1988panos2171 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 31 λεπτά πριν, AristidisZ είπε Θες αξιόπιστο παράδειγμα ; Ξέρω οινοπαραγωγό (μικρό), που Supermarket του έλεγε να του αγοράσει το μπουκάλι το κρασί 2€ για να βάλει τα κρασιά του στο ράφι Το ίδιο μπουκάλι το έδινε σε μικρά μαγαζιά υπερδιπλάσια λεφτά Και το S/M και το μίνι μάρκετ πουλάγαν 8€ το μπουκάλι Ποιος πήγαινε με υψηλότερο ποσοστό κέρδους ; Τι λειτουργικά και πάγια έξοδα έχει το s/m και τι το μίνι μάρκετ;
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 10 ώρες πριν, greengr21 είπε Αλλο πυροτεχνημα και αυτο,αποτελεσμα της κρισης,ακομα δεν εχουν κλεισει ολα? Στην περιοχη μου παντως ενώ είχαμε ηδη 2 σε κεντρικους δρομους γυρω στο 1χλμ το ένα από το άλλο, ανοιγει και τριτο καπου στο ενδιαμεσο. Τα 2 βεβαια είναι πολύ παλια όταν εγινε το μπαμ και ειχε ουρες απ εξω. Και εχουμε και αλλα 2 λιγο πιο μακρυα εντος περιοχης
xrist0s4 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 3 ώρες πριν, DYEL είπε ναι,στην ίδια τιμή το αγοράζουν. Όσο πουλανε μεγάλες αλυσίδες σούπερ μάρκετ τόσο αγοράζουμε εμείς πολλά προϊόντα ..πχ εγώ αγοράζω 2 παλέτες νερά την εβδομάδα, ο Σκλαβενίτης αγοράζει 15 στο ένα του κατάστημα..Έχει 560 καταστήματα στην Ελλάδα φαντάσου τι τιμή μπορεί να πετύχει.
Djzan Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 15 ώρες πριν, Conan2046 είπε 1% κέρδος δεν σημαίνει ότι κάτι που το αγοράζει 1 ευρώ το πουλάει 1,01 ευρώ. Σημαίνει ότι τα κέρδη του ως ποσοστό των συνολικών εξόδων του είναι τόσα. Φιλε ευχαριστω που μου το εξηγησες γιατι δεν ηξερα πως βγαινει το κερδος 🤣 14 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Λες να αγοράζει ο Σκλάβενίτης και ο μινιμαρκετάς στην ίδια τιμή το γαλα απο την νουνου; αρα μου λες οτι εχει ο Mini μαρκετας πιο πολλα εξοδα απο τον Σκλαβενιτη ? 14 ώρες πριν, fisfirikos είπε Ακριβότερες τιμές = λιγότερες πωλήσεις. Να πως γκένεν. Το καθαρό κέρδος δεν σημαίνει αυτό που νομίζεις ότι σημαίνει. Ήτοι δεν είναι η διαφορά στην τιμή πώλησης, αλλά τα έσοδα μειον τα έξοδα. Όταν πουλάς 30% ακριβότερα από το super market αυτό σημαίνει ότι ο πελάτης θα έρθει σε εσένα να πάρει μόνο κάτι που το έχει άμεση ανάγκη. Thanks Και εσενα φιλε που μου ανελυσες το νόημα της κερδοφοριας!
AristidisZ Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 25 λεπτά πριν, 1988panos2171 είπε Τι λειτουργικά και πάγια έξοδα έχει το s/m και τι το μίνι μάρκετ; Δεν είναι αυτό το ερώτημα εν προκειμένω
kostasbm Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 στατιστικα απο τους δικους που εκαναν αυτη τη δουλεια για 52 χρονια ξεκινας με εναρξη,επιμελητηριο,εφορια,εφκα.......ενοικιαστηριο κλπ στο στοκ εχεις πραγματα κραχτες αλλα δεν αφηνουν τιποτα πχ τσιγαρα.....δεσμευση μεγαλου κεφαλαιου ,μονο για κραχτη (κατι σα παγιο και αυτα) αν δεν τα εχεις ομως κλεινεις..... εισαι πολλες ωρες εκει,σιγουρα πρεπει να ειναι 2 ατομα να μοιραζονται την ημερα και μετα η ασφαλεια............ καποια στιγμη επειδη σου ζητανε πραγματα που δεν εχεις και πανε στον αλλον παρακατω ,παιρνεις και συ και δημιουργεις στοκ και πολλες φορες σου μενουν και τα πετας παγωτα αφηνουν ελαχιστα και αυτα κραχτης ποια αφηνουν?? τα αναψυκτικα,μπυρες,νερα και οτι εχει σχεση με παιδια,πατατακια,σοκολατες λοιπες παπαριες αν βαλεις και καμμια μηχανη για φραπε ,καφε ειναι στα συν αρκει να κινειται λιγο μετα οτι πουλιεται πολυ και οχι 1 η 3 τεμαχια την ημερα,και τα τσιγαρα αφηνουν αν κανεις τζιρο πανω απο 500 ευρω την ημερα περιοδικα και εφημεριδες μεγαλη πληγη,το καλο ειναι οτι ερχονται και τα μαζευουν οτι δε πουλιεται αυτα πολυ συνοπτικα και τελος μηνα πρεπει να δωσεις εφκα,αν εισαι δημοσιος δεν μπορει να ειναι στο ονομα σου,εφορια θα ειναι αρνητικη για αρκετο καιρο αλλα αν ερθουν για ελεγχο και δεν εχεις δωσει αποδειξη σε εσκισαν, Δεη(αναλογα με τα ψυγεια 150 και πανωτο μηνα) -νερο - κοινοχρηστα πρεπει να τα εξετασεις πριν μπεις στο χορο για ναι μεν εχεις μια δουλεια και εχεις την ασφαλεια αλλα αν σε ματωνει και θελησεις να σταματησεις εχεις υπογραψει ενοικιαστηριο και αντε να ξεμπλεξεις(καλυτερα να ειναι αοριστου και διακοπη με 2μηνη προειδοποιηση θα στα πει ο δικηγορος σου αυτα) γιατι μετα θα μεινεις με καποιο εμπορευμα το οποιο θα στο παρουν κοψοχρονια. Βρες το ιδανικο μερος ,παρακολουθησε τη κινηση γιατι μπορει σημερα να μην εχει κανενα και αυριο να δεις παραδιπλα αλλα 2 καλη επιτυχια γιατι ειναι δευτερος γαμος 2
Ukforthemoment Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 To Nanu είναι είναι franchise ,θυμάμαι κάτι για 200000€ αγορά των δικαιωμάτων και υποχρεωτικά να ακολουθείς το ωράριο τους. Αν νομίζει κάποιος ότι το ΣΜ και ο ιδιοκτήτης του μίνι μάρκετ της γειτονιάς αγοράζουν στην ίδια τιμή τα προιόντα τότε δεν έχει ιδέα ,και το λέω με ολη την ευγένεια . Ακόμα και ίδια τιμή να φαίνεται στα τιμολόγια με όλα αυτές τις προωθητικές ενέργειες ,κουπόνια,δωρεάν γεμίσματα ραφιών,δώρα κλπ αλλάζει η τιμή πολύ.
AristidisZ Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 18 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε To Nanu είναι είναι franchise ,θυμάμαι κάτι για 200000€ αγορά των δικαιωμάτων και υποχρεωτικά να ακολουθείς το ωράριο τους. Μάλλον έβαλες ένα μηδενικό παραπάνω
Conan2046 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 43 λεπτά πριν, Djzan είπε αρα μου λες οτι εχει ο Mini μαρκετας πιο πολλα εξοδα απο τον Σκλαβενιτη ? 1 ώρα πριν, 1988panos2171 είπε Τι λειτουργικά και πάγια έξοδα έχει το s/m και τι το μίνι μάρκετ; Δεν πρέπει να βλέπετε τα απόλυτα νούμερα (και παραβλέπω το ειρωνικό του Djzan). Προφανώς σε απόλυτα νούμερα ένα σούπερ μάρκετ έχει περισσότερα έξοδα, όπως περισσότερα έξοδα έχει ένα συνεργείο αυτοκινήτων που απασχολεί 10 άτομα από έναν που έχει το συνεργείο μόνος του. Σημασία όμως και πάλι έχει το πόσα έξοδα έχει ως ποσοστό του τζίρου του. Ειναι γεγονός ότι οι μεγάλες αλυσίδες επιτυγχάνουν μεγαλύτερες οικονομίες κλίμακας. Αν ένα παντοπωλείο προσπαθήσει να πουλήσει στις τιμές που πουλάει ένα σουπερμάρκετ αμφιβάλλω για πόσο καιρό θα παραμείνει ανοικτό.
Ukforthemoment Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 5 λεπτά πριν, AristidisZ είπε Μάλλον έβαλες ένα μηδενικό παραπάνω Λες να το μπερδεύω με τα Μικελ? Μπορεί. Ζητάω συγνώμη.
JiovanniGeorgeo Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 17 ώρες πριν, TOMVLACH είπε φιλε AristidisZ απο τα λεγομενα σου δεν διαφωνουμε απλα βλεπω οτι ο φιλος σου ηθελε να βγαζει 3500-4000 χωρις υπαλληλο. αν εβαζε ενα ανηψακι του 5-6 ωρες την μερα θα φταναμε στα νουμερα που λεω εγω. οσο για το σκλαβια θα σου πω πως δν ξερω πολλα μαγαζια που μπορεις να εισαι με το καφεδακ-τσιγαρακι σου οτι ωρα θελεις να μπορουν τα φιλαρακια σου να ερχονται βολτα να σε βλεπουν να εισαι στο ινερνετ φεισμπουκ μονιμα μεσα κτλ... την σκλαβια να την συγκρινεις και με ενα φαγαδικο. ενα καφε,ενα μαγαζι με ρουχα παπουτσια κτλ..ποσες μερες και ωρες νομιζεις οτι δουλευει ενας που πουλαει παπουτσια ? Πω. Θέλω την άποψη σου για τη δική μου (πρωινή) δουλειά. Την περιγράφεις 100%! Ξεκινάω 6.30 το χάραμα, και τελειώνω (κλείνω το γραφείο) στις 16.00 όπου αρκετές φορές πάει και 16.30 και μερικές φορές πάει και παραπάνω. Με λίγα λόγια 10 ώρες MINIMUM εργάζομαι, 6 ημέρες την εβδομάδα! Το ζήτημα είναι το εξής, επειδή είμαι σε προμηθευτική και εγώ κάνω την γραφειακή εργασία, όλη μέρα αφού φύγουν όλα τα δρομολόγια, απλά κάθομαι και τους περιμένω να επιστρέψουν! Άνετα κάθομαι 4 ώρες / μέρα και κάνω ΕΠΑΚΡΙΒΩΣ αυτά που έγραψες! Μέχρι και το κάπνισμα (IQOS) ξεκίνησα γι΄αυτό το λόγο. Μέχρι και φίλος έρχεται να μου κάνει παρέα, όπως ακριβώς είπες. Πληρώνομαι όμως 600€ / μήνα για αυτό που περιγράφω.. Επίσης, έχω οικονομικούς κινδύνους, καθώς αν μετρήσω κάτι λάθος και περάσει, θα το χρεωθώ φυσικά εγώ. Αλλά σαν ψυχολογία είναι ασύγκριτο με τις εργασίες που έκανα μέχρι τώρα, και προ πάντων για αυτό το λόγο μένω (μαθαίνω κιόλας). Τι λες; Την παρουσίασες την εργασία μου σαν ζωάρα. Είναι;
GeorgeHellas Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 9 λεπτά πριν, JiovanniGeorgeo είπε Πω. Θέλω την άποψη σου για τη δική μου (πρωινή) δουλειά. Την περιγράφεις 100%! Ξεκινάω 6.30 το χάραμα, και τελειώνω (κλείνω το γραφείο) στις 16.00 όπου αρκετές φορές πάει και 16.30 και μερικές φορές πάει και παραπάνω. Με λίγα λόγια 10 ώρες MINIMUM εργάζομαι, 6 ημέρες την εβδομάδα! Το ζήτημα είναι το εξής, επειδή είμαι σε προμηθευτική και εγώ κάνω την γραφειακή εργασία, όλη μέρα αφού φύγουν όλα τα δρομολόγια, απλά κάθομαι και τους περιμένω να επιστρέψουν! Άνετα κάθομαι 4 ώρες / μέρα και κάνω ΕΠΑΚΡΙΒΩΣ αυτά που έγραψες! Μέχρι και το κάπνισμα (IQOS) ξεκίνησα γι΄αυτό το λόγο. Μέχρι και φίλος έρχεται να μου κάνει παρέα, όπως ακριβώς είπες. Πληρώνομαι όμως 600€ / μήνα για αυτό που περιγράφω.. Επίσης, έχω οικονομικούς κινδύνους, καθώς αν μετρήσω κάτι λάθος και περάσει, θα το χρεωθώ φυσικά εγώ. Αλλά σαν ψυχολογία είναι ασύγκριτο με τις εργασίες που έκανα μέχρι τώρα, και προ πάντων για αυτό το λόγο μένω (μαθαίνω κιόλας). Τι λες; Την παρουσίασες την εργασία μου σαν ζωάρα. Είναι; Ούτε τον βασικό δεν σου δινει.... Το προβλημα με τη δουλεια του θέματος ειναι το 7/7 365/365
JiovanniGeorgeo Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, GeorgeHellas είπε Ούτε τον βασικό δεν σου δινει.... Μα ο βασικός 600€ δεν έχει πάει;
TOMVLACH Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 12 λεπτά πριν, JiovanniGeorgeo είπε Πω. Θέλω την άποψη σου για τη δική μου (πρωινή) δουλειά. Την περιγράφεις 100%! Ξεκινάω 6.30 το χάραμα, και τελειώνω (κλείνω το γραφείο) στις 16.00 όπου αρκετές φορές πάει και 16.30 και μερικές φορές πάει και παραπάνω. Με λίγα λόγια 10 ώρες MINIMUM εργάζομαι, 6 ημέρες την εβδομάδα! Το ζήτημα είναι το εξής, επειδή είμαι σε προμηθευτική και εγώ κάνω την γραφειακή εργασία, όλη μέρα αφού φύγουν όλα τα δρομολόγια, απλά κάθομαι και τους περιμένω να επιστρέψουν! Άνετα κάθομαι 4 ώρες / μέρα και κάνω ΕΠΑΚΡΙΒΩΣ αυτά που έγραψες! Μέχρι και το κάπνισμα (IQOS) ξεκίνησα γι΄αυτό το λόγο. Μέχρι και φίλος έρχεται να μου κάνει παρέα, όπως ακριβώς είπες. Πληρώνομαι όμως 600€ / μήνα για αυτό που περιγράφω.. Επίσης, έχω οικονομικούς κινδύνους, καθώς αν μετρήσω κάτι λάθος και περάσει, θα το χρεωθώ φυσικά εγώ. Αλλά σαν ψυχολογία είναι ασύγκριτο με τις εργασίες που έκανα μέχρι τώρα, και προ πάντων για αυτό το λόγο μένω (μαθαίνω κιόλας). Τι λες; Την παρουσίασες την εργασία μου σαν ζωάρα. Είναι; Όχι βέβαια γιατί παίρνεις 600 μόνο τα οποία δεν φτάνουν ούτε για τα τσιγάρα σου... Για πες μου εσύ τωρα αν σου λέγαν κάνε ακριβώς την ίδια δουλεια αλλά θα δουλεύεις + 2 ώρες την μέρα και θα έχεις μισθό το λιγότερο 2000 θα ήσουν οκ?
JiovanniGeorgeo Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, TOMVLACH είπε Όχι βέβαια γιατί παίρνεις 600 μόνο τα οποία δεν φτάνουν ούτε για τα τσιγάρα σου... Για πες μου εσύ τωρα αν σου λέγαν κάνε ακριβώς την ίδια δουλεια αλλά θα δουλεύεις + 2 ώρες την μέρα και θα έχεις μισθό το λιγότερο 2000 θα ήσουν οκ? ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ θα πήγαινα! Αυτό δε περίμενες να σου απαντήσω;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα