Expertr Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 5 λεπτά πριν, MetronAriston είπε και γω τα ιδια δοκιμασα και ασυρματο ποντικι και ασυρματο πληκτρολογιο.. τιποτα.. μηπως θελει αυτο που ειναι 2 σε 1 μαζι Keyboard mouse? πρεπει να ψαχτουμε στο manual.. και εμενα τα χρωματα θεωρω ειναι πολυ τιμια εβαλα Netflix 1080p , και εβαλα αλλο account netflix με ultra hd (4k) , και δεν καταλαβα διαφορα.. συγκεκριμενα εβαλα documentary Our planet το οποιο ειδα στο νετφλιξ οτι ειναι 4K , αυτο γιατι δεν ειδα διαφορα αισθητη? επειδη η οθονη η f and u κανει Upscale αυτο που προβαλει απο 1080p upscale σε 4κ?? εχει κανεις καμια ιδεα Δοκιμασα και κινεζο πληκτρολογιακι 2σε1 και παλι δεν δουλευει το βελακι και το πληκτρολογιο....Για να δεις τα χρωματα σε 4κ βαλε βιντεο στο youtube 4k και θα σου κρεμασει το σαγονι!! Ασχετα που εμενα το 24αρι της wind δεν το φορτωνει καλα καλα 😂😂 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MetronAriston Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 9 λεπτά πριν, HERTHAN είπε Κι εγω σε account με 4Κ ειδα και μου αρεσε πολυ αλλα δεν την συγκρινα με αλλο account που εχει 1080 για να δω αν υπαρχει οντως κι αν φαινεται να εχει διαφορα. Ναι , εγω εχω account netflix 1080p και τωρα εκανα free 30days netflix και επελεξα πακετο 4k και στο Free που εβαλα χθες , δεν καταλαβα διαφορα σε σχεση με τα 2 accounts στην ιδια tv στο ιδιο ντοκιμαντερ... τι να πω 10 λεπτά πριν, HERTHAN είπε Κι εγω σε account με 4Κ ειδα και μου αρεσε πολυ αλλα δεν την συγκρινα με αλλο account που εχει 1080 για να δω αν υπαρχει οντως κι αν φαινεται να εχει διαφορα. ναι εβαλα yt 4k , ειναι οντως τρελο δοκιμασε εσυ ή οποιος μπορει σε Netflix να μας πει διαφορα απο 1080p σε 4k στην f and u να μας πει ,,, γιατι σκεφτομαι να αναβαθμισω το λογαραισμο μου με +3 ευρω να εχω 4k στο netflix καλυτερα αν αξιζει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 5 λεπτά πριν, MetronAriston είπε Ναι , εγω εχω account netflix 1080p και τωρα εκανα free 30days netflix και επελεξα πακετο 4k και στο Free που εβαλα χθες , δεν καταλαβα διαφορα σε σχεση με τα 2 accounts στην ιδια tv στο ιδιο ντοκιμαντερ... τι να πω ναι εβαλα yt 4k , ειναι οντως τρελο δοκιμασε εσυ ή οποιος μπορει σε Netflix να μας πει διαφορα απο 1080p σε 4k στην f and u να μας πει ,,, γιατι σκεφτομαι να αναβαθμισω το λογαραισμο μου με +3 ευρω να εχω 4k στο netflix καλυτερα αν αξιζει.. Σε φιλο την ειδα και μακαρι να μπορουσα να την δοκιμασω να σε βοηθησω. Καποιο αλλο παιδι να την δοκιμασει να ενημερωσει και του υπολοιπους που ισως να εχουν την ιδια απορια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
czarjuly Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Την εγκατεστησα κι εγω ανελπιστα κρυσταλλινη εικονα (φωτεινοτητα-χρωματα) σε you tube 4k και playstation pro στην digea τα χαλαγε λιγο στις στανταρ ρυθμισεις αλλα με εσωτερικη κεραια και χαλια ληψη 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Theok1989 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Και εγώ την αγόρασα και είμαι πολύ ευχαριστημένος. ΑΛΛΑ μην περιμένετε απόδοση χρωμάτων και φωτεινότητα αντίστοιχη με samsung που κοστίζει 200 ευρώ παραπάνω. Τα χρώματα είναι λίγο πιο "μουντά", όχι τόσο ζωηρά. Ο ήχος είναι καλός, έχει καλές εφαρμογές που σε εμένα τουλάχιστον δεν κολλάνε καθόλου και γενικά είναι μια τίμια τηλεόραση. Μου έκανε εντύπωση πως δεν έχει διάχυση φωτός από τα άκρα (light bleeding) αλλά και πως η απόδοση του μαύρου είναι πολύ καλή ! 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Greek Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 ψαχνω για αγορα τηλεωρασης και επεσα σε αυτην του κοτσοβολου που με διαφορα 90 ευρω την βλεπω ποιο ποιοτηκη, απλα δεν μπορω να βρω specs για το πανελ και τι εχει, Την εχει κανεις αξιζει η διαφορα απο θεμα ποιοτητας ? https://basket.kotsovolos.gr/site/sound-vision/televisions/led-lcd/195858-jvc-lt55k890-55?cmicc=skroutz#homepage-#tab1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Expertr Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 26 λεπτά πριν, Greek είπε ψαχνω για αγορα τηλεωρασης και επεσα σε αυτην του κοτσοβολου που με διαφορα 90 ευρω την βλεπω ποιο ποιοτηκη, απλα δεν μπορω να βρω specs για το πανελ και τι εχει, Την εχει κανεις αξιζει η διαφορα απο θεμα ποιοτητας ? https://basket.kotsovolos.gr/site/sound-vision/televisions/led-lcd/195858-jvc-lt55k890-55?cmicc=skroutz#homepage-#tab1 Αν ειναι να δωσεις τοσα λεφτα πας εδω : Samsung UE50RU7170 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, Greek είπε ψαχνω για αγορα τηλεωρασης και επεσα σε αυτην του κοτσοβολου που με διαφορα 90 ευρω την βλεπω ποιο ποιοτηκη, απλα δεν μπορω να βρω specs για το πανελ και τι εχει, Την εχει κανεις αξιζει η διαφορα απο θεμα ποιοτητας ? https://basket.kotsovolos.gr/site/sound-vision/televisions/led-lcd/195858-jvc-lt55k890-55?cmicc=skroutz#homepage-#tab1 Aν ψαχνεις καλυτερα να ρωτησεις παρακατω για να σε βοηθησουν. https://www.insomnia.gr/forums/forum/64-τηλεoράσεις/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jimluster2 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Στις 21/11/2019 στις 11:21 ΠΜ, billpao είπε Έχει μια επιλογή screen mirror, ως εκεί, ένα τεστ που έκανα δουλεύει με κινητό, φαντάζομαι και με λαπτοπ. Είσαι σίγουρος? Στο Σκρουτζ στα χαρακτηριστικά της συγκεκριμένης τηλεόρασης στο screen mirroring γράφει: ΟΧΙ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vairass Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Στις 24/11/2019 στις 8:40 ΜΜ, czarjuly είπε Την εγκατεστησα κι εγω ανελπιστα κρυσταλλινη εικονα (φωτεινοτητα-χρωματα) σε you tube 4k και playstation pro στην digea τα χαλαγε λιγο στις στανταρ ρυθμισεις αλλα με εσωτερικη κεραια και χαλια ληψη Τρώει κολλήματα γενικώς η πάει καλά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreaspA Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 3 λεπτά πριν, vairass είπε Τρώει κολλήματα γενικώς η πάει καλά; Η δικιά μου πάντως που ήμουν απο τους πρώτους που την πήρα. (πρεπει να την εχω εβδομαδα??) δεν εχει κάνει το παραμικρό. Και εχω δοκιμασει τα πάντα. Usb, Netflix (locked up!) και youtube. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vairass Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 4 λεπτά πριν, andreaspA είπε Η δικιά μου πάντως που ήμουν απο τους πρώτους που την πήρα. (πρεπει να την εχω εβδομαδα??) δεν εχει κάνει το παραμικρό. Και εχω δοκιμασει τα πάντα. Usb, Netflix (locked up!) και youtube. Στο smart κομμάτι τα κάνει όλα γρήγορα; WiFi πιάνει καλά; Φοβερή σειρα το locked up.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
czarjuly Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 11 λεπτά πριν, vairass είπε Τρώει κολλήματα γενικώς η πάει καλά; Στο λιγο που την δουλεψα δεν παρατηρησα κατι αν και αυτη την πηρα αποκλειστικα σαν μονιτορ για το playstation και το x box 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 15 λεπτά πριν, vairass είπε Τρώει κολλήματα γενικώς η πάει καλά; Δεν περιμενεις κατι καλυτερο μιας και εισαι και νευρικος? Κριμα να παει χαμενη.😛 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vairass Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 4 λεπτά πριν, HERTHAN είπε Δεν περιμενεις κατι καλυτερο μιας και εισαι και νευρικος? Κριμα να παει χαμενη.😛 Τι καλύτερο βρε; 259... Ούτε κινητό σωστό δεν παίρνεις... Βαριέμαι να περιμένω θα φάω τα λεφτά 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις