alexxkidd31 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2019 4 λεπτά πριν, andreaspA είπε Και γιατι η Hisense δηλαδη ειναι καλυτερη? Την ηξερε και η μανα της? Ναι, είναι. Απλά είναι. Μαζί με την επίσης κινεζική TCL θερίζουν στην δύση, και είναι στην κορυφή των budget επιλογών όλων των tv review sites. Και τα πάνελ είναι δικης της κατασκευής. Προς θεού, δεν τα βάζω μαζί σου, και ναι, η F&U βγάζει υπερτιμια προϊόντα εννοείται. Εγώ προσωπικά αν είχα πάρει δλδ την f&u δεν θα την επέστρεφα, είναι ήδη τοπ αγορά. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manosgoni Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, alexxkidd31 είπε Ναι, είναι. Απλά είναι. Μαζί με την επίσης κινεζική TCL θερίζουν στην δύση, και είναι στην κορυφή των budget επιλογών όλων των tv review sites. Και τα πάνελ είναι δικης της κατασκευής. Προς θεού, δεν τα βάζω μαζί σου, και ναι, η F&U βγάζει υπερτιμια προϊόντα εννοείται. Εγώ προσωπικά αν είχα πάρει δλδ την f&u δεν θα την επέστρεφα, είναι ήδη τοπ αγορά. Αν δεν κάνω λάθος οι τηλεοράσεις hisense που έχουν καλές κριτικες είναι αυτές των 400+ οι οποίες έχουν και καλά χαρακτηριστικά όπως η 55U7. Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2019 από manosgoni 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexxkidd31 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, manosgoni είπε Αν δεν κάνω λάθος οι τηλεοράσεις hisense που έχουν καλές κριτικες είναι αυτές των 400+ οι οποίες έχουν και καλά χαρακτηριστικά όπως η 55U7. Ακόμα πιο χαμηλά,η καλύτερη budget τώρα για το rtings.com είναι μια Hisense στα 350$, αυτή εδώ https://www.amazon.com/gp/product/B07NZV24YQ Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2019 από matrixxx αφαιρεση referral Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2019 Moderators Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2019 Ρε παιδια, δεν φτανουν οι κραχτες μην πετατε και ρεφεραλς, θα μολυνθει ολο το ινσο!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexxkidd31 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2019 4 λεπτά πριν, matrixxx είπε Ρε παιδια, δεν φτανουν οι κραχτες μην πετατε και ρεφεραλς, θα μολυνθει ολο το ινσο!!! Α, σόρρυ, έκανα copy-paste απ'το review του rtings χωρίς να το δω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreaspA Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2019 Τι εννοεις δεν ειναι για πολλα στο στριμαρισμα; Απο usb εννοεις; Γιατι netflix εχω δει 3 επ κολλητα απο lockedup που ειναι και 1.15 το καθενα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yositosi Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 59 λεπτά πριν, alexxkidd31 είπε Ναι, είναι. Απλά είναι. Μαζί με την επίσης κινεζική TCL θερίζουν στην δύση, και είναι στην κορυφή των budget επιλογών όλων των tv review sites. Και τα πάνελ είναι δικης της κατασκευής. που είδες ότι βγάζει πάνελ η hisense? Από όσο γνωρίζω ούτε η hisense, ούτε η tcl, ούτε και η vestel βγάζουν panels! Αλλο το να κλείνεις το Open Cell πανελ σε δική σου "σκάφη" βάζοντας απλά τις λεντόμπαρες, και άλλο να βγάζεις το πανελ σαν πάνελ Είμαστε εντελώς off-topic! Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2019 από yositosi Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexxkidd31 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2019 10 λεπτά πριν, yositosi είπε που είδες ότι βγάζει πάνελ η hisense? Από όσο γνωρίζω ούτε η hisense, ούτε η tcl, ούτε και η vestel βγάζουν panels! Αλλο το να κλείνεις το Open Cell πανελ σε δική σου "σκάφη" βάζοντας απλά τις λεντόμπαρες, και άλλο να βγάζεις το πανελ σαν πάνελ Είμαστε εντελώς off-topic! Μπορεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manosgoni Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2019 12 λεπτά πριν, andreaspA είπε Τι εννοεις δεν ειναι για πολλα στο στριμαρισμα; Απο usb εννοεις; Γιατι netflix εχω δει 3 επ κολλητα απο lockedup που ειναι και 1.15 το καθενα. Ναι σορρυ δεν το διευκρίνισα. Εννοώ με τον browser της TV. Netflix και YouTube δεν έχω κανενα σοβαρό θέμα. 9 λεπτά πριν, yositosi είπε που είδες ότι βγάζει πάνελ η hisense? Από όσο γνωρίζω ούτε η hisense, ούτε η tcl, ούτε και η vestel βγάζουν panels! Αλλο το να κλείνεις το Open Cell πανελ σε δική σου "σκάφη" βάζοντας απλά τις λεντόμπαρες, και άλλο να βγάζεις το πανελ σαν πάνελ Είμαστε εντελώς off-topic! Ναι παιδιά, ας ασχοληθούμε με το μοντέλο του νήματος. Ξεφύγαμε λίγο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreaspA Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Τι είναι το Browser της TV ? Για USB Stick μιλας? Θα βάλω άυριο να παίξω μία ταινία απο στικάκι να δώ τι κάνει. Δεν νομίζω πώς θα έχει κανένα πρόβλημα.... Το έχω βάλει και πάιζει μία ταινία σε 720p που είχα με ελληνικούς υπότιτλους σε ANSI. Θέλεις να δώ κάτι συγκεκριμένο? ή απλά αν θα κολλήσει μέχρι το τέλος της ταινίας ή όχι ? Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2019 από andreaspA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MTX Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 αν αποφασίσει κάποιος να την αγοράσει να ξέρει ότι γύρο στα τρία χρονια θα του βγάλει , λίγο πάνω λίγο κάτω , μετά θα πάει για αλλαγή LED στο panel αν θα την έχετε για κυρια τηλεόραση που θα είναι σχεδόν όλη μέρα ανοιχτή με τις συνήθειες που έχουμε στην Ελλάδα , και ευτυχώς που σε σχέση με τον ανταγωνισμό έχει φθηνότερα ανταλλακτικά γιατί είναι μια ζημια που βγάζουνε όλες οι τηλεοράσεις με LED panel , γενικά για κυρια τηλεόραση δεν θα την αγόραζα για δεύτερη τηλεόραση η για κανένα εξοχικό θα τις έδινα μια ευκαιρία για τι τιμή που έχει τώρα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Tην ειδα σημερα που την πηρε ενας φιλος και σε cosmote tv και netflix που ειδα μπορω να πω οτι ηταν πολυ καλη εως παρα πολυ καλη για τα χρηματα της. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Expertr Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Τελικα συνδεσε κανεις ποντικι-πληκτρολογιο;; Εγω δεν τα καταφερα..Ισως θελει καποια ρυθμιση; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MetronAriston Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Expertr είπε Τελικα συνδεσε κανεις ποντικι-πληκτρολογιο;; Εγω δεν τα καταφερα..Ισως θελει καποια ρυθμιση; και γω τα ιδια δοκιμασα και ασυρματο ποντικι και ασυρματο πληκτρολογιο.. τιποτα.. μηπως θελει αυτο που ειναι 2 σε 1 μαζι Keyboard mouse? πρεπει να ψαχτουμε στο manual.. 50 λεπτά πριν, HERTHAN είπε Tην ειδα σημερα που την πηρε ενας φιλος και σε cosmote tv και netflix που ειδα μπορω να πω οτι ηταν πολυ καλη εως παρα πολυ καλη για τα χρηματα της. και εμενα τα χρωματα θεωρω ειναι πολυ τιμια εβαλα Netflix 1080p , και εβαλα αλλο account netflix με ultra hd (4k) , και δεν καταλαβα διαφορα.. συγκεκριμενα εβαλα documentary Our planet το οποιο ειδα στο νετφλιξ οτι ειναι 4K , αυτο γιατι δεν ειδα διαφορα αισθητη? επειδη η οθονη η f and u κανει Upscale αυτο που προβαλει απο 1080p upscale σε 4κ?? εχει κανεις καμια ιδεα Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2019 από MetronAriston Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, MetronAriston είπε και εμενα τα χρωματα θεωρω ειναι πολυ τιμια εβαλα Netflix 1080p , και εβαλα αλλο account netflix με ultra hd (4k) , και δεν καταλαβα διαφορα.. συγκεκριμενα εβαλα documentary Our planet το οποιο ειδα στο νετφλιξ οτι ειναι 4K , αυτο γιατι δεν ειδα διαφορα αισθητη? επειδη η οθονη η f and u κανει Upscale αυτο που προβαλει απο 1080p upscale σε 4κ?? εχει κανεις καμια ιδεα Κι εγω σε account με 4Κ ειδα και μου αρεσε πολυ αλλα δεν την συγκρινα με αλλο account που εχει 1080 για να δω αν υπαρχει οντως κι αν φαινεται να εχει διαφορα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις