Προς το περιεχόμενο

[UHD TV] F&U FL2D5005UH 50" Smart TV 259€ MEDIAMARKT [ΤΕΛΟΣ]

nickfromathens.1999

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

3 ώρες πριν, SeNNinhA είπε

Same panel πιθανα εχουν ολες αυτες οι low budget TV. Οποτε μιας και η γενικη εμπειρια απο Turbo-X ειναι κακη (προσωπικη αποψη είναι οτι ολα τα Turbo-X πασχουν απο αξιοπιστια διοτι απλα τα ηλεκτρονικά τους ειναι τριτοτεταρτης ποιοτητας κινεζιες) η απορια μου στο "Πιστεύω μια turbo x αξίζει παραπάνω " εξακολουθει να ισχυει.

Και η ερωτηση μου ειναι ειλικρινης διοτι και εγω ειμαι στο ψαξιμο μιας low budget TV.

Κάθε φορά που γίνεται συζήτηση για το ποια είναι η καλύτερη φτηνομάρκα θυμάμαι την ατάκα του Ρώσου κοσμοναύτη στο Armageddon: 

"American components, Russian components,all made in Taiwan!"

Τι εννοώ: πέρα από τα ίδια panel,αν ανοίξετε μια Turbo-X θα δείτε επάνω στιην πλακέτα να γράφει Vestel. Αν ανοίξετε μια F&U,θα δείτε να γράφει επίσης Vestel.Πάνω από τις μισές φτηνοτηλεοράσεις που κυκλοφορούν φτιάχνονται από τη Vestel και πρακτικά δεν έχουν καμία διαφορά στην ποιότητα.Έχω δει f&u να αντέχουν χρόνια και turbo-x να κλατάρουν στη διετία και τούμπαλιν.Μπορεί μια σειρά να βγεί καλή, μπορεί η αμέσως επόμενη να βγεί προβληματική.Δεν μπορείς να είσαι σίγουρος.Το καλύτερο είναι πριν αγοράσει κανείς να πάει να ρίξει μια ματιά από κοντά,αλλά μη γελιέστε πως σε αυτήν την κατηγορία τιμής μπορεί να βρεί κανείς κελεπούρι.

Επεξ/σία από roybatty
  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 410
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

25 λεπτά πριν, roybatty είπε

Κάθε φορά που γίνεται συζήτηση για το ποια είναι η καλύτερη φτηνομάρκα θυμάμαι την ατάκα του Ρώσου κοσμοναύτη στο Armageddon: 

"American parts, Russian Parts,all made in Taiwan!"

Τι εννοώ: πέρα από τα ίδια panel,αν ανοίξετε μια Turbo-X θα δείτε επάνω στιην πλακέτα να γράφει Vestel. Αν ανοίξετε μια F&U,θα δείτε να γράφει επίσης Vestel.Πάνω από τις μισές φτηνοτηλεοράσεις που κυκλοφορούν φτιάχνονται από τη Vestel και πρακτικά δεν έχουν καμία διαφορά στην ποιότητα.Έχω δει f&u να αντέχουν χρόνια και turbo-x να κλατάρουν στη διετία και τούμπαλιν.Μπορεί μια σειρά να βγεί καλή, μπορεί η αμέσως επόμενη να βγεί προβληματική.Δεν μπορείς να είσαι σίγουρος.Το καλύτερο είναι πριν αγοράσει κανείς να πάει να ρίξει μια ματιά από κοντά,αλλά μη γελιέστε πως σε αυτήν την κατηγορία τιμής μπορεί να βρεί κανείς κελεπούρι.

Έτσι που τα λες το καλύτερο είναι επώνυμη και μόνο.... 

39 λεπτά πριν, vairass είπε

Έτσι που τα λες το καλύτερο είναι επώνυμη και μόνο.... 

Αν έχεις τα χρήματα ναι.Αν όμως δεν τα έχεις και ψάχνεις κάτι να κάνεις τη δουλειά σου δεν υπάρχει λόγος να το ψειρίζεις.Είτε γράφει επάνω F&U είτε Turbo-X το ίδιο πράγμα είναι.

Αυτό που ίσως είναι πιο σημαντικό είναι η αντιμετώπιση από το service.Η F&U όπως φαίνεται έχει υπηρεσία pick up and return,το οποίο είναι καλό.Το Πλαίσιο δεν ξέρω τι κάνει.

Πηρα την συγκεκριμενη τηλεοραση και θελω να βαλω ασυρματο ποντικι-πληκτρολογιο ..ξερετε αυτα τα κινεζικα που ειναι 2 σε 1 αλλα δεν ξερω αν θα δουλεψει..γιατι δοκιμασα του υπολογιστη το ασυρματο ποντικι-πληκτρολογιο και δεν το διαβαζε..Εχει βαλει κανεις στα συγκεκριμενα μοντελα; Και αν ναι πιο;

5 ώρες πριν, roybatty είπε

"American components, Russian components,all made in Taiwan!"

Τον τελευταιο καιρο, ακουγονται φημες , που στοιχηματιζω οτι προερχονται απο το ιδιο το ΠΛΑΙΣΙΟ και τους πωλητες της, οτι καποια μοντελα Turbo X ειναι Philips και οχι Vestel. Ετσι μου ειπε εξαλλου και εμένα ο πωλητής στην Μεταμόρφωση.
Αλλο ένα θέμα είναι ότι η FU εχει 3 χρονια εγγυηση σε αντίθεση με τα 2 χρόνια της Turbo X.
Με προβληματίζει και το κατα πόσο τωρα στο Black Friday βρεθεί καλύτερη τιμή.
Μια Turbo X 50αρα δηλαδή, με ονομαστικη τιμη 399, που πωλείται μόνιμα στα 299, πέσει στα 200€ + 40€ για 5ετη εγγυηση, νομιζω ειναι πολύ καλό deal.
Η 5ετη του Media ειναι για γέλια!
Μέχρι αύριο πρέπει να πάρω μία απόφαση...

16 λεπτά πριν, andreaspA είπε

Τον τελευταιο καιρο, ακουγονται φημες , που στοιχηματιζω οτι προερχονται απο το ιδιο το ΠΛΑΙΣΙΟ και τους πωλητες της, οτι καποια μοντελα Turbo X ειναι Philips και οχι Vestel. Ετσι μου ειπε εξαλλου και εμένα ο πωλητής στην Μεταμόρφωση.

Ο πωλητής έμπλεξε τα μπούτια του μιας και οι φτηνές Philips είναι κι αυτές κατασκευής Vestel.Δες εδώ: https://www.insomnia.gr/forums/topic/634688-tv-philips-32pfl3008-η-εντος-αληθεια/

• Like 3

5 ώρες πριν, Mhlogiatros είπε

Kαι sony κλατερνουν και Bang & Olufsen μου χε καψει και εκει να δεις κλαμα . Οποτε μια χαρα ειναι του θεματος .

Κάτι lg tv εμένα στα 2 χρόνια και 2 μήνες να δεις! Το πόσο θα κρατήσει είναι σχετικό!

4 ώρες πριν, Expertr είπε

Πηρα την συγκεκριμενη τηλεοραση και θελω να βαλω ασυρματο ποντικι-πληκτρολογιο ..ξερετε αυτα τα κινεζικα που ειναι 2 σε 1 αλλα δεν ξερω αν θα δουλεψει..γιατι δοκιμασα του υπολογιστη το ασυρματο ποντικι-πληκτρολογιο και δεν το διαβαζε..Εχει βαλει κανεις στα συγκεκριμενα μοντελα; Και αν ναι πιο;

Στη 43άρα που έχει μόνο 1 USB έβαλα πάνω HUB, με δίσκο στη μια θέση, usb wireless πληκτρολόγιο στην άλλη (αυτό το logitech  του σταθερού) και μια usb flash έτρεχαν μια χαρά (στο hub έβαλα κι εξωτερική τροφοδοσία καλού κακού επειδή κούμπωσα 2 δίσκους, διαφορετικά θα το άφηνα χωρίς τροφοδοσία.)

Διάβασε το εγχειρίδιο, θα σε κατατοπίσει σχετικά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
57 λεπτά πριν, alexxkidd31 είπε

Αν επιτρέπεται, γιατί;

Γιατι ζητάει 50€ ασφάλιστρο για να αναλάβει τον εξής κίνδυνο.

Τα πρώτα 3 χρονια εγγυηση του κατασκευαστη. Το 4ο ετος καλυπτει το 75% και το 5ο έτος το 70% της αξίας. Προσεξε! Δεν θα αντικαταστήσει συσκευή. Ειναι ασφαλιστηριο της Allianz το οποιο αποζημιωνει αξια.

Θα δωσεις 50€ ασφάλιστρο λοιπόν, για να πάρεις το 4ο ή 5ο έτος 200€.

Υπάρχουν δυο αναγνώσεις σε αυτό. ή το πρόγραμμα βγάζει τρελή κερδοφορία για το media και την allianz ή κατά 25% οι τηλεόρασεις χαλάνε στο 4ο και 5ο έτος.

Μετά απο 21 χρόνια που ειμαι ασφαλιστικός πράκτορας, ασφάλιστρο 25% ειναι για γέλια. Τα ασφάλιστρα για να καταλάβεις είναι της Ο/οο οχι Ο/ο.

1 ώρα πριν, roybatty είπε

Ο πωλητής έμπλεξε τα μπούτια του μιας και οι φτηνές Philips είναι κι αυτές κατασκευής Vestel.Δες εδώ: https://www.insomnia.gr/forums/topic/634688-tv-philips-32pfl3008-η-εντος-αληθεια/

Το οτι οι φθηνες philips ειναι vestel δεν σημαινει οτι η philips δεν φασοναρει για αλλους.

Επεξ/σία από andreaspA
  • Like 4

11 λεπτά πριν, andreaspA είπε

Το οτι οι φθηνες philips ειναι vestel δεν σημαινει οτι η philips δεν φασοναρει για αλλους.

Η Philips δεν φτιαχνει πια τηλεοράσεις,το κομμάτι αυτό το έχει πουλήσει στην TPV.

https://www.philips.com/a-w/about/news/archive/standard/news/press/2018/20180523-philips-and-tpv-to-enter-global-brand-license-agreement-for-audio-and-video-products-and-accessories.html

Έχουμε εκτροχιάσει το θέμα οπότε δεν συνεχίζω άλλο εδώ,αν θέλεις να μάθεις σχετικά άνοιξε νέο θέμα στην κατηγορία Τηλεοράσεις.

• Like 1
  • Thanks 1

54 λεπτά πριν, definitio είπε

Στη 43άρα που έχει μόνο 1 USB έβαλα πάνω HUB, με δίσκο στη μια θέση, usb wireless πληκτρολόγιο στην άλλη (αυτό το logitech  του σταθερού) και μια usb flash έτρεχαν μια χαρά (στο hub έβαλα κι εξωτερική τροφοδοσία καλού κακού επειδή κούμπωσα 2 δίσκους, διαφορετικά θα το άφηνα χωρίς τροφοδοσία.)

Διάβασε το εγχειρίδιο, θα σε κατατοπίσει σχετικά.

Δεν βγαζω ακρη με το εγχειριδιο...Το ρυθμιζεις καπου στο μενου;; Αν μπορεις να με κατατοπισεις

Όχι, δεν θυμάμαι κι εγώ λεπτομέρειες, αλλά στη περίπτωση τη δική μου - που υπάρχει μια μοναδική θύρα USB - έλεγε αν μπει USB HUB, στη πρώτη θέση να μπαίνει πάντα ο δίσκος που θα χρησιμοποιηθεί για τις εγγραφές.

...κι αν συνδέεται πάνω από ένας δίσκος, να συνδέεται το HUB στο ρεύμα, για να μην υπο-τροδοτούνται οι συσκευές ή/και να μην υποστεί ζημιά η θύρα της τηλεόρασης.

αναφέρω ότι πληκτρολόγιο που λειτουργεί με USB δέκτη ασύρματου σήματος λειτουργεί/ούσε όταν το είχα δοκιμάσει.

3 ώρες πριν, andreaspA είπε

Γιατι ζητάει 50€ ασφάλιστρο για να αναλάβει τον εξής κίνδυνο.

Τα πρώτα 3 χρονια εγγυηση του κατασκευαστη. Το 4ο ετος καλυπτει το 75% και το 5ο έτος το 70% της αξίας. Προσεξε! Δεν θα αντικαταστήσει συσκευή. Ειναι ασφαλιστηριο της Allianz το οποιο αποζημιωνει αξια.

Θα δωσεις 50€ ασφάλιστρο λοιπόν, για να πάρεις το 4ο ή 5ο έτος 200€.

Υπάρχουν δυο αναγνώσεις σε αυτό. ή το πρόγραμμα βγάζει τρελή κερδοφορία για το media και την allianz ή κατά 25% οι τηλεόρασεις χαλάνε στο 4ο και 5ο έτος.

Μετά απο 21 χρόνια που ειμαι ασφαλιστικός πράκτορας, ασφάλιστρο 25% ειναι για γέλια. Τα ασφάλιστρα για να καταλάβεις είναι της Ο/οο οχι Ο/ο.

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες! Κωτσόβολου, Πλαισίου & Public σα να μου φαίνονται καλύτερα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...