Moderators matrixxx Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Moderators Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Βρε Αντρεα (χρονια πολλα και για την εορτη σου καπου μεσα στο BF ) μιλαμε οτι υπαρχουν βασεις που ειναι οσο ολο το βαρος της fu. Αυτης που σου ειπα, την εχω ακομα την βαση στην κουτα της, εχει χωριστη κουτα που αν την πιασεις και την δεις θα νομιζεις οτι εχει μεσα κανενα fulltower για pc και αλλα 5 κιλα πετρες. Μια βαση αν ζυγιζει 0.5 κιλο ειναι χαλια σαν ποιοτητα, την δουλεια της ομως για μια τιβι των 200 ευρω την κανει κουτσα στραβα, οκ ειναι ας πουμε. Ολα ειναι θεμα συγκρισης, ετσι μιλησε νομιζω ο φιλος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
keysmith Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 η τηλεόραση έχει μικρό βάρος είναι γεγονός. Είναι ελαφρύτερη από την 37΄΄ αρα μου LG 2011 πρώτες LED (πριν LCD τις λέγαμε και είχαν φωτισμό από φθορισμού λάμπες, μετά ήρθαν τα led) που έβαλα στην θέση της. Που όμως η 37΄΄ μου ως πρώτη LED ήταν ελαφρύτερη από παλαιότερη πάλι επίπεδη τεχνολογία "LCD" έτσι τις λέγαμε (το ίδιο πράγμα αλλά ο οπίσθιος φωτισμός γινόταν από λάμπες φθορισμού. λόγω λαμπών φθορισμού που θέλουν πολλαπλασιαστή/inverter? είναι έτσι και αλλιώς βαρύτερες). Και μου είχε κάνει μεγάλη εντύπωση πόσο ελαφριά ήταν η LG τότε το 2011! Ε και;.. Ναι δεν την φτάνει σε υλικά και βάρος και αντοχή πλαστικών την παλαιότερη αλλά σε εικόνα και λειτουργικότητα την ξεπερνά. Εμφανισιακά επίσης την βρίσκω και όμορφη και μια χαρά ποιοτική. Δεν θα παίξεις ξύλο μαζί της.. Όπως και να έχει δεν είναι καθόλου κακό που είναι (πολύ) ελαφριά εκτός αν την έχεις έξω και φοβάσαι μην την πάρει ο αέρας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreaspA Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 4 ώρες πριν, matrixxx είπε Βρε Αντρεα (χρονια πολλα και για την εορτη σου καπου μεσα στο BF ) μιλαμε οτι υπαρχουν βασεις που ειναι οσο ολο το βαρος της fu. Αυτης που σου ειπα, την εχω ακομα την βαση στην κουτα της, εχει χωριστη κουτα που αν την πιασεις και την δεις θα νομιζεις οτι εχει μεσα κανενα fulltower για pc και αλλα 5 κιλα πετρες. Μια βαση αν ζυγιζει 0.5 κιλο ειναι χαλια σαν ποιοτητα, την δουλεια της ομως για μια τιβι των 200 ευρω την κανει κουτσα στραβα, οκ ειναι ας πουμε. Ολα ειναι θεμα συγκρισης, ετσι μιλησε νομιζω ο φιλος. Ευχαριστώ για τις ευχές! Συγκρίνεις ανόμοια πράγματα. Συγκρινεις plasma πριν απο 10 χρονια με σημερινη Led. Και εγω εχω μια 50 αρα LG PK550 plasma με καμμενο panel που ειναι ασηκωτη σε σχεση με 75αρα σημερινη. Αλλα 3 φίλοι πήραμε απο μία, οι δύο χρειάστηκαν εγγύηση, εγώ αμέσως μετά. Μόνο 1 απο τις 3 δουλεύει σήμερα. Βαριές ήταν! Ηταν καλές? Σκουπίδια ήταν! Μόνο ρεύμα έκαιγαν. Με σημερινές τηλεοράσεις θα συγκρίνεις. Ολες πουπουλα ειναι. Και αυτο δεν ειναι απαραίτητα κακό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vairass Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 5 ώρες πριν, andreaspA είπε Ευχαριστώ για τις ευχές! Συγκρίνεις ανόμοια πράγματα. Συγκρινεις plasma πριν απο 10 χρονια με σημερινη Led. Και εγω εχω μια 50 αρα LG PK550 plasma με καμμενο panel που ειναι ασηκωτη σε σχεση με 75αρα σημερινη. Αλλα 3 φίλοι πήραμε απο μία, οι δύο χρειάστηκαν εγγύηση, εγώ αμέσως μετά. Μόνο 1 απο τις 3 δουλεύει σήμερα. Βαριές ήταν! Ηταν καλές? Σκουπίδια ήταν! Μόνο ρεύμα έκαιγαν. Με σημερινές τηλεοράσεις θα συγκρίνεις. Ολες πουπουλα ειναι. Και αυτο δεν ειναι απαραίτητα κακό. Λάθος... LG plasma 2009...Έλα να δεις πως παίζει. .... Κρύσταλλο!!!! Επίσης μόνος δεν την πιάνεις αν θες να έχεις μέση Για την σύγκριση που λες συμφωνώ, καινούρια με καινούρια εκεί θα φανεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreaspA Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, vairass είπε Λάθος... LG plasma 2009...Έλα να δεις πως παίζει. .... Κρύσταλλο!!!! Επίσης μόνος δεν την πιάνεις αν θες να έχεις μέση Για την σύγκριση που λες συμφωνώ, καινούρια με καινούρια εκεί θα φανεί. Αστειευεσαι φανταζομαι... Αν μιλας για την PK550, νομιζω οτι ηταν το μεγαλυτερο σκουπιδι που ειδα ποτε μπροστα μου. Δεν μου έλειψε καθόλου. Αντίθετα με το που πέρασε η εγγύηση, ευχόμουν να χαλάσει να μου αδειάσει την γωνιά. Θές απο εικόνα? μαύρα σκοτάδια! Αρκετες σεζον τις είδα εκεί.Supernatural μαντευες τι γινεται και δεν εβλεπες... Απο αξιοπιστία δε? σκουπίδια! Μου κανει εντύπωση οτι έχουν μείνει ακόμα μερικές που δουλεύουν. Απο κατανάλωση? 400watt. Αλλά ας αφήσουμε την LG plasma. Το thread ειναι για την F&U. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vairass Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 14 λεπτά πριν, andreaspA είπε Αστειευεσαι φανταζομαι... Αν μιλας για την PK550, νομιζω οτι ηταν το μεγαλυτερο σκουπιδι που ειδα ποτε μπροστα μου. Δεν μου έλειψε καθόλου. Αντίθετα με το που πέρασε η εγγύηση, ευχόμουν να χαλάσει να μου αδειάσει την γωνιά. Θές απο εικόνα? μαύρα σκοτάδια! Αρκετες σεζον τις είδα εκεί.Supernatural μαντευες τι γινεται και δεν εβλεπες... Απο αξιοπιστία δε? σκουπίδια! Μου κανει εντύπωση οτι έχουν μείνει ακόμα μερικές που δουλεύουν. Απο κατανάλωση? 400watt. Αλλά ας αφήσουμε την LG plasma. Το thread ειναι για την F&U. Ηρέμησε υπερβολικε... 167watt μόνο. http://www.soundandvision.co.uk/tv/plasma/lg-42pq3000 Βλέπεις άνετα ακόμα και δέκα χρόνια μετά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, vairass είπε Ηρέμησε υπερβολικε... 167watt μόνο. http://www.soundandvision.co.uk/tv/plasma/lg-42pq3000 Βλέπεις άνετα ακόμα και δέκα χρόνια μετά. 2 ώρες πριν, andreaspA είπε Αστειευεσαι φανταζομαι... Αν μιλας για την PK550, νομιζω οτι ηταν το μεγαλυτερο σκουπιδι που ειδα ποτε μπροστα μου. Δεν μου έλειψε καθόλου. Αντίθετα με το που πέρασε η εγγύηση, ευχόμουν να χαλάσει να μου αδειάσει την γωνιά. Θές απο εικόνα? μαύρα σκοτάδια! Αρκετες σεζον τις είδα εκεί.Supernatural μαντευες τι γινεται και δεν εβλεπες... Απο αξιοπιστία δε? σκουπίδια! Μου κανει εντύπωση οτι έχουν μείνει ακόμα μερικές που δουλεύουν. Απο κατανάλωση? 400watt. https://icecat.biz/en/p/lg/50pk550/tvs-8808992745303-50pk550-4326957.html Power consumption (typical) * 190 W Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vairass Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 22 λεπτά πριν, Doubt είπε https://icecat.biz/en/p/lg/50pk550/tvs-8808992745303-50pk550-4326957.html Power consumption (typical) * 190 W Νταξει όχι και 400 όμως λολ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreaspA Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, vairass είπε Ηρέμησε υπερβολικε... 167watt μόνο. http://www.soundandvision.co.uk/tv/plasma/lg-42pq3000 Βλέπεις άνετα ακόμα και δέκα χρόνια μετά. Η 50αρα η LG PK550 μετρημενη με wattομετρο Hama , ρουφαγε 400watt απο την πριζα μου. Δεν ξερω τι λεει η 42PQ3000 αλλά για την PK550 εχω αποψη. Την εφαγα στην μάπα καμια 3ετία χωρις πρόβλημα, και αλλα 3 χρονια με μια κοκκινη γραμμη στη μεση, που τελικα εγινε λευκή λωρίδα 10 πόντων, που όταν κοπανήθηκε (μάιος 2017 που πήρα την 65αρα Hitachi) κατα την μεταφορά στον κάδο των σκουπιδιών, αφου την γυρισα πισω για τελευταια δοκιμή η λευκή λωρίδα ξαναέγινε κόκκινη γραμμή, κράτησε άλλο 1 χρόνο στον πατέρα μου, και απλά έσβησε. Μιλαμε για το υπέρτατο σκουπίδι. Εψαχνα να βρω στο supernatural ποιος ηταν ο βρυκολακας τελικα... Ακουσα τις αποψεις του avclub για μαυρα, και μαυρα μεσάνυχτα. Βεβαια η αληθεια ηταν οτι με 750€ τότε δεν αγόραζες 50αρα. Οπότε ήταν και φθηνή... Μόνο ως άθλια μπορώ να την χαρακτηρίσω. Με διαφορά η χειρότερη τηλεόραση που είδα ποτέ. (οχι που ειχα. Αλλα που ειδα!) Μην μου την θυμίζεις! Υ.Γ Για του λογου το αληθες. Το wattομετρο. Το έχω βάλει στο ψυγείο. 24 λεπτά πριν, Doubt είπε https://icecat.biz/en/p/lg/50pk550/tvs-8808992745303-50pk550-4326957.html Power consumption (typical) * 190 W Αυτά είναι όνειρα. Με "economy on", που ζοριζοσουν να ξεχωρίσεις ποιανής είναι τα μπούτια στον πρωινό καφέ. Οχι σκοτεινά πλάνα σε ταινίες... Ουτε με τέρμα συσκότιση και κλειστά παντζούρια δεν έβλεπες. 400 μετρημένα ρούφαγε. Αν του έχει μείνει κανενός άλλου , ας πάρει ένα wattομετρο να το μετρήσει να το δεί με τα μάτια του. Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2019 από andreaspA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
definitio Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Καμιά επιπλέον αναφορά για την ποιότητα της εικόνας; Αντιστάθηκα εν μέσω BF, αλλά τώρα έριξα μια παραγγελία. Με προβληματίζει που είναι edge led, δεν έχω συγκριτικά τη καλύτερη γνώμη, τουλάχιστον για τηλεοράσεις χαμηλότερης τιμολογιακής κατηγορίας (όχι καμιά Sony). Πρέπει να ψάξω να τη βρω κάπου να παίζει ζωντανά. Στον Γερμανό της περιοχής δεν είναι διαθέσιμη προς επίδειξη. Αν ξέρει κανείς Θεσσαλονίκη πού μπορώ να τη πετύχω ζωντανά σε Γερμανό ή σε άλλο κατάστημα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fotisdra Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Πήρα απτα πρακτικέρ την 58" 329 μόλις. Πρώτη εντύπωση κάπως θολή εικόνα στα κανάλια digea. Γρηγορο σμαρτ.Δυο καμμένα πίξελ επίσης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vairass Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 18 λεπτά πριν, fotisdra είπε Πήρα απτα πρακτικέρ την 58" 329 μόλις. Πρώτη εντύπωση κάπως θολή εικόνα στα κανάλια digea. Γρηγορο σμαρτ.Δυο καμμένα πίξελ επίσης Δεν την πας πίσω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fotisdra Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, vairass είπε Δεν την πας πίσω; Για τα καμμένα πίξελ;δεν φαίνονται καθόλου δεν με ενοχλεί.μπορει με ρύθμιση να γίνει καλύτερη η εικόνα στα digea? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thephotoshoped Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, fotisdra είπε Για τα καμμένα πίξελ;δεν φαίνονται καθόλου δεν με ενοχλεί.μπορει με ρύθμιση να γίνει καλύτερη η εικόνα στα digea? Καμμένα pixel ;;;;; Και δεν ενοχλούν;;; Πήγαινε την πίσω γιατί τα καμμένα pixel out of the box δείχνουν προβληματικό panel και είναι φαινόμενο που εξαπλώνεται. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vairass Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 55 λεπτά πριν, thephotoshoped είπε Καμμένα pixel ;;;;; Και δεν ενοχλούν;;; Πήγαινε την πίσω γιατί τα καμμένα pixel out of the box δείχνουν προβληματικό panel και είναι φαινόμενο που εξαπλώνεται. Και εμένα μου έκανε εντύπωση που δεν έχει θέμα αλλά δικαίωμα του.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις