alexxkidd31 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 28 λεπτά πριν, billpao είπε Έβγαλα και φωτογραφία τους υπότιτλους απο usb αρχείο Btw τρομερό επεισόδιο! 1
andreaspA Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, billpao είπε Κοίτα σε σύγκριση με μια 42'' lg 12ετίας full hd που είχαμε πιο πρίν στο σπίτι, η εικόνα της digea δεν μου άρεσε. Πίστεύω καλύτερα έδειχνε η lg τα κανάλια της digea. Δεν μπορώ να δω και τα hd κανάλια της digea, γιατί κάτι γίνεται με την δορυφορική της νόβας. Σε κανάλια hd νόβας έφτιαχνε πολύ η εικόνα (καλύτερη συγκριτικά με lg). Πχ χθες στο open που είχε ποδόσφαιρο η είκονα ήταν καλή για μη hd κανάλι. Αργότερα στο skai που είχε το voice, δεν μου άρεσε και τόσο η εικόνα, τα χρωματα φαινόντoυσαν λίγο ξεθωριασμένα, όχι και τόση καλή λεμπτομέρια, αλλά συνηθίζει γρήγροα το μάτι, ειδικά αν φτιάξεις 2-3 πράγματα στις ρυθμίσεις. Γενικά υπάρχει διαφορά αν πχ από νετφλιξ, πας να δεις digea μετά. Επίσης σαν pc monitor είχε ωραία εικόνα (σε περίπτωση που θέλει κάποιος να παίζει games από κονσόλα). ok! Ευχαριστω. Θα περασω μια ξανα απο το media να προσπαθησω να βαλω degia και σε καμια αλλη τηλεοραση, να δω, αν αυτο που ειδα ειναι θεμα του mediamarkt ή οχι. Επεξ/σία 16 Νοεμβρίου 2019 από andreaspA 1
Moderators matrixxx Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 Moderators Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 4 ώρες πριν, billpao είπε Τράβηξα και αρκετές macro ελπίζω κάποια από αυτές να βοηθήσει https://imgur.com/a/emBuCSR Ειναι out of focus ολες. Δεν μπορει να εστιασει το κινητο σου τοσο κοντα, καντο λιγο-λιγο πιο πισω μεχρι να καταφερει να εστιασει. Οι υποτιτλοι ειναι ωραιοι.
andreaspA Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 5 ώρες πριν, andreaspA είπε ok! Ευχαριστω. Θα περασω μια ξανα απο το media να προσπαθησω να βαλω degia και σε καμια αλλη τηλεοραση, να δω, αν αυτο που ειδα ειναι θεμα του mediamarkt ή οχι. Δεν τα καταφερα να το δω. Την ειχαν μετακομισει σε μέρος που δεν ειχε κεραία. Απο εγγύηση ξέρει κανείς τι παίζει? Το σερβις ειναι πράγματι στην Θεσσαλονικη και την στέλνεις με δικά σου έξοδα? Υπόψιν οτι η turbo-x 50αρα εχει ηδη 299€. θεωρω την αλλη εβδομαδα θα πεσει και κανα 40-50αρι ευρω ακομα.
Alxnks Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Η τηλεόραση είναι κανονικά διαθέσιμη σε Κωτσόβολο και Μediamarkt στα 259€, για αποστολή στο χώρο σου...οπότε δεν ξέρω γιατί έχει μπει ΤΕΛΟΣ στον τίτλο. Επεξ/σία 16 Νοεμβρίου 2019 από matrixxx
Moderators matrixxx Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 Moderators Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 10 λεπτά πριν, Alxnks είπε Η τηλεόραση είναι κανονικά διαθέσιμη σε Κωτσόβολο και Μediamarkt στα 259€, για αποστολή στο χώρο σου...οπότε δεν ξέρω γιατί έχει μπει ΤΕΛΟΣ στον τίτλο. Ειναι καλο οτι ειναι ξανα διαθεσιμη απο ΜΜ που αφορα και ο τιτλος, η απορια σου θα λυθει αν δεις 2 σχολια πριν 18 ωρες.
Alxnks Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, matrixxx είπε Ειναι καλο οτι ειναι ξανα διαθεσιμη απο ΜΜ που αφορα και ο τιτλος, η απορια σου θα λυθει αν δεις 2 σχολια πριν 18 ωρες. Μπορεί φανταζομαι να διορθωθεί ο τίτλος σε "mediamarkt και Κωτσόβολο"
Moderators matrixxx Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 Moderators Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 Οχι, δεν αλλαζουν οι τιτλοι, αλλωστε αν διαβασεις ολο το θεμα θα διαπιστωσεις οτι δεν ηταν απο την αρχη στο 2ο μαγαζι και δεν ηταν λιγα τα προβληματα με την σελιδα του επισης. Υπαρχουν αναφορες οτι παιζει τωρα και εκει, ειναι αρκετο.
andreaspA Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 Παιδια... το πρωι στο media ειχε 400 κατι ευρω. Ειχε τελειωσει η προσφορα. Τωρα το απογευμα που ξαναπηγα, την ειχε παλι 259€. Προφανως επειδη δεν την σταματησε και ο Κωτσοβολος.
manosgoni Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 15/11/2019 στις 10:10 ΜΜ, billpao είπε Απόκρυψη περιεχομένων https://imgur.com/a/ihr1xFy Τις ανέβασσα στο imgur, λόγω του ορίου που υπάρχει στο ινσομνια. Αν υπάρχει πρόβλημα τις κάνω reduce και τις ανεβάζω εδώ. Τελικά παρέλαβα. Πήγα και την ξαναείδα. Δεν ξέρω αν έφταιγε το βίντεο που είχα δει πάντως μου άρεσε αυτό που έβλεπα. Οπότε δεν το σκέφτηκα και πολύ. Τη έστησα σπίτι σέταρα λίγο τις ρυθμίσεις και το αποτέλεσμα πολύ καλό για εμένα. Χρήση κυρίως Netflix και digea. Τα 4Κ είναι πολύ καλά, και από το upscale δεν έχω παράπονο. Δεν έχω απαιτήσεις για 260. Κάνα μικρό σκάλωμα στην αναζήτηση στο Netflix το τρώει αλλά είναι σε ανεκτό επιπιπεδο. Ήχος σε μικρό σαλόνι καλός. Μπορεί να προσθέσω κάνα 2.1αν βγει το Z333 σε προσφορά. Γενικά αν δεν είσαι κανένας τρελαμένος προτείνεται με κλειστά μάτια (έχει και 3 έτη εγγύηση). Θα επανέλθω σε λίγο καιρό να δω αν βγει τίποτα. Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου 2019 από manosgoni 2
andreaspA Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2019 7 ώρες πριν, manosgoni είπε Τελικά παρέλαβα. Πήγα και την ξαναείδα. Δεν ξέρω αν έφταιγε το βίντεο που είχα δει πάντως μου άρεσε αυτό που έβλεπα. Οπότε δεν το σκέφτηκα και πολύ. Τη έστησα σπίτι σέταρα λίγο τις ρυθμίσεις και το αποτέλεσμα πολύ καλό για εμένα. Χρήση κυρίως Netflix και digea. Τα 4Κ είναι πολύ καλά, και από το upscale δεν έχω παράπονο. Δεν έχω απαιτήσεις για 260. Κάνα μικρό σκάλωμα στην αναζήτηση στο Netflix το τρώει αλλά είναι σε ανεκτό επιπιπεδο. Ήχος σε μικρό σαλόνι καλός. Μπορεί να προσθέσω κάνα 2.1αν βγει το Z333 σε προσφορά. Γενικά αν δεν είσαι κανένας τρελαμένος προτείνεται με κλειστά μάτια (έχει και 3 έτη εγγύηση). Θα επανέλθω σε λίγο καιρό να δω αν βγει τίποτα. Μια χαρά! Η εγγύηση πρέπει να είναι θέμα. Οι μισοί λένε ότι πρέπει να την στείλεις Θεσσαλόνικη με δικά σου έξοδα. Ο Αμοιρίδης λέει ότι έχει σέρβις στο Μοσχάτο, που και πάλι πρέπει να την στείλεις με δικά σου έξοδα, εκτός κα αν γίνει άλλη συννενόηση. Ειδα και το site του. τώρα για σχόλια στο google μην το συζητάμε. Πέφτει πολύ κράξιμο! Η turbox παίζει να είναι καλύτερη περίπτωση, αλλα ειναι 50€ ακριβότερη προς το παρόν.
SeNNinhA Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, andreaspA είπε Μια χαρά! Η εγγύηση πρέπει να είναι θέμα. Οι μισοί λένε ότι πρέπει να την στείλεις Θεσσαλόνικη με δικά σου έξοδα. Ο Αμοιρίδης λέει ότι έχει σέρβις στο Μοσχάτο, που και πάλι πρέπει να την στείλεις με δικά σου έξοδα, εκτός κα αν γίνει άλλη συννενόηση. Ειδα και το site του. τώρα για σχόλια στο google μην το συζητάμε. Πέφτει πολύ κράξιμο! Η turbox παίζει να είναι καλύτερη περίπτωση, αλλα ειναι 50€ ακριβότερη προς το παρόν. Καταρχας για τα 2 πρωτα χρονια για εγγυηση την πας στο καταστημα αγορας και εκ του νομου ειναι υποχρεωμενο να αναλαβει αυτο. Εκ του νομου παλι η εγγυηση του κατασκευαστη περιλαμβανει και τα εξοδα. Ναι πρεπει να την στειλεις με δικα σου εξοδα διοτι κανεις δεν ξερει εαν η βλαβη αφορα κατι εντος εγγυησης μεχρι να ελεγθει.Αλλα εαν η επισκευη αφορα κατι εντος εγγυησης πρεπει να καλυφθει το κοστος μεταφορας. 1
vairass Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, andreaspA είπε Μια χαρά! Η εγγύηση πρέπει να είναι θέμα. Οι μισοί λένε ότι πρέπει να την στείλεις Θεσσαλόνικη με δικά σου έξοδα. Ο Αμοιρίδης λέει ότι έχει σέρβις στο Μοσχάτο, που και πάλι πρέπει να την στείλεις με δικά σου έξοδα, εκτός κα αν γίνει άλλη συννενόηση. Ειδα και το site του. τώρα για σχόλια στο google μην το συζητάμε. Πέφτει πολύ κράξιμο! Η turbox παίζει να είναι καλύτερη περίπτωση, αλλα ειναι 50€ ακριβότερη προς το παρόν. Turbo x να ξέρετε δεν έχει καλό ήχο.... Στο τέρμα την βάζω για να ακούσω.
Moderators matrixxx Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2019 Moderators Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, andreaspA είπε Μια χαρά! Η εγγύηση πρέπει να είναι θέμα. Οι μισοί λένε ότι πρέπει να την στείλεις Θεσσαλόνικη με δικά σου έξοδα. Ο Αμοιρίδης λέει ότι έχει σέρβις στο Μοσχάτο, που και πάλι πρέπει να την στείλεις με δικά σου έξοδα, εκτός κα αν γίνει άλλη συννενόηση. Ειδα και το site του. Τα χρηματα που θα δωσεις για μεταφορικα στα επιστρεφουν οταν παραλαβεις επισκευασμενη ή απο αντικατασταση την τηλεοραση σου;
andreaspA Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, matrixxx είπε Τα χρηματα που θα δωσεις για μεταφορικα στα επιστρεφουν οταν παραλαβεις επισκευασμενη ή απο αντικατασταση την τηλεοραση σου; Καλά... αν εχεις όρεξη πήγαινε εσυ να εισπράξεις πίσω τα μεταφορικά. Προτιμώ να μην τσακώνομαι. Για αυτό σκέφτομαι την turbo x. Σε κάθε γωνία έχει και απο ενα Πλαισιο. Ασε που 2 που εχω πιασει στα χερια μου, μια 55αρα και μία 43αρα, δεν έχω να τους προσάψω τίποτα. Λέω να περιμένω μπας και πέσει ένα 50αρικο στο Black Friday. Με 40 παιρνεις και 5ετη εγγυηση, οποτε με 290€ καθαρίζεις για 5 χρόνια. 12 λεπτά πριν, SeNNinhA είπε Καταρχας για τα 2 πρωτα χρονια για εγγυηση την πας στο καταστημα αγορας και εκ του νομου ειναι υποχρεωμενο να αναλαβει αυτο. Εκ του νομου παλι η εγγυηση του κατασκευαστη περιλαμβανει και τα εξοδα. Ναι πρεπει να την στειλεις με δικα σου εξοδα διοτι κανεις δεν ξερει εαν η βλαβη αφορα κατι εντος εγγυησης μεχρι να ελεγθει.Αλλα εαν η επισκευη αφορα κατι εντος εγγυησης πρεπει να καλυφθει το κοστος μεταφορας. Κανένα έξοδο δεν περιλαμβάνει η εγγύηση εκ του νόμου. Δεν υπαρχει καμια νομοθεσία που υποχρεώνει κανενα σέρβις να έρθει να παραλάβει οποιαδηποτε συσκευή απο τον χώρο σου. Αν εχεις διαφορετική γνώμη, πες μου νομοθεσία. Απλά είναι σύνηθες σε μεγάλες συσκευές να έρχονται να τις παίρνουν, για διευκόλυνση του πελάτη. Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου 2019 από andreaspA
Προτεινόμενες αναρτήσεις