andreaspA Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 Δημοσιευω λοιπον την απάντηση της ίδιας της εταιρίας, στο email που τους έστειλα, για να μάθω ποια ειναι η αλήθεια σε σχέση με όλες τις μπούρδες που άκουσα στην αγορά. Καλημέρα σας Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η εταιρεία μας, στα πλαίσια της εγγύησης, εξυπηρετεί τους πελάτες της που αντιμετωπίζουν κάποιο λειτουργικό πρόβλημα με την τηλεόραση ή άλλη μικροσυσκευή τους, με δωρεάν υπηρεσία παραλαβής και επιστροφής της συσκευής, με courier. Θα πρέπει να προηγηθεί τηλεφωνική δήλωση βλάβης στο 2316006600, τον οποίο μπορείτε να καλείτε καθημερινά από τις (9:00 μέχρι τις 17:00) και το Σάββατο από τις (9:00 μέχρι τις 13:00). Για την άμεση εξυπηρέτηση σας θα πρέπει να γνωρίζεται το τύπο/μοντέλο και την ημερομηνία αγοράς της συσκευής. Με εκτίμηση Πασχάλης Μπάμπης Ομάδα υποστήριξης Αμοιρίδης Σαββίδης ΑΕ / F & U 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotiriadisc Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 εχω κανει μια κρατηση στο mediamarket στην αργυρουπολη , εαν καποιος θελει και δεν υπαρχει διαθεσιμη ας μου στειλει μυνημα να του δωσω κωκιδο παραγγελιας να παραλαβει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 Moderators Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 To MediaMarkt (μονο) συνεχιζει την τιμη συμφωνα με σημερινο μειλ στο οποιο την δειχνει ξανα προσφορα στα 259€ μεχρι το Σαββατο Οι προσφορές θα ισχύουν μέχρι 23/11 ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vairass Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 5 λεπτά πριν, matrixxx είπε To MediaMarkt (μονο) συνεχιζει την τιμη συμφωνα με σημερινο μειλ στο οποιο την δειχνει ξανα προσφορα στα 259€ μεχρι το Σαββατο Οι προσφορές θα ισχύουν μέχρι 23/11 ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Εντωμεταξύ Κυριακή αρχίζει το πανηγύρι όπως πέρυσι... Αυτό σημαίνει ότι ίσως παραμείνει η προσφορά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, matrixxx είπε To MediaMarkt (μονο) συνεχιζει την τιμη συμφωνα με σημερινο μειλ στο οποιο την δειχνει ξανα προσφορα στα 259€ μεχρι το Σαββατο Οι προσφορές θα ισχύουν μέχρι 23/11 ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Tην εχει βαλει και το you στην ιδια τιμη(0,11 λεπτα φθηνοτερα για την ακριβεια). https://www.you.gr/tileorasi-ichos/tileoraseis-ana-brand/oles-oi-tileoraseis/tileorasi-f-u-50-4k-ultra-hd-tv-smart-dvb-t2-s2-ne 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
OptimusSprite Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 Να την τσιμπήσω είναι καλή για gaming και είναι εύκολο να βάλουμε vpn? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 Moderators Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, HERTHAN είπε Tην εχει βαλει και το you στην ιδια τιμη(0,11 λεπτα φθηνοτερα για την ακριβεια). https://www.you.gr/tileorasi-ichos/tileoraseis-ana-brand/oles-oi-tileoraseis/tileorasi-f-u-50-4k-ultra-hd-tv-smart-dvb-t2-s2-ne Τρεχω να προλαβω. 😛 Στο θεμα ειχε αναφερθει μεχρι προχθες με price match και ο ΚΒ, εκει κολλουσε το "μονο το ΜΜ", o αλλος την εχει 349. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
APPLEGEEK Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 21 λεπτά πριν, matrixxx είπε Τρεχω να προλαβω. 😛 Στο θεμα ειχε αναφερθει μεχρι προχθες με price match και ο ΚΒ, εκει κολλουσε το "μονο το ΜΜ", o αλλος την εχει 349. Πιστεύω μια turbo x αξίζει παραπάνω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 34 λεπτά πριν, matrixxx είπε Τρεχω να προλαβω. 😛 Στο θεμα ειχε αναφερθει μεχρι προχθες με price match και ο ΚΒ, εκει κολλουσε το "μονο το ΜΜ", o αλλος την εχει 349. Nαι απλα το ανεφερα οτι υπαρχει κι αλλο διαθεσιμο καταστημα σε περιπτωση που τελειωσει κι απο ΜΜ και δεν την εχει προλαβει καποιος. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SeNNinhA Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 12 ώρες πριν, APPLEGEEK είπε Πιστεύω μια turbo x αξίζει παραπάνω Tο ξανακουσα αυτο να λεγεται αλλα δεν ξερω σε τι βαση στηριζεται. Μια παλιοτερη F&U TV που υπαρχει στο σπιτι τουλαχιστον δεν εχει παθει τιποτε μεχρι στιγμης. Οτι συσκευη ετυχε να δοκιμασω ομως απο Turbo-X παρεδωσε πνευμα σε σχετικα συντομο χρονικο διαστημα. Οποτε δεν ξερω απο αποψη αποδοσης (που τι διαφορα να εχουν δυο low budget panels?) αλλα προσωπικα δεν θα εμπιστευομουν turbo-x σαν αγορα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
APPLEGEEK Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, SeNNinhA είπε Tο ξανακουσα αυτο να λεγεται αλλα δεν ξερω σε τι βαση στηριζεται. Μια παλιοτερη F&U TV που υπαρχει στο σπιτι τουλαχιστον δεν εχει παθει τιποτε μεχρι στιγμης. Οτι συσκευη ετυχε να δοκιμασω ομως απο Turbo-X παρεδωσε πνευμα σε σχετικα συντομο χρονικο διαστημα. Οποτε δεν ξερω απο αποψη αποδοσης (που τι διαφορα να εχουν δυο low budget panels?) αλλα προσωπικα δεν θα εμπιστευομουν turbo-x σαν αγορα. same panel , εγω οτι εχω παρει απο πλαισιο ειναι ΟΚ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mhlogiatros Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Αν δεις στο service τους τι σκουπιδαριο επιστρεφεται θα αλλαξεις γνωμη . Εκτος αν θες με 120 καμια 40αρα και οσο κρατησει . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SeNNinhA Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, APPLEGEEK είπε same panel , εγω οτι εχω παρει απο πλαισιο ειναι ΟΚ Same panel πιθανα εχουν ολες αυτες οι low budget TV. Οποτε μιας και η γενικη εμπειρια απο Turbo-X ειναι κακη (προσωπικη αποψη είναι οτι ολα τα Turbo-X πασχουν απο αξιοπιστια διοτι απλα τα ηλεκτρονικά τους ειναι τριτοτεταρτης ποιοτητας κινεζιες) η απορια μου στο "Πιστεύω μια turbo x αξίζει παραπάνω " εξακολουθει να ισχυει. Και η ερωτηση μου ειναι ειλικρινης διοτι και εγω ειμαι στο ψαξιμο μιας low budget TV. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexxkidd31 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, SeNNinhA είπε Same panel πιθανα εχουν ολες αυτες οι low budget TV. Οποτε μιας και η γενικη εμπειρια απο Turbo-X ειναι κακη (προσωπικη αποψη είναι οτι ολα τα Turbo-X πασχουν απο αξιοπιστια διοτι απλα τα ηλεκτρονικά τους ειναι τριτοτεταρτης ποιοτητας κινεζιες) η απορια μου στο "Πιστεύω μια turbo x αξίζει παραπάνω " εξακολουθει να ισχυει. Και η ερωτηση μου ειναι ειλικρινης διοτι και εγω ειμαι στο ψαξιμο μιας low budget TV. Κοίτα, όντως στο παρελθόν ήταν ΤΑ σκουπίδια, αλλά τα τελευταία 2 χρόνια η αλήθεια είναι πρέπει να έχουν διορθωθεί κάπως, δεν διαβάζω για τόσα πολλά θέματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
czarjuly Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Τσιμπησα μια για να συνδεσω το playstation 4 pro επανω,ευχαριστω ts! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις