Moderators matrixxx Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2019 Moderators Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2019 10 λεπτά πριν, SeNNinhA είπε Καταρχας για τα 2 πρωτα χρονια για εγγυηση την πας στο καταστημα αγορας και εκ του νομου ειναι υποχρεωμενο να αναλαβει αυτο. Αυτο ειναι θεωρητικο. Δυστυχως μου εχει τυχει σε προιον 10 ημερων να μου λενε και να επιμενουν να παω το προιον στον αντιπροσωπο. Δεν αφορα το μαγαζι του τιτλου αυτο. Παρα την ενταση και επιμονη απο την πλευρα μου για το τι λεει ο νομος, επεμεναν δεν δεχονταν να το στειλουν αυτοι και απο τοτε το μαγαζι για μενα ειναι προς αποφυγη. 2 λεπτά πριν, andreaspA είπε Καλά... αν εχεις όρεξη πήγαινε εσυ να εισπράξεις πίσω τα μεταφορικά. Δεν καταλαβα τι θες να πεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreaspA Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2019 Διορθωσα την προηγουμενη απάντηση. Θελω να πω οτι βαριεμαι να τσακωνομαι και να κάνω καταγγελίες. Εξαλλου δεν υπαρχει καμια νομοθεσια που υποχρεώνει τον οποιοδήποτε να σου πληρώσει οποιαδήποτε έξοδα. Εδω ειναι το σέρβις μας, φέρτο να στο φτιάξουμε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, matrixxx είπε Αυτο ειναι θεωρητικο. Δυστυχως μου εχει τυχει σε προιον 10 ημερων να μου λενε και να επιμενουν να παω το προιον στον αντιπροσωπο. Δεν αφορα το μαγαζι του τιτλου αυτο. Παρα την ενταση και επιμονη απο την πλευρα μου για το τι λεει ο νομος, επεμεναν δεν δεχονταν να το στειλουν αυτοι και απο τοτε το μαγαζι για μενα ειναι προς αποφυγη. Κι εμένα σε μια 55αρα Samsung αγορασμένη από το Πλαίσιο, όταν πήρα τηλέφωνο στο τρίμηνο για κάτι σημάδια στο πάνελ (σκουπιδάκια αποδείχτηκαν αργότερα) με παρέπεμψαν κατευθείαν στο σέρβις του κατασκευαστή, οι οποίοι ήρθαν και την πήραν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2019 Moderators Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2019 Για αποφυγη παρανοησης, ουτε για το πλαισιο μιλω και οχι δεν θα ερχοταν ο αντιπροσωπος, επρεπε να το παω εγω. 20κμ μακρια μου. Χαλασα 3 ευρω για εναν διακοπτη και το εφτιαξα μονος μου το προιον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papafigos84 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2019 6 ώρες πριν, andreaspA είπε Καλά... αν εχεις όρεξη πήγαινε εσυ να εισπράξεις πίσω τα μεταφορικά. Προτιμώ να μην τσακώνομαι. Για αυτό σκέφτομαι την turbo x. Σε κάθε γωνία έχει και απο ενα Πλαισιο. Ασε που 2 που εχω πιασει στα χερια μου, μια 55αρα και μία 43αρα, δεν έχω να τους προσάψω τίποτα. Λέω να περιμένω μπας και πέσει ένα 50αρικο στο Black Friday. Με 40 παιρνεις και 5ετη εγγυηση, οποτε με 290€ καθαρίζεις για 5 χρόνια. Κανένα έξοδο δεν περιλαμβάνει η εγγύηση εκ του νόμου. Δεν υπαρχει καμια νομοθεσία που υποχρεώνει κανενα σέρβις να έρθει να παραλάβει οποιαδηποτε συσκευή απο τον χώρο σου. Αν εχεις διαφορετική γνώμη, πες μου νομοθεσία. Απλά είναι σύνηθες σε μεγάλες συσκευές να έρχονται να τις παίρνουν, για διευκόλυνση του πελάτη. 6 ώρες πριν, matrixxx είπε Τα χρηματα που θα δωσεις για μεταφορικα στα επιστρεφουν οταν παραλαβεις επισκευασμενη ή απο αντικατασταση την τηλεοραση σου; Περσι αγορασα την FL2D5504UH (55αρα 4κ). Επειδη η τηλεοραση ειναι σε νησι, ρωτησα πριν την αγορα τι ισχυει με τα εξοδα σε περιπτωση εγγυησης. Η απαντηση ηταν οτι τα καλυπτουν. Στο σαιτ τους υπαρχει αυτο: ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΕΙΚΟΝΑΣ Κατηγορία Τηλεοράσεις Διάρκεια εγγύησης 36 μήνες Κάλυψη Παραλαβή/παράδοση από το χώρο του πελάτη ή απευθείας παραλαβή/παράδοση από τον πελάτη σε εξουσιοδοτημένο τεχνικό κέντρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreaspA Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, papafigos84 είπε Περσι αγορασα την FL2D5504UH (55αρα 4κ). Επειδη η τηλεοραση ειναι σε νησι, ρωτησα πριν την αγορα τι ισχυει με τα εξοδα σε περιπτωση εγγυησης. Η απαντηση ηταν οτι τα καλυπτουν. Στο σαιτ τους υπαρχει αυτο: ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΕΙΚΟΝΑΣ Κατηγορία Τηλεοράσεις Διάρκεια εγγύησης 36 μήνες Κάλυψη Παραλαβή/παράδοση από το χώρο του πελάτη ή απευθείας παραλαβή/παράδοση από τον πελάτη σε εξουσιοδοτημένο τεχνικό κέντρο Το είδα και εγώ αυτό. Δεν ξεκαθαρίζει βέβαια αν εννοει δωρέαν ή οχι. Το πιο πιθανό ειναι να έρχονται να την πάρουν, όπως γίνεται με όλες τις εταιρίες. Απλά στα μαγαζιά για κάποιον λόγο δεν θέλουν να πουλήσουν και λένε ότι παπαριά τους έρθει στο κεφάλι. Μέχρι και ότι πρέπει να την πάς στην Θεσσαλονίκη άκουσα! Εμεινες ευχαριστημένος απο την τηλεόραση? Κάνει αυτά που υπόσχεται πως κάνει? Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου 2019 από andreaspA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papafigos84 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, andreaspA είπε Το είδα και εγώ αυτό. Δεν ξεκαθαρίζει βέβαια αν εννοει δωρέαν ή οχι. Το πιο πιθανό ειναι να έρχονται να την πάρουν, όπως γίνεται με όλες τις εταιρίες. Απλά στα μαγαζιά για κάποιον λόγο δεν θέλουν να πουλήσουν και λένε ότι παπαριά τους έρθει στο κεφάλι. Μέχρι και ότι πρέπει να την πάς στην Θεσσαλονίκη άκουσα! Εμεινες ευχαριστημένος απο την τηλεόραση? Κάνει αυτά που υπόσχεται πως κάνει? Εχει πολλα θετικα αλλα εχει και ενα σοβαρο αρνητικο. Σε youtube, netflix, cosmote tv η εικονα ειναι πραγματικα καλη. Εβλεπα εχτες νετλφιξ σε μια καλη παραγωγη και η απεικονιση ηταν ανελπιστα καλη. Στα καναλια με κλασικη κεραια, η εικονα ειναι πολυ πολυ μετρια. Το wifi πιανει πολυ καλα σε μεγαλο σπιτι(αποσταση 10+ μετρα και με αρκετους τοιχους αναμεσα). Ειναι ips αρα καλες γωνιες θεασης(καλο για εμενα) αλλα σε μαυρο ειναι πισω απο αλλες τεχνολογιες. Και ηχο η δικη μου εχει αρκετα καλο και δυνατο. Στο smart κομματι θα ελεγα οτι ειναι οκ. Αλλα εδω εχουμε το σοβαρο αρνητικο που προανεφερα. Το λογισμικο τους δεν ειναι καλο και κατα διαστηματα αναγκαζομαι να κανω επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων. Οχι πολυ συχνα αλλα οχι και ποτε οπως θα επρεπε. Στον 1.5 χρονο το εχω κανει 5-6 φορες. Για μενα δεν ειναι κατι αλλα αλλο μελος της οικογενειας δε μπορει να το κανει. Εγω την ειχα παρει 310 ευρω περσι το καλοκαιρι. Αν το λογισμικο τους ηταν πιο σταθερο, θα ελεγα οτι ειναι η τελεια αγορα. Ομως δεν ειναι καλο λογισμικο και απλα λεω οτι πληρωσα πανω κατω οτι αγορασα. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreaspA Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, papafigos84 είπε Στα καναλια με κλασικη κεραια, η εικονα ειναι πολυ πολυ μετρια. Απο ότι έχω καταλάβει, όλες αυτές οι φθηνές ιδιαίτερα που ειναι 4k εχουν θέμα όταν προσπαθούν να κάνουν upscale το σημα της digea. Οι 8K το έχουν ακόμα μεγαλύτερο το πρόβλημα. Για αυτο και προβληματίστικα όταν την είδα στο media. Αλλες που ειδα, πάλι ίδια ψιλοχάλια είναι. Η 32αρα LG που υπάρχει ήδη, δεν συγκρίνεται στην digea με καμια τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2019 12 λεπτά πριν, andreaspA είπε Απο ότι έχω καταλάβει, όλες αυτές οι φθηνές ιδιαίτερα που ειναι 4k εχουν θέμα όταν προσπαθούν να κάνουν upscale το σημα της digea. Οι 8K το έχουν ακόμα μεγαλύτερο το πρόβλημα. Για αυτο και προβληματίστικα όταν την είδα στο media. Αλλες που ειδα, πάλι ίδια ψιλοχάλια είναι. Η 32αρα LG που υπάρχει ήδη, δεν συγκρίνεται στην digea με καμια τους. Για ποια LG 32αρα λες συγκεκριμενα? Εννοεις οτι δεν συγκρινεται κι εχει καλυτερο σημερα? Αν ναι λογικο ειναι μιας και η διασταση ειναι πολυ μικροτερη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreaspA Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, HERTHAN είπε Για ποια LG 32αρα λες συγκεκριμενα? Εννοεις οτι δεν συγκρινεται κι εχει καλυτερο σημερα? Αν ναι λογικο ειναι μιας και η διασταση ειναι πολυ μικροτερη. Μια παλια 32αρα του 2011 True HD. Η ποιότητα εικόνας στην digea ειναι μακράν καλύτερη. Σιγουρα παίζει ρόλο και η διάσταση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vairass Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Μην το ψάχνεται πολύ... Σπάνια θα δεις digea... Οι πιο πολλοί έχουν iptv η τις γνωστες πλατφόρμες... Πιθανή μείωση λόγο BF υπάρχει όμως... Εγώ θα περίμενα να γλυτώσω το 40-60αρι. Δηλαδή αν βγάλουν μια 50αρα στα 199 θα είναι λουκούμι. Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου 2019 από vairass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreaspA Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, vairass είπε Μην το ψάχνεται πολύ... Σπάνια θα δεις digea... Οι πιο πολλοί έχουν iptv η τις γνωστες πλατφόρμες... Πιθανή μείωση λόγο BF υπάρχει όμως... Εγώ θα περίμενα να γλυτώσω το 40-60αρι. Δηλαδή αν βγάλουν μια 50αρα στα 199 θα είναι λουκούμι. Καλα δεν ειναι ετσι. Στο δικο μου σπιτι τουλαχιστον, τηλεόραση παίζει κάργα. Δεν βλεπουν/με ολη μερα netflix. Αν βγει 50αρα στα 199€ δεν ειμαι σιγουρος οτι θα προλαβει κανεις να παρει. Θα φυγουν ξεκολουκουμο! Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου 2019 από andreaspA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, andreaspA είπε Η 32αρα LG που υπάρχει ήδη, δεν συγκρίνεται στην digea με καμια τους. Η LG αν μπορούσε να "ξεχειλώσει" στις 50 ίντσες κι αυτή μέτρια θα φαινόταν. 4 ώρες πριν, papafigos84 είπε Στα καναλια με κλασικη κεραια, η εικονα ειναι πολυ πολυ μετρια. Μήπως υπάρχει κάποιο θέμα με τον DVB-T2 δέκτη;; Έχει δοκιμάσει κανείς κάποιο καλό εξωτερικό δέκτη να δει αν υπάρχουν διαφορές; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnkou77 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2019 Να ενημερωσω οτι οσες φορες εχει τυχει να χαλασει τηλεοραση f&u (οχι δικες μου) μεσα στην εγγυηση την στελνεις με speedex κουριερ με μεταφορικα δικα τους στο κεντρικο σερβις στη Θεσσαλονικη-αυτα μεχρι πριν λιγο καιρο δεν πιστευω να αλλαξε κατι.Γιαυτο καλο ειναι να μην πετατε την συσκευασια γιατι αντε να βρειτε κουτι μετα. 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Edi1992 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 Καλησπέρα παιδιά! Υπάρχει κάποιος να μας δώσει τα φώτα του στην βαθμονομηση της συγκεκριμένης τηλεόρασης??Την αγόρασα και γω αλλά τα χρώματα μου φαίνονται κάπως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις