Προς το περιεχόμενο

[UHD TV] F&U FL2D5005UH 50" Smart TV 259€ MEDIAMARKT [ΤΕΛΟΣ]

nickfromathens.1999

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 ώρα πριν, andreaspA είπε

Μου την ματιάσατε! :P

Εχει κανει δυο φορές restart. Στο άναμμα, με το που την ανάβεις παιζει 30 δευτερολεπτα, και κάνει restart. Μετά το restart ολα μια χαρα.

Hardware λετε να ειναι το πρόβλημα? ή software ?

Μήπως έκανε κανένα update?παίζει αυτό το σενάριο;το έκανε και εμένα 2 - 3 φορές πριν λίγες μέρες

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 410
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Καλησπέρα.

Για κάποιο λόγο στα κανάλια γράφει "χωρίς πληροφορίες" δηλαδή δεν εμφανίζει τον οδηγό προγράμματος. 

Μια άλλη μικρή παλαιότερη f&u που έχω το εμφανίζει κανονικά. Το κάνει και σε εσάς;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 9/12/2019 στις 10:13 ΜΜ, vickjim είπε

Εγω πάντως το ανοιξα με φαλτσέτα !!

Στις 10/12/2019 στις 12:31 ΠΜ, Aurumnus είπε

Οκ, κατάφερα και το άνοιξα με ένα πολύ συγκεκριμένο στυλό με μακριά σταθερή μύτη.

Μόνο με αυτόν μπορώ να το ανοίξω συστηματικά. Με όλα τ'άλλα τζίφος.

Οπότε αυτός ο στυλός θα είναι μόνιμα αυτοκόλλητος με το τηλεχειριστήριο πια.

Αισθάνομαι σαν να ανέβασα Lock-picking Skill.

Εγώ το άνοιξα πολύ εύκολα, απλά έπρεπε πρώτα να πιέσω με ένα στυλό με μακριά μύτη και ύστερα το καπάκι ελάχιστα το έσπρωξα κι άνοιξε.

22 ώρες πριν, jas0ne είπε

Ρε παιδια ειναι δυνατον να μην μου παιζει avi αρχεια και να παιζει mkv απο Usb? Πρωτη φορα το βλεπω αυτο το πραγμα...καποια βοηθεια?

Μήπως έχουν Χ264 κωδικοποίηση στο βίντεο; Είναι περίεργος συνδυασμός απ' όσο θυμάμαι avi + 264.

Μπήκα κι εγώ λοιπόν στη λέσχη των κατόχων.

Αρχικά με τρόμαξε πολύ γιατί στην οθόνη της πρώτης εγκατάστασης εμφανάιζε τη κάτω δεξιά γωνία ροζ σχεδόν σε άσπρο/μπεζ φόντο, αλλά ήταν τελικά η ταμπετσαρία που χρησιμοποίησε η εταιρεία για κάποιο λόγο.
....τέσταρα την οθόνη με διάφορα χρώματα με ειδικό πρόγραμμα...θα ανεβάσω φωτό αργότερα.

Bleeding υπάρχει έντονο όμως από τα πλάγια, δεν ξέρω τί έβλεπε συμφορουμίτης που το χαρακτήριζε ως ελάχιστο...με κλειστά φώτα φαίνεται...αλλά και πάλι η ποιότητα απεικο΄νισης είναι σημαντικά ανώτερη από την 43άρα ίδιας μάρκας που πήρα πρόπερσι.

Πάντως κολλάει το μενού...το έχουν φορτώσει με γραφικά/εφέ με αποτέλεσμα να βαραίνει σε σύγκριση ακόμη και με μια παλιότερη Φ&υ που έχω.

Το ασύρματο πιάνει πολύ καλές ταχύτητες, 35-55mbps αρην 120άρα σύνδεσή μου με 2.4Ghz συχνότητα, δεν κολλάει καθόλου στα 4Κ του youtube.

Ικανοποιητικά χρώματα και αρκετά καλός ήχος, ξεκάθαρη αναβάθμιση και σ' αυτό το πεδίο θα έλεγα.

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

1) Δεν μπορώ να συνδέσω τα ακουστικά μου ΒΤ με τη τηλεόραση, ούτε βρίσκω ρυθμίσεις για το  bluetooth.

...κατάφερα να συνδέσω το κινητό μου (Χιαομι Μι9τ) με τη τηλεόραση, αλλά τα στερεοφωνικά ακουστικά μου δεν συνδέονται, δεν τα βλέπει καν (όχι πως τα βλέπει αλλά δεν ολοκληρώνεται η σύνδεση)

https://www.ebay.com/itm/QCY-T1C-Wireless-Bluetooth-5-0-Earphones-TWS-Headphones-Twins-Earbuds-Headsets/163372410427

Με εκνευρίζει αυτό, γιατί αν ήταν να πάρω τηλεόραση χωρίς ΒΤ, θα χτύπαγα άνετα την Hisense που είχε βγει προσφορά.

Υπάρχει λύση βέβαια, αλλά πρέπει να βγάζω/βάζω το καλώδιο κάθε φορά, γιατί δεν μπορεί να εναλλάσει τις πηγές ήχου όταν το 3.5χιλ είναι συνδεδεμένο.

https://www.ebay.com/itm/Bluetooth-V4-1-Transmitter-Receiver-Wireless-A2DP-Audio-3-5mm-Aux-Adapter-USA/283417316981

2) με μετατροπέα Displayport > HDMI αλλά και με HDMI από την Asrock B450 Fatality μητρική + Ryzen 2200G μέγιστη ανάλυση μού εμφανίζει 1080p, όχι 4Κ/1440p

...να φταίει ο μετατροπέας DP>HDMI, nνα φταίει το καλώδιο;

Ο μετατροπέας είναι παλιός βέβαια, 4-5ετίας σίγουρα...από τη θύρα HDMI η μητρική δεν υποστηρίζει 60Hz σε 4Κ οπότε μόνο το DP με ενδιαφέρει (εξάλλου θέλω να χρησιμοποιώ το μόνιτορ ως πρώτη οθόνη, όχι τη τηλεόραση)

https://www.asrock.com/MB/AMD/Fatal1ty B450 Gaming K4/index.asp#Specification

Επεξ/σία από definitio

12 ώρες πριν, fotisdra είπε

Μήπως έκανε κανένα update?παίζει αυτό το σενάριο;το έκανε και εμένα 2 - 3 φορές πριν λίγες μέρες

Κανει online update? για δες η funai....

41 λεπτά πριν, petoglou είπε

funai & united..........

Δεν ισχύει αυτό...κι εγώ έτσι νόμιζα, υπήρχε και διαφήμιση παλιά. Είναι καθαρά ελληνικής έμπνευσης και ιδιοκτησίας...Αμοιρίδης-Σαββίδης.

Μισό να βρω το διάλογο.

P.S.

• Like 1
  • Thanks 1

8 λεπτά πριν, skorpios268 είπε

είναι σίγουρα ips; γιατί όσο φεύγεις προς τα άκρα η εικόνα ασπρίζει

Αλήθεια? Εγώ την έχω τρεις βδομάδες και ούτε προβλήματα έχει ούτε light bleeding. Έχω εντυπ σιαστει με την ομοιομορφία φωτεινότητας. Εντάξει σίγουρα στις τέσσερις άκρες μπορεί να είναι λίγο πιο σκοτεινή αλλά μιλάμε για ανεπαίσθητη δκαφορα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σιγουρα δεν ειναι ανεπαίσθητη διαφορα, ειναι ορατο το bleeding και η ανομοιομορφια αλλα δεν ενοχλεί παρα μονο σε μαυρο.

Χωρις φωτογραφίες η συζητηση ειναι άσκοπη, διαφορετικοί χρήστες βλεπουν διαφορετικα πραγματα

Με σκοτάδι στο δωματιο και ελεγχο με διαγνωστικό λογισμικο του ms store

IMG-20191214-222422.jpg

MVIMG-20191214-222354.jpg

MVIMG-20191214-222415.jpg

MVIMG-20191214-222615.jpg

Επεξ/σία από definitio
  • Like 1
  • Sad 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, definitio είπε

Σιγουρα δεν ειναι ανεπαίσθητη διαφορα, ειναι ορατο το bleeding και η ανομοιομορφια αλλα δεν ενοχλεί παρα μονο σε μαυρο.

Χωρις φωτογραφίες η συζητηση ειναι άσκοπη, διαφορετικοί χρήστες βλεπουν διαφορετικα πραγματα

Με σκοτάδι στο δωματιο και ελεγχο με διαγνωστικό λογισμικο του ms store

IMG-20191214-222422.jpg

MVIMG-20191214-222354.jpg

MVIMG-20191214-222415.jpg

MVIMG-20191214-222615.jpg

sorry αλλα ειναι μαυρο χ'αλι

αν μπορεις αλλαξε την

Επεξ/σία από postfire
  • Like 2

17 λεπτά πριν, postfire είπε

sorry αλλα ειναι μαυρο χ'αλι

αν μπορεις αλλαξε την

1) edge led ειναι

2) edge led των ~300€ ειναι (sony των 600€ θα ειναι καλύτερη)

3) Ας βαλουν κι αλλοι φωτο σε ιδιες συνθηκες, να δουμε αν θα υπαρχουν διαφορές κι αν αξιζει ο ο κόπος

4) στη χρηση δεν το προσεχεις η αλήθεια ειναι, ειδικά σε 4Κ (βιντεο κ youtube) ειναι εξαιρετική.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...