foler79 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Την παρέλαβα και εγώ χθες για τους γονείς την στήσαμε και όλα καλά. Ένα πράγμα μόνο, έβαλα 4κ βίντεο στο YouTube με 50 γραμμή ΟΤΕ που πιάνει 41 και σταματούσε κάθε 5-6 sec να φορτώσει. Πολύ τίμια πάντως αν αντεξει κ στον χρόνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreaspA Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, thodoris_9 είπε 330χλμ φιλαράκο! χαχαχα Ισως μπορέσει ο αδερφός μου κάποια στιγμή αλλά παίζει να είναι πιο άκυρος από τη μάνα μου που δουλεύει το λαπτοπ, ταμπλετ και κινητό της! Γενικές κατευθύνσεις έστω να έδινα ήθελα. Με βιντεοκλήση δεν θα καταλαβαίνω διαφορά στην εικόνα. τελικα παιζει αρκετα αυτο το γκατζετακιας μανα! Η δικια μου εχει tablet lenovo 4πυρηνο με 2gb ram, αγορασμενο 300€ σε προσφορα απο κωτσοβολο απο οταν εγω ειχα κινητο με 1gb ram! Και ειναι και 81 αυτη την στιγμη... και θελει να της παρω και redmi note 7 γιατι εχει ζηλεψει το δικο μου. Το απογευμα θα σου φωτογραφησω μια της δικες μου ρυθμισεις και θα στις στειλω. 1 λεπτό πριν, foler79 είπε Την παρέλαβα και εγώ χθες για τους γονείς την στήσαμε και όλα καλά. Ένα πράγμα μόνο, έβαλα 4κ βίντεο στο YouTube με 50 γραμμή ΟΤΕ που πιάνει 41 και σταματούσε κάθε 5-6 sec να φορτώσει. Πολύ τίμια πάντως αν αντεξει κ στον χρόνο. Θεμα τις γραμμης σου ειναι. Εγω βλεπω 4k youtube με wind adsl που με ουριο ανεμο κλειδωνει στα 9mbit. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thodoris_9 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, andreaspA είπε τελικα παιζει αρκετα αυτο το γκατζετακιας μανα! Η δικια μου εχει tablet lenovo 4πυρηνο με 2gb ram, αγορασμενο 300€ σε προσφορα απο κωτσοβολο απο οταν εγω ειχα κινητο με 1gb ram! Και ειναι και 81 αυτη την στιγμη... και θελει να της παρω και redmi note 7 γιατι εχει ζηλεψει το δικο μου. Το απογευμα θα σου φωτογραφησω μια της δικες μου ρυθμισεις και θα στις στειλω. Είσαι δυνατός! Σ' ευχαριστώ πολύ! Αύριο μάλλον παραλαμβάνουν. Εμένα μ έκανε στα 16 της, 55 τώρα οπότε συμβαδίζει λίγο με την εποχή μας! Ευχαριστώ και πάλι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vairass Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 25 λεπτά πριν, foler79 είπε Την παρέλαβα και εγώ χθες για τους γονείς την στήσαμε και όλα καλά. Ένα πράγμα μόνο, έβαλα 4κ βίντεο στο YouTube με 50 γραμμή ΟΤΕ που πιάνει 41 και σταματούσε κάθε 5-6 sec να φορτώσει. Πολύ τίμια πάντως αν αντεξει κ στον χρόνο. Οι γραμμές μας γενικά δεν προσφέρονται για 4Κ...και εγω πιάνω 50/10 καθαρά φουλ αλλά δνε.... Ούτε καν online δεν παίζει σωστά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manosgoni Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 8 ώρες πριν, thiva7 είπε Καταρχήν να σας πω ότι δεν υπάρχει πλέον διαθέσιμο... Πήγα εκεί για να την πάρω δώρο για τους γονείς μου και με ενημέρωσε το παλικάρι ότι είχαν μια μεγάλη παραγγελία και δεν έχει μείνει κανένα. Και είχε ένα στην έκθεση που έπαιζε ότι και οι άλλες τβ.... Εε είχε θολή εικόνα (δεν έφταιγε η πηγή μιας και το μικρότερο αδερφάκι του είχε, τα ίδια χάλια έβλεπες,Το μαύρο του το έλεγες και γκρι.... Οκ δεν είμαι ειδήμων σε θέματα τβ και εικόνας... Αλλά πραγματικά μιλάμε για σκέτο χαλί. Δεν κάθισα να δω πιο πολύ. Στα ίδια λεφτά προτίμησα να πάρω αυτήν και ας ήταν λιγότερες ίντσες https://www.mediamarkt.gr/el/product/_hisense-h43β7100-1225331.html Την πρώτη φορά που πήγα και την είδα από κοντά η ποιότητα ήταν άθλια. Το ίδιο βίντεο σε 2 τηλεοράσεις. Στην τηλεόραση του νήματος ήταν πολύ μέτρια. Είπα θα την πάρω μιας και ήθελα να διώξω την 24'. Ωστοσο όταν την έβαλα στο σπίτι και ρύθμισα τα χρώματα το αποτέλεσμα ήταν πάρα πολύ καλό. Καμία σχέση με αυτό που είδα στο κατάστημα. Ειδικα σε 4Κ είναι πολύ καλή. Η γνώμη μου είναι η παίρνεις μια "σωστή" τηλεόραση με το μπάτζετ να ανεβαίνει κατακόρυφα η πας σε αυτή που σου δίνει την μεγαλύτερη εγγύηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thodoris_9 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 7 λεπτά πριν, manosgoni είπε Την πρώτη φορά που πήγα και την είδα από κοντά η ποιότητα ήταν άθλια. Το ίδιο βίντεο σε 2 τηλεοράσεις. Στην τηλεόραση του νήματος ήταν πολύ μέτρια. Είπα θα την πάρω μιας και ήθελα να διώξω την 24'. Ωστοσο όταν την έβαλα στο σπίτι και ρύθμισα τα χρώματα το αποτέλεσμα ήταν πάρα πολύ καλό. Καμία σχέση με αυτό που είδα στο κατάστημα. Ειδικα σε 4Κ είναι πολύ καλή. Η γνώμη μου είναι η παίρνεις μια "σωστή" τηλεόραση με το μπάτζετ να ανεβαίνει κατακόρυφα η πας σε αυτή που σου δίνει την μεγαλύτερη εγγύηση. Κάνε το καλό ρε φίλε και στείλε και συ καμία ρύθμιση μπας και γλυτώσω γκρίνια!! Ευχαριστώ!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vairass Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Μάγκες επειδή κουράστηκα δώστε μια άμεση απάντηση κάνας γνώστης Αυτήν του θέματός η την παρακάτω; https://www.welcomestores.gr/product/1626267-hitachi-43hk6000-4k-ultra-hd-smart-teleorase.html?newin=1 Γενική χρήση την θέλω όχι κάτι συγκεκριμένο. Ανοιξα θέμα αλλά δεν πήρα απάντηση. Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2019 από vairass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fotistso Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Την συνέδεσε κανεις με το pc και επαιξε τιποτα στην τιβι να μας πει αν υπήρχε κανενα θέμα οπως screen tearing ή πρόβλημα με την αναλυση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
definitio Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, andreaspA είπε Μετά απο μια εβδομαδα χρησης , ίσως και 10 μέρες, δεν θα συμφωνήσω ούτε στο ελάχιστο. Η αλλη η F&U που είχε λιγο παραπερα, στο media στο μαρούσι, η 43αρα, θα τολμήσω να πώ ότι επίτηδες την είχαν ρυθμισμένη τόσο χάλια, για να φαίνεται η διαφορά απο την σάπια LG που είχε δίπλα και είχε διπλάσια λεφτά. Οταν βρηκα τηλεκοντρολ και την ρυθμισα μπροστα σε πελάτες που την κοιτάγαν, όλοι (media και merchandiser της LG) στραβώσαν και με κοιτάγαν με μισό μάτι. Η τηλεόραση δεν ειναι απλά καλή... είναι ΑΡΙΣΤΗ για τα λεφτά της, και είναι πολύ καλή και άκρως ανταγωνιστική ακόμα και αν την είχα πάρει 500€. Σε 4k δεν το συζηταω, σου πέφτει το σαγόνι. Σε netflix 1080 , kodi είναι φωτεινή, καθαρή, χωρίς απολύτως κανένα πρόβλημα κίνησης με μεγάλη ευκρίνεια και πολύ smooth χρώματα. Εχω δει 2 κύκλους Locked Up. Σε Digea ειναι το χειρότερο αποτέλεσμα, που παρόλα αυτά ιδιαίτερα στα HD κανάλια (open, alpha) η εικόνα είναι κρύσταλλο! Στα SD ειναι αποδεκτή. Δεν έχει κολλήσει ποτέ, δεν την έκανα restart ποτε. Συνδέεται άμεσα, και αυτοματα με bluetooth με ενα ηχοσυστηματακι της LG, και τελικά με ψίχουλα... έφτιαξα γαμάτο home cinema. Τώρα αν περιμένεις με 210€ που βγαίνει στον Γερμανό να αγοράσεις OLED των 2500€, εεε μάλλον θα απογοητευτείς. (άσε που έχω και αμφιβολίες για το κατα πόσο αυτή την πυγολαμπίδα την OLED μπορείς να την αντέξεις σε καθημερινή χρήση) Την εχω προτεινει σε φιλους, και μεχρι αυτη την στιγμη εχουν αγοραστεί 4, και είναι όλοι super ευχαριστημενοι! Να μην συζητήσω ότι έχει και μεταλλική πλάτη, που βλέπεις άλλες επώνυμες και ακριβότερες να έχουν πλαστική. Σε σχέση δε με Turbox που ειναι στην ιδια κατηγορια τιμης, δεν έχει καμία σχέση σε ποιότητα. Εχω βιδώσει βίδες βάσης και σε turbo x και στην f&u. Σημερα παραγγελνω και αλλες 2 απο τον germanos. Μια για την μάνα μου και μια για το εξοχικο να διώξω το μπαούλο την CRT με τον αποκωδικοποιητή. Δεν ειναι android για να εχει Playstore. Smart ειναι. Εναν browser εχει, netflix, και youtube. Ξέρεις / μπορείς να δεις αν υποστηρίζει dual band wifi (2.4 / 5GHz) και τι πρότυπο (μέχρι n ή ac) ;; και το hbbtv / bluetooth / θύρες hdmi τί έκδοσης ει΄ναι; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vairass Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, definitio είπε Ξέρεις / μπορείς να δεις αν υποστηρίζει dual band wifi (2.4 / 5GHz) και τι πρότυπο (μέχρι n ή ac) ;; και το hbbtv / bluetooth / θύρες hdmi τί έκδοσης ει΄ναι; Παίζει να υποστηρίζει υβριδικό της ΕΡΤ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
definitio Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 To υποστηρίζει, αλλά τί έκδοσης είναι αυτό που υποστηρίζει... https://www.fandu.gr/product.asp?catid=1977&title=fu-fl2d5005uh-4k-ultra-hd-smart-tv-50-ιντσών ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ EDGE LED;; έτσι λέει στο σκρουτζ https://www.skroutz.gr/s/20671262/F-U-FL2D5005UH.html#specs 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vairass Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 5 λεπτά πριν, definitio είπε To υποστηρίζει, αλλά τί έκδοσης είναι αυτό που υποστηρίζει... https://www.fandu.gr/product.asp?catid=1977&title=fu-fl2d5005uh-4k-ultra-hd-smart-tv-50-ιντσών ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ EDGE LED;; έτσι λέει στο σκρουτζ https://www.skroutz.gr/s/20671262/F-U-FL2D5005UH.html#specs Εφόσον είναι νέο μοντέλο θα είναι κ νέα έκδοση υβριδικού.. Έτσι πιστεύω. Δεν μας λένε κιόλας τα παιδιά λεπτομεριες... Επίσης αύριο τι θα γίνει; αν βγάλουν 50αρα στα 199; εγώ μάλλον θα περιμένω.... Έχασα 100 ευρώ με το πάρε δώσε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thiva7 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, manosgoni είπε Την πρώτη φορά που πήγα και την είδα από κοντά η ποιότητα ήταν άθλια. Το ίδιο βίντεο σε 2 τηλεοράσεις. Στην τηλεόραση του νήματος ήταν πολύ μέτρια. Είπα θα την πάρω μιας και ήθελα να διώξω την 24'. Ωστοσο όταν την έβαλα στο σπίτι και ρύθμισα τα χρώματα το αποτέλεσμα ήταν πάρα πολύ καλό. Καμία σχέση με αυτό που είδα στο κατάστημα. Ειδικα σε 4Κ είναι πολύ καλή. Η γνώμη μου είναι η παίρνεις μια "σωστή" τηλεόραση με το μπάτζετ να ανεβαίνει κατακόρυφα η πας σε αυτή που σου δίνει την μεγαλύτερη εγγύηση. Φίλε μου τι να σου πω... Εγώ αυτό που είδα ήταν ένα χαλί και μισό. Αλλά εννοείται η δικιά σου γνώμη μετράει πιο πολύ μιας και την έχεις και την δουλεύεις κιόλας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreaspA Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 52 λεπτά πριν, definitio είπε Ξέρεις / μπορείς να δεις αν υποστηρίζει dual band wifi (2.4 / 5GHz) και τι πρότυπο (μέχρι n ή ac) ;; και το hbbtv / bluetooth / θύρες hdmi τί έκδοσης ει΄ναι; Δεν ξερω τι εκδοσης ειναι και δεν ξερω και πως να το δω. Αλλα και με το Hdmi με ps2 , kodi, wi, επαιξε αριστα, και το hbbtv Και στην ερτ και στο open παιζει αριστα, και το Bluetooth μια χαρα συνδεθηκε με το LG. Και δορυφορικο δεκτη εχει, που την κουμπωσα στην δορυφορικη πριζα (εχει πιατο η πολυκατοικια) και εχει κατεβασει καμια 1000αρα καναλια απο τον κοσμο. Αν και δεν ξερω τι να ρυθμισω εκει στην δορυφορικη. Εχει δεκαδες δορυφορους και μοιρες. Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2019 από andreaspA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sinoptikon Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Στις 25/11/2019 στις 4:08 ΜΜ, Expertr είπε Αν ειναι να δωσεις τοσα λεφτα πας εδω : Samsung UE50RU7170 Φίλε μου επειδή μ' ενδιαφέρει η συγκεκριμένη tv, ξέρεις αν έχει καμία διαφορά με την UE50RU7172? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις