες που αναλύουν τις πωλήσεις και πόσο χρόνο κάνει κάθε προϊόν να φύγει από την αποθήκη. Έχουν ειδικό λογισμικό, εξειδικευμένους ανθρώπους, πληρώνουν εταιρίες retail audit που τους δίνουν data για την αγορά (δούλευα κάποτε σε μια και γι αυτό τα γνωρίζω) και μπορούν να μειώσουν κατά πολύ το λειτουργικό τους κόστος. Το mini market δεν μπορεί να τα κάνει αυτά. Δεν έχει ούτε τους ανθρώπους, ούτε τα χρήματα. Ο μέσος ιδιοκτήτης mini market δεν έχει ιδέα τι είναι το retail audit. Αυτοί είναι μερικοί από τους λόγους που μια αλυσίδα supermarket έχει καλύτερο καθαρό κέρδος από οποιοδήποτε mini market. Επεξ/σία 13 Νοεμβρίου 2019 από Επισκέπτης
AristidisZ Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 38 λεπτά πριν, TOMVLACH είπε Κοίτα εγώ σου είπα κάτι το οποίο το γνωρίζω και ισχύει 100% και εσύ ψιλοειρωνευτηκες.. αν έδινες ίδιες απαντήσεις και σε δεητζηδες συνταξιούχους και δημόσιους υπαλλήλους μάλλον γι'αυτό στην είπαν και αυτοί.. στο θέμα μας τώρα.. μεγάλη εταιρία τροφίμων της οποίας ο ιδιοκτήτης είναι παιδικός φίλος γνωρίζω ότι για να βάλει στο super τους 20+ κωδικούς της δίνει κάθε μήνα τρέλα λεφτά.απο την άλλη σε κάθε μίνι μάρκετ δίνει προμήθεια μεγαλύτερη του 30% συν κάποια δώρα αν πιαστούν οι στόχοι. Τωρα εσύ βρήκες έναν ξεχασμένο που πουλάει μια ετικέτα κρασί και το λες σαν βάρβαρο παράδειγμα. Μιλά για τις μεγάλες εταιρίες που τα προϊόντα τους πιάνουν το 99% των super market Κάτσε ΄για να καταλάβω, η Nestle π.χ. πληρώνει το Σκλαβενίτη για να βάλει τα προϊόντα της στα ράφια της ή το ανάποδο ;
Conan2046 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 Όχι μόνο για να βάλει τα προϊόντα της αλλά και σε τι ράφι θα τα βάλει, άλλο είναι να είναι στο κεντρικό ράφι που πάει το μάτι σου και άλλο να πρέπει να σκύψεις για να το δεις. Υπάρχουν βέβαια και οι αντίθετες συμφωνίες (οι οποίες είναι ψιλοπαράνομες), π.χ. πάει η κόκα κόλα σε παντοπωλείο και λέει για να σου δίνω τα προϊόντα μου και το ψυγείο σου απαγορεύω να φέρεις ας πούμε άλλο τσάι από το fuse (και το οποίο μου φαίνεται ψιλοχάλια) ή την Pepsi). Και μετά απορούμε γιατί το βλέπουμε παντού το τσάι αυτό και γιατί κάνει τόσες πωλήσεις. Είναι καθαρά θέμα διαπραγματευτικής δύναμης της κάθε μεριάς. 1
DYEL Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, xrist0s4 είπε Όσο πουλανε μεγάλες αλυσίδες σούπερ μάρκετ τόσο αγοράζουμε εμείς πολλά προϊόντα ..πχ εγώ αγοράζω 2 παλέτες νερά την εβδομάδα, ο Σκλαβενίτης αγοράζει 15 στο ένα του κατάστημα..Έχει 560 καταστήματα στην Ελλάδα φαντάσου τι τιμή μπορεί να πετύχει. σε μεγάλο εργοστάσιο που ξέρω,ένα προϊόν με την ίδια ετικέτα,π.χ για εξωτερικό πουλιέται στην ίδια τιμή είτε πάει στη Βουλγαρία είτε στο Dubai. το αντίστοιχο προϊόν μπορεί να έχει ελληνική ετικέτα με διαφορετική τιμή,αλλά όλα με την ίδια ετικέτα πωλούνται στην ίδια τιμή. απλά άλλος θέλει να αγοράσει και τις παλέτες,άλλος τις γυρνάει πισω.και για μεταφορικά δεν ξέρω πως λειτουργεί το σύστημα. ίσως κάθε εργοστάσιο λειτουργεί διαφορετικά,αλλά δεν σημαίνει ότι όλα τα σουπερμάρκετ τα αγοράζουν φθηνότερα.
kontinos Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 Συγκρινετε κλαδους που δεν εχουν καμια σχεση μεταξυ τους. Τι σχεση εχει ενα σουπερ μαρκετ με ενα ψιλικατζιδικο/μινι-μαρκετ? Το θεμα ειναι πως προκειται για μια δουλεια παρα πολυ δεσμευτικη απο αποψη χρονου, και δεν μπορει να αποτελει προοπτικη εξασφαλισης στην περιπτωση που πχ. χασει κανεις την κυρια εργασια του. Σκεψου το πολυ απλο, εκει που ανοιγεις μαγαζι να ανοιξει σε εξι μηνες ενα σουπερ εντος δυο τετραγωνων αποσταση. Σε γενικες γραμμες το προτεινω ως εσχατη λυση για καποιον που δεν εχει αλλες επιλογες, και αυτο μετα απο πολυ σκεψη τοσο για το σημειο οσο φυσικα και για τις υπολοιπες δυσκολιες που εχουν αναφερθει. 1
Djzan Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, Conan2046 είπε Δεν πρέπει να βλέπετε τα απόλυτα νούμερα (και παραβλέπω το ειρωνικό του Djzan). Προφανώς σε απόλυτα νούμερα ένα σούπερ μάρκετ έχει περισσότερα έξοδα, όπως περισσότερα έξοδα έχει ένα συνεργείο αυτοκινήτων που απασχολεί 10 άτομα από έναν που έχει το συνεργείο μόνος του. Σημασία όμως και πάλι έχει το πόσα έξοδα έχει ως ποσοστό του τζίρου του. Ειναι γεγονός ότι οι μεγάλες αλυσίδες επιτυγχάνουν μεγαλύτερες οικονομίες κλίμακας. Αν ένα παντοπωλείο προσπαθήσει να πουλήσει στις τιμές που πουλάει ένα σουπερμάρκετ αμφιβάλλω για πόσο καιρό θα παραμείνει ανοικτό. κανενα στοιχειο ειρωνιας φιλε μου. ξερω πολυ καλα πως λειτουργει η αγορα και πως υπολογιζεται το κερδος και τι παιζει απο πισω που οσοι δεν ειναι στηνα γορα δεν ξερουν. αυτο που θελω να πω ειναι πως στα μινι μαρκετ υπαρχει ενα ειδος αισχροκερδιας αλλα δικαιως. σε εξυπηρετει οταν δεν μπορει αφεμως το σθουπερ μαρκετ και αφετερου οτι ωρα θες εσυ. παρολα αυτα δεν μπορεις να λες οτι εχει μικροτερη κερδοφορια εκ των πραγματων 35 λεπτά πριν, fisfirikos είπε Αν σταματήσεις να λες ανοησίες θα σταματήσουν να προσπαθούν να σου εξηγήσουν πράγματα. Δεν είναι κακό να μην καταλαβαίνεις κάτι. Το κακό είναι να κάνεις τον έξυπνο και να ειρωνεύεσαι όταν είναι ολοφάνερο ότι δεν καταλαβαίνεις το αντικείμενο. Να στο κάνω λοιπόν νια-νια να το καταλάβεις. Το supermarket πουλάει το γάλα €0,80 που λες και το mini market €1,10. Το supermarket το αγοράζει €0,60 και πουλάει 1.000 γάλατα. Το mini market το αγοράζει €1 και πουλάει 10. Ο ένας τζιράρει €800 από τα γάλατα κι ο άλλος €11. Το supermarket έχει μεικτό κέρδος €200 από τα γάλατα και το mini market €1. Αυτή είναι η μια παράμετρος, αλλά δεν είναι η μοναδική. Το supermarket χρειάζεται λιγότερους πελάτες για να κάνει τζίρο €1.000 από ότι χρειάζεται το mini market. Γιατί στο supermarket πας και αγοράζεις 50 πράγματα. Στο mini market πας για 1-2 πραγματάκια που τα χρειάζεσαι άμεσα. Λιγότεροι πελάτες σημαίνει λιγότερα λειτουργικά έξοδα, λιγότερα ωράρια, λιγότερες κλοπές κλπ. Τρίτον, το supermarket πληρώνεται από τον προμηθευτή για να τοποθετήσει τα προϊόντα σε εμφανή θέση. Και τα λεφτά αυτά είναι πολλά. Κι όταν λέμε πολλά, εννοούμε ότι για μια αλυσίδα που έχει 500 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα τα χρήματα που παίρνει από τις μεγάλες πολυεθνικές είναι της τάξης εκατομμυρίων το χρόνο. Το mini market δεν έχει leverage για να διεκδικήσει τέτοιες ανταμοιβές από τον προμηθευτή. Τέταρτον, το supermarket βγάζει χρήματα από την ανακύκλωση των συσκευασιών (χαρτόνια) επειδή αγοράζει ολόκληρες παλέτες. Τα χρήματα αυτά δεν είναι καθόλου ευκαταφρόνητα (€7-€10/κιλό). Το mini market σε πολλές περιπτώσεις δεν έχει καν τις συσκευασίες γιατί αγοράζει πολύ λίγα κομμάτια. Πέμπτον, το supermarket έχει ειδικές ομάδες που αναλύουν τις πωλήσεις και πόσο χρόνο κάνει κάθε προϊόν να φύγει από την αποθήκη. Έχουν ειδικό λογισμικό, εξειδικευμένους ανθρώπους, πληρώνουν εταιρίες retail audit που τους δίνουν data για την αγορά (δούλευα κάποτε σε μια και γι αυτό τα γνωρίζω) και μπορούν να μειώσουν κατά πολύ το λειτουργικό τους κόστος. Το mini market δεν μπορεί να τα κάνει αυτά. Δεν έχει ούτε τους ανθρώπους, ούτε τα χρήματα. Ο μέσος ιδιοκτήτης mini market δεν έχει ιδέα τι είναι το retail audit. Αυτοί είναι μερικοί από τους λόγους που μια αλυσίδα supermarket έχει καλύτερο καθαρό κέρδος από οποιοδήποτε mini market. να τολμησω να σε ρωτησω τι επαγγέλεσαι ? και δεν ρωτω καθολου ειρωνικά!!!
Conan2046 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 Δεν διαφωνώ ως προς το τελευταίο που λες, ούτε είπα ότι τα παντοπωλεία δουλεύουν με μικρότερο περιθώριο κέρδους, απλώς εξηγώ μερικά πράγματα για το κέρδος και το κόστος. Βάσει κάποιων αναρτήσεων θα μπορούσε να υποθέσει κανείς ότι αν το σούπερ μάρκετ πουλάει κάτι 80 λεπτά και το παντοπωλείο 1,1 ευρώ αυτά τα 30 λεπτά διαφορά είναι όλα κέρδος κάτι που είναι αναληθές.
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 5 λεπτά πριν, Djzan είπε να τολμησω να σε ρωτησω τι επαγγέλεσαι ? και δεν ρωτω καθολου ειρωνικά!!! Είμαι προγραμματιστής και κάποτε δούλευα στην IRI που είναι η μεγαλύτερη εταιρία retail audit παγκοσμίως.
Djzan Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, fisfirikos είπε Είμαι προγραμματιστής και κάποτε δούλευα στην IRI που είναι η μεγαλύτερη εταιρία retail audit παγκοσμίως. τελεια εγω ειμαι Product manager( σε μεγαλη πολυεθνικη εταιρια). ολη μερα καθε μερα επι σειρα ετων αγοράζω αυτα που πουλανε τα καταστηματα, που σημαινει 1) τιμες αγορας 2) τιμες πωλησης 3) κερδοφορια κ.ο.κ φανταζομαι οτι τωρα θες να μιλησουμε σε αλλο επιπεδο αν ξερω ή οχι ? 1
kontinos Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Με χρονια στο επαγγελμα, εγω αυτο που βλεπω, ανεξαρτητως των διαφορων στις τιμες, διοτι μιλαμε για αλλη κερδοφορια λογω ογκου, τιμων αγορας, παροχων, θα ελεγα πως μαλλον τα σουπερ μαρκετ και οι πολυεθνικες/επισημες αντιπροσωπειες αισχροκερδουν... Επεξ/σία 13 Νοεμβρίου 2019 από kontinos
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα