Προς το περιεχόμενο

[UHD TV] F&U FL2D5005UH 50" Smart TV 259€ MEDIAMARKT [ΤΕΛΟΣ]

nickfromathens.1999

Προτεινόμενες αναρτήσεις

3 ώρες πριν, fotisdra είπε

Για τα καμμένα πίξελ;δεν φαίνονται καθόλου δεν με ενοχλεί.μπορει με ρύθμιση να γίνει καλύτερη η εικόνα στα digea? 

η DIGEA έχει δύο είδη καναλιών. Τα HD και τα SD τυπική ευκρίνεια (Standard Definition). Τα HD γράφουν πχ ANT1 HD, STAR HD.. Θα επιλέξεις αυτά να βλέπεις και όχι τα σκέτα ANT1

η ανάλυσή τους αν δεν κάνω λάθος είναι 1080i (interlaced όχι p=progrecive) που πρακτικά θα πει μισο-full HD το οποίο είναι ότι καλύτερο μπορείς να έχεις.

δυστυχώς όσο μεγαλώνουν οι ιντσες τα ελαττώματά και ατέλειες της εικόνας γίνονται εμφανείς. 

• Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 410
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

1 ώρα πριν, thephotoshoped είπε

Καμμένα pixel ;;;;; Και δεν ενοχλούν;;; Πήγαινε την πίσω γιατί τα καμμένα pixel out of the box δείχνουν προβληματικό panel και είναι φαινόμενο που εξαπλώνεται. 

Αν δεν κάνω λάθος μέχρι κάποια καμμενα πίξελ θεωρείται ότι δεν έχει πρόβλημα η οθόνη και είναι αμφίβολο αν θα σου την αλλάξουν όποτε να μπω σε αυτή την διαδικασία για να μην γίνει τπτ στο τελος δεν θα το δοκιμασω. Πρώτη φορά ακούω οτι είναι φαινόμενο που εξαπλώνεται και με ανησυχεί να πω την αλήθεια αλλά για αυτό δεν είναι η εγγύηση;να ξέρετε ότι χρειάζεται η απόδειξη για να γίνει ισχύσει η εγγύηση και επειδή οι αποδείξεις εκτυπώνονται σε θερμικό χαρτί συνήθως τα γράμματα σβήνονται ακόμα και αν την φυλάξεις με όλες τις προφυλάξεις μετά από 1-2 χρόνια οπότε καλό θα ήταν να την βγάλετε φωτοτυπία 

Πάρτε και μια φωτό απτό κρυφό μενού αν βοηθάει κάπου

sketch-1575730469921.png

33 λεπτά πριν, fotisdra είπε

Αν δεν κάνω λάθος μέχρι κάποια καμμενα πίξελ θεωρείται ότι δεν έχει πρόβλημα η οθόνη και είναι αμφίβολο αν θα σου την αλλάξουν όποτε να μπω σε αυτή την διαδικασία για να μην γίνει τπτ στο τελος δεν θα το δοκιμασω. Πρώτη φορά ακούω οτι είναι φαινόμενο που εξαπλώνεται και με ανησυχεί να πω την αλήθεια αλλά για αυτό δεν είναι η εγγύηση;να ξέρετε ότι χρειάζεται η απόδειξη για να γίνει ισχύσει η εγγύηση και επειδή οι αποδείξεις εκτυπώνονται σε θερμικό χαρτί συνήθως τα γράμματα σβήνονται ακόμα και αν την φυλάξεις με όλες τις προφυλάξεις μετά από 1-2 χρόνια οπότε καλό θα ήταν να την βγάλετε φωτοτυπία 

Πάρτε και μια φωτό απτό κρυφό μενού αν βοηθάει κάπου

sketch-1575730469921.png

Βγάλε φώτο την απόδειξη και στείλε την σε email 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Cast στην τηλεοραση με ποια εφαρμογη κανουμε απο android ?

Αυτο το wirelles display το εχουν ολες οι συγχρονες τηλεορασεις;

Με το λαπτοπ δουλεψε τελεια!

Ουτε καλωδια, ουτε τιποτα. Ουτε tvbox δεν χρειαζεται.

Ανοιγεις το kodi στο λαπτοπ και τελειωσες!

Επεξ/σία από andreaspA

επειδη ειδα οτι εχει vestel  σασι......εκανα παραγγελια και εγω  μια 58 fu

και για να το αναλυσω.....αυτη τη στιγμη  εκτος τα πολυ μεγαλα ονοματα  πχ samsung lg

ολες οι αλλες  εχουν η vestel σασι  η κινεζικο σασι

τα vestel  εχουν καλυτερη ποιoτητα κατασκευης με λιγοτερα προβληματα.....απο τα κινεζικα

αλλα πρεπει να ειναι ενα κλικ πιο ακριβα .....αυτη ειναι και η αιτια πιθανον που σιγα σιγα ολοι πανε στα κινεζικα....βλεπε arielli

ολες η πληροφοριες ειναι απο φιλο που εχει επισκευασει 100αδες lcdtv  😃

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 4/12/2019 στις 5:12 ΜΜ, keysmith είπε

Για να βάλεις μπαταρίες να φανταστώ ρωτάς. Πατάς με στυλό (με την μύτη) την τρύπα να πατηθεί η ασφάλεια και με το άλλο χέρι τραβάς το καπάκι προς τα κάτω. Κάνε μια προσπάθεια θέλει λίγο κόπο (αρκετή πίεση με την μύτη του στυλό). 

Εγώ παιδεύομαι τόση ώρα, έχω ξεσκίσει τα δάκτυλα μου και δεν ανοίγει με τίποτα!

Στο τέλος θα σπάσει το χειριστήριο από την πολύ πίεση!

Πόσο μόγγολος αυτός που σκέφτηκε αυτό το σύστημα!

Επεξ/σία από Aurumnus

3 λεπτά πριν, Aurumnus είπε

Καλά τι κορκρολ είναι αυτό ρε παιδιά; 

Ραμπο κοντρολ; 

Ρε παιδιά σήμερα δοκίμασα πρώτη φορά Netflix... Άσε που έκανα 10 προσπάθειες να μπει, όταν μπήκε δεν ξεκινάει να παίζει βγάζοντας κωδικο tvq-pb-101. Και 10 στις 10 είτε πατήσω έξοδο από το Netflix είτε exit από το τηλεκοντρόλ κολλαει και δεν βγαίνει. Αν την κλείσω από το τηλεκοντρόλ όταν ξανά ανοίξει ακούγεται φωνή από τα κανάλια digea αλλά η οθόνη κολλημένη στο νετφλιξ. Ξεκολλάει  μόνο με βγάλσιμο από την μπριζα. Μου έσπασε τα νεύρα σήμερα...

• Sad 1

7 λεπτά πριν, foler79 είπε

Ρε παιδιά σήμερα δοκίμασα πρώτη φορά Netflix... Άσε που έκανα 10 προσπάθειες να μπει, όταν μπήκε δεν ξεκινάει να παίζει βγάζοντας κωδικο tvq-pb-101. Και 10 στις 10 είτε πατήσω έξοδο από το Netflix είτε exit από το τηλεκοντρόλ κολλαει και δεν βγαίνει. Αν την κλείσω από το τηλεκοντρόλ όταν ξανά ανοίξει ακούγεται φωνή από τα κανάλια digea αλλά η οθόνη κολλημένη στο νετφλιξ. Ξεκολλάει  μόνο με βγάλσιμο από την μπριζα. Μου έσπασε τα νεύρα σήμερα...

Εγγύηση.

22 λεπτά πριν, Aurumnus είπε

Πόσο μόγγολος αυτός που σκέφτηκε αυτό το σύστημα!

Πάρε έναν συνδετήρα ή στυλό και πίεσε μέσα στην τρυπούλα να κατέβει λιγο το πλαστικάκι που ασφαλίζει για να ανοίξει. Η αλήθεια ειναι ότι έχεις δίκιο.

7 λεπτά πριν, andreaspA είπε

Εγγύηση.

Την έχω πάρει για τους γονείς και δεν ασχολούνται με νετφλιξ, σε όλα τα άλλα δεν έχει θεμα. Δύσκολο να τους την πάρω για μέρες, απλά είναι ενοχλητικό για μένα και τα πιτσιρίκια μου όταν πάνε στους παππούδες... Μήπως με καμία επαναφορά εργοστασιακών να στρώσει;  Να σβήσω κ να ξαναβάλω το νετφλιξ παίζει; Αναβαθμίσεις απίθανο το κόβω να πάρει ε;

Στις 7/12/2019 στις 6:09 ΜΜ, fotisdra είπε

Πάτα μενού ενώ είσαι στα κανάλια και 4725

Ωραίος!!αλλα μπορει κατι απο ολα αυτα να μας χρησιμεύσει σε κατι? 

9 λεπτά πριν, andreaspA είπε

Πάρε έναν συνδετήρα ή στυλό και πίεσε μέσα στην τρυπούλα να κατέβει λιγο το πλαστικάκι που ασφαλίζει για να ανοίξει. Η αλήθεια ειναι ότι έχεις δίκιο.

Πήρα συνδετήρα, πήρα διάφορα στυλό (4), πήρα ένα πολύ μικρό allen, πήρα ένα μικρό κατσαβιδάκι, πήρα ένα μικρό άκαμπτο σύρμα, πήρα ένα μικρό καρφάκι κομμένο flat στη μύτη, πήρα οδοντογλυφίδα... αύριο θα πάω από εκεί και θα τους πάρει ο διάολος!

Και ας μην φταίνε αυτοί αλλά η F&U... 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...