czarjuly Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, andreaspA είπε 2 ανθρωποι παλευαμε!! Κι εμεις φαγαμε μια φρικη να το ανοιξουμε τρυπα δεν ειδαμε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreaspA Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 58 λεπτά πριν, matrixxx είπε Τοσο χαλια μπαταριες εχουν δηλαδη; Εντυπωση μου κανει. Για ριξτε μια φωτο τους. Προσθηκη, εβαλα τελος στον τιτλο, πηγε στην σχεδον νορμαλ τιμη της, στα 289€ μετα απο 25 μερες στα 259. Και βαση του ιστορικου τιμων, δεν την βλεπω να μενει για πολυ, λογικα και πιθανοτατα θα πεσει ξανα για να σταθεροποιηθει καπου στα 250 η ελαχιστη skroutz. Τι χάλια? Ολες οι μπαταρίες χάλια είναι πια. Προφανώς ο φίλος το λέει για να μην το ανοίγεις συνέχεια, μια που είναι δύσκολο να ανοίξει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
keysmith Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 ακόμα και αλκαλικές μπαταρίες (πχ sony, ακόμα και energizer, και βέβαια ikea και lidl κτλ) έχω δει να "ξερνάνε" όταν αηδιάζουν ή/και περάσουν χρόνια χαλώντας με τα οξέα τους τις βάσεις από τις μπαταρίες και άλλε ζημιές. Κάποιες πιο εύκολα, κάποιες πιο δύσκολα (πχ καλοκαίρια με ζέστη). Ξερνάνε όμως ή έχουν σωβαρή πιθανότητα να τους συμβεί. Οι ΜΟΝΕΣ που εγώ ξέρω ότι δεν ξερνάνε και το λέω με συστηματική χρήση τους μετά από πολλά χρόνια (πχ μπαταρία του 2004 σε φακό) είναι οι εν λόγω panasonic (και όχι όλες οι panasonic, μονο αυτές που λένε anti-leak γιατί δεν το λένε όλες). Δεν ξέρω αν είναι οι καλύτερες σε διάρκεια ή ισχύ, ξέρω ότι δεν ξερνάνε με τίποτα. Είναι ο λόγος που τις χρησιμοποιώ σε φακούς ξεχασμένους σε αυτοκίνητα και σοβαρό κριτήριο αγοράς (δεν με νοιάζει η διάρκεια ζωής που μου φαίνεται και αυτή μια χαρά). Οι παρεχόμενες είναι κάτι πρακτικά noname και ούτε καν αλκαλικές ( Nangrand extra heavy duty Carbon battery) που δεν νομίζω αξίζει να τις χρησιμοποιήσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Moderators Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Διαφωνω με τον Αντρεα και οχι μονο: Παλια ξερνουσαν σχεδον ολες. Σαν να τα λες αναποδα. Μιλω πχ για πριν 20 χρονια. Τωρα πια, οχι, ειναι ελαχιστες αυτες που το κανουν. Κατι σαβουρο μπαταριες απο το παζαρι. Επισης ξερνανε σε συσκευες ξεχασμενες. Σε μια οπως το remote που το δουλευεις, δεν θα ξερασουν. Αν το αφησεις χωρις να πατησεις πληκτρο 6μηνες, 1 χρονο και βαλε, ναι. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreaspA Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 8 λεπτά πριν, matrixxx είπε Διαφωνω με τον Αντρεα και οχι μονο: Παλια ξερνουσαν σχεδον ολες. Σαν να τα λες αναποδα. Μιλω πχ για πριν 20 χρονια. Τωρα πια, οχι, ειναι ελαχιστες αυτες που το κανουν. Κατι σαβουρο μπαταριες απο το παζαρι. Επισης ξερνανε σε συσκευες ξεχασμενες. Σε μια οπως το remote που το δουλευεις, δεν θα ξερασουν. Αν το αφησεις χωρις να πατησεις πληκτρο 6μηνες, 1 χρονο και βαλε, ναι. Δεν μιλησα για ξερασμα. Για αποδοση και διαρκεια ζωης μιλησα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
definitio Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 Τη ξανάβαλε ο Γερμανός στα 259€....πριν από καμιά ώρα ή δύο είχε διαθεσιμότητα, τώρα λέει αναμονή παραλαβής https://www.germanos.gr/product/fu-4k-smart-tv-fl2d5005uh-50/20390152/ ...μπορεί να τη ξαναβάλουν, για όποιον ενδιαφέρεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bigoulas Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Στο Praktiker η 58" στα 329€ https://www.praktiker.gr/p/tileorasi-led-4k-f-u-fl2d5805uh-ultra-hd-58-108807 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vairass Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Στις 5/12/2019 στις 1:33 ΠΜ, definitio είπε Τη ξανάβαλε ο Γερμανός στα 259€....πριν από καμιά ώρα ή δύο είχε διαθεσιμότητα, τώρα λέει αναμονή παραλαβής https://www.germanos.gr/product/fu-4k-smart-tv-fl2d5005uh-50/20390152/ ...μπορεί να τη ξαναβάλουν, για όποιον ενδιαφέρεται. Αυτή θα πάει έτσι όλες τις γιορτές πιστεύω. Ίσως δώσω την 43 και να την χτυπήσω θα δούμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vickjim Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Μετα την τοποθέτηση στον τοίχο ,να αναφέρω και εγώ κάποια αρνητικά και θετικά στη συνολική μέτρια εντύπωση για τα 220€ που μου κόστισε στον Γερμανό(259-15% σε συνολικη αγορά 300€) Τηλεκοντρόλ καλό ,με το θέμα όμως που αναφέρετε πιο πάνω με το καπάκι.Τηλεόραση με ποιότητα κατασκευής κάτω του μετρίου (ακουμπάς το πλαίσιο και κάνει σχεδόν κυματισμό το πάνελ,σαν να ειναι απο μεμβράνη).Βιδώνεις τις βίδες στην πλάτη και ακούς τον ηχο και τη λαμαρίνα στο κατσαβίδι πως να το πω.Η βάση της δε είναι εντελώς της πλάκας,απορρίπτεται.Η μεγάλη πλάκα όμως είναι το κουμπί ελέγχου της TV (αυτό πάνω στην τηλεόραση αντί του τηλεκοντρόλ),μιλάμε για ποιότητα και λειτουργικότητα 80΄ς,Δηλαδή αν έχεις χάσει το τηλ/ρολ και βιάζεσαι θέλεις κανα 30'' να τη σβήσεις..έχει γέλιο Λειτουργικά μία φορά στις τρεις μέρες που την έχω κόλλησε και έβγαζε μονό ήχο χωρίς εικόνα..χαχα. Έπρεπε να βγει απο την πρίζα για να επανέλθει.Το bt συνδέθηκε πανεύκολα στα ακουστικά αλλά bugarei στα βαριά 4k (νετφλιξ-youtube) με αποτέλεσμα να κάνει κοψίματα ο ήχος.Αν συνδεθεις ομως με το xiaomi mi4 στα βαριά 4κ δεν εχεις πρόβλημα στον ηχο.Νομίζω δε οτι η TV έχει πολύ καλύτερο 4κ απο το xiaomi..Το wifi δείχνει χαμηλο σημα με το ρουτερ δίπλα ,λειτουργεί σωστά όμως και βλέπει και δικτυακό δίσκο. Η εικόνα καλή στα digea στο ΕΤ HD οχι καλή,Εχτες έβλεπα το IRISHMAN στο Netflix δε έμεινα ικανοποιημένος απο την εικόνα(σαν ψεύτικη σε κάποιες σκηνές) θέλει ρυθμίσεις σημαντικές και δεν έχω ασχοληθεί ακόμα..H ταινία τα σπάει να τη δείτε.. Αποχωρίστηκα απο μια 40 samsung του 2009 με διπλάσιο βάρος τρομερή ποιότητα κατασκευής αγορασμένη στα 1000€ χωρις να κάνει κιχ στα 10+ χρόνια. Όμως η τεχνολογία έχει προχωρήσει και δε σταματά.Η νέα τηλεόραση είναι σαφώς καλύτερη και στην εικόνα και στις ευκολίες ,είναι όμως κακής κατασκευής και αν δεν υπήρχαν τα 3 χρόνια εγγύησης ενδεχομένως να έκλαιγα .Το σκεπτικό ούτως η άλλως ήταν αυτό.Να βολευτώ 2-3 χρόνια και να απολαμβάνω την νεα τεχνολογία μέχρι να μαζέψουμε το μαλλί για κάτι πραγματικά αξιόλογο. Όσο για τα 259€ νομίζω ότι αυτή θα έπρεπε να είναι η τιμή της με-χωρίς black friday Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreaspA Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Παιζει ο καθενας να αγοραζει αλλη τηλεοραση. Ισως πραγματικα λογω χαμηλης τιμης, να ειναι οτι σου κατσει. Δεν συμφωνω δηλαδη με τιποτα που αναφερει ο φιλος vickjim παραπανω. Ουτε βαση της πλάκας έχει, ούτε το frame επηρεαζει το Panel, ουτε κολλησε. Το κουμπι ελεγχου δεν το εχω καν ψαξει. Μου ακουγεται εξωφρενικο να λεει καποιος οτι θα εκλαιγε αν δεν ειχε 3 χρονια εγγυηση για τετοια τηλεοραση στα 220€ κιολας που του κοστισε. Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2019 από andreaspA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Moderators Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 12 λεπτά πριν, andreaspA είπε Ουτε βαση της πλάκας έχει, ούτε το frame επηρεαζει το Panel, ουτε κολλησε. Αυτα ειναι υποκειμενικα και αναλογα με τις εμπειριες που εχει ο καθενας. Δεν ξερω τι τηλεορασεις ειχες πριν. Γιατι μοιραια με αυτες μπορει να τις συγκρινει καποιος. Και εγω αν συγκρινω οποιαδηποτε τηλεοραση φτηνη με την 42PZ700 που ειχα παλια, ναι, η βαση ειναι της πλακας για να μην πω ουτε της πλακας, ειναι ανυπαρκτη. Και διάφορα άλλα με την ποιοτητα κατασκευης, που εκει ειχα 46 κιλα 42αρα και τωρα με 8-10 κιλα εχεις 50αρα. Η βαση της 42pz700 ειναι πιο βαρια απο ολοκληρη την τηλεοραση του θεματος! Οποτε ασε τον ανθρωπο να εχει την γνωμη του οπως εχουν ολοι... Δεν χρειαζεται να διαφωνουμε χωρις λογο με κατι που μας φαινεται περιεργο. Δεν ειναι! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xgol Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 44 λεπτά πριν, vickjim είπε Μετα την τοποθέτηση στον τοίχο ,να αναφέρω και εγώ κάποια αρνητικά και θετικά στη συνολική μέτρια εντύπωση για τα 220€ που μου κόστισε στον Γερμανό(259-15% σε συνολικη αγορά 300€) Τηλεκοντρόλ καλό ,με το θέμα όμως που αναφέρετε πιο πάνω με το καπάκι.Τηλεόραση με ποιότητα κατασκευής κάτω του μετρίου (ακουμπάς το πλαίσιο και κάνει σχεδόν κυματισμό το πάνελ,σαν να ειναι απο μεμβράνη).Βιδώνεις τις βίδες στην πλάτη και ακούς τον ηχο και τη λαμαρίνα στο κατσαβίδι πως να το πω.Η βάση της δε είναι εντελώς της πλάκας,απορρίπτεται.Η μεγάλη πλάκα όμως είναι το κουμπί ελέγχου της TV (αυτό πάνω στην τηλεόραση αντί του τηλεκοντρόλ),μιλάμε για ποιότητα και λειτουργικότητα 80΄ς,Δηλαδή αν έχεις χάσει το τηλ/ρολ και βιάζεσαι θέλεις κανα 30'' να τη σβήσεις..έχει γέλιο Λειτουργικά μία φορά στις τρεις μέρες που την έχω κόλλησε και έβγαζε μονό ήχο χωρίς εικόνα..χαχα. Έπρεπε να βγει απο την πρίζα για να επανέλθει.Το bt συνδέθηκε πανεύκολα στα ακουστικά αλλά bugarei στα βαριά 4k (νετφλιξ-youtube) με αποτέλεσμα να κάνει κοψίματα ο ήχος.Αν συνδεθεις ομως με το xiaomi mi4 στα βαριά 4κ δεν εχεις πρόβλημα στον ηχο.Νομίζω δε οτι η TV έχει πολύ καλύτερο 4κ απο το xiaomi..Το wifi δείχνει χαμηλο σημα με το ρουτερ δίπλα ,λειτουργεί σωστά όμως και βλέπει και δικτυακό δίσκο. Η εικόνα καλή στα digea στο ΕΤ HD οχι καλή,Εχτες έβλεπα το IRISHMAN στο Netflix δε έμεινα ικανοποιημένος απο την εικόνα(σαν ψεύτικη σε κάποιες σκηνές) θέλει ρυθμίσεις σημαντικές και δεν έχω ασχοληθεί ακόμα..H ταινία τα σπάει να τη δείτε.. Αποχωρίστηκα απο μια 40 samsung του 2009 με διπλάσιο βάρος τρομερή ποιότητα κατασκευής αγορασμένη στα 1000€ χωρις να κάνει κιχ στα 10+ χρόνια. Όμως η τεχνολογία έχει προχωρήσει και δε σταματά.Η νέα τηλεόραση είναι σαφώς καλύτερη και στην εικόνα και στις ευκολίες ,είναι όμως κακής κατασκευής και αν δεν υπήρχαν τα 3 χρόνια εγγύησης ενδεχομένως να έκλαιγα .Το σκεπτικό ούτως η άλλως ήταν αυτό.Να βολευτώ 2-3 χρόνια και να απολαμβάνω την νεα τεχνολογία μέχρι να μαζέψουμε το μαλλί για κάτι πραγματικά αξιόλογο. Όσο για τα 259€ νομίζω ότι αυτή θα έπρεπε να είναι η τιμή της με-χωρίς black friday To irish man ειχε και μενα τρομερα θεματα ποιοτητας, εψαχνα διαρκως στις ρυθμισεις του νετφλιξ. Οτιδηποτε αλλο επαιξα, ήταν αξιοπρεπεστατη η εικόνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreaspA Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 6 ώρες πριν, matrixxx είπε Αυτα ειναι υποκειμενικα και αναλογα με τις εμπειριες που εχει ο καθενας. Δεν ξερω τι τηλεορασεις ειχες πριν. Γιατι μοιραια με αυτες μπορει να τις συγκρινει καποιος. Και εγω αν συγκρινω οποιαδηποτε τηλεοραση φτηνη με την 42PZ700 που ειχα παλια, ναι, η βαση ειναι της πλακας για να μην πω ουτε της πλακας, ειναι ανυπαρκτη. Και διάφορα άλλα με την ποιοτητα κατασκευης, που εκει ειχα 46 κιλα 42αρα και τωρα με 8-10 κιλα εχεις 50αρα. Η βαση της 42pz700 ειναι πιο βαρια απο ολοκληρη την τηλεοραση του θεματος! Οποτε ασε τον ανθρωπο να εχει την γνωμη του οπως εχουν ολοι... Δεν χρειαζεται να διαφωνουμε χωρις λογο με κατι που μας φαινεται περιεργο. Δεν ειναι! Γιατί? τον κράτησα τον άνθρωπο απο την γνώμη του? Ισα ισα εθεσα το θεμα να υπαρχουν διαφορες ανα τεμάχιο, ίσως ακριβώς λόγω χαμηλού κόστους κατασκευής και τιμής. Και εγω εχω μια 29αρα Sony Wega στο εξοχικό που παίζει να περνάει τα 60 κιλα. Δυο γαιδούρια ζοριζόμαστε να την ανεβάσουμε στο έπιπλο της τηλεόρασης. Στον πάτο του έβαλα βιομηχανικά ροδάκια, γιατί αυτά που είχε έλιωσαν και μετά έσπασαν. Στο γραφειο βεβαια εχω Philips 40αρες, 5 ετιας που με το ενα δαχτυλο μονος μου τις κρέμασα απο το ταβάνι. Μάλλον με το κιλό έπρεπε να τις αγοράζουμε :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Moderators Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 6 λεπτά πριν, andreaspA είπε Γιατί? τον κράτησα τον άνθρωπο απο την γνώμη του? Ισα ισα εθεσα το θεμα να υπαρχουν διαφορες ανα τεμάχιο, ίσως ακριβώς λόγω χαμηλού κόστους κατασκευής και τιμής. Ενταξει, δεν δινω ουτε 0.5% πιθανοτητα να εχουν διαφορες στην κατασκευη, ειμαι σιγουρος πως την ιδια ακριβως τηλεοραση ο ενας την βλεπει ασπρη και ο αλλος μαυρη, για την ακριβεια ο ενας εντοπιζει θεματα, ο αλλος τα προσπερνα με 1000 για διαφορους λογους: Ειτε επειδη δεν τον νοιαζουν ειτε επειδη δεν το βλεπει αν και το ματι του το κοιταζει, κλπ. 6 λεπτά πριν, andreaspA είπε Και εγω εχω μια 29αρα Sony Wega στο εξοχικό που παίζει να περνάει τα 60 κιλα. Δυο γαιδούρια ζοριζόμαστε να την ανεβάσουμε στο έπιπλο της τηλεόρασης. Στον πάτο του έβαλα βιομηχανικά ροδάκια, γιατί αυτά που είχε έλιωσαν και μετά έσπασαν. Δεν μιλησα για CRT, αυτη που ανεφερα ηταν 42'' plasma FullHD του 2007-8 που ειχε 2500€ οταν βγηκε. Δεν ηταν CRT μπαουλο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreaspA Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, matrixxx είπε Ενταξει, δεν δινω ουτε 0.5% πιθανοτητα να εχουν διαφορες στην κατασκευη, ειμαι σιγουρος πως την ιδια ακριβως τηλεοραση ο ενας την βλεπει ασπρη και ο αλλος μαυρη, για την ακριβεια ο ενας εντοπιζει θεματα, ο αλλος τα προσπερνα με 1000 για διαφορους λογους: Ειτε επειδη δεν τον νοιαζουν ειτε επειδη δεν το βλεπει αν και το ματι του το κοιταζει, κλπ. Τι να πω.... Δεν μπορω να φανταστω τι κακο εχει η βαση. Εκτος αν πρέπει να το ψειρίσω και πώ ότι είναι γυαλιστερο το πλαστικο. Θα ήταν πιο όμορφο αν ήταν ματ. Κουμπώνει τόσο τέλεια στις φωλιές που έχει, που ζορίζεσαι να την βγάλεις. Και χωρίς βίδες μπορεί να στηριχτεί άνετα στην βάση της η τηλεόραση. Τώρα το οτι αν φαει σφαλιάρα θα έρθει τούμπα η τηλεόραση, είναι θέμα της βάσης? Αναμενόμενο είναι φαντάζομαι για οποιαδήποτε τηλεόραση. Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2019 από andreaspA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις