Προς το περιεχόμενο

[UHD TV] F&U FL2D5005UH 50" Smart TV 259€ MEDIAMARKT [ΤΕΛΟΣ]

nickfromathens.1999

Προτεινόμενες αναρτήσεις

20 hours ago, antgen said:

Τελικά αυτό ήταν. Συνδέθηκε η tv με ακουστικά τύπου airpods αλλά έχει σοβαρή έλλειψη ή  bug. Απενεργοποιείται η δυνατότητα ρύθμισης έντασης από το τηλεχειριστήριο και τα ακουστικά με ξεκουφαίνουν. Το ίδιο και με άλλα bluetooth ακουστικά που δοκίμασα αλλά αυτά είχαν κουμπί για να αυξομειώνεις την ένταση.

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 410
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

5 ώρες πριν, alexxkidd31 είπε

Έχει γερή και σταθερή βάση;

Οσο την κρατησα στη βαση της για να μετρησω και να την κρεμασω τελικα στον τοιχο, δεν ειχα κανενα προβλημα.

• Thanks 1

14 ώρες πριν, kosmasdel είπε

Τελικά αυτό ήταν. Συνδέθηκε η tv με ακουστικά τύπου airpods αλλά έχει σοβαρή έλλειψη ή  bug. Απενεργοποιείται η δυνατότητα ρύθμισης έντασης από το τηλεχειριστήριο και τα ακουστικά με ξεκουφαίνουν. Το ίδιο και με άλλα bluetooth ακουστικά που δοκίμασα αλλά αυτά είχαν κουμπί για να αυξομειώνεις την ένταση.

Καλημέρα, menu,σύστημα, ήχος, ακουστικά/έξοδο γραμμής και επιλέγεις ακουστικά. Αν είναι αυτό ελπίζω να βοήθησα.

• Like 2

3 hours ago, nikolas8141 said:

Καλημέρα, menu,σύστημα, ήχος, ακουστικά/έξοδο γραμμής και επιλέγεις ακουστικά. Αν είναι αυτό ελπίζω να βοήθησα.

Όχι δεν αλλάζει η ένταση στα ακουστικά, είναι πολύ δυνατή.

Eίδα την τηλ γτ ψάχνω μια, αλλά ρε παιδιά πολύ χάλια τα χρώματα. Την είχαν βέβαια  δίπλα σε Samsung και LG παρόμοιων χαρακτηριστικών και η οθόνη φαίνονταν σαν να έχει ξεθωριασμενα χρώματα σε σχέση με τις πρώτες. Διάβασα βέβαια ότι θέλουν πολύ ψάξιμο τα χρώματα πιο πάνω... 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, foler79 είπε

Αν κάποιος έμπειρος έχει ρυθμίσεις για την tv του θέματος και θέλει να τις μοιραστεί  πιστεύω πως είμαστε αρκετοι που θα ειμασταν υπόχρεοι

καλο θα ηταν πραγματι καποιος εμπειρος να μας πει πως να ρυθμισουμε τη τηλεοραση..

και γω αυτη πηρα την f and u στα 260 , αλλα τωρα βλεπω οτι παιζει στα 300 (+40 ευρω) 55αρα hisense που ειδα στο ινσομνια προσφορες

λετε τι πατησαμε να ηταν καλυτερη προσφορα η αλλη value for money?

εμενα η τηλεοραση χανει καμια φορα το ασυρματο δικτυο ,ενω ειναι πολυ κοντα απο το ρουτερ.. γιατι γινεται αυτο? μπορω να μιλησω με κοτσο να παρω τα λεφτα μου πισω να την επιστρεψω?

Επεξ/σία από MetronAriston
  • Like 2

3 ώρες πριν, foler79 είπε

Αν κάποιος έμπειρος έχει ρυθμίσεις για την tv του θέματος και θέλει να τις μοιραστεί  πιστεύω πως είμαστε αρκετοι που θα ειμασταν υπόχρεοι

Δεν είμαι ειδικός. Έψαξα λίγο τι κάνει η κάθε ρύθμιση και έκατσα ένα μισάωρο. Όποιος θέλει δοκιμάζει. 

Προειδοποίηση! Μπορεί να μην σας αρέσει το αποτέλεσμα!! 

1. Στις προηγμένες ρυθμίσεις τα έχω όλα κλειστα. Θερμοκρασία χρώματος έχω θερμό.

2. Στις απλές ρυθμίσεις:

α. Αντίθεση (95) - Βρίσκεις μια σκηνή με έντονα χρώματα και λεπτομέρειες. Το αυξάνεις μέχρι να αρχίσουν να χάνονται οι λεπτομέρειες. 

β. Φωτεινότητα (36) - ρυθμίζεις το μαύρο. Βρίσκεις μια σκηνή ειδανικα με μαύρο και άσπρες λεπτομέρειες. Το κατεβάζεις τόσο ώστε να έχεις καλό μαύρο αλλά να μην χάνεις λεπτομέρειες 

γ. Ευκρίνεια (50) - δεν κατάλαβα διαφορά..

δ. Χρώμα (45) - Στο μηδέν είναι ασπρόμαυρα. Στις χαμηλες τιμες είναι λες και έχουν αναιμία οι άνθρωποι και στα ψηλά είναι πορτοκαλί τα πρόσωπα. 

ε. Εξοικονόμηση ενέργειας κλειστό. 

Αν κάποιος πειραματιστει και βγάλει καλό αποτέλεσμα ας το θα γράψει. 

Στον φίλο που έγραψε για το Netflix, όχι δεν μου έχει κολλήσει έτσι. Στο δεξιά αριστερά μόνο για λίγα δευτερόλεπτα. 

Στην TV κόλλησε σήμερα δεν έκλεινε ούτε άλλαζε κανάλι. Την έβγαλα απ την πρίζα και όλα οκ 

• Thanks 1

1 λεπτό πριν, manosgoni είπε

Στην TV κόλλησε σήμερα δεν έκλεινε ούτε άλλαζε κανάλι. Την έβγαλα απ την πρίζα και όλα οκ 

φιλε και μενα μου το επαθε αυτο, γιατι συμβενει? ειναι ελλατωματικη ή απλα ετσι ειναι και συμβενει ? επισης οπως εγραψα παραπανω καμια φορα χανεται και το Wireless χανει την ip... και πρεπει να το ξανα κανω connect.. παρολο που ειναι ΠΟΛΥ κοντα στο ρουτερ...

μπορουμε να παρουμε τα λεφτα μας πισω αραγε να παρουμε την αλλη την 55αρα hisense που εχει στις προσφορες που βγηκε απο public στα 300 με +40 ευρω? θεωρω αξιζει καλυτερα (?)

1 λεπτό πριν, MetronAriston είπε

φιλε και μενα μου το επαθε αυτο, γιατι συμβενει? ειναι ελλατωματικη ή απλα ετσι ειναι και συμβενει ? επισης οπως εγραψα παραπανω καμια φορα χανεται και το Wireless χανει την ip... και πρεπει να το ξανα κανω connect.. παρολο που ειναι ΠΟΛΥ κοντα στο ρουτερ...

μπορουμε να παρουμε τα λεφτα μας πισω αραγε να παρουμε την αλλη την 55αρα hisense που εχει στις προσφορες που βγηκε απο public στα 300 με +40 ευρω? θεωρω αξιζει καλυτερα (?)

Λογικά το συγκεκριμένο μοντέλο θα έχει το θέμα συνολικά,δε θα έχει και κανένα τρελό επεξεργαστή. Γι αυτό καλύτερα πάντα ένα tv box.

5 λεπτά πριν, MetronAriston είπε

Λογικά θα θέλει static IP , 

2 λεπτά πριν, MetronAriston είπε

καλο θα ηταν πραγματι καποιος εμπειρος να μας πει πως να ρυθμισουμε τη τηλεοραση..

και γω αυτη πηρα την f and u στα 260 , αλλα τωρα βλεπω οτι παιζει στα 300 (+40 ευρω) 55αρα hisense που ειδα στο ινσομνια προσφορες

λετε τι πατησαμε να ηταν καλυτερη προσφορα η αλλη value for money?

εμενα η τηλεοραση χανει καμια φορα το ασυρματο δικτυο ,ενω ειναι πολυ κοντα απο το ρουτερ.. γιατι γινεται αυτο? μπορω να μιλησω με κοτσο να παρω τα λεφτα μου πισω να την επιστρεψω?

Ίσως να βγει και καλύτερη προσφορά ίσως και οχι... 

Πιστεύω θα παίξει έκπτωση σε ακριβά μοντέλα που δεν φεύγουν. (Άσε που παρακολουθώ μερικά μοντέλα και μέχρι στιγμής δεν έχω δει καμία σοβαρή έκπτωση. Όλες μέχρι 20%)

Δεν νομίζω να παίξουν κάτω από 300 οι 55 ούτε πολύ κάτω από 250 οι 50αρες. 

Πάντως 260ευρω 50αρα UHD και να παίζει και μια χαρά από USB (και υπότιτλους) θεωρώ πως είναι μια χαρά προσφορά. 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, MetronAriston είπε

Γιατι χαλιέσαι άδικα? Την πηρα 246€. Το 300 ειναι 20% παραπάνω. Και γιατι η Hisense δηλαδη ειναι καλυτερη? Την ηξερε και η μανα της? Προχτες εμφανιστηκαν Hisense. Κινεζικη που πουλαει απο οθονες μεχρι διαστημοπλοια. Να βαλεις ενα 50αρικο ακομα? και με ακομα ενα 50αρικο παιρνεις κατι ακομα καλυτερο. Και αλλο ενα 50αρικο εχεις παει σε LG και Samsung. Τα 50αρικα δεν τελειωνουν ποτε.

Εμενα παντως, φτου μην την ματιασω, δεν μου εχει κανει το παραμικρό. Ουτε κολλημα, ούτε ξεκόλλημα.

Εγω λεω οτι η F&U ειναι καλυτερη. Ασχετα με την διάσταση φυσικά,  που προσωπικά δεν τρελαίνομαι για 55αρα στον συγκεκριμενο χώρο. Ηδη η 50αρα αιωρείται στο σαλόνι. Εχει και 3 χρονια εγγυηση. Το 3 απο το 2 ειναι 50% περισσοτερη εγγυηση. Και σε τετοιες ειδικα φθηνες τηλεορασεις, η εγγυηση ειναι πολυ σημαντική.

Και όπως διαβάζω τώρα, η Hisense δεν έχει και bluetooth, και διαβάζω και κάτι θέματα με ελληνικούς υπότιτλους απο το usb stick. Μόνο αυτά τα δύο, και ιδιαίτερα θέματα με υπότιτλους, φτάνουν για να ακυρωθεί συνολικά ώς αγορά.

Επεξ/σία από andreaspA
  • Like 1

7 λεπτά πριν, MetronAriston είπε

Παιδιά ο επεξεργαστής δεν είναι για πολλά πολλά και λογικό. Σε μια jvc που streamαρα για ώρα, έκλεισε ξαφνικά. Την ξανά άνοιξα και πάλι το ίδιο κατευθείαν. Έπιασα από πίσω και είχε ανεβάσει μεγάλη θερμοκρασία. 

Δεν έχω ζορίσει την συγκεκριμένη αλλά σίγουρα δεν έχει και τελευταίας γενιά επεξεργαστη και το θεωρό λογικό όταν τη ζορίσεις να crashαρει. 

YouTube και Netflix βλέπεις χωρίς να φτάνεις στο σημείο να θες να την πετάξεις από το παράθυρο! 

Για παραπάνω πράγματα ένα TV box (όχι απαραίτητα mi box μιας που έχει η τηλεόραση Netflix) και όλα καλά. 

Δεν νομίζω να είναι σφαιρατη καμία τηλεόραση σε αυτά τα λεφτά. Θα έλεγα να κρατήσεις αυτή που έχει και 3 χρόνια εγγύηση. 

Αν είναι κοντά στο Ρούτερ βάλε καλώδιο. Δεν θα έχεις θέμα ξανά λογικα. 

• Thanks 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...