Προς το περιεχόμενο

[UHD TV] F&U FL2D5005UH 50" Smart TV 259€ MEDIAMARKT [ΤΕΛΟΣ]

nickfromathens.1999

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλημερες.. εριξα και εγω 1 order Θεωρω οτι ειναι vfm επιλογη..

τωρα δεν ξερω αν θα μπορουσε να βρεθει black friday καλυτερο deal..

2 αποριες

1) η εγγυηση ειναι του κατασκευαστη. ποια τα κριτηρια? δηλαδη αν βγαλει προβλημα εντος 3 ετων γινεται ολικη αντικατασταση του προιοντος? γνωριζει καποιος σχετικα με την εγγυηση?

2) εγινε order απο κοτσοβολος , παραλλαβη στο χωρο μου εντος αττικης , υπαρχει πιθανοτητα να σκασει εντος παρασκευης , και να μην παει απο δευτερα και να την εχω πριν το σ/κ εντος πεμπτης/παρασκευης? οποιος εκανε παραγγελια ποτε περιπου χρονικα του ηρθε?

8 ώρες πριν, Apos74 είπε

Επειδη σκεφτομαι να την αγορασω και μονο στο τοιχο βολευει, ποια επιτοιχια (με κλιση και περιστροφη) βαση θα προτεινατε? Γιατι εχω διαβασει οτι μερικες ψιλογερνουν οταν ειναι σε κλιση ή περιστροφη.

θα ψαξω και εγω για αυτο το ζητημα , γιατι ειναι πολυ πιθανο να κανω και εγω το ιδιο που ψαχνεις και εσυ

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 410
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

15 ώρες πριν, nickfromathens.1999 είπε

Nalfein33 και smav82. Βρείτε κάτι αρνητικό, δεν γίνεται μόνο θετικά να είναι η ποιο φτηνή 50αρα οθόνη με 3ετή εγγύηση.

Και εμένα με ενδιαφέρει να την αγοράσω αλλά διστάζω γτ είναι σε τέλεια τιμή και σκέφτομαι τι μπορεί να πάει στραβά... Χαχα ;) 

Λίγο αργό το μενού στις ρυθμίσεις , αλλά φαντάζομαι μια φορά θα το χρησιμοποιήσεις.  Ότι πληρώνεις παίρνεις αλλά  σε αυτή την τιμή είναι μία χαρά . Μετά πρέπει να πας σε επώνυμη από +120 και πάνω. 

• Like 1

• Moderators

Αρνητικα εχει σιγουρα

1. Εχει πανελ IPS και οχι VA (αυτο για καποιους βεβαια ειναι και θετικο, περι ορεξεως...), εχει γραφτει ηδη στο τοπικ

2. Ρωταω, αλλα το θεωρω δυσκολο να εχει: Εχει chroma 4.4.4 στα HDMI σε 1080p και κυριως σε 2160p αφου ειναι 4Κ tv;

nalfein33 εσβησα τις 2 φωτο σου που ηταν διαφημισεις. Βαλε κατι πιο καλο να φωτογραφησεις. Πχ  ενα μενου που ειναι ολη η εικονα με γραφικα της. 

Επισης, αν μπορεις βγαλε μια macro να φανει η δομη των πιξελς. (πολυ κοντινη εστιασμενη, σε λευκο σημειο)

Τελος χαμηλωσε εντελως το backlight (στο μηδεν) και κοιτα οταν βλεπεις ασπρο φοντο ολη την εικονα να μας πεις αν παρατηρεις flickering (λογω του PWM της τροφοδοσιας των LED).

Προσθηκη: και για τον smav82 που οπως ειδα την εχει επισης, τα παραπανω. Ευχαριστουμε.

• Like 7

Γεια σας και από εμένα!

Έχω ήδη ρίξει παραγγελία. Έχει συγκρίνει κανένας απο εσάς που την αγοράσατε τη συγκεκριμένη με κάποια "επώνυμη" (LG, samsung) 43" μέχρι 350-380€. 

Έχει σοβαρές διαφορές; Το wifi είναι κομπλέ? (3 μέτρα με 1 τοίχο σε 50αρα γραμμή είμαι)

Είτε θα μπεί σαλόνι για netflix (4K), είτε κρεβατοκάμαρα για digea και καμιά σειρά απο laptop (max full HD). (Σαλόνι έχω ήδη μια JVC FHD, δεν έχω παράπονο πλέον μετά το update που βγήκε. Δεν είμαι πολύ απαιτητικός).

Δεν θέλω να τρώει τρελά σκαλώματα (Να κλείνει μόνη της, να αργεί να ανοίξει, στη περιήγηση του netflix να μαυρίζει η οθόνη, αποσυνδέσεις wi-fi).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπόν πριν 2 ώρες περίπου αγόρσα την tv και την σέταρα. Δεν μπόρεσα να τραβήξω πολλές φωτογραφίες γιατί θέλουν να δουν οι υπόλοιποι τηλεόραση. Σύνδεσα το pc να δω αν υποστηρίζει chroma 4.4.4 σε 1080p, δεν μπόρεσα να δοκιμάσω σε 4κ. 'Εβγαλα και μια μάκρο αλλά όχι σε λευκό σημείο (ήταν ανοιχτόχρωμο). Δεν ξέρω αν θα βοηθήσει. Επίσης οταν ρώτησα στα medimarkt πόσο θα κρατήσει η προσφορά, μου είπαν μέχρι το Σάββατο, αλλά όχι με απόλυτη σιγουριά. Γενικά για τα λεφτά  που έκανε έχω θετικές εντυπώσεις.

Spoiler

https://imgur.com/a/ihr1xFy

Τις ανέβασσα στο imgur, λόγω του ορίου που  υπάρχει στο ινσομνια.  Αν υπάρχει πρόβλημα τις κάνω reduce και τις ανεβάζω εδώ.

Επεξ/σία από billpao
  • Like 2
  • Thanks 1

παίζει αρκετά φορμάτ εικόνας και ήχου  και ιδίως DTS σε αντίθεση με κάποιες άλλες, ονόματα δεν λέμε. Aν μπορεί κανείς να τσεκάρει και υπότιτλους (μέγεθος) σε ταινία από εξωτερική πηγή (στικάκι),  θα είμασταν ευγνώμων ή καλύτερα να βάλει φώτο. παραθέτω απ το μάνουαλ

video.jpg

audio.jpg

audio2.jpg

audio3.jpg

• Moderators
9 ώρες πριν, billpao είπε

Λοιπόν πριν 2 ώρες περίπου αγόρσα την tv και την σέταρα. Δεν μπόρεσα να τραβήξω πολλές φωτογραφίες γιατί θέλουν να δουν οι υπόλοιποι τηλεόραση. Σύνδεσα το pc να δω αν υποστηρίζει chroma 4.4.4 σε 1080p, δεν μπόρεσα να δοκιμάσω σε 4κ. 'Εβγαλα και μια μάκρο αλλά όχι σε λευκό σημείο (ήταν ανοιχτόχρωμο). Δεν ξέρω αν θα βοηθήσει. .

Απόκρυψη περιεχομένων

https://imgur.com/a/ihr1xFy

Τις ανέβασσα στο imgur, λόγω του ορίου που  υπάρχει στο ινσομνια.  Αν υπάρχει πρόβλημα τις κάνω reduce και τις ανεβάζω εδώ.

Καλοριζικη, να εισαι καλα για τις φωτο. Κατι παιζει με την δευτερη, δεν βγαινει ακρη, αν μπορεις βγαλε μια καθαρη. 4.4.4 παντως φαινεται οτι εχει στα 1080.

Παιδιά, την έχω και εγώ κρατημένη μέχρι Τετάρτη στο Media Markt.

Πηγα και την ειδα σημερα απο κοντα. Στο μενου δεν προσεξα καποια δυσλειτουργια. Σε Youtube 4k η τηλεοράση μου φάνηκε άριστη. Για την ακρίβεια την άφησα να παίζει κιόλας 4k youtube.

Αυτό που δεν μου άρεσε είναι σε digea, αλλά δεν ξέρω στο media πως φέρνουν σήμα στις τηλεοράσεις. Φαντάζομαι πως δεν ειναι μια απευθειας σύνδεση με κεραία, αλλά κάποιον εξοπλισμό έχουν που μοιράζουν το σήμα.

Απο εσάς που την πήρατε, στην digea εχει κάποιο θέμα ποιότητας εικόνας? χαμηλη ανάλυση, θαμπή εικόνα ή οτιδήποτε? ή είναι νορμάλ? 

Περιμένω απάντηση για να πάω μέχρι τις 20:00 που κλείνουν να την πάρω αν είναι να ασχοληθώ το ΣΚ. Εχω ετοιμάσει ήδη και τρυπάνια.

Για βάση θα σας πώ αργότερα. Εχω πάρει ήδη παρακαταθήκη βάση που φαίνεται κτήνος, και τιμή 20€.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπόν τωρα που βrήκα λίγο χρόνο και τράβηξα φώτο για chroma 4:4:4 σε 4k και 1080p. Φαίνεται πως έχει, όμως η φωτογραφία σε 1080p δεν βγαίνει όπως θα είναι κανονικά, χαλάει τα γράμματα, ενώ με γυμνό μάτι δείχνει καλύτερο. Ακόμα σε 4k μπορούσα να διαλέξω μέχρι 30 hz.

https://imgur.com/a/ru5Il97

Τράβηξα και αρκετές macro ελπίζω κάποια από αυτές να βοηθήσει

https://imgur.com/a/emBuCSR

Έβγαλα και φωτογραφία τους υπότιτλους απο usb αρχείο. Όλες οι φωτογραφίες εκτός απο τις τρεις τελευταίες είναι στο default μέγεθος γραμματοσειράς. Οι 3 τελευτάιες έχουν το μέγιστο μέγεθος (fyi οι  ελληνικοί υπότιτλοι ήταν για άλλο επισόδειο όχι για αυτό που έπαιζε).

https://imgur.com/a/BopuG4h

40 λεπτά πριν, andreaspA είπε

Απο εσάς που την πήρατε, στην digea εχει κάποιο θέμα ποιότητας εικόνας? χαμηλη ανάλυση, θαμπή εικόνα ή οτιδήποτε? ή είναι νορμάλ? 

Περιμένω απάντηση για να πάω μέχρι τις 20:00 που κλείνουν να την πάρω αν είναι να ασχοληθώ το ΣΚ. Εχω ετοιμάσει ήδη και τρυπάνια.

Σε netflix, ταινίες και nova hd ωράια δείχνει. Σε digea δεν μου άρεσε και τόσο η εικόνα, αλλά φαντάζομαι είναι λόγω των καναλιών (σαν ξεπλυμένη, βέβαια αν παίξεις λίγο με τις ρυθμίσεις, φτιάχνει κάπως). Επίσης, κάτι άλλο που δεν μου άρεσε,  τα speakers βρίσκονται στο πίσω μέρος και ο ήχος "βρίσκει" με τον τοίχο, ενώ στην παλιά τηλεόραση που είχα τα ηχεία τα έιχε μπροστά.

Επεξ/σία από billpao
reupload τα macros
  • Like 3

3 λεπτά πριν, billpao είπε

Σε netflix, ταινίες και nova hd ωράια δείχνει. Σε digea δεν μου άρεσε και τόσο η εικόνα, αλλά φαντάζομαι είναι λόγω των καναλιών (σαν ξεπλυμένη, βέβαια αν παίξεις λίγο με τις ρυθμίσεις, φτιάχνει κάπως). Επίσης, κάτι άλλο που δεν μου άρεσε,  τα speakers βρίσκονται στο πίσω μέρος και ο ήχος "βρίσκει" με τον τοίχο, ενώ στην παλιά τηλεόραση που είχα τα ηχεία τα έιχε μπροστά.

Σε ευχαριστώ για την απάντηση!

Αυτό μόνο? τα χρώματα δεν ηταν τοσο ζωηρά όπως στο netflix ,σε usb κλπ? ή θαμπάδες, ειδωλα, και θορυβος? Γιατι στο media τα ειχα ολα αυτα. Η αναλυση της στην digea στα HD κανάλια ήταν νορμάλ ? ή διέκρινες κάτι ιδιαίτερο?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
37 λεπτά πριν, andreaspA είπε

Σε ευχαριστώ για την απάντηση!

Αυτό μόνο? τα χρώματα δεν ηταν τοσο ζωηρά όπως στο netflix ,σε usb κλπ? ή θαμπάδες, ειδωλα, και θορυβος? Γιατι στο media τα ειχα ολα αυτα. Η αναλυση της στην digea στα HD κανάλια ήταν νορμάλ ? ή διέκρινες κάτι ιδιαίτερο?

Κοίτα σε σύγκριση με μια 42'' lg 12ετίας full hd που είχαμε πιο πρίν στο σπίτι, η εικόνα της digea δεν μου άρεσε. Πίστεύω καλύτερα έδειχνε η lg τα κανάλια της digea. Δεν μπορώ να δω και τα hd κανάλια της digea,  γιατί κάτι γίνεται με την δορυφορική της νόβας. Σε κανάλια hd νόβας έφτιαχνε πολύ η εικόνα (καλύτερη συγκριτικά με lg). Πχ χθες στο open που είχε ποδόσφαιρο η είκονα ήταν καλή για μη hd κανάλι. Αργότερα στο skai που είχε το voice, δεν μου άρεσε και τόσο η εικόνα, τα χρωματα φαινόντoυσαν λίγο ξεθωριασμένα, όχι και τόση καλή λεμπτομέρια, αλλά συνηθίζει γρήγροα το μάτι, ειδικά αν φτιάξεις 2-3 πράγματα στις ρυθμίσεις. Γενικά υπάρχει διαφορά  αν πχ από νετφλιξ, πας να δεις digea μετά. Επίσης σαν pc monitor είχε ωραία εικόνα (σε περίπτωση που θέλει κάποιος να παίζει games από κονσόλα).

Επεξ/σία από billpao

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...