Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα!

Έχω μία Ati HD5450 1gb, αλλά τελευταία βγάζει BSOD για πρόβλημα σε ένα driver (atikmpag.sys).

Τα έψαξα λίγο, αναβάθμισα drivers κλπ. αλλά τίποτε. Μάλλον είναι hardware πρόβλημα.

Θέλω να την αλλάξω και να πάρω μία καινούρια ή μεταχειρισμένη (στις αγγελίες βλέπω παρόμοι στα 25€). Από την άλλη, σκέφτομαι μήπως στα ίδια ή λίο περισσότερα χρήματα μπορώ να βρω κάποια άλλη καλύτερη.

Έχετε να προτείνετε κάτι; Σημειωτέων ότι η χρήση της είναι για εφαρμογές γραφείου, τη χρησιμοπειώγια 2η οθόνη και δεν σκέφτομαι να αναβαθμιστώ (συνολικά) σύντομα, μιας και που η "δουλεία" γίνεται.

Απλά, λέω μην πάρω την ίδια ενώ για λίγα περισσότερα χρήματα θαμπορούσα να πάρω κα΄τι πολύ καλύτερο!

Ευχαριστώ!

image.png.ee20a8c172c8efe09d9fd831091cf6b9.png

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, Sheogorath είπε

Καλησπέρα, πάρε την πιο φθηνή 710 απο το σκρουτζ, θα ειναι και ταχύτερη απο την 5450.

Αγόρασα μια τέτοια πρόσφατα. Μεγάλο συν το γεγονός ότι η nVidia υποστηρίζει ακόμα τις κάρτες της (μέχρι και την σειρά 600) με οδηγούς για τα Windows 10. Ο τελευταίος οδηγός αυτή τη στιγμή είναι ο  441.12 WHQL.

Ευτυχώς δεν αγόρασα την R5 230 στα ίδια λεφτά καθώς η AMD δεν υποστηρίζει πλέον την σειρά αυτή ( ο τελευταίος driver είναι από το...2016). 

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Ntinaras είπε

Εγω σε αυτα τα λεφτα θα επαιρνα κατι πολυ πιο καινουριο και δυνατο οπως αυτο 

10 χρόνων κάρτα, αχρείαστα δυνατή. Πιο καινουρια από την 710 δεν είναι πάντως.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Sheogorath είπε

10 χρόνων κάρτα, αχρείαστα δυνατή. Πιο καινουρια από την 710 δεν είναι πάντως.

εννοουσα σε σχεση με την 5450 που δε σηκωνει ουτε Youtube HD

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Ntinaras είπε

Εγω σε αυτα τα λεφτα θα επαιρνα κατι πολυ πιο καινουριο και δυνατο οπως αυτο 

Πιο δυνατή από την GT 710 ΑΛΛΑ δεν υποστηρίζεται πλέον από την AMD με drivers για τα Windows 10. Οπότε πιθανόν η απόδοση της να είναι μειωμένη και να παρουσιάσει προβλήματα.

• Like 1
Δημοσ.
17 ώρες πριν, _Theo_ είπε

Ευτυχώς δεν αγόρασα την R5 230 στα ίδια λεφτά καθώς η AMD δεν υποστηρίζει πλέον την σειρά αυτή ( ο τελευταίος driver είναι από το...2016). 

H R5 230 δεν είναι GCN αλλά Terascale 2 αρχιτεκτονική και έχει σταματήσει να υποστηρίζετε εδώ και μερικά χρόνια. Η μικρότερη GCN είναι η R5 240.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...