definitio Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, alexxkidd31 είπε Έχεις υπόψη σου κανένα φθηνό; Εσύ ποιο χρησιμοποιείς; Aυτό χρησιμοποιώ και λειτουργεί μια χαρά https://www.ebay.com/itm/Bluetooth-V4-1-Transmitter-Receiver-Wireless-A2DP-Audio-3-5mm-Aux-Adapter-USA/283417316981 Έχω αγοράσει και τα ακόλουθα, που είναι ΒΤ 5.0, αλλά είναι πολύ αναξιόπιστα στη σύνδεση, κι αντί για κουμπί για ορισμό λειτουργής μετάδοσης ή λήψης πρέπει να βάλεις/βγάλεις από το USB το στικάκι εντός 10 δευτερολέπτων 4 ώρες πριν, andreaspA είπε Εμενα παντως με το LG CM2460 το εχω συνδεσει απο την πρωτη μερα. Τωρα μια που σας διάβασα, την συνδεσα και με το Plantronics 80 που εχω για καθε μερα. Κανενα προβλημα και στις δυο περιπτωσεις. Λειτουργεί άριστα! Τι σημαινει "δεν μπορω να λαβω ηχο" ? Δεν βρισκει τα ακουστικα σου? τα βρισκει και δεν συνδεεται? συνδεεται και δεν βγαζει ηχο? Πατας επανω στον ΗΧΟΣ > Ενεργοποιημενος > Ευρεση > Συνδεση για να βρεις την συσκευη Bluetooth που θέλεις? Και επ ευκαιριας, θυμηθηκα να τσεκαρω απο το bleeding που αναφέρθηκε παραπάνω. Δοκιμασα οτι site βρηκα στην πρωτη σελιδα του google και video του youtube. Ουτε ιχνος δεν εχει! Επιμενω παντως... Ιδιαιτερα σε τετοιας κατηγοριας συσκευες ειναι οτι σου κάτσει. Δεν εχουν ολα τα τεμαχια την ιδια ποιοτητα κατασκευης. Αμφιβαλω αν εχουν και τα ιδια ανταλλακτικα μεσα τους. Το κουτί μπορεί να παραμένει ίδιο, αλλα εσωτερικά μπορεί αν διαφέρουν πολλά πράγματα. - Αν θέλω να συνδέσω το κινητό με τη τηλεόραση, για να αναπαραγάγει η τελευταία μουσική από το κινητό, συνδέεται μια χαρά (μετάδοση ήχου στη τηλεόραση) - Αν θέλω να συνδέσω ΒΤ ακουστικά και να ακούσω τί αναπαράγεται στη τηλεόραση, δεν συνδέεται με τίποτα (μετάδοση ήχου ΑΠΟ την τηλεόραση) Ούτε ίχνος bleeding...εντάξει... Βάλτε καμιά φωτό να συνεννοηθούμε...εντυπώσεις και λόγια είναι υποκειμενικά. Ανεβάστε φωτογραφία με κλειστά φώτα, backlight = 90 & 0, για να συγκρίνουμε. Ξαναλέω, οι εικόνες προέρχονται από έλεγχο με το πρόγραμμα Pixel Test Pro από το MS Store στα Win10 Επεξ/σία 22 Δεκεμβρίου 2019 από definitio 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreaspA Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 6 λεπτά πριν, definitio είπε Ούτε ίχνος bleeding...εντάξει... Βάλτε καμιά φωτό να συνεννοηθούμε...εντυπώσεις και λόγια είναι υποκειμενικά. Ανεβάστε φωτογραφία με κλειστά φώτα, backlight = 90 & 0, για να συγκρίνουμε. Ξαναλέω, οι εικόνες προέρχονται από έλεγχο με το πρόγραμμα Pixel Test Pro από το MS Store στα Win10 Να μην εισαι ειρωνικός. Αν εχει προβλημα η δική σου, αν εχουν πρόβλημα τα μάτια σου ή αν δεν ξέρεις να συνδέσεις bluetooth ακουστικά σε μια τηλεόραση, δεν είναι όλοι και όλα έτσι. Βλέπεις κάτι που δεν βλέπω ? Το λαπτοπ δεν προκειται να σηκωθω να το συνδεσω στην τηλεόραση. Αν βολεύεσαι με τις παρακάτω, καλώς. Πάρε και μια φωτογραφια απο το αγαπημενο σου πρόγραμμα σε ολοκαινουργιο lenovo laptop με το γαμιστερο IPS panel για να συγκρίνεις ποιος ειναι χάλια και ποιος όχι. Τώρα αν μου βρεις τηλεόραση που να μην δεις τιποτα σε τετοια φωτογραφια, που πραγματικα δεν ξερω τι νοημα εχει ολο αυτο το τεστάρισμα να μας την στείλεις να την δουμε και εμείς. Την αλλη εβδομαδα θα παω και σε εναν φιλο επίσκεψη. Εχει μια ολοκαινουργια Samsung των 3500€. Θα εχει πολύ πλάκα! Στα υπόλοιπα ερωτήματα πάντως για την σύνδεση bluetooth δεν απάντησες. Για αρχή θα έλεγα να πετάξεις την κινεζιά τα QCY και να πάρεις κανένα σοβαρότερο bluetooth ακουστικό να προσπαθήσεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
definitio Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 37 λεπτά πριν, andreaspA είπε Να μην εισαι ειρωνικός. Αν εχει προβλημα η δική σου, αν εχουν πρόβλημα τα μάτια σου ή αν δεν ξέρεις να συνδέσεις bluetooth ακουστικά σε μια τηλεόραση, δεν είναι όλοι και όλα έτσι. Βλέπεις κάτι που δεν βλέπω ? Το λαπτοπ δεν προκειται να σηκωθω να το συνδεσω στην τηλεόραση. Αν βολεύεσαι με τις παρακάτω, καλώς. Πάρε και μια φωτογραφια απο το αγαπημενο σου πρόγραμμα σε ολοκαινουργιο lenovo laptop με το γαμιστερο IPS panel για να συγκρίνεις ποιος ειναι χάλια και ποιος όχι. Τώρα αν μου βρεις τηλεόραση που να μην δεις τιποτα σε τετοια φωτογραφια, που πραγματικα δεν ξερω τι νοημα εχει ολο αυτο το τεστάρισμα να μας την στείλεις να την δουμε και εμείς. Την αλλη εβδομαδα θα παω και σε εναν φιλο επίσκεψη. Εχει μια ολοκαινουργια Samsung των 3500€. Θα εχει πολύ πλάκα! Στα υπόλοιπα ερωτήματα πάντως για την σύνδεση bluetooth δεν απάντησες. Για αρχή θα έλεγα να πετάξεις την κινεζιά τα QCY και να πάρεις κανένα σοβαρότερο bluetooth ακουστικό να προσπαθήσεις. Να μην είσαι υπερβολικός κι αμυντικός. Το λύσαμε, "ούτε ίχνος" λοιπόν... ....θα κατάλαβες, αν κρίνω από τα νεύρα σου, ότι αν εκφραζόσουν ακριβέστερα δεν θα χρειαζόταν τώρα να λες ότι το φαινόμενο παρατηρείται και σε πολύ ακριβότερες τηλεοράσεις...και να λαμβάνεις αυτή την αμυντική στάση, αφού πρώτα διατύπωσες το αξίωμα. Σαφώς όμως η δική σου τηλεόραση εμφανίζει λιγότερο το φαινόμενο (μια πιο κοντινή φωτο, στα 1.5/2 μέτρα θα ήταν πιο βοηθητική πάντως) Τα QCY είναι πολύ καλά ακουστικά, τα καλύτερα ή από τα 2-3 καλύτερα της φθηνής κατηγορίας κι ανταγωνίζονται πολύ ακριβότερα....δεν έχω θέμα με καμία άλλη συσκεύη μ' αυτά. https://www.scarbir.com/tws/qcy-qs2-review https://www.scarbir.com/tws/qcy-t5-review https://www.scarbir.com/truewireless Δοκίμασέ τα, προτού κρίνεις... Θα τα κάνω reset σύμφωνα με τις οδηγίες και θα ξαναπροσπαθήσω. Επεξ/σία 22 Δεκεμβρίου 2019 από definitio 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreaspA Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 6 ώρες πριν, definitio είπε Να μην είσαι υπερβολικός κι αμυντικός. Το λύσαμε, "ούτε ίχνος" λοιπόν... ....θα κατάλαβες, αν κρίνω από τα νεύρα σου, ότι αν εκφραζόσουν ακριβέστερα δεν θα χρειαζόταν τώρα να λες ότι το φαινόμενο παρατηρείται και σε πολύ ακριβότερες τηλεοράσεις...και να λαμβάνεις αυτή την αμυντική στάση, αφού πρώτα διατύπωσες το αξίωμα. Σαφώς όμως η δική σου τηλεόραση εμφανίζει λιγότερο το φαινόμενο (μια πιο κοντινή φωτο, στα 1.5/2 μέτρα θα ήταν πιο βοηθητική πάντως) Τα QCY είναι πολύ καλά ακουστικά, τα καλύτερα ή από τα 2-3 καλύτερα της φθηνής κατηγορίας κι ανταγωνίζονται πολύ ακριβότερα....δεν έχω θέμα με καμία άλλη συσκεύη μ' αυτά. https://www.scarbir.com/tws/qcy-qs2-review https://www.scarbir.com/tws/qcy-t5-review https://www.scarbir.com/truewireless Δοκίμασέ τα, προτού κρίνεις... Θα τα κάνω reset σύμφωνα με τις οδηγίες και θα ξαναπροσπαθήσω. Ουτε ινχος ειναι αυτο που βλέπεις. Δεν ξέρω τι περιμένεις να δείς, αλλά όλες οι οθόνες έτσι φωτογραφίζονται στο μαύρο. Οπως τα τηλεκοντρολ φωτογραφιζονται κοκκινα στις υπερηθρες. Τι περιμένεις να δεις ? μαυρο τοίχου σαν να το εχεις βάψει? το εχεις δει σε καποια οθονη? ή ειναι κάτι θεωρητικό που "θα έπρεπε" να συμβαίνει? Το λαπτοπ των 500, που ειναι και Lenovo με IPS, πως σου φαίνεται δηλαδή? εε να πω απλα οτι το Lenovo εχει μια απο τις κορυφαίες οθόνες που έχω δει ποτέ σε ευκρίνεια. Φυσικα σε καμια απο τις δυο συσκευες δεν αναγνωρίζεις απολύτως τίποτα με το μάτι. Τώρα γιατί πρέπει να φωτογραφίζεται με το κινητό και να γίνεται και θέμα δεν ξέρω. Οσο αφορά το bluetooth, μέχρι και το vimoto v8 bluetooth κράνους που έχω συνδέθηκε άμεσα με την τηλεόραση. Κανένα πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexxkidd31 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 8 ώρες πριν, andreaspA είπε Για αρχή θα έλεγα να πετάξεις την κινεζιά τα QCY και να πάρεις κανένα σοβαρότερο bluetooth ακουστικό να προσπαθήσεις. Να σοβαρευτούμε λίγο, η QCY βγάζει τα καλύτερα budget TWH εδώ και πάρα πολύ καιρό. Μάλλον δεν το γνωρίζεις για να μιλάς τόσο απαξιωτικά (αλλά, αφού δεν το γνωρίζεις, γιατί μιλάς έτσι;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 Moderators Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 Κανονικα τα τελευταια σχολια του ΑντρεαςΠα θα επρεπε να διαγραφουν για τα πολλαπλως ανευ λογου επιθετικα, ειρωνικα και προσβλητικα σημεια, αλλα να μου επιτρεψει ο definitio να τα αφησω γιατι δειχνουν καποια στοιχεια, ενα απο αυτα ειναι τα εξης λαθη (εντος ή εκτος εισαγωγικων) που εχει κανει κατα τη φωτογραφιση: Το λαπτοπ το εχει φωτογραφησει τοσο κοντα που η οθονη του καλυπτει ολο σχεδον το οπτικο πεδιο της φωτογραφικης του κινητου του. Οσο πιο κοντα εισαι σε μια οθονη τοσο πιο εντονο και εμφανες ειναι το προβλημα της σε θεματα ομοιομορφιας, αφου το καθε σημειο της εκτος των αλλων, εχει και τρομερα διαφορετικη γωνια σε σχεση με το "ματι"-φακο. Αλλα σημεια ειναι στις 70-80 μοιρες, αλλα στις μηδεν και αλλα στις -70 μοιρες. Αντιθετα την τηλεοραση επελεξε να την φωτογραφησει απο τα 4-5 μετρα, ετσι το προβλημα ανομοιομορφιας φαινεται λιγοτερο αφου οι γωνιες ειναι πλεον περιπου 0-20 μοιρες. Η μεσαια μαλιστα φωτογραφια εχει ερθει κοντα με ψηφιακο τροπο, εκτος του οτι ειναι εντελως out of focus, με αποτελεσμα να μην φαινεται απολυτως τιποτα αφου ακομα και το λιγο (που εδω εχουμε τρομερα) ανεταριστο ειναι ενας τροπος να μην φαινονται οι ατελειες, για να "συγκριθει" μετα με την εστιασμενη και κοντινη του λαπτοπ. Επισης εχει φως στον χωρο κατι που κανει τον αισθητηρα της μηχανης (και το ματι) να ριχνει ευαισθησια και ετσι να μην φαινονται οι διαφορες οπως θα φαινονταν αν δεν υπηρχε το φως, μεχρι και στο 1/3-1/4 αυτου που θα βλεπαμε χωρις φωτα οπως ειναι οι φωτο του definitio του οποιου μαλιστα ειναι πολυ πιο κοντα τραβηγμενες και αρτιες τεχνικα κατι που οπως εξηγησα κανει πιο προφανες το προβλημα. Επομενως εγω νομιζω οτι ιδια ειναι πανω κατω η ανομοιομορφια της δικης του με του def και φυσικα το "ουτε ιχνος" και λοιπες εκφρασεις δεν εχουν καμια βαση και υποσταση. Το θεμα κλειδωνει γιατι εχει ξεφυγει εδω και καιρο απο τον σκοπο του. Ευχαριστουμε οσους προσεφεραν με οσα εγραψαν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις