Προς το περιεχόμενο

[UHD TV] F&U FL2D5005UH 50" Smart TV 259€ MEDIAMARKT [ΤΕΛΟΣ]

nickfromathens.1999

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Στις 11/11/2019 στις 3:30 ΜΜ, definitio είπε

Εγω εχω την 43αρα και μετα απο 1,5 χρονο αρχίζει κάτι περιεργα, πχ κολλαει στο καναλι που προβάλλεται και ειτε δεν ανταποκρίνεται καθολου στις εντολες του τηλεχειριστηρίου ειτε αλλαζει ονομαστικά /αριθμητικα το καναλι ενω η εικόνα μένει κολλημένη στο προηγουμενο.

Εκτος αν προκειται για εξοχικό ή για μη κυρια τηλεοραση, προσωπικα θα την απεφευγα.

Εγω με την 43 την 1080 μετά από μια φορά που είδα ταινίες μέσω usb, ζεσταθηκε , έκανε restart από μόνη της και από τότε χαλασε η εικόνα στα HD κανάλια και τα απλά μερικά δεν τα παίζει. Πιθανόν ο ενσωματωμένος αποκωδικοποιητης τα έφτυσε ( Όσο αφορά το σήμα έχω 100% μετρημενο μέσα από αυτήν την τηλεόραση και άλλες δύο διαφορετικές). Εγγύηση δεν έχει γιατί πέρασαν 2μίση χρόνια και είχε εγγύηση στα 2. Η αντιπροσωπεία που είχα μιλήσει έλεγαν και λίγο αεριτζιδικα πράγματα ακόμα και για να την επισκευασω εκτός εγγύησης. Ίσως μια άλλη μάρκα να είναι προτιμότερη.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 410
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τελικά υπάρχει κανείς να την έχει πάρει. Λέω να την τσιμπήσω απο media να την βαλω στο σαλονι στην θεση της 32αρας, να ξηλώσω και το psp που το έχω για netflix, και να μετακομισουν στην κρεββατοκαμαρα. Η 22αρα της κρεβατοκάμαρας ειναι monitor ουσιαστικά , το οποιο θα μετακομίσει στον υπολογιστή του γραφείου.

Επεξ/σία από andreaspA

3 ώρες πριν, smav82 είπε

Έχει κανονικά.... Της παρήγγειλα εγώ ,δωρεάν μεταφορικά από eShop, εγώ θα την παραλαβω από κατάστημα αύριο γιατί έχω κάτι δώροεπιταγες να εξαργυρώσω.

για βαλε link γιατι με ενδιαφερει απο esop εχει δωρεαν παραλαβη ....

Επειδη σκεφτομαι να την αγορασω και μονο στο τοιχο βολευει, ποια επιτοιχια (με κλιση και περιστροφη) βαση θα προτεινατε? Γιατι εχω διαβασει οτι μερικες ψιλογερνουν οταν ειναι σε κλιση ή περιστροφη.

• Like 1

Μια χαρά η τηλεόραση, κούμπωσα πάνω κατευθείαν ote TV οπότε δεν έχω ακόμα γνώμη για συμβατικά. Εξαιρετική γωνία θέασης κ λεπτά bezels το Fu μπροστά δεν φαίνεται καν ώστε να ενοχλεί αισθητικά. Πολύ καλός ήχος βασικά παρά πολύ καλός ήχος. Netflix που δοκίμασα λίγο δουλεύει κανονικά χωρίς κόλλημα.

• Like 1
  • Thanks 1

14 λεπτά πριν, smav82 είπε

Μια χαρά η τηλεόραση, κούμπωσα πάνω κατευθείαν ote TV οπότε δεν έχω ακόμα γνώμη για συμβατικά. Εξαιρετική γωνία θέασης κ λεπτά bezels το Fu μπροστά δεν φαίνεται καν ώστε να ενοχλεί αισθητικά. Πολύ καλός ήχος βασικά παρά πολύ καλός ήχος. Netflix που δοκίμασα λίγο δουλεύει κανονικά χωρίς κόλλημα.

Καλορίζικη! Μήπως θα μπορούσες να ανεβάσεις και τίποτα φωτογραφίες της; Επίσης, πόσο είναι οι διαστάσεις της βάσης της ,και είναι καθόλου στιβαρή;

• Like 1

Nalfein33 και smav82. Βρείτε κάτι αρνητικό, δεν γίνεται μόνο θετικά να είναι η ποιο φτηνή 50αρα οθόνη με 3ετή εγγύηση.

Και εμένα με ενδιαφέρει να την αγοράσω αλλά διστάζω γτ είναι σε τέλεια τιμή και σκέφτομαι τι μπορεί να πάει στραβά... Χαχα ;) 

@nickfromathens.1999 Δεν νομίζω οτι θα βρεθεί κάποιος να πει κάτι αρνητικό day1. Για τα χρήματα που ζητάει και για αυτό που προσφέρει είναι απίστευτη.Το τι προβλήματα θα βγάλει αν βγάλει 

στο μέλλον δεν μπορούμε να ξέρουμε.Πάντως και 3 χρόνια να κρατήσει πάλι τα εβγαλε τα λεφτά της.Δυστηχώς φίλε μου δεν είμαι γνωστης να σου κάνω ανάλυση.Αυτο που βλέπω μου αρέσει πολύ μέχρι εκεί μπορω να σου πω 

• Thanks 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...