andreaspA Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 3 λεπτά πριν, alexxkidd31 είπε Ευχαριστώ για τις πληροφορίες! Κωτσόβολου, Πλαισίου & Public σα να μου φαίνονται καλύτερα. Ειναι. Εκεινες ειναι πιο "εγγυησεις". Επισκευή ή αντικατάσταση. Οχι πάρε τα λεφτά σου και κόψε τον σβέρκο σου. Μην τρελαινεσαι ομως... και του Κωτσοβολου που δοκιμασα το total support για ενα στεγνωτηριο, ανεκδοτο ειναι.
ChrisAce Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Καμιά ιδέα για βέλτιστες ρυθμίσεις στην τηλεόραση του θέματος από κάποιον που είχε χρόνο και την έψαξε;
alexxkidd31 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 49 λεπτά πριν, andreaspA είπε Ειναι. Εκεινες ειναι πιο "εγγυησεις". Επισκευή ή αντικατάσταση. Οχι πάρε τα λεφτά σου και κόψε τον σβέρκο σου. Μην τρελαινεσαι ομως... και του Κωτσοβολου που δοκιμασα το total support για ενα στεγνωτηριο, ανεκδοτο ειναι. Τουλάχιστον δίνουν δωρεάν δανειστική ώσπου να γίνει η επισκευή, και αν δεν γίνει καινούργια απ'όσο γνωρίζω.
teodoulke Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Το 2016 τέτοιο καιρό είχα πάρει μια τέτοια στα 350€ νομίζω το παλιό μοντέλο όμως και μέχρι σήμερα η τηλεόραση δεν με έχει βγάλει απολύτως κανένα θέμα και γίνετε φουλ χρήση του ίντερνετ και της τηλεόρασης γενικά. Εντάξει το μενού στο ίντερνετ είναι λίγο αργό όχι τίποτα σοβαρό αλλά κατά τα αλλά νομίζω από τις καλύτερες αγορες που έχω κάνει μέχρι τώρα.
czarjuly Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Θέλω την γνώμη σας σε κάτι, μέχρι στιγμής είχα μια lg 25 άρα για gaming και είχα ρίξει την τηλεόραση ,το x box ,το playstation και το vr πάνω σε ένα πολυμπριζο ασφαλείας και όταν δεν τα χρησιμοποιούσα έκλεινα την παροχή ρεύματος από το πολυμπριζο για να μην ταλαιπωρούνται τα τροφοδοτικά Τώρα που παρήγγειλα την f&u θα μπορώ να το κάνω αυτό μιας και η τηλεόραση είναι smart ή θα έχω θέμα; Ρωτάω γιατί έχω μια sony 55αρα και αν κλείσω την παροχή κάνει επανεκκίνηση το android Sorry για το off topic
SeNNinhA Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 7 ώρες πριν, czarjuly είπε Θέλω την γνώμη σας σε κάτι, μέχρι στιγμής είχα μια lg 25 άρα για gaming και είχα ρίξει την τηλεόραση ,το x box ,το playstation και το vr πάνω σε ένα πολυμπριζο ασφαλείας και όταν δεν τα χρησιμοποιούσα έκλεινα την παροχή ρεύματος από το πολυμπριζο για να μην ταλαιπωρούνται τα τροφοδοτικά Τώρα που παρήγγειλα την f&u θα μπορώ να το κάνω αυτό μιας και η τηλεόραση είναι smart ή θα έχω θέμα; Ρωτάω γιατί έχω μια sony 55αρα και αν κλείσω την παροχή κάνει επανεκκίνηση το android Sorry για το off topic Bαλε την TV σε μια πριζα και στο πολύπριζο ολα τα αλλα και λυθηκε το προβλημα σου.
czarjuly Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 13 λεπτά πριν, SeNNinhA είπε Bαλε την TV σε μια πριζα και στο πολύπριζο ολα τα αλλα και λυθηκε το προβλημα σου. Λες να εχω προβλημα αν την αφησω και αυτη επανω στο πολυμπριζο; Παρελαβα σημερα
greekbusters Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Το μενού σε σμαρτ γενικά κολλάει; σε YouTube και Netflix? Γτ περισυ είχα πάρει μια hisence ιδίων χαρακτηριστικών και τιμής και το λαγκ πάει σύννεφο. Γιατί ψάχνω μια οικονομική τηλεόραση και με αυτήν που είχα πάρει δεν είχα μείνει ευχαριστημένος και νομίζω πάνω κάτω παρόμοιες είναι
The_Judas Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Κανονικά δεν θα έπρεπε να κολλάει. Αν δίνεις τελικά 200-300 ευρώ/έτος μόνο οικονομική δεν σου βγαίνει η τηλεόραση. Για 260 μια χαρά είναι η FU. Αν πας σε επώνυμη με 400 παίρνεις κάτι πιο αξιόλογο. Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2019 από The_Judas
Moderators matrixxx Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Moderators Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, czarjuly είπε Λες να εχω προβλημα αν την αφησω και αυτη επανω στο πολυμπριζο; Παρελαβα σημερα Πολλες φορες ειναι καλυτερο να αφηνεις τις συσκευες σου στο δικτυο μονιμα απο το να κλεινεις τον διακοπτη και να κοβεις την τροφοδοσια. Αν δεν δουλευουν βεβαια για ενα μηνα ή περισσοτερο τοτε ναι, κλειστα. Ή εστω ας πουμε 1-2 βδομαδες. Διαφορετικα τις βαζεις τις συσκευες σου σε μεγαλυτερους κινδυνους με αυτο που κανεις. (δεν μιλαμε για περιπτωσεις που εισαι επαρχια με προβληματικο ισως δικτυο και μεγαλες διακυμανσεις της τασης, εκει κλεινε τα ακομα και για ενα βραδυ που λεει ο λογος.) 3
billpao Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 16/11/2019 στις 4:47 ΜΜ, matrixxx είπε Ειναι out of focus ολες. Δεν μπορει να εστιασει το κινητο σου τοσο κοντα, καντο λιγο-λιγο πιο πισω μεχρι να καταφερει να εστιασει. Λοιπόν νομίζω τώρα το πέτυχα https://imgur.com/a/Hqcd8rr 1 ώρα πριν, greekbusters είπε Το μενού σε σμαρτ γενικά κολλάει; σε YouTube και Netflix? Γτ περισυ είχα πάρει μια hisence ιδίων χαρακτηριστικών και τιμής και το λαγκ πάει σύννεφο. Γιατί ψάχνω μια οικονομική τηλεόραση και με αυτήν που είχα πάρει δεν είχα μείνει ευχαριστημένος και νομίζω πάνω κάτω παρόμοιες είναι Έχει λίγο λαγκ στην περιήγηση στο youtube, άλλα όχι τίποτα τρομερό. Είναι και λίγο υποκειμενικό βέβαια τι θεωρεί ο καθένας ενοχλητικό λαγκ. Δοκίμασα χθες ταινία 1080p x265 από το usb και έπαιζε εντάξει. Έβαλα και και ένα sample από ταινία 2160p x265 και πάλι κύλησε ομαλά. Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2019 από billpao link fixed 1 2
Moderators matrixxx Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Moderators Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, billpao είπε Λοιπόν νομίζω τώρα το πέτυχα https://imgur.com/a/Hqcd8rr Ναι, μια χαρα τις εβγαλες τωρα! Λοιπον το πανελ ειναι BGR και οχι RGB, αυτο ειναι λιγο προβλημα για οποιον το θελει για μονιτορ αφου θα εχει θεμα (μικρο ή μεγαλο ο καθενας αναλογα) με το clear type και οχι μονο. Οι περισσοτερες τηλεορασεις BGR ειναι δυστυχως. 2 1
andreaspA Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Λοιπον....την πηρα τελικα την τηλεοραση. Για να μην πω πολλα. Οποιος δεν την εχει παρει, να τρεξει! Η τηλεοραση εχει αριστη εικονα! Σε youtube 4k χαζευεις. Η digea ειναι αριστη. Το μενου αψογο. Ρυθμιζεις τα καναλια σε 2 λεπτα. Netflix αριστο! ή η Hitachi μου ειναι πολυ μουφα , μαζι με σχεδον ολες τις τηλεορασεις που εχω δει, ή εχω προβλημα, ή εχουν βελτιωθει παρα πολυ οι τηλεορασεις. Η μοναδικη καλυτερη σε εικονα ειναι μια samsung 75αρα που την πηρε ενα τσουβαλι λεφτα.
Moderators matrixxx Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Moderators Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, andreaspA είπε ή η Hitachi μου ειναι πολυ μουφα Ποια εχεις;
sokelas Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 13 λεπτά πριν, andreaspA είπε Λοιπον....την πηρα τελικα την τηλεοραση. Για να μην πω πολλα. Οποιος δεν την εχει παρει, να τρεξει! Η τηλεοραση εχει αριστη εικονα! Σε youtube 4k χαζευεις. Η digea ειναι αριστη. Το μενου αψογο. Ρυθμιζεις τα καναλια σε 2 λεπτα. Netflix αριστο! ή η Hitachi μου ειναι πολυ μουφα , μαζι με σχεδον ολες τις τηλεορασεις που εχω δει, ή εχω προβλημα, ή εχουν βελτιωθει παρα πολυ οι τηλεορασεις. Η μοναδικη καλυτερη σε εικονα ειναι μια samsung 75αρα που την πηρε ενα τσουβαλι λεφτα. Φίλε από φλασακι η σκληρό παίζει κανονικά 4κ με dts και υπότιτλους;
Προτεινόμενες αναρτήσεις