caveman Δημοσ. 30 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2004 Exw duo pc sundedemena se mia othoni me ena switch. Exw foveri apwleia simatos.Zalizomai mono pou tin koitaw. Ta kalwdia gia ti sundesi (ousiastika kati san proektaseis) einai oti pio apla kai ftoina vrika(xwris puknwti). Ama parw apo ta kala tha dw diafora??? Mi tzampa ta plirwsw kai pali de geini douleia... kanoun kai 15euro to ena.
orck Δημοσ. 30 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2004 θα σου προτινα να δεις εδω http://www.insomnia.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=379200 προκειται για ενα ψηφιακο kvm switch το οποιο ισχυριζεται οτι μπορει να δειξει αρκετα μεγαλη αναλυση δεν ξερω κατα ποσο θα σου λυσει το προβλημα γιατι δεν το εχω αγορασει ακομη αλλα δειχνει ερκετα ενδιαφερον για 42+ΦΠΑ και περιλαμβανει ολα τα καλωδια και στα καλωδια δεν ειναι πυκνωτες αλλα φεριτες για η/μ παρεμβολες
Jason Dean Δημοσ. 3 Απριλίου 2004 Δημοσ. 3 Απριλίου 2004 Otan exeis proektash tha exeis kai apoleia shmatos. Xwris na afereseis tis proektaseis den prokeite na deis diafora oti kalwdia kai na valeis.
madsc Δημοσ. 4 Απριλίου 2004 Δημοσ. 4 Απριλίου 2004 Otan exeis proektash tha exeis kai apoleia shmatos. Xwris na afereseis tis proektaseis den prokeite na deis diafora oti kalwdia kai na valeis. Σωστός! Με τα μηχανικά data switch πάντος θα έχεις απώλεια σήματος k χρυσά καλώδια να βάλεις, μόνο κ μόνο λόγω του διακόπτη κ των κολήσεων στο switch. Κ το κυριότερο δεν θα έχεις mouse & keyboard emulation. Δηλ αν bootάρεις το pc B με το διακόπτη του switch στο Α, και να το γυρίσεις μετά στο Β, ΔΕΝ θα βλέπει keyboard/mouse. sc
StavrosD Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2004 H Iiyama Vision Master Pro 451 (τώρα νομίζω κυκλοφορεί η 454 στο πλαίσιο) έχει 2 εισόδους για υπολογιστή, και έχει κουμπί μπροστά με το οποίο επιλέγεις την είσοδο (το κρατάς πατημένο 2-3 δεπτερόλεπτα και αλλάζει είσοδο) Το έχω χρησιμοποιήσει και λειτουργεί άψογα. (Η συγκεκριμένη οθόνη είναι ενδεικτική, και την λέω σαν παράδειγμα επειδή αυτή έχω. Πιθανότατα να υπάρχουν και αλλες στην αγορή με αυτή την δυνατότητα. Απλά πρόσεξε να είναι και οι δύο είσοδοι με το κλασικό βύσμα, γιατί μερικές έχουν 1 κανονική και ένα σετ με 5 bnc βύσματα, το οποίο είναι πιο επαγγελματική λύση, αλλά δεν θα βρείς εύκολα adapter)
YDinopoulos Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2004 Έχω ενα παρομοιο ψηφιακό KVM. Το πηρα αν θυμαμαι 30-40€ στο Flea καινουργιο. Με μια 19αρα εχω 1280χ1024@100Ηz και 1024χ768@85Ηz. Μια χαρα ολα και ουτε μια θολουρα !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.