Προς το περιεχόμενο

[UHD TV] F&U FL2D5005UH 50" Smart TV 259€ MEDIAMARKT [ΤΕΛΟΣ]

nickfromathens.1999

Προτεινόμενες αναρτήσεις

4 λεπτά πριν, andreaspA είπε

Και γιατι η Hisense δηλαδη ειναι καλυτερη? Την ηξερε και η μανα της?

Ναι, είναι. Απλά είναι. Μαζί με την επίσης κινεζική TCL θερίζουν στην δύση, και είναι στην κορυφή των budget επιλογών όλων των tv review sites. Και τα πάνελ είναι δικης της κατασκευής.

Προς θεού, δεν τα βάζω μαζί σου, και ναι, η F&U βγάζει υπερτιμια προϊόντα εννοείται. Εγώ προσωπικά αν είχα πάρει δλδ την f&u δεν θα την επέστρεφα, είναι ήδη τοπ αγορά.

• Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 410
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, alexxkidd31 είπε

Ναι, είναι. Απλά είναι. Μαζί με την επίσης κινεζική TCL θερίζουν στην δύση, και είναι στην κορυφή των budget επιλογών όλων των tv review sites. Και τα πάνελ είναι δικης της κατασκευής.

Προς θεού, δεν τα βάζω μαζί σου, και ναι, η F&U βγάζει υπερτιμια προϊόντα εννοείται. Εγώ προσωπικά αν είχα πάρει δλδ την f&u δεν θα την επέστρεφα, είναι ήδη τοπ αγορά.

Αν δεν κάνω λάθος οι τηλεοράσεις  hisense που έχουν καλές κριτικες είναι αυτές των 400+ οι οποίες έχουν και καλά χαρακτηριστικά όπως η 55U7.

Επεξ/σία από manosgoni
  • Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, manosgoni είπε

Αν δεν κάνω λάθος οι τηλεοράσεις  hisense που έχουν καλές κριτικες είναι αυτές των 400+ οι οποίες έχουν και καλά χαρακτηριστικά όπως η 55U7.

Ακόμα πιο χαμηλά,η καλύτερη budget τώρα για το rtings.com είναι μια Hisense στα 350$, αυτή εδώ https://www.amazon.com/gp/product/B07NZV24YQ

Επεξ/σία από matrixxx
αφαιρεση referral

4 λεπτά πριν, matrixxx είπε

Ρε παιδια, δεν φτανουν οι κραχτες μην πετατε και ρεφεραλς, θα μολυνθει ολο το ινσο!!!

Α, σόρρυ, έκανα copy-paste απ'το review του rtings χωρίς να το δω

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
59 λεπτά πριν, alexxkidd31 είπε

που είδες ότι βγάζει πάνελ η hisense? Από όσο γνωρίζω ούτε η hisense, ούτε η tcl, ούτε και η vestel βγάζουν panels! Αλλο το να κλείνεις το Open Cell πανελ σε δική σου "σκάφη" βάζοντας απλά τις λεντόμπαρες, και άλλο να βγάζεις το πανελ σαν πάνελ ;) 

Είμαστε εντελώς off-topic!

Επεξ/σία από yositosi

10 λεπτά πριν, yositosi είπε

που είδες ότι βγάζει πάνελ η hisense? Από όσο γνωρίζω ούτε η hisense, ούτε η tcl, ούτε και η vestel βγάζουν panels! Αλλο το να κλείνεις το Open Cell πανελ σε δική σου "σκάφη" βάζοντας απλά τις λεντόμπαρες, και άλλο να βγάζεις το πανελ σαν πάνελ ;) 

Μπορεί

12 λεπτά πριν, andreaspA είπε

Τι εννοεις δεν ειναι για πολλα στο στριμαρισμα;

Απο usb εννοεις; Γιατι netflix εχω δει 3 επ κολλητα απο lockedup που ειναι και 1.15 το καθενα.

Ναι σορρυ δεν το διευκρίνισα. Εννοώ με τον browser της TV. Netflix και YouTube δεν έχω κανενα σοβαρό θέμα. 

9 λεπτά πριν, yositosi είπε

Ναι παιδιά, ας ασχοληθούμε με το μοντέλο του νήματος. Ξεφύγαμε λίγο. 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τι είναι το Browser της TV ? Για USB Stick μιλας? Θα βάλω άυριο να παίξω μία ταινία απο στικάκι να δώ τι κάνει. Δεν νομίζω πώς θα έχει κανένα πρόβλημα....

Το έχω βάλει και πάιζει μία ταινία σε 720p που είχα με ελληνικούς υπότιτλους σε ANSI. Θέλεις να δώ κάτι συγκεκριμένο? ή απλά αν θα κολλήσει μέχρι το τέλος της ταινίας ή όχι ?

Επεξ/σία από andreaspA

αν αποφασίσει κάποιος να την αγοράσει να ξέρει ότι γύρο στα τρία χρονια θα του βγάλει , λίγο πάνω λίγο κάτω , μετά θα πάει για αλλαγή LED στο panel αν θα την έχετε για κυρια τηλεόραση που θα είναι σχεδόν όλη μέρα ανοιχτή με τις συνήθειες που έχουμε στην Ελλάδα , και ευτυχώς που σε σχέση με τον ανταγωνισμό έχει φθηνότερα ανταλλακτικά γιατί είναι μια ζημια που βγάζουνε όλες οι τηλεοράσεις με LED panel , γενικά για κυρια τηλεόραση δεν θα την αγόραζα για δεύτερη τηλεόραση η για κανένα εξοχικό θα τις έδινα μια ευκαιρία για τι τιμή που έχει τώρα

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Expertr είπε

Τελικα συνδεσε κανεις ποντικι-πληκτρολογιο;; Εγω δεν τα καταφερα..Ισως θελει καποια ρυθμιση;

και γω τα ιδια

δοκιμασα και ασυρματο ποντικι και ασυρματο πληκτρολογιο.. τιποτα..

μηπως θελει αυτο που ειναι 2 σε 1 μαζι Keyboard mouse?

πρεπει να ψαχτουμε στο manual..

50 λεπτά πριν, HERTHAN είπε

Tην ειδα σημερα που την πηρε ενας φιλος και σε cosmote tv και netflix που ειδα μπορω να πω οτι ηταν πολυ καλη εως παρα πολυ καλη για τα χρηματα της.

και εμενα τα χρωματα θεωρω ειναι πολυ τιμια

εβαλα Netflix 1080p , και εβαλα αλλο account netflix με ultra hd (4k) , και δεν καταλαβα διαφορα..

συγκεκριμενα εβαλα documentary Our planet το οποιο ειδα στο νετφλιξ οτι ειναι 4K , 

αυτο γιατι δεν ειδα διαφορα αισθητη? 

επειδη η οθονη η f and u κανει Upscale αυτο που προβαλει απο 1080p upscale σε 4κ?? εχει κανεις καμια ιδεα

Επεξ/σία από MetronAriston

2 λεπτά πριν, MetronAriston είπε

και εμενα τα χρωματα θεωρω ειναι πολυ τιμια

εβαλα Netflix 1080p , και εβαλα αλλο account netflix με ultra hd (4k) , και δεν καταλαβα διαφορα..

συγκεκριμενα εβαλα documentary Our planet το οποιο ειδα στο νετφλιξ οτι ειναι 4K , 

αυτο γιατι δεν ειδα διαφορα αισθητη? 

επειδη η οθονη η f and u κανει Upscale αυτο που προβαλει απο 1080p upscale σε 4κ?? εχει κανεις καμια ιδεα

Κι εγω σε account με 4Κ ειδα και μου αρεσε πολυ αλλα δεν την συγκρινα με αλλο account που εχει 1080 για να δω αν υπαρχει οντως κι αν φαινεται να εχει διαφορα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...