Προς το περιεχόμενο

[UHD TV] F&U FL2D5005UH 50" Smart TV 259€ MEDIAMARKT [ΤΕΛΟΣ]

nickfromathens.1999

Προτεινόμενες αναρτήσεις

11 λεπτά πριν, vairass είπε

Τι καλύτερο βρε; 259... Ούτε κινητό σωστό δεν παίρνεις... 

Βαριέμαι να περιμένω θα φάω τα λεφτά :)

Ωραια ποια αποφασισες τελικα να παρεις?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 410
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

3 λεπτά πριν, HERTHAN είπε

Ωραια ποια αποφασισες τελικα να παρεις?

Δεν ξέρω... Παράγγειλα την μικρή για να γραφτείτε δω καβατζα, αύριο θα δω αυτήν στα media... Αν μου κάνει κλικ την πήρα. 

Φοβάμαι μην βγει κάτι καλύτερο Παρασκευή κ μου ανέβει η πίεση. 

Μόλις τώρα, vairass είπε

Δεν ξέρω... Παράγγειλα την μικρή για να γραφτείτε δω καβατζα, αύριο θα δω αυτήν στα media... Αν μου κάνει κλικ την πήρα. 

Φοβάμαι μην βγει κάτι καλύτερο Παρασκευή κ μου ανέβει η πίεση. 

Κρατα την κλειστη ρε μλκ κι αν βγει κατι καλυτερο την χτυπας κατευθειαν και επιστρεφεις πισω αυτην που θα παρεις τωρα.

Κανε ετσι και δεν θα χασεις κανε λιγο υπομονη.

• Like 1

2 λεπτά πριν, HERTHAN είπε

Κρατα την κλειστη ρε μλκ κι αν βγει κατι καλυτερο την χτυπας κατευθειαν και επιστρεφεις πισω αυτην που θα παρεις τωρα.

Κανε ετσι και δεν θα χασεις κανε λιγο υπομονη.

Ρέ μου πήραν τα μωρά την τηλεόραση στο σαλόνι... Με κινητό την βγάζω... Θέλω να δω την σειρά μου. 

2 λεπτά πριν, vairass είπε

Ρέ μου πήραν τα μωρά την τηλεόραση στο σαλόνι... Με κινητό την βγάζω... Θέλω να δω την σειρά μου. 

Καλα παρε αυτην που σου εκανε το πρωτο κλικ απο την αρχη και τελειωνε κι αν βγαλει καποια καλυτερη παρε και την αλλη μετα παρα να τα δωσεις σε γιατρο.

11 ώρες πριν, andreaspA είπε

Η δικιά μου πάντως που ήμουν απο τους πρώτους που την πήρα. (πρεπει να την εχω εβδομαδα??) δεν εχει κάνει το παραμικρό. Και εχω δοκιμασει τα πάντα. Usb, Netflix (locked up!) και youtube.

Επιβεβαιώνω και εγώ την ομαλή λειτουργία της!! Youtube, netflix, usb παίζουν σωστά.

17 ώρες πριν, Greek είπε

ψαχνω για αγορα τηλεωρασης και επεσα σε αυτην του κοτσοβολου που με διαφορα 90 ευρω την βλεπω ποιο ποιοτηκη, απλα δεν μπορω να βρω specs για το πανελ και τι εχει,

Την εχει κανεις αξιζει η διαφορα απο θεμα ποιοτητας ?

https://basket.kotsovolos.gr/site/sound-vision/televisions/led-lcd/195858-jvc-lt55k890-55?cmicc=skroutz#homepage-#tab1

JVC νομίζω είναι κατά ένα πολύ μεγάλο ποσοστό ίδιες με τις f&u και έχεις και 3 χρόνια εγγύηση. Βλέπω τώρα τις FL2D5505UH και FL2D5506U.

Προσωπικά θα τις προτιμούσα έναντι των JVC (αν και έχω JVC στο δωμάτιο)

• Like 1

Στο Γερμανο 259 με 38,85€ επιστροφη eurobank.To περιεργο ειναι οτι διαφημιζει το promo της τραπεζας απο 299 και πάνω..τωρα τι ισχυει δε ξερω..

https://www.germanos.gr/product/fu-4k-smart-tv-fl2d5005uh-50/20390152/?fname=&fvalue=

6 λεπτά πριν, vickjim είπε

Στο Γερμανο 259 με 38,85€ επιστροφη eurobank.To περιεργο ειναι οτι διαφημιζει το promo της τραπεζας απο 299 και πάνω..τωρα τι ισχυει δε ξερω..

https://www.germanos.gr/product/fu-4k-smart-tv-fl2d5005uh-50/20390152/?fname=&fvalue=

Δηλαδη τελικη τιμη 210,15?😧

Λογικα για να το γραφει και στο προιον θα ισχυει.

Αν ειχα καρτα eurobank θα την επαιρνα κι ας μην την θελω αμεσα.

22 λεπτά πριν, HERTHAN είπε

Δηλαδη τελικη τιμη 210,15?😧

Λογικα για να το γραφει και στο προιον θα ισχυει.

Αν ειχα καρτα eurobank θα την επαιρνα κι ας μην την θελω αμεσα.

Στο επόμενο στάδιο σου λέει "Για συνολικές αγορές από 299€ και άνω κερδίζεις επιπλέον 15% €πιστροφή με κάρτες Eurobank που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα!
Η συσκευασία δώρου δεν ισχύει για ογκώδη αντικείμενα, όπως τηλεοράσεις, εκτυπωτές, scooters, hoverboards, κλπ."

Δεν άλλαξε κάτι. Αν κάνεις συνολικές αγορές άνω των 299€ παίρνεις 15% επιστροφή.

7 λεπτά πριν, andreaspA είπε

Στο επόμενο στάδιο σου λέει "Για συνολικές αγορές από 299€ και άνω κερδίζεις επιπλέον 15% €πιστροφή με κάρτες Eurobank που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα!
Η συσκευασία δώρου δεν ισχύει για ογκώδη αντικείμενα, όπως τηλεοράσεις, εκτυπωτές, scooters, hoverboards, κλπ."

Δεν άλλαξε κάτι. Αν κάνεις συνολικές αγορές άνω των 299€ παίρνεις 15% επιστροφή.

Καμία πρόθεση για εξαπάτηση καταναλωτή . Το γράφουν μεν δεν το δικαιούσαι δε!  ή μήπως όχι  ; 

1 λεπτό πριν, maxdore217 είπε

Καμία πρόθεση για εξαπάτηση καταναλωτή . Το γράφουν μεν δεν το δικαιούσαι δε!  ή μήπως όχι  ; 

Δεν υπαρχει καμια εξαπατηση. Σου λεει το πόσο θα σου κοστισει αν κανεις συνολικες αγορες ανω των 299€.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, andreaspA είπε

Δεν υπαρχει καμια εξαπατηση. Σου λεει το πόσο θα σου κοστισει αν κανεις συνολικες αγορες ανω των 299€.

Ναι στο λέει στο επόμενο βήμα με κάτι μικρά γραμματάκια  ( προς ολοκλήρωση παραγγελίας)  στο 1ο βήμα που βάζεις για αγορά την tv σου λέει ότι έχεις και -38€ με την κάρτα σου! τίποτα άλλο ούτε με 299€ ούτε με 1000  ( έτυχε έτσι ) αν θέλει να είναι σοβαρό το κατάστημα να μην το βγάζει καθόλου το μνμ εφόσον δεν το δικαιούσαι!   ... Ίσως είναι και κανένα 5ντοχίλιαρο μετά (για τέτοιο θέμα)  και χωρίς δικαίωμα επιστροφής όπως θα έχεις εσύ αν σου χρεώσουν την Τv 259€ και δεν σου επιστρέψουν τίποτα!    

Επεξ/σία από maxdore217

6 λεπτά πριν, andreaspA είπε

Κανονικα(η το πιο σωστο) θα ηταν να μην το εχει καθολου στο προ'ι'ον Ανδρεα.

Παντως οπως και να εχει αν χρειαζεται καποιος να παρει και κατι αλλο η τιμη που θα την παρει ειναι στα 210,15 και ειναι ξεφτιλα για 50αρα τηλεοραση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, maxdore217 είπε

Ναι στο λέει στο επόμενο βήμα με κάτι μικρά γραμματάκια  ( προς ολοκλήρωση παραγγελίας)  στο 1ο βήμα που βάζεις για αγορά την tv σου λέει ότι έχεις και -38€ με την κάρτα σου! τίποτα άλλο ούτε με 299€ ούτε με 1000  ( έτυχε έτσι ) αν θέλει να είναι σοβαρό το κατάστημα να μην το βγάζει καθόλου το μνμ εφόσον δεν το δικαιούσαι!   ... Ίσως είναι και κανένα 5ντοχίλιαρο μετά (για τέτοιο θέμα)  και χωρίς δικαίωμα επιστροφής όπως θα έχεις εσύ αν σου χρεώσουν την Τv 259€ και δεν σου επιστρέψουν τίποτα!    

Να το γράψουμε με σπρέυ στον τοίχο τότε.

Κανονικότατα γράμματα είναι και μάλιστα μέσα σε μπλε πλαισιο. Δεν ειναι κακό να αρχίσουμε να είμαστε λίγο σκεπτόμενοι. Δεν χρειάζεται να λειτουργούμε σαν χιμπατζήδες. Online αγορά κάνεις. Διάβασε τι σου λέει. Εχει 2-3 στάδια μέχρι να πληρώσεις.

Απόλυτα κατανοητό είναι και πολύ καλά κάνει και στο βγάζει. Σου λέει πόσο θα σου κοστίσει αν κάνεις αγορές άνω των 299€. 

Η τιμή είναι τσάμπα λοιπόν. Ας πάρει και κάτι άλλο να βγάλει καμιά υποχρέωση σε κανέναν πιτσιρικά, βαφτιστήρι κλπ ή αν θέλει και κανείς φιλαράκος.

Φιλος που του το εστειλα τωρα, παράγγειλε ήδη 2. Μια για τον πατέρα του και μία για το εξοχικό.

Επεξ/σία από andreaspA

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...