Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, zouzouniaris1 είπε

ειχα ψιλικατζιδικο ο ιδιος που το εκλεισα πριν 5 χρονια. ΜΟΝΟ απο το ψηγειο ειχα σοβαρο κερδος, απο οτι πινεται και απο τα παγωτα. επισης απο τα χαρτακια, τσιγαροχαρτα και αναπτηρες (πουλουσα τους μουφα bic σε τιμη original). Επισης εκανα και αλλες πουστιες , πουλουσα κρασι και τσιπουρο χωρις τιμολογια. Πουλουσα τσιγαρα με το κομματι, πουλουσα τα λιγμενα τσιπς και κρουασαν που μου χαριζαν οι εταιριες σε τιποτα γερους κλπ. Αγοραζα απο το lidl χυμους και τους πουλουσα με 100% κερδος. πουλαγα βουλγαρικες κοκα κολες και λιπτον.. Να μην πω για τα αλκοολουχα ποτα, ποσα κυκλοφορουν που ειναι βοτκα της πλακας σε μπουλακι stolichkaya..

Εκανα ολες τις πονηριες που μπορει κανεις να φανταστει και ΠΑΛΙ δεν εβγαινα. Εφαγα και μια ωραια κλοπη οταν μου πηραν εμπορευμα 10.000 ευρω ενα βραδυ.

Και με ολα αυτα και παλι εκλεισα. ΜΑΚΡΙΑ απο τετοια μαγαζια , εκτος οτι θα εισαι εκει μερα νυχτα και δεν θα εχεις ζωη, θα τρως ολα τα σκατα που εχει το μαγαζι και θα βαλεις 20 κιλα, θα κανεις με περιεργους ανθρωπους... γιατι αυτοι που μου κανανε την κλοπη ηταν της γειτονιας και ξερανε πως να μπουν..

Παλιό Φάληρο; 🤔

• Απαντ. 145
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις 13/11/2019 στις 8:11 ΜΜ, archer100 είπε

Φυσικα και αισχροκερδουν

Στην Αγγλια που εζησα λιγο το 90% των προιοντων στα σουπερ μαρκετ εχουν ιδια η χαμηλοτερη τιμη με τα της Ελλαδας με μισθους διπλασιους και παραπανω. Επιπλεον ολα τα σουπερ μαρκετ εχουν απιστευτες καθημερινες προσφορες σε προιοντα που πλησιαζουν τη ληξη κλπ

Πχ το σημερινο ψωμι το πρωι θα το πουλανε 1 ευρω και το βραδυ πριν κλεισουν θα το κατεβασουν μεχρι και 10 λεπτα του ευρω

Το ιδιο σε ολα τα προιοντα.

Στην Ελλαδα δεν εχω δει ποτε τετοιες προσφορες που σημαινει πως πουλανε ενα προιον στην ιδια τιμη μεχρι τη ληξη του και μετα το πετανε, απλα για να μην μειωσουν την αισχροκερδια τους

Μπα δεν (νομιζω οτι) το πετανε, ισως το δίνουν σε τραπεζα τροφιμων ή δωρεα ή πωληση  αν ειναι εφικτο για ζωοτροφη (γουρουνια λογικα)

Δημοσ.
9 ώρες πριν, Maurikycli είπε

Λ

Όταν παίρνω κανένα γάλα από το περίπτερο, του κάνω ζημιά; 

Αν παρεις γαλα απο περιπτερο, αναλογα με τη θεση του περιπτερου αλλα και του ψυγειου, παιζει να κανεις στον εαυτο σου ζημια.

Δημοσ.
11 ώρες πριν, zouzouniaris1 είπε

ειχα ψιλικατζιδικο ο ιδιος που το εκλεισα πριν 5 χρονια. ΜΟΝΟ απο το ψηγειο ειχα σοβαρο κερδος, απο οτι πινεται και απο τα παγωτα. επισης απο τα χαρτακια, τσιγαροχαρτα και αναπτηρες (πουλουσα τους μουφα bic σε τιμη original). Επισης εκανα και αλλες πουστιες , πουλουσα κρασι και τσιπουρο χωρις τιμολογια. Πουλουσα τσιγαρα με το κομματι, πουλουσα τα λιγμενα τσιπς και κρουασαν που μου χαριζαν οι εταιριες σε τιποτα γερους κλπ. Αγοραζα απο το lidl χυμους και τους πουλουσα με 100% κερδος. πουλαγα βουλγαρικες κοκα κολες και λιπτον.. Να μην πω για τα αλκοολουχα ποτα, ποσα κυκλοφορουν που ειναι βοτκα της πλακας σε μπουλακι stolichkaya..

Εκανα ολες τις πονηριες που μπορει κανεις να φανταστει και ΠΑΛΙ δεν εβγαινα. Εφαγα και μια ωραια κλοπη οταν μου πηραν εμπορευμα 10.000 ευρω ενα βραδυ.

Και με ολα αυτα και παλι εκλεισα. ΜΑΚΡΙΑ απο τετοια μαγαζια , εκτος οτι θα εισαι εκει μερα νυχτα και δεν θα εχεις ζωη, θα τρως ολα τα σκατα που εχει το μαγαζι και θα βαλεις 20 κιλα, θα κανεις με περιεργους ανθρωπους... γιατι αυτοι που μου κανανε την κλοπη ηταν της γειτονιας και ξερανε πως να μπουν..

Μάλλον έκλεισες  φιλε  επειδή σε πήραν χαμπάρι ότι πουλάς μαϊμούδες  , δεν είναι ηλιθιοι  οσοι αγοράζουν. 

Εάν έκανα επένδυση  10 15 χιλιάρικα  δεν θα άνοιγα σε καμία περίπτωση  φυσικό κατάστημα . eshop, μέσα σε όλες της πλατφόρμες. έδρα το σπίτι μου  και διαφήμιση  μέχρι  να σβήσει  ο ήλιος.  Η εάν δεν μπορούσα  στο σπίτι μου θα νοικιαζα  ένα μικρό χώρο  αποθήκη  που θα ήταν η έδρα μου.  Θα καταπιανομουν  με προϊόντα  που κατανοώ  , θα έψαχνα να δω ο ανταγωνισμός τι κάνει  θα το δούλευα μόνος μου  μέχρι να  αναπτυχθεί  και να μπορώ  να πληρώνω υπάλληλο. Δεν θα ξοδευα όλα τα λεφτά  του  κεφάλαιου  μου  στο χτίσιμο  της επιχείρησης  μου , θα κρατούσα 30% αποθεματικό  , για ώρα πραγματικής  ανάγκης.    Πριν  κάνω οτιδήποτε  θα έκανα έρευνα αγοράς ενδελεχώς , συνοψίζοντας  όλα τα στοιχεία  , και πάντα θα είχα το χειρότερο  σενάριο εάν όλα πάνε σκατα  πως να βγω από αυτό.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 ώρες πριν, salvador_ είπε

Μάλλον έκλεισες  φιλε  επειδή σε πήραν χαμπάρι ότι πουλάς μαϊμούδες  , δεν είναι ηλιθιοι  οσοι αγοράζουν. 

τους το ελεγα οτι ειναι μουφα οι αναπτηρες γιατι ειχα και οριτζιναλ απο διπλα αλλα ακριβοτερους

το θεμα δεν ειναι αυτο ομως. το θεμα ειναι οτι ενα μαγαζακι της γειτονιας δεν ειναι ανταγωνιστικο σε τιποτα. Και πρεπει να σκεφτεις αλλους τροπους να βγαλεις μεροκαματο, οταν απο τσιγαρα κλπ δεν βγαζεις ουτε το ρευμα σου...

και οπως βλεπεται σιγα σιγα σκαει και η φουσκα του καφε στο χερι, ο κοσμος το 2ευρω που κραταει δεν το χαριζει πλεον σε σκατοκαφε απο ψιλικατζιδικο... θα το δωσει σε καλο καφε ή θα φτιαξει καφε σπιτι του.

Επεξ/σία από zouzouniaris1
Δημοσ.
On 24/01/2024 at 22:40, panosno1com said:

Μπα δεν (νομιζω οτι) το πετανε, ισως το δίνουν σε τραπεζα τροφιμων ή δωρεα ή πωληση  αν ειναι εφικτο για ζωοτροφη (γουρουνια λογικα)

Μια φορά είχε τύχει να δω με τα μάτια μου σε κατάστημα Lidl λίγο πριν το άνοιγμα να πετάνε στα σκουπίδια ληγμένα τρόφιμα, και μερικές γύφτισσες να τους τα παίρνουν από τα χέρια πριν τα πετάξουν στους κάδους.

Σε τράπεζες τροφίμων ληγμένα τρόφιμα δεν παίζει ούτε για αστείο.

Δημοσ.

κατα τη ταπεινη μου γνωμη και εχοντας γυρισει σχεδον ολο το κοσμο κατι που συντομα θα ερθει και στην Ελλαδα:

τα μονα περιπτερα που λειτουργουν εξωτερικο ειναι αυτα που ανοιγουν με το που κλεινουν τα σουπερ (νυχτες και σ/κ) τα λεγομενα night shops.

Θα μου πει κανεις καλα σιγουρα θα σε κλεβουν τη νυχτα...

Τοτε οι ιδιοκτητες πανε λυσεις τυπου Ν.Αμερικης που οι υπαλληλοι ειναι σχεδον μεσα σε κελι, κλειδαριες παντου και αλεξισφαιρο τζαμι και δε σε αφεινουν να μπεις μεσα αλλα τα βλεπεις ολα απο τζαμια(οπως τα φαρμακεια οταν εφημερευουν)

Δημοσ.

δλδ όλα αυτά τα ψιλικτζίδκα τύπου 4all και yes store, τι κέρδος έχουν ρε παιδια? και δεν μιλάω για τον τύπο που κονομά απο το franchise..

Δημοσ.
13 ώρες πριν, vamvakoolas είπε

κατα τη ταπεινη μου γνωμη και εχοντας γυρισει σχεδον ολο το κοσμο κατι που συντομα θα ερθει και στην Ελλαδα:

τα μονα περιπτερα που λειτουργουν εξωτερικο ειναι αυτα που ανοιγουν με το που κλεινουν τα σουπερ (νυχτες και σ/κ) τα λεγομενα night shops.

Τοτε οι ιδιοκτητες πανε λυσεις τυπου Ν.Αμερικης που οι υπαλληλοι ειναι σχεδον μεσα σε κελι, κλειδαριες παντου και αλεξισφαιρο τζαμι και δε σε αφεινουν να μπεις μεσα αλλα τα βλεπεις ολα απο τζαμια(οπως τα φαρμακεια οταν εφημερευουν)

Θεωρω πως θα "απαντήσουν" τα super market με dark stores 😕  

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 ώρες πριν, vamvakoolas είπε

αυτα τα μαγαζια εχουν νοημα μονο σε μεγαλες πολεις, με ζωη το βραδυ γυρο απο αυτα. Και υπαρχουν ηδη σε τουριστικες περιοχες ως μινι μαρκετ 24ωρα.

Σκεψου οτι εδω θεσσαλονικη, υπαρχει αλησιδα ψιλικων που λεγεται "24ωρο" και δεν δουλευει 24ωρες αλλα κλεινει στις 23:00.... ο λογος ειναι οτι ανοιξε με ακριβως αυτο το πλανο που ειπες, αλλα στην πραξη δεν εβγαζε αρκετα ουτε για να πληρωσει τον υπαλληλο.

Επεξ/σία από zouzouniaris1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...