stratigos24 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα. Εχω ένα iPhone 7. Κάποια στιγμή που είχα μόνο 2gb ελεύθερα, έκανα συνδρομή με τα 0.99 ευρώ το μήνα (50gb στο cloud) και αργότερα την σταμάτησα γιατί δε μου χρειαζόταν μιας και πέρασα τις φωτο όλες στο πισι και άδειασε το κινητό. Απο τότε μου λέει πλήρης χώρος στο iPhone ενώ εχω ελεύθερα (μιας και το έχω αδειάσει όπως είπα) πάνω από 15gb ελεύθερα. Σημερα έκανα πάλι συνδρομή με τα 0.99 μήπως ξεκολλήσει αλλά τίποτα πάλι τα ίδια λέει. Μπορω να κάνω κάτι άλλο;; Επεξ/σία 11 Νοεμβρίου 2019 από stratigos24
CheOnWeb Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 minutes ago, stratigos24 said: Καλησπέρα. Εχω ένα iPhone 7. Κάποια στιγμή που είχα μόνο 2gb ελεύθερα, έκανα συνδρομή με τα 0.99 ευρώ το μήνα και αργότερα την σταμάτησα γιατί δε μου χρειαζόταν μιας και πέρασα τις φωτο όλες στο πισι και άδειασε το κινητό. Απο τότε μου λέει πλήρης χώρος στο iPhone ενώ εχω ελεύθερα (μιας και το έχω αδειάσει όπως είπα) πάνω από 15gb ελεύθερα. Σημερα έκανα πάλι συνδρομή με τα 0.99 μήπως ξεκολλήσει αλλά τίποτα πάλι τα ίδια λέει. Μπορω να κάνω κάτι άλλο;; Υποψιάζομαι ότι έχεις μπερδέψει τον χώρο στο iCloud με τον χώρο στο τοπικό storage του iPhone. Στα Settings>General>iPhone storage, τι λέει; Επεξ/σία 11 Νοεμβρίου 2019 από CheOnWeb
stratigos24 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Για να εξηγήσω καλύτερα. Είχα δεσμευμένα τα 30 από τα 32 και μου έλεγε πλήρης χώρος. Άδειασα πολλά και έμεινε ελεύθερος 17gb πχ αλλά το πλήρης χώρος δεν σταμάτησε να αναγράφεται ποτε. Επεξ/σία 11 Νοεμβρίου 2019 από stratigos24
CheOnWeb Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Αν πατήσεις εκεί που λέει "πλήρης χώρος στο iPhone", πού σε πάει; Συνήθως, οι ειδοποίησεις που βγαίνουν εκεί πάνω, φεύγουν όταν μπεις και δεις περί τίνος πρόκειται. Όπως με το 2FA, π.χ. Υ/Γ Τι σημαίνει "Ήχοι και απτικά"??? Επεξ/σία 11 Νοεμβρίου 2019 από CheOnWeb
stratigos24 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 Ήχοι και οπτικά: Όταν πατάω πλήρης χώρος με πάει στη φωτο που έβαλα παραπάνω και λέει τα ποσα gb ελεύθερα κλπ.
CheOnWeb Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 1 hour ago, stratigos24 said: Ήχοι και οπτικά: Απτικά εννοεί τελικά, τώρα που το έψαξα. Αυτά δηλαδή που έχουν σχέση με την αφή. https://support.apple.com/el-gr/guide/iphone/iph07c867f28/ios 1 hour ago, stratigos24 said: Όταν πατάω πλήρης χώρος με πάει στη φωτο που έβαλα παραπάνω και λέει τα ποσα gb ελεύθερα κλπ. Force reboot by pressing and holding the Sleep/Wake button and the Home key simultaneously, έχεις κάνει;
stratigos24 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 όχι δεν το έχω κάνει. Να το δοκιμάσω; Δε θα χάσει τίποτα κλπ, σωστά;
CheOnWeb Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 1 hour ago, stratigos24 said: όχι δεν το έχω κάνει. Να το δοκιμάσω; Δε θα χάσει τίποτα κλπ, σωστά; Όχι, τίποτα δεν χάνεις. Κρατάς και τα δύο πατημένα, μέχρι να σβήσει και να ξανανάψει μηλαράκι. Τότε αφήνεις.
stratigos24 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Είδες σε iPhone 7 πως γίνεται; Εγώ έκανα ένα κρατώντας το μονό πλαϊνό δεξιά κουμπί και το κάτω volume down από αριστερά και έκανε μια επανεκκίνηση (έκλεισε και άνοιξε) αλλά δεν άλλαξε κάτι. Επεξ/σία 11 Νοεμβρίου 2019 από stratigos24
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα