postfire Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 6 λεπτά πριν, definitio είπε 1) edge led ειναι 2) edge led των ~300€ ειναι (sony των 600€ θα ειναι καλύτερη) 3) Ας βαλουν κι αλλοι φωτο σε ιδιες συνθηκες, να δουμε αν θα υπαρχουν διαφορές κι αν αξιζει ο ο κόπος 4) στη χρηση δεν το προσεχεις η αλήθεια ειναι, ειδικά σε 4Κ (βιντεο κ youtube) ειναι εξαιρετική. εχω f&u 43 4κ kai δεν εχει το παραμικρο εχει πεσει σε ελλατωματικο κομματι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
keysmith Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 για το θέμα των μαύρων υπάρχει λύση. Το πρόβλημα εμφανίζεται με κλειστά φώτα και "διορθώνεται" ή έστω βελτιώνεται αισθητά όχι μειώνοντας την "φωτεινότητα"! Η φωτεινότητα σε αυτήν την τηλεόραση είναι "αλγοριθμική" και επηρεάζει την "φωτεινότητα" των σκούρων τόνων σε σχέση με τα φωτεινά (είναι περισσότερο "gama" και ΟΧΙ brightness). Για να διορθώσετε τα γκρι μαύρα θέλει (με αρκετό κόπο) να μειώσετε τον ΟΠΙΣΘΙΟ φωτισμό. Μενού->ρυθμίσεις->εικόνα-> Εξοικονόμηση Ενέργειας (set to user/χρήστης) -> πίσω φωτισμός (set to 0 or 1 max). Μετά από αυτή την ρύθμιση προσωπικά είμαι πολύ ικανοποιημένος από τα μαύρα (και είμαι αρκετά ψείρας στο θέμα μαύρο αλλά που λεφτά για AMOLED). ΠΡΟΦΑΝΩΣ είναι για βραδυ οι ρυθμίσεις και μέρα μπορείτε να βάλετε κάποιο preset (αντί user) που έχει περισσότερο φωτισμό. Ελπίζω να βοήθησα.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skorpios268 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 η εικόνα στις γωνίες έχει λιγότερο έντονα χρώματα και γενικά μια ασπρίλα που στο κέντρο δεν υπάρχει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
definitio Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, postfire είπε εχω f&u 43 4κ kai δεν εχει το παραμικρο εχει πεσει σε ελλατωματικο κομματι Η 43αρα που εχουμε κι εμεις σίγουρα δεν ειναι edge led αλλα direct led...αλλα η ομοιομορφια δεν ειναι πολυ καλύτερη. Αν αναπαραγαγετε τις συνθηκες φωτισμού και φωτογραφίας, δεν νομιζω πως υπάρχουν διαφορές. Επισης ειναι εικονα / διαγνωστικο απο Windows, οπως εγραψα. 1 ώρα πριν, keysmith είπε για το θέμα των μαύρων υπάρχει λύση. Το πρόβλημα εμφανίζεται με κλειστά φώτα και "διορθώνεται" ή έστω βελτιώνεται αισθητά όχι μειώνοντας την "φωτεινότητα"! Η φωτεινότητα σε αυτήν την τηλεόραση είναι "αλγοριθμική" και επηρεάζει την "φωτεινότητα" των σκούρων τόνων σε σχέση με τα φωτεινά (είναι περισσότερο "gama" και ΟΧΙ brightness). Για να διορθώσετε τα γκρι μαύρα θέλει (με αρκετό κόπο) να μειώσετε τον ΟΠΙΣΘΙΟ φωτισμό. Μενού->ρυθμίσεις->εικόνα-> Εξοικονόμηση Ενέργειας (set to user/χρήστης) -> πίσω φωτισμός (set to 0 or 1 max). Μετά από αυτή την ρύθμιση προσωπικά είμαι πολύ ικανοποιημένος από τα μαύρα (και είμαι αρκετά ψείρας στο θέμα μαύρο αλλά που λεφτά για AMOLED). ΠΡΟΦΑΝΩΣ είναι για βραδυ οι ρυθμίσεις και μέρα μπορείτε να βάλετε κάποιο preset (αντί user) που έχει περισσότερο φωτισμό. Ελπίζω να βοήθησα.. Πολύ σκοτεινη γινεται η εικόνα με το backlight τοσο χαμηλά. Να χαλασω τη γενικη εικονα για να βελτιωσω το μαύρο, δεν το βρισκω σκόπιμο, εκτος αν βλεπω ταινια που δεν ταιριάζει στο πλαισιι ακριβως (με μαυρα πλαισια περιφερειακα) Επεξ/σία 17 Δεκεμβρίου 2019 από definitio Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
keysmith Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, definitio είπε Πολύ σκοτεινη γινεται η εικόνα με το backlight τοσο χαμηλά. Να χαλασω τη γενικη εικονα για να βελτιωσω το μαύρο, δεν το βρισκω σκόπιμο, εκτος αν βλεπω ταινια που δεν ταιριάζει στο πλαισιι ακριβως (με μαυρα πλαισια περιφερειακα) Δεν την βρίσκω καθόλου σκοτεινή για τα γούστα μου. Και άλλο θα την χαμήλωνα αν μπορούσα όταν μιλάμε για βράδυ με κλειστά φώτα (στο σκοτάδι). Για να καταλάβεις εγώ την έχω στο 1 και την ημέρα με ανοιχτό παράθυρο στο σπίτι. Όπως και να έχει εσύ βρες τον αριθμό που σε βολεύει. Μπορεί να είναι το 4. Πάλι έχεις καλύτερα μαύρα από το default που είναι πολύ υψηλό/ενοχλητικό για βράδυ. Πολύ φωτεινό (τες πα όχι και τόσο φωτεινό) και καλά/τέλεια μαύρα πας σε OLED. Υ.Γ. Προφανώς τι είναι φωτεινό είναι και λίγο υποκειμενικός. Εγώ φοράω γιαλιά ηλίου και στη συννεφιά πολλές φορές άλλος θέλει 100άρα λάμπα (14 σε Led) στο δωμάτιο ενώ εγώ όχι. Ούτε εγώ έχω εμφανή διαφορά φωτεινότητας κέντρου άκρων (τεστ δεν έκανα, αναφέρομαι με απλή παρατήρηση). Ερώτηση: το wireless display (miracast?)σε εσάς πάει καλά; Μήπως τρώει frames? Βέβαια σε εμένα που το κάνει (όχι τόσο ομαλή κίνηση) μπορεί να φταίει το Wifi (όχι όμως η πηγή καθώς και με κινητό και με λαπτοπ κάνει το ίδιο). Επεξ/σία 17 Δεκεμβρίου 2019 από keysmith 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
babble tribe Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 Παιδιά έχω την 58". Δεν είναι σκοτεινή σε καμμία των περιπτώσεων για αυτό το βάζω και σε υψηλή εξοικονόμηση ενέργειας. Είναι φωτεινότατη. Το Netflix τρέχει σφαίρα, γενικά το μενού της δεν κολλάει καθόλου μέχρι και σε browsing τρέχει. Θα ήθελα περισσότερο κορεσμένα χρώματα αλλά γούστα είναι αυτά. Η 58" στα 330 είναι τιμή χώμα. είναι πλήρως ευχαριστημένος μετά από κοντά μια εβδομάδα χρήσης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
definitio Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 37 λεπτά πριν, keysmith είπε Δεν την βρίσκω καθόλου σκοτεινή για τα γούστα μου. Και άλλο θα την χαμήλωνα αν μπορούσα όταν μιλάμε για βράδυ με κλειστά φώτα (στο σκοτάδι). Για να καταλάβεις εγώ την έχω στο 1 και την ημέρα με ανοιχτό παράθυρο στο σπίτι. Όπως και να έχει εσύ βρες τον αριθμό που σε βολεύει. Μπορεί να είναι το 4. Πάλι έχεις καλύτερα μαύρα από το default που είναι πολύ υψηλό/ενοχλητικό για βράδυ. Πολύ φωτεινό (τες πα όχι και τόσο φωτεινό) και καλά/τέλεια μαύρα πας σε OLED. Υ.Γ. Προφανώς τι είναι φωτεινό είναι και λίγο υποκειμενικός. Εγώ φοράω γιαλιά ηλίου και στη συννεφιά πολλές φορές άλλος θέλει 100άρα λάμπα (14 σε Led) στο δωμάτιο ενώ εγώ όχι. Ούτε εγώ έχω εμφανή διαφορά φωτεινότητας κέντρου άκρων (τεστ δεν έκανα, αναφέρομαι με απλή παρατήρηση). Ερώτηση: το wireless display (miracast?)σε εσάς πάει καλά; Μήπως τρώει frames? Βέβαια σε εμένα που το κάνει (όχι τόσο ομαλή κίνηση) μπορεί να φταίει το Wifi (όχι όμως η πηγή καθώς και με κινητό και με λαπτοπ κάνει το ίδιο). Στη φωτογραφία φαινονται πιο εντονα τα φωτεινα σημεια και η ανομοιομορφία σε σχεση με την ιδιοις ομμασι παρατηρηση. Εδω εβγαλα και απο κοντα τα πιξελ Με τον μηδενισμο του backlight εχω τα ακόλουθα δειγματα (για συγκριση παραθετω με 90backlight και με 0, πρωτα με την ενσωματωμένη εφαρμογή φωτογραφιας και μετα με την gcam του Μι9Τ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
keysmith Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 Το πανελ να μην έχει την ίδια φωτεινότητα σε όλο το εμβαδόν του είναι, δυστυχώς, συνηθισμένο φαινόμενο. Το συναντάς σε οθόνες PC, Laptop (και ακριβών) και με μετρήσεις ελάχιστα είναι τέλεια. Άρα προφανώς και αυτή δεν έχει τέλεια κατανομή του φωτός (για τέτοιο πράγμα δλδ τελειότητα κατανομής φωτός πάλι.. ΜΟΝΟ oled). Από εκεί και πέρα σε συμβατικά πανελ (led) οι καλές από τις κακές έχουν διαφορετική απόκλιση στην κατανομή. Έχει να κάνει με το ανακλαστικό υλικό του πανελ στο οπίσθιο μέρος του και τα λαμπάκια λεντ πως είναι κατανεμημένα. Πάντως έκανα το τεστ στην δικιά μου (φωτογράφισα την εικόνα) και για να μην ανεβάζω φωτογραφίες η κατάσταση είναι παρόμοια ΟΤΑΝ η εξοικονόμηση ενέργειας είναι στο μηδές (δλδ τέρμα φωτεινότητα). Ασφαλώς σε κανονικές (μη μαύρες οθόνες) με κάποια σκηνή δεν φαίνεται αυτό. Σε απόλυτο μαύρο μπορείς να το παρατηρήσεις και σε φωτογραφία αυτού του φαίνεται καλύτερα (η φωτογραφική μηχανή δεν μπερδεύεται όπως ο εγκέφαλος). ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ μειώσεις τον οπίσθιο φωτισμό (να τος πάλι ο οπίσθιος φωτισμός) δλδ το θέσεις μέγιστη οικονομία, ή χρήστης και τέλος πάντων κάτι καλύτερο (δλδ χαμηλό νούμερο) το φαινόμενο σχεδόν εξαλείφεται. Και επειδή εγώ βλέπω με οπίσθιο φωτισμό 0 ή 1 δεν το έχω σχεδόν καθόλου σε αυτήν την θέση και έχω και καλά μαύρα. Η χαμηλή φωτεινότητα συνηθίζεται στο σκοτάδι πολύ γρήγορα ακόμα και για σένα. Δοκίμασέ το αν θες και άστο 5 λεπτά να δεις αν το συνήθισες και σου αρέσει. Ξαναλέω το ίδιο φαινόμενο που δείχνεις κάνει και το λαπτοπ μου το ίδιο και η άλλη τβ που έχω (σε παρόμοιο βαθμό). Προφανώς θα υπάρχουν καλύτερα και χειρότερα πανελ. Η δικιά μας δεν θα έχει και από τα καλύτερα, αλλά για την τιμή της δεν είναι κακή. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teodoulke Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 Μπορεί κάποιος να γράψει τις ρυθμίσεις που έχει κάνει στην οθόνη (φωτεινότητα,αντιθεση κτλ)? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
definitio Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 Με τιποτα δεν μπορω να συνδεσω τα ΒΤ ακουστικά μου. Με ποια εχετε δοκιμασει; Μονο με το κινητό εχω καταφερει να συνδεθω για να μεταδωσω ηχο στη τηλεοραση... ...αλλα δεν μπορω να λαβω ηχο με τιποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
keysmith Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, definitio είπε Με τιποτα δεν μπορω να συνδεσω τα ΒΤ ακουστικά μου. Με ποια εχετε δοκιμασει; Μονο με το κινητό εχω καταφερει να συνδεθω για να μεταδωσω ηχο στη τηλεοραση... ...αλλα δεν μπορω να λαβω ηχο με τιποτα. έχω συνδέσει creative bt ακουστικά 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
definitio Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 Εμένα με τίποτα δεν συνδέονται κάτι QCY και κάτι ανώνυμα που έχω....μόνο χρησιμοποιώντας χωριστό BT receiver/transmitter κατάφερα να ακούσω με ακουστικά, αλλά αν ήταν να αγοράσω τηλεόραση χωρίς ΒΤ, θα πήγαινα στη Hisense καλύτερα. Επίσης αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα - Η τηλεόραση γυρνάει αυτόματα τον τύπο του HDMI από Regular σε Enhanced...το θέμα είναι ότι ο τύπος Enhanced υποστηρίζει μόνο πηγές HDMI 2.0, ενώ η έξοδος της μητρικής μου είναι δυστυχώς HDMI 1.4 - Συνέπεια του παραπάνω θέματος είναι πως δεν μπορώ να ορίσω ανάλυση πάνω από 1080p @60Hz κι αν βάλω οποιαδήποτε παραπάνω, η τηλεόραση μαυρίζει δεν προβάλλει τίποτα και πρέπει να αντιστρέψω την επιλογή μου ή το κάνει αυτόματα, γυρνώντας την ανάλυση σε 1080p. ...πολύ έχω σπαστεί με αυτό το θέμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexxkidd31 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, definitio είπε ..μόνο χρησιμοποιώντας χωριστό BT receiver/transmitter κατάφερα να ακούσω με ακουστικά Έχεις υπόψη σου κανένα φθηνό; Εσύ ποιο χρησιμοποιείς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreaspA Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Εμενα παντως με το LG CM2460 το εχω συνδεσει απο την πρωτη μερα. Τωρα μια που σας διάβασα, την συνδεσα και με το Plantronics 80 που εχω για καθε μερα. Κανενα προβλημα και στις δυο περιπτωσεις. Λειτουργεί άριστα! 7 ώρες πριν, definitio είπε Με τιποτα δεν μπορω να συνδεσω τα ΒΤ ακουστικά μου. Με ποια εχετε δοκιμασει; Μονο με το κινητό εχω καταφερει να συνδεθω για να μεταδωσω ηχο στη τηλεοραση... ...αλλα δεν μπορω να λαβω ηχο με τιποτα. Τι σημαινει "δεν μπορω να λαβω ηχο" ? Δεν βρισκει τα ακουστικα σου? τα βρισκει και δεν συνδεεται? συνδεεται και δεν βγαζει ηχο? Πατας επανω στον ΗΧΟΣ > Ενεργοποιημενος > Ευρεση > Συνδεση για να βρεις την συσκευη Bluetooth που θέλεις? Και επ ευκαιριας, θυμηθηκα να τσεκαρω απο το bleeding που αναφέρθηκε παραπάνω. Δοκιμασα οτι site βρηκα στην πρωτη σελιδα του google και video του youtube. Ουτε ιχνος δεν εχει! Επιμενω παντως... Ιδιαιτερα σε τετοιας κατηγοριας συσκευες ειναι οτι σου κάτσει. Δεν εχουν ολα τα τεμαχια την ιδια ποιοτητα κατασκευης. Αμφιβαλω αν εχουν και τα ιδια ανταλλακτικα μεσα τους. Το κουτί μπορεί να παραμένει ίδιο, αλλα εσωτερικά μπορεί αν διαφέρουν πολλά πράγματα. Επεξ/σία 21 Δεκεμβρίου 2019 από andreaspA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vickjim Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 έχω συνδέσει creative bt ακουστικά απο την πρωτη μερα ,συνδεονται σε 2 δευτερα!!Δουλευουν ολα καλα εδω κ 20 μερες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις