vairass Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, Aurumnus είπε Ρε γαμώτο, και γω από χτες κοιτάω συνέχεια στο site του Γερμανού μήπως και την ξαναφέρουν και την συνδυάσω με 2-3 πραγματάκια που θέλω να πάει στο 300αρικο! Διαθέσιμη ξανά γράφει τώρα.
Aurumnus Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, vairass είπε Διαθέσιμη ξανά γράφει τώρα. Όλη μέρα μου εμφανίζει το παρακάτω. Μάλλον θα ήταν για πολύ λίγο, 1 κομμάτι ίσως.
vairass Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 12 λεπτά πριν, Aurumnus είπε Όλη μέρα μου εμφανίζει το παρακάτω. Μάλλον θα ήταν για πολύ λίγο, 1 κομμάτι ίσως. Κάνε υπομονή Χριστούγεννα κάτι θα βάλουν.
Aurumnus Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 Ηθελα να την πάρω τώρα, μαζί με 2-3 Micro SD Cards. Ώστε με την «Επιστροφή 15%», να έβγαινε πρακτικά στα 255-260 για όλο το πακέτο. TV + «2-3 SD Cards δώρο».
vairass Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, Aurumnus είπε Ηθελα να την πάρω τώρα, μαζί με 2-3 Micro SD Cards. Ώστε με την «Επιστροφή 15%», να έβγαινε πρακτικά στα 255-260 για όλο το πακέτο. TV + «2-3 SD Cards δώρο». Κάτσε τότε ίσως βγει cyber Monday...
Aurumnus Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, vairass είπε Κάτσε τότε ίσως βγει cyber Monday... Αυτό ελπίζω. 1
kwstas_dimi Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 Καλησπέρα, Μπορείτε να μου επιβεβαιώσετε αυτό που μου έλεγε χθες ένας πωλητής στα Media Markt; Ότι εάν πάθει κάτι η TV θα πρέπει με δικά μου έξοδα να τη στείλω στη Θεσσαλονίκη για επισκευή. Μου έκανε εντύπωση, όχι ότι θα πάει Θεσσαλονίκη αλλά για το ότι θα πρέπει να πληρώσω εγώ τη μεταφορά. Τι να την κάνω την 3ετη εγγύηση έτσι; Μπορεί να μου επιβεβαιώσει κάποιος τι ισχύει;
andreaspA Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 5 λεπτά πριν, kwstas_dimi είπε Καλησπέρα, Μπορείτε να μου επιβεβαιώσετε αυτό που μου έλεγε χθες ένας πωλητής στα Media Markt; Ότι εάν πάθει κάτι η TV θα πρέπει με δικά μου έξοδα να τη στείλω στη Θεσσαλονίκη για επισκευή. Μου έκανε εντύπωση, όχι ότι θα πάει Θεσσαλονίκη αλλά για το ότι θα πρέπει να πληρώσω εγώ τη μεταφορά. Τι να την κάνω την 3ετη εγγύηση έτσι; Μπορεί να μου επιβεβαιώσει κάποιος τι ισχύει; Ναι. Αν ψαξεις λιγο πισω στο thread θα δεις την απαντηση της αντιπροσωπειας, και θα καταλαβεις τις μαλακιες που λενε στα media. Εννοειται οτι ειναι 3 χρονια δωρεαν και παραλαβη και παραδοση.
keysmith Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 3 λεπτά πριν, xgol είπε Ρε παιδες αυτο το τηλεκοντρολ πως ανοιγει;; Για να βάλεις μπαταρίες να φανταστώ ρωτάς. Πατάς με στυλό (με την μύτη) την τρύπα να πατηθεί η ασφάλεια και με το άλλο χέρι τραβάς το καπάκι προς τα κάτω. Κάνε μια προσπάθεια θέλει λίγο κόπο (αρκετή πίεση με την μύτη του στυλό).
xgol Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 20 λεπτά πριν, keysmith είπε Για να βάλεις μπαταρίες να φανταστώ ρωτάς. Πατάς με στυλό (με την μύτη) την τρύπα να πατηθεί η ασφάλεια και με το άλλο χέρι τραβάς το καπάκι προς τα κάτω. Κάνε μια προσπάθεια θέλει λίγο κόπο (αρκετή πίεση με την μύτη του στυλό). Σ ευχαριστω!
andreaspA Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 3 ώρες πριν, xgol είπε Ρε παιδες αυτο το τηλεκοντρολ πως ανοιγει;; 2 ανθρωποι παλευαμε!!
keysmith Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 δε θέλει κόπο θέλει τρόπο.. 1. πιέζεις με κάποιο στυλό το πλαστικό μέσα στον κύκλο (αυτό είναι η ασφάλεια από το καπάκι να γλιστρήσει2 αλλιώς γιοκ) 2. Με το άλλο χέρι σπρώχνεις (ή κυλάς) το καπάκι προς τα κάτω. αυτό ξεκουμπώνει. Θέλει λίγο δύναμη αλλά οκ.. Τελικά γίνεται. Για αυτό βάλτε καλές μπαταρίες (και όχι τις παρεχόμενες) να κρατήσουν και να μην ξεράσουν όταν αδειάσουν (panasonic antileak alkaline).
Moderators matrixxx Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Moderators Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 15 λεπτά πριν, keysmith είπε Για αυτό βάλτε καλές μπαταρίες (και όχι τις παρεχόμενες) να κρατήσουν και να μην ξεράσουν όταν αδειάσουν (panasonic antileak alkaline). Τοσο χαλια μπαταριες εχουν δηλαδη; Εντυπωση μου κανει. Για ριξτε μια φωτο τους. Προσθηκη, εβαλα τελος στον τιτλο, πηγε στην σχεδον νορμαλ τιμη της, στα 289€ μετα απο 25 μερες στα 259. Και βαση του ιστορικου τιμων, δεν την βλεπω να μενει για πολυ, λογικα και πιθανοτατα θα πεσει ξανα για να σταθεροποιηθει καπου στα 250 η ελαχιστη skroutz.
Προτεινόμενες αναρτήσεις