Προς το περιεχόμενο

[UHD TV] F&U FL2D5005UH 50" Smart TV 259€ MEDIAMARKT [ΤΕΛΟΣ]

nickfromathens.1999

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 410
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

22 λεπτά πριν, Aurumnus είπε

Πήρα συνδετήρα, πήρα διάφορα στυλό (4), πήρα ένα πολύ μικρό allen, πήρα ένα μικρό κατσαβιδάκι, πήρα ένα μικρό άκαμπτο σύρμα, πήρα ένα μικρό καρφάκι κομμένο flat στη μύτη, πήρα οδοντογλυφίδα... αύριο θα πάω από εκεί και θα τους πάρει ο διάολος!

Και ας μην φταίνε αυτοί αλλά η F&U... 

Αχαχαχαχα δεν μπορώ κλαίω

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 ώρα πριν, foler79 είπε

Ρε παιδιά σήμερα δοκίμασα πρώτη φορά Netflix... Άσε που έκανα 10 προσπάθειες να μπει, όταν μπήκε δεν ξεκινάει να παίζει βγάζοντας κωδικο tvq-pb-101. Και 10 στις 10 είτε πατήσω έξοδο από το Netflix είτε exit από το τηλεκοντρόλ κολλαει και δεν βγαίνει. Αν την κλείσω από το τηλεκοντρόλ όταν ξανά ανοίξει ακούγεται φωνή από τα κανάλια digea αλλά η οθόνη κολλημένη στο νετφλιξ. Ξεκολλάει  μόνο με βγάλσιμο από την μπριζα. Μου έσπασε τα νεύρα σήμερα...

Μου έκανε και εμένα κάτι τρελά απτό απόγευμα και μόλις το έλυσα απενεργοποιοντας το απτό μενού της tv και βάζοντας ξανά κωδικούς παίζει πάλι τέλεια. 

Δεν έχω καταφέρει να αυξομειωσω την ένταση του ήχου στα Bluetooth ακουστικά τα κουμπιά που έχουν τα ακουστικα για να ρυθμίσεις είναι νεκρά αν το κρατήσεις πατημένο αλλάζει κανάλι αλλά φαντάζομαι θα ναι θέμα συμβατότητας. Αυτό που σκέφτομαι όμως είναι ότι αν αργότερα πάρω μια ηχομπαρα  ίσως έχω το ίδιο θέμα;

34 λεπτά πριν, vickjim είπε

cast με macbook (catalina) εχει κανει κανεις?

έχω κάνει με android και windows (wireless display το λέει, miracast νομίζω είναι). Στο δικό μου wifi (καλό σήμα σε καθαρό κανάλι αλλά απλό 801.11n) με και τα δύο ασύρματα δεν βρίσκω την κίνηση πολύ ομαλή στο βίντεο. Έχει μικρό σχετικά latency (κουνας ποντίκι ακολουθεί μετά από λίγο πχ 0,4 secδλδ είναι αντιληπτό και λογικό) αλλά τρώει frames και έτσι η κίνηση δεν είναι ιδιαίτερα ομαλή αλλά όχι και αίσχος.  Και στις δύο πηγές το ίδιο φαινόμενο. Επίσης βλέπω και κάποιον banning στα χρώματα δλδ δεν υπάρχει ομαλή μετάβαση στις αποχρώσεις (δείγμα χαμηλού εύρους ή αλλιώς bitrate). Χαμηλότερες αναλύσεις από 1080p δεν δοκίμασα (θα το κάνω κάποια στιγμή) ούτε δοκίμασα η TV τουλάχιστον να είναι ενσύρματη..

2 ώρες πριν, Aurumnus είπε

Εγώ παιδεύομαι τόση ώρα, έχω ξεσκίσει τα δάκτυλα μου και δεν ανοίγει με τίποτα!

Στο τέλος θα σπάσει το χειριστήριο από την πολύ πίεση!

Πόσο μόγγολος αυτός που σκέφτηκε αυτό το σύστημα!

καθώς πατάς με το στυλό την ασφάλεια μέσα στον κύκλο, με ένα κατσαβιδακι πλακέ ή το νύχι από τον αντίχειρα του άλλου χεριού σου το χώνεις ανάμεσα στη σχισμή καπακίου και πλαισίου και το χρησιμοποιείς για μοχλό να σπρώξεις το καπάκι προς τα κάτω. 

Εμένα δεν με παίδεψε τόσο χωρίς να λέω ότι ανοίγει και εύκολα. 

2 ώρες πριν, vickjim είπε

Ωραίος!!αλλα μπορει κατι απο ολα αυτα να μας χρησιμεύσει σε κατι? 

Στο Options 3 εχει κατι για "alexa" και για "smart home".

Ξέρει κανείς τι είναι αυτα? Γιατί φοβάμαι να τα ακουμπήσω.

2 ώρες πριν, Aurumnus είπε

Πήρα συνδετήρα, πήρα διάφορα στυλό (4), πήρα ένα πολύ μικρό allen, πήρα ένα μικρό κατσαβιδάκι, πήρα ένα μικρό άκαμπτο σύρμα, πήρα ένα μικρό καρφάκι κομμένο flat στη μύτη, πήρα οδοντογλυφίδα... αύριο θα πάω από εκεί και θα τους πάρει ο διάολος!

Και ας μην φταίνε αυτοί αλλά η F&U... 

Οκ, κατάφερα και το άνοιξα με ένα πολύ συγκεκριμένο στυλό με μακριά σταθερή μύτη.

Μόνο με αυτόν μπορώ να το ανοίξω συστηματικά. Με όλα τ'άλλα τζίφος.

Οπότε αυτός ο στυλός θα είναι μόνιμα αυτοκόλλητος με το τηλεχειριστήριο πια.

Αισθάνομαι σαν να ανέβασα Lock-picking Skill.

Είναι το στυλό for god's sake!

Όχι απλά το ανέβασες το τερματίσεις σχεδόν. Όντως είναι πιο εύκολο να ανοίξεις λουκέτο και καμιά πόρτα πάρα αυτό

27 λεπτά πριν, jas0ne είπε

Ρε παιδια ειναι δυνατον να μην μου παιζει avi αρχεια και να παιζει mkv απο Usb? Πρωτη φορα το βλεπω αυτο το πραγμα...καποια βοηθεια?

το avi και κάτι divX είναι παλιά, πολύ παλιά φορμάτ.. (μέχρι το 2010 τα έβλεπα). Κανονικά θα έπρεπε να τα παίζει αλλά.. Οπότε μάλλον πρέπει να το αποδεκτείς. Μπορείς αν σου είναι απαραίτητα να τα μεταρέψεις σε κάτι πιο σύγχρονο (mp4) με κάποιο δωρεάν converter. Κάτι άλλο δεν νομίζω να μπορείς να κάνεις.

• Like 1

Μου την ματιάσατε! :P

Εχει κανει δυο φορές restart. Στο άναμμα, με το που την ανάβεις παιζει 30 δευτερολεπτα, και κάνει restart. Μετά το restart ολα μια χαρα.

Hardware λετε να ειναι το πρόβλημα? ή software ?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...