Προς το περιεχόμενο

[UHD TV] F&U FL2D5005UH 50" Smart TV 259€ MEDIAMARKT [ΤΕΛΟΣ]

nickfromathens.1999

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 410
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

καλημερα , μετα απο τις δοκιμες που κανατε παιδια ποια ειναι η συνολικη σας αποψη ? θα λεγατε σε εναν φιλο να την παρει για σαλονι ? για κυρια τηλεόραση ? η θα του προτεινατε να περιμενει ?

μιλαω για χρηση απο ΟΤΕ / Netflix / USB ταινιες -σειρες.

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

53 λεπτά πριν, sotiriadisc είπε

καλημερα , μετα απο τις δοκιμες που κανατε παιδια ποια ειναι η συνολικη σας αποψη ? θα λεγατε σε εναν φιλο να την παρει για σαλονι ? για κυρια τηλεόραση ? η θα του προτεινατε να περιμενει ?

Πάνω σε αυτό,να συμπληρώσω και γω - οι σκέψεις σας ποιες είναι; Θα υπάρξουν καλύτερες budget black Friday προσφορές από αυτήν;

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, alexxkidd31 είπε

Πάνω σε αυτό,να συμπληρώσω και γω - οι σκέψεις σας ποιες είναι; Θα υπάρξουν καλύτερες budget black Friday προσφορές από αυτήν;

Εγω πιστευω οτι θα υπαρξουν προσφορες αλλα σε ακριβοτερα μοντελα ,αν δουμε σε χαμηλου budget προσφορες θα ειναι οποιος προλαβε τον Κυριον ειδε,δηλαδη λιγοστα κομματια γι αυτο και προχωρησα στην αγορα της συγκεκριμενης της οποιας η  τιμη ειναι ηδη χωμα

Να δω ποτε θα αξιωθω να την στησω😂

Επεξ/σία από czarjuly
  • Thanks 1

25 λεπτά πριν, sotiriadisc είπε

Εγώ είμαι ευχαριστημένος από τη συνολική απόδοση της τηλεόρασης. Είναι η πρώτη μου επαφή με 4K και είμαι εντυπωσιασμένος.

1. Το NETFLIX παίζει μια χαρά  όπως και το youtube. Ειδικά σε έχει τρομερή εικόνα (ίσως φταίει που είναι η πρώτη 4Κ που έχω)

2. Για τα χρώματα χρειάζεται ρύθμιση. Δεν μου άρεσε καμία έτοιμη επιλογή. 

3 Δοκίμασα σειρά και ταινία με υπότιτλους από USB και παίζουν κανονικά.

4. Γενικά μπορεί να ψιλό κολλήσει στο μενού αναζήτησης του NETFLIX αλλά σε ανεκτό επίπεδο.

5. Το μαύρο της τηλεόρασης με καλύπτει. Δεν είναι OLED αλλά δεν ενοχλεί. 

6. Οι 50" είναι πραγματικά απολαυστικές (μετάβαση από 40")

7. Ο ήχος είναι αρκετά καλός σε σχέση με την προηγούμενη 40". (JVC) Λογικά όμως θα τσιμπήσω τα logitech z333 βγει σε προσφορά στο black friday.

8. Τέλος για straming δεν κάνει (προσωπικά). Αργεί υπερβολικά, μπορεί να μην το φορτώσει καθόλου. Ίσως να αγοράσω TV box στο μέλλον για steaming.

9. Τα digea HD είναι μια χαρά.

α. Δεν έχω δοκιμάσει το wi-fi και bluetooth(είμαι με καλώδιο), β. Δεν έχω ps4 για να πω εντυπώσεις σε παιχνίδια.

Θεωρώ πως για 260€ αξίζει. Έχει τίμια εικόνα, είναι 4Κ, έχει ικανοποιητικό ήχο, είναι 50" έχει 3 έτη εγγύηση.

Από τη στιγμή που η τιμή (260) παραμένει ακόμα, θα έλεγα να περιμένεις το black friday μήπως πετύχεις καλύτερη προσφορά. Εγώ την έβαλα σαλόνι για κύρια και την έχω ευχαριστηθεί.

Γενικά πιστεύω είναι ότι είναι θέμα προσδοκιών του καθένα και φυσικά από τi τεχνολογία TV "προέρχεται". 

• Like 1

1 ώρα πριν, Manos1232 είπε

Εγώ είμαι ευχαριστημένος από τη συνολική απόδοση της τηλεόρασης. Είναι η πρώτη μου επαφή με 4K και είμαι εντυπωσιασμένος.

1. Το NETFLIX παίζει μια χαρά  όπως και το youtube. Ειδικά σε έχει τρομερή εικόνα (ίσως φταίει που είναι η πρώτη 4Κ που έχω)

3 Δοκίμασα σειρά και ταινία με υπότιτλους από USB και παίζουν κανονικά.

4. Γενικά μπορεί να ψιλό κολλήσει στο μενού αναζήτησης του NETFLIX αλλά σε ανεκτό επίπεδο.

5. Το μαύρο της τηλεόρασης με καλύπτει. Δεν είναι OLED αλλά δεν ενοχλεί. 

6. Οι 50" είναι πραγματικά απολαυστικές (μετάβαση από 40")

7. Ο ήχος είναι αρκετά καλός σε σχέση με την προηγούμενη 40". (JVC) Λογικά όμως θα τσιμπήσω τα logitech z333 βγει σε προσφορά στο black friday.

8. Τέλος για straming δεν κάνει (προσωπικά). Αργεί υπερβολικά, μπορεί να μην το φορτώσει καθόλου. Ίσως να αγοράσω TV box στο μέλλον για steaming.

9. Τα digea HD είναι μια χαρά.

α. Δεν έχω δοκιμάσει το wi-fi και bluetooth(είμαι με καλώδιο), β. Δεν έχω ps4 για να πω εντυπώσεις σε παιχνίδια.

Θεωρώ πως για 260€ αξίζει. Έχει τίμια εικόνα, είναι 4Κ, έχει ικανοποιητικό ήχο, είναι 50" έχει 3 έτη εγγύηση.

Από τη στιγμή που η τιμή (260) παραμένει ακόμα, θα έλεγα να περιμένεις το black friday μήπως πετύχεις καλύτερη προσφορά. Εγώ την έβαλα σαλόνι για κύρια και την έχω ευχαριστηθεί.

Γενικά πιστεύω είναι ότι είναι θέμα προσδοκιών του καθένα και φυσικά από τi τεχνολογία TV "προέρχεται". 

Έχει ικανοποιητικο αριθμό ρυθμίσεων για να φέρεις χρηματικά την εικόνα στα μέτρα σου;

• Like 1

2 ώρες πριν, Manos1232 είπε

καλησπερα φιλε

τσιμπησα και εγω την οθονη

οσον αφορα ταχρωματα πως την ρυθμισες? εχεις να μας πεις το μενου πως το αλλαξες για να πετυχεις την τελεια ρυθμιση στα χρωματα ή να ανεβασεις εδω 1 φωτο με τις ρυθμισεις που εκανες στα χρωματα?

τελος εχω παρατηρησει εγω οτι στο netflix 2 η 3 φορες εδω και 5 μερες που την εχω , οτι κολλαει καμια φορα οταν παταω exit για να βγω απ'το νετφλιξ ,, και μενει μαυρη οθονη γραφει εξοδος.. και κολλαει και θελει επανεκινηση . εχει παρατηρησει κανεις κατι παρομοιο? μηπως μιλησω με το Service f and u..

• Like 1

Έριξα και εγώ μια τηλεφωνική παραγγελία από Κωτσόβολο 259€ χωρίς μεταφορικά με παραλαβή από το κατάστημα. Πιστεύω για τους γονείς που προορίζεται θα είναι τέλεια.

5 ώρες πριν, sotiriadisc είπε

Να την παρεις. Μια χαρα ειναι η τηλεόραση. Τιποτα καλυτερο δεν ειδα σε αλλες.

Γεμισε το σαλόνι μου τηλεόραση με 250€ και 3 χρόνια εγγυηση. Δεν καταλαβαινω τι καλυτερο θα μου εδινε μια τηλεοραση των 500€. Εγώ προσωπικά το είπα σε 3 φίλους. Στον έναν για το γραφείο του που θέλει τηλεόραση για meeting room.

2 ώρες πριν, Theok1989 είπε

@ Manos1232 από φωτεινότητα πως τα πάει ? 

Τηλεόραση που δεν την βρίσκεις μαύρα σκοτάδια μέσα στο Media ή στον Κωτσόβολο είναι δεδομένο ότι θα είναι μια χαρά στο σπίτι σου. Αυτές οι πυγολαμπίδες που βλέπεις στο Media με την απίστευτη φωτεινότητα που λάμπουν τα πάντα, στο σπίτι δεν αντέχονται. 

• Moderators
5 ώρες πριν, alexxkidd31 είπε

Θα υπάρξουν καλύτερες budget black Friday προσφορές από αυτήν;

Ειναι σχεδον σιγουρο. Σχεδον δεδομενο οτι τετοιου τουλαχιστον επιπεδου 55αρες θα παιξουν σε αυτη την τιμη αν οχι ακομα φτηνοτερα. Εκτος αν φετος η BF μεινει μονο σε διαφημισεις της πλακας που δεν το νομιζω. Λογικα θα παιξουν και οι τραπεζες στην εξισωση οπως παντα. Εκτος αν και αυτες τωρα εχουν την κουταλα και δεν ασχοληθουν με τους καταναλωτες.

• Like 1
  • Confused 1

34 λεπτά πριν, matrixxx είπε

Ειναι σχεδον σιγουρο. Σχεδον δεδομενο οτι τετοιου τουλαχιστον επιπεδου 55αρες θα παιξουν σε αυτη την τιμη αν οχι ακομα φτηνοτερα. Εκτος αν φετος η BF μεινει μονο σε διαφημισεις της πλακας που δεν το νομιζω. Λογικα θα παιξουν και οι τραπεζες στην εξισωση οπως παντα. Εκτος αν και αυτες τωρα εχουν την κουταλα και δεν ασχοληθουν με τους καταναλωτες.

Άντε να δούμε. Προσωπικα για κάτω από 200€ 43αρα ψάχνω,αλλά αν σε αυτή την τιμή παίξει πάλι καμία 50αρα σαν κι αυτή, καλά θα είναι

• Like 1

Δεν νομίζω ότι στο black friday θα βρει κάποιος samsung, lg 50αρα με 250 ευρώ. 

Σε οθόνες επιπέδου f&u θα υπάρξουν προσφορές αλλά δεν το βλέπω να πέφτουν και στα 200.

• Like 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...