andreaspA Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 50 λεπτά πριν, vairass είπε Παίζει να υποστηρίζει υβριδικό της ΕΡΤ; Κανονικοτατα. Και στο open. Πατα το κοκκινο κουμπι και λειτουργει κανονικα. Και δεν θυμαμαι και σε ποιο καναλι, μου βγαζει υποτιτλους για κωφούς. Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2019 από andreaspA 1
dimitris_213 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Τελικα καποιος που εκανε ρυθμισεις στην εικονα μπορει να μας πει τι ακριβως εκανε???? Να πω και εγω την γνωμη μου....την πηρα απο you.gr στα 258....για κρεβατοκαμαρα....για τα λεφτα της ειναι πολυ καλη.....netflix youtube παιζει μια χαρα και δεν κολλαει καθολου. Ευκολη στην εγκατασταση και γρηγορη στην ευρεση καναλιων. Ξαναλεω για τα λεφτα που δινεις για 50αρα ειναι μια χαρα. 1
vairass Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 5 λεπτά πριν, andreaspA είπε Κανονικοτατα. Και στο open. Πατα το κοκκινο κουμπι και λειτουργει κανονικα. Και δεν θυμαμαι και σε ποιο καναλι, μου βγαζει υποτιτλους για κωφούς. Δεν την πήρα ακόμα... Αν δεν βγει αύριο κάποια στα 199 θα την πάρω.. Σε ευχαριστώ πολύ πάντως. 2 λεπτά πριν, dimitris_213 είπε Τελικα καποιος που εκανε ρυθμισεις στην εικονα μπορει να μας πει τι ακριβως εκανε???? Να πω και εγω την γνωμη μου....την πηρα απο you.gr στα 258....για κρεβατοκαμαρα....για τα λεφτα της ειναι πολυ καλη.....netflix youtube παιζει μια χαρα και δεν κολλαει καθολου. Ευκολη στην εγκατασταση και γρηγορη στην ευρεση καναλιων. Ξαναλεω για τα λεφτα που δινεις για 50αρα ειναι μια χαρα. Στα πόσα μέτρα φίλε; βολεύει που είναι τόσο μεγάλη η σε κουράζει; ειδικά την νύχτα εννοώ.
andreaspA Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 5 λεπτά πριν, vairass είπε Δεν την πήρα ακόμα... Αν δεν βγει αύριο κάποια στα 199 θα την πάρω.. Σε ευχαριστώ πολύ πάντως. Στα πόσα μέτρα φίλε; βολεύει που είναι τόσο μεγάλη η σε κουράζει; ειδικά την νύχτα εννοώ. Σε βλέπω να μένεις χωρίς τηλεόραση... 199€ για 50αρα εξαιρετικα χλωμο να βρεις τιμη. Εκτος τι να πω... αν ειναι Arielli... Καλυτερη προσφορα απο του γερμανου με το επιστροφη, προσωπικα αποκλειω να βρεθει. 1
vairass Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 6 λεπτά πριν, andreaspA είπε Σε βλέπω να μένεις χωρίς τηλεόραση... 199€ για 50αρα εξαιρετικα χλωμο να βρεις τιμη. Εκτος τι να πω... αν ειναι Arielli... Καλυτερη προσφορα απο του γερμανου με το επιστροφη, προσωπικα αποκλειω να βρεθει. Ε άμα. Μείνω έμεινα... Αν δεν βγάλουν κάτι πιο φθηνά βρε θα πάρω αυτήν... Τα λεφτά έτοιμα τα έχω, απλά δεν ξέρω φοβάμαι την μάρκα... Εχει βγει κ μια Hitachi 43 4k στα 239.. Την είδες;
dimitris_213 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 9 λεπτά πριν, vairass είπε Δεν την πήρα ακόμα... Αν δεν βγει αύριο κάποια στα 199 θα την πάρω.. Σε ευχαριστώ πολύ πάντως. Στα πόσα μέτρα φίλε; βολεύει που είναι τόσο μεγάλη η σε κουράζει; ειδικά την νύχτα εννοώ. Η αποσταση ειναι γυρω στα 3 μετρα.....στην αρχη μας φανηκε καπως .....αλλα πλεον την συνηθίσαμε και την απολαμβανουμε..... ειχα ξεμεινει με μια παλια 32αρα samsung απο το 2007.......με bezels στον θεο. Απλα επειδη δεν ξερω ακριβως ποιες ρυθνισεις να πειραξω για αυτο και λεω μηπως καποιος που ξερει να μας πει. 1
vairass Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, dimitris_213 είπε Η αποσταση ειναι γυρω στα 3 μετρα.....στην αρχη μας φανηκε καπως .....αλλα πλεον την συνηθίσαμε και την απολαμβανουμε..... ειχα ξεμεινει με μια παλια 32αρα samsung απο το 2007.......με bezels στον θεο. Απλα επειδη δεν ξερω ακριβως ποιες ρυθνισεις να πειραξω για αυτο και λεω μηπως καποιος που ξερει να μας πει. Αχμ κάτι σε χαλαει νομίζω, οι fu βγάζουν περίεργα χρώματα θυμάμαι.. Είχα μια πριν δύο χρόνια. Πες μας την αλήθεια! 🤣 🤣
dimitris_213 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, vairass είπε Αχμ κάτι σε χαλαει νομίζω, οι fu βγάζουν περίεργα χρώματα θυμάμαι.. Είχα μια πριν δύο χρόνια. Πες μας την αλήθεια! 🤣 🤣 Δεν ξερω φιλε...μπορει, Απλα ξερω οτι εδωσα 250 ευρω και πηρα 50αρα..δεν εχω και πολλες απαιτησεις. Το μπατζετ μεχρι εκει εφτανε...
andreaspA Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, vairass είπε Ε άμα. Μείνω έμεινα... Αν δεν βγάλουν κάτι πιο φθηνά βρε θα πάρω αυτήν... Τα λεφτά έτοιμα τα έχω, απλά δεν ξέρω φοβάμαι την μάρκα... Εχει βγει κ μια Hitachi 43 4k στα 239.. Την είδες; Εγώ δυο Hitachi εχω δει. Μια 65αρα που εχω σπιτι μου και δουλευει που εμφανισιακα τουλαχιστον εχει μεγαλη διαφορα στην κατασκευη απο τον πατο που ειναι ολες οι σημερινες μεχρι και 500€, και μια 49αρα που πηρα τον Μαιο στην μανα μου απο το Public και ήδη αρχισε να σβηνει μονη της. Για αυτο και πηρα και αλλη F&U να της την βαλω στην κρεββατοκαμαρα και αν στειλω την Hitachi για service. Αν υπαρχει αυριο ακομα η F&U διαθεσιμη εστω και στα 259€... Δεν στο υπόσχεται κανεις. Τι εχει η μαρκα δηλαδη? Ειναι Funai ? Ο πάτος της κινας και της τουρκιας ειναι ολες οι φθηνες τηλεορασεις σιγουρα, και καποιες αρκετα ακριβοτερες, οπως και ολα που αγοραζουμε. Αναλωσιμα ειναι ολα. 3 χρονια εγγυηση εχει, εστω και με λιγο προβληματικη αντιπροσωπεια. 3 χρονια θα εχεις τηλεόραση. Αυτο σου υποσχονται ολοι. Οτι μεσα στην εγγυηση θα εχεις τηλεοραση. Ειδαμε και τις LG τις Plasma που πηραμε 3 φιλοι... Ολες βαρεσαν. Οι δυο μεσα στην εγγυηση και η 3η μολις τελειωσε. Δεν ξαναδινω cent ! Προτιμω να τα πιω τσίπουρα. 2
vairass Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, dimitris_213 είπε Δεν ξερω φιλε...μπορει, Απλα ξερω οτι εδωσα 250 ευρω και πηρα 50αρα..δεν εχω και πολλες απαιτησεις. Το μπατζετ μεχρι εκει εφτανε... Καλά άλλο αυτό γιαυτό το σκέφτομαι κ εγώ.. Το θεμα ειναι να βλέπεται όμως η εικόνα. Καλορίζικη κιόλας. 2 λεπτά πριν, andreaspA είπε Εγώ δυο Hitachi εχω δει. Μια 65αρα που εχω σπιτι μου και δουλευει που εμφανισιακα τουλαχιστον εχει μεγαλη διαφορα στην κατασκευη απο τον πατο που ειναι ολες οι σημερινες μεχρι και 500€, και μια 49αρα που πηρα τον Μαιο στην μανα μου απο το Public και ήδη αρχισε να σβηνει μονη της. Για αυτο και πηρα και αλλη F&U να της την βαλω στην κρεββατοκαμαρα και αν στειλω την Hitachi για service. Αν υπαρχει αυριο ακομα η F&U διαθεσιμη εστω και στα 259€... Δεν στο υπόσχεται κανεις. Τι εχει η μαρκα δηλαδη? Ειναι Funai ? Ο πάτος της κινας και της τουρκιας ειναι ολες οι φθηνες τηλεορασεις σιγουρα, και καποιες αρκετα ακριβοτερες, οπως και ολα που αγοραζουμε. Αναλωσιμα ειναι ολα. 3 χρονια εγγυηση εχει, εστω και με λιγο προβληματικη αντιπροσωπεια. 3 χρονια θα εχεις τηλεόραση. Αυτο σου υποσχονται ολοι. Οτι μεσα στην εγγυηση θα εχεις τηλεοραση. Ειδαμε και τις LG τις Plasma που πηραμε 3 φιλοι... Ολες βαρεσαν. Οι δυο μεσα στην εγγυηση και η 3η μολις τελειωσε. Δεν ξαναδινω cent ! Προτιμω να τα πιω τσίπουρα. Δνε αντιλέγω... Αν δεν βγει κάτι άλλο αύριο πρωί πρώτα ο Θεός την πήρα. Hitachi δηλαδή μακριά οκ.
andreaspA Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, vairass είπε Καλά άλλο αυτό γιαυτό το σκέφτομαι κ εγώ.. Το θεμα ειναι να βλέπεται όμως η εικόνα. Καλορίζικη κιόλας. Βλεπετε και παραβλεπετε! Ο κουμπαρος στον 1ο οροφο εχει μια LG 49αρα αγορασμενη πριν 4 χρονια με εκεινο το τηλεκοντρολ air mouse. Ακομα και αυτος ενθουσιαστηκε που την ειχε αγορασει.... 1500€ 1 1
vairass Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, andreaspA είπε Βλεπετε και παραβλεπετε! Ο κουμπαρος στον 1ο οροφο εχει μια LG 49αρα αγορασμενη πριν 4 χρονια με εκεινο το τηλεκοντρολ air mouse. Ακομα και αυτος ενθουσιαστηκε που την ειχε αγορασει.... 1500€ Μιας κ είπες κοντρολ... Το smart κομμάτι της πάει καλά η θα παίρνω χαπάκια πάλι;. Το κοντρολ βολεύει η έβαλες πληκτρολόγιο;
andreaspA Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, vairass είπε Μιας κ είπες κοντρολ... Το smart κομμάτι της πάει καλά η θα παίρνω χαπάκια πάλι;. Το κοντρολ βολεύει η έβαλες πληκτρολόγιο; Τιποτα δεν εβαλα. Browser δεν χρησιμοποιω. Netflix και youtube χρησιμοποιω και μια χαρα δουλευει, οπως δουλευει σε ολες τις τηλεορασεις. 2 season Locked Up εχω δει απο την μερα που την πηρα. Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2019 από andreaspA 1
dimitris_213 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, vairass είπε Καλά άλλο αυτό γιαυτό το σκέφτομαι κ εγώ.. Το θεμα ειναι να βλέπεται όμως η εικόνα. Καλορίζικη κιόλας. Ευχαριστω νασια καλα. Μια χαρα ειναι φιλε μου. Στο σαλονι εχω μια philips 50αρα απο eshop που την πηρα περυσι στα 399....Πιο πριν ειχα μια sony 40αρα η οποια μολις εληξε η εγγυηση καμενα πιξελ ...και οσο περνουσε ο καιρος χειροτερευε....Κατεληξα λοιπον λιγα λεφτα και οτι βγει....Στον κωτσοβολο ειχα δει μια 65αρα samsung εκθεσιακη την ειχαν και πριν τον χρονο ειχε βγαλει καμενα πιξελ. Οποτε ολα ειναι σχετικα. Απλα ο καθενας οτι τον βολευει...και πανω απο ολα οτι πληρωνεις παιρνεις...ας μην εχουμε απαιτησεις τρελες σε σχεση με τα χρηματα που δινουμε. Μακαρι να ειχαμε φραγκα και να περναμε οτι καλυτερο... 1
vairass Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 13 λεπτά πριν, dimitris_213 είπε Ευχαριστω νασια καλα. Μια χαρα ειναι φιλε μου. Στο σαλονι εχω μια philips 50αρα απο eshop που την πηρα περυσι στα 399....Πιο πριν ειχα μια sony 40αρα η οποια μολις εληξε η εγγυηση καμενα πιξελ ...και οσο περνουσε ο καιρος χειροτερευε....Κατεληξα λοιπον λιγα λεφτα και οτι βγει....Στον κωτσοβολο ειχα δει μια 65αρα samsung εκθεσιακη την ειχαν και πριν τον χρονο ειχε βγαλει καμενα πιξελ. Οποτε ολα ειναι σχετικα. Απλα ο καθενας οτι τον βολευει...και πανω απο ολα οτι πληρωνεις παιρνεις...ας μην εχουμε απαιτησεις τρελες σε σχεση με τα χρηματα που δινουμε. Μακαρι να ειχαμε φραγκα και να περναμε οτι καλυτερο... Πολύ συχνά αλλάζεις τβ.... Στα 10 χρόνια έχω στο σαλόνι LG PLASMA... 42ΑΡΑ... Κιχ δεν κάνει. Όμως άλλα χρόνια τότε αλλά τσιπάκια κλπ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις