Προς το περιεχόμενο

[UHD TV] F&U FL2D5005UH 50" Smart TV 259€ MEDIAMARKT [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Aurumnus είπε

Ρε γαμώτο, και γω από χτες κοιτάω συνέχεια στο site του Γερμανού μήπως και την ξαναφέρουν και την συνδυάσω με 2-3 πραγματάκια που θέλω να πάει στο 300αρικο!

Διαθέσιμη ξανά γράφει τώρα. 

• Απαντ. 410
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 ώρες πριν, vairass είπε

Διαθέσιμη ξανά γράφει τώρα. 

Όλη μέρα μου εμφανίζει το παρακάτω.

Μάλλον θα ήταν για πολύ λίγο, 1 κομμάτι ίσως.

--.jpg

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Aurumnus είπε

Όλη μέρα μου εμφανίζει το παρακάτω.

Μάλλον θα ήταν για πολύ λίγο, 1 κομμάτι ίσως.

--.jpg

Κάνε υπομονή Χριστούγεννα κάτι θα βάλουν. 

Δημοσ.

Ηθελα να την πάρω τώρα, μαζί με 2-3 Micro SD Cards. 

Ώστε με την «Επιστροφή 15%», να έβγαινε πρακτικά στα 255-260 για όλο το πακέτο.

TV + «2-3 SD Cards δώρο».

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Aurumnus είπε

Ηθελα να την πάρω τώρα, μαζί με 2-3 Micro SD Cards. 

Ώστε με την «Επιστροφή 15%», να έβγαινε πρακτικά στα 255-260 για όλο το πακέτο.

TV + «2-3 SD Cards δώρο».

Κάτσε τότε ίσως βγει cyber Monday... 

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Μπορείτε να μου επιβεβαιώσετε αυτό που μου έλεγε χθες ένας πωλητής στα Media Markt; 

Ότι εάν πάθει κάτι η TV θα πρέπει με δικά μου έξοδα να τη στείλω στη Θεσσαλονίκη για επισκευή. 

Μου έκανε εντύπωση, όχι ότι θα πάει Θεσσαλονίκη αλλά για το ότι θα πρέπει να πληρώσω εγώ τη μεταφορά. Τι να την κάνω την 3ετη εγγύηση έτσι;

Μπορεί να μου επιβεβαιώσει κάποιος τι ισχύει;

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, kwstas_dimi είπε

Καλησπέρα,

Μπορείτε να μου επιβεβαιώσετε αυτό που μου έλεγε χθες ένας πωλητής στα Media Markt; 

Ότι εάν πάθει κάτι η TV θα πρέπει με δικά μου έξοδα να τη στείλω στη Θεσσαλονίκη για επισκευή. 

Μου έκανε εντύπωση, όχι ότι θα πάει Θεσσαλονίκη αλλά για το ότι θα πρέπει να πληρώσω εγώ τη μεταφορά. Τι να την κάνω την 3ετη εγγύηση έτσι;

Μπορεί να μου επιβεβαιώσει κάποιος τι ισχύει;

Ναι. Αν ψαξεις λιγο πισω στο thread θα δεις την απαντηση της αντιπροσωπειας, και θα καταλαβεις τις μαλακιες που λενε στα media.

Εννοειται οτι ειναι 3 χρονια δωρεαν και παραλαβη και παραδοση.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, xgol είπε

Ρε παιδες αυτο το τηλεκοντρολ πως ανοιγει;;

Για να βάλεις μπαταρίες να φανταστώ ρωτάς. Πατάς με στυλό (με την μύτη) την τρύπα να πατηθεί η ασφάλεια και με το άλλο χέρι τραβάς το καπάκι προς τα κάτω. Κάνε μια προσπάθεια θέλει λίγο κόπο (αρκετή πίεση με την μύτη του στυλό). 

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, keysmith είπε

Για να βάλεις μπαταρίες να φανταστώ ρωτάς. Πατάς με στυλό (με την μύτη) την τρύπα να πατηθεί η ασφάλεια και με το άλλο χέρι τραβάς το καπάκι προς τα κάτω. Κάνε μια προσπάθεια θέλει λίγο κόπο (αρκετή πίεση με την μύτη του στυλό). 

Σ ευχαριστω!

Δημοσ.

δε θέλει κόπο θέλει τρόπο..

1. πιέζεις με κάποιο στυλό το πλαστικό μέσα στον κύκλο (αυτό είναι η ασφάλεια από το καπάκι να γλιστρήσει2 αλλιώς γιοκ)

2. Με το άλλο χέρι σπρώχνεις (ή κυλάς) το καπάκι προς τα κάτω. αυτό ξεκουμπώνει. 

Θέλει λίγο δύναμη αλλά οκ.. Τελικά γίνεται. Για αυτό βάλτε καλές μπαταρίες (και όχι τις παρεχόμενες) να κρατήσουν και να μην ξεράσουν όταν αδειάσουν (panasonic antileak alkaline).  

• Moderators
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, keysmith είπε

Για αυτό βάλτε καλές μπαταρίες (και όχι τις παρεχόμενες) να κρατήσουν και να μην ξεράσουν όταν αδειάσουν (panasonic antileak alkaline).  

Τοσο χαλια μπαταριες εχουν δηλαδη; Εντυπωση μου κανει.

Για ριξτε μια φωτο τους.

Προσθηκη, εβαλα τελος στον τιτλο, πηγε στην σχεδον νορμαλ τιμη της, στα 289€ μετα απο 25 μερες στα 259. Και βαση του ιστορικου τιμων, δεν την βλεπω να μενει για πολυ, λογικα και πιθανοτατα θα πεσει ξανα για να σταθεροποιηθει καπου στα 250 η ελαχιστη skroutz.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...