Προς το περιεχόμενο

[UHD TV] F&U FL2D5005UH 50" Smart TV 259€ MEDIAMARKT [ΤΕΛΟΣ]

nickfromathens.1999

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

F&U FL2D 5005 UH  (50' - 4K - Smart Tv ) = 259€ 

https://www.mediamarkt.gr/el/product/_f-u-fl2d-5005-uh-1228962.html

Νομίζω είναι καλή προσφορά γιατί έχει 3 χρόνια εγγύηση απο mediamarkt :D 

Επεξ/σία από nickfromathens.1999
  • Like 2
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 410
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Καλη τιμη και οι αξιολογησεις απο κατοχους στο skroutz επισης καλες και μεγαλο συν τα 3 ετη εγγυηση.

Την εχει παρει κανεις απο εδω μεσα να μας πει εντυπωσεις?

2 ώρες πριν, sgfuct είπε

Δωρεάν μεταφορικά έχει, αλλά οχι παντού.. Πχ Λευκάδα θέλει 20ευρω για να την στείλει..

Σωστά. Το ίδιο και για Χαλκίδα! Βασικά τα δωρεάν μεταφορικά αφορούν σε συγκεκριμένους προορισμούς αφού εξαιρούνται σχεδόν 300 ταχυδρομικοί κωδικοί...

Άρα ίσως θα  έπρεπε να διευκρινιστεί και στον τίτλο...

• Thanks 1

Εγω εχω την 43αρα και μετα απο 1,5 χρονο αρχίζει κάτι περιεργα, πχ κολλαει στο καναλι που προβάλλεται και ειτε δεν ανταποκρίνεται καθολου στις εντολες του τηλεχειριστηρίου ειτε αλλαζει ονομαστικά /αριθμητικα το καναλι ενω η εικόνα μένει κολλημένη στο προηγουμενο.

Εκτος αν προκειται για εξοχικό ή για μη κυρια τηλεοραση, προσωπικα θα την απεφευγα.

• Thanks 2

12 λεπτά πριν, definitio είπε

Εγω εχω την 43αρα και μετα απο 1,5 χρονο αρχίζει κάτι περιεργα, πχ κολλαει στο καναλι που προβάλλεται και ειτε δεν ανταποκρίνεται καθολου στις εντολες του τηλεχειριστηρίου ειτε αλλαζει ονομαστικά /αριθμητικα το καναλι ενω η εικόνα μένει κολλημένη στο προηγουμενο.

Εκτος αν προκειται για εξοχικό ή για μη κυρια τηλεοραση, προσωπικα θα την απεφευγα.

Τουλάχιστον η εικόνα είναι ικανοποιητική; Το καταλαβαίνεις όντως το 4k ή μας δουλεύουν;

• Moderators
23 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε

Τα Hz που με ενδιαφέρουν για pc 1200 Hz πρεπει να μας δουλεύουν .

Oπως το κανουν ολοι οι κατασκευαστες. Μην μπερδευετε εσεις που δεν ειστε ανυποψιαστοι, τα HZ του πανελ με τα διαφορων ονομασιων κολπα μαρκετιν που περιγραφουν την κινηση του καθε κατασκευαστη.

Θα βρισκετε το user manual της καθε τηλερασης και θα δειτε εκει που λεει καταστασεις λειτουργιας, αναλυση και συχνοτητα για να μαθετε τι συχνοτητα μπορεις να εχεις στο pc. Λογικα 60Hz οπως ολες θα εχει. Για να πας στο UHD 120 θες HDMI 2.1 και πανελ 120Hz

• Like 6

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε ολες τις φθηνες entry μεχρι 500-600 ευρω τα πανελ  60ΗΖ max πρεπει να ειναι  στα 3840 Χ 2160 καλα το λεω εμπειρικα ;

Επεξ/σία από Mhlogiatros

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μιας που μας ανοιγεις τα ματια να ρωτησω και για το καλώδιο hdmi 1.2 που εχουν μεσα σε ολες τις συσκευες /οθονες . Ακομα και το ps4 pro ενα απλο hdmi 1.2 ειχε . Θα εχει διαφορα να του παρω ενα 2.1 και να το ανεβάσω σε FULL RGB νομιζω παλια συμβουλευαν ΥCbCr out . Hdmi 1.4 with ethernet εχω .

Επεξ/σία από Mhlogiatros

• Moderators

Για να εχεις 60Hz σε UHD, θες HDMI 2.0 τουλαχιστον. Και το καλωδιο και η καρτα γραφικων σου. Μεχρι 1.4 εχεις μονο 30Hz.

Με YCbCr δεν εχεις ουτε καν UHD, ειναι πολυ ξεπερασμενο και ηταν καλυτερο σε σχεση με το scart με απλο composite οχι με HDMI. Αν δεις και τον πινακα παραπανω, εχεις μονο 1080i

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, akefaloskavalaris είπε

Τουλάχιστον η εικόνα είναι ικανοποιητική; Το καταλαβαίνεις όντως το 4k ή μας δουλεύουν;

Η εικονα ειναι καλη και το μονο προβλημα συμβατότητας που εχω συναντησει αφορά avi αρχεια με Χ264 κωδικοποιηση.

...επισης ο,τι μέγεθος γραμματοσειράς και να επιλέξεις στις ρυθμίσεις, πρακτικα δεν εχει κανενα αποτελεσμα.

...κατεληξα να ψαχνω παλι να κανω burn-in διαλόγους, οταν παλια τετοια αρχεια τα εσβηνα

Ο ηχος ειναι ικανοποιητικος αλλα απο ενα σημειο και πανω (πχ 40 εως 80) ελαχιστα θα ανέβει η ενταση...αν δεν σε ικανοποιεί μεχρι 35% (πολύ σπάνιο και μονο σε τηλεοπτικα προγράμματα), δεν θα σε ικανοποιησει μεχρι να το τερματισεις

Επεξ/σία από definitio
  • Thanks 2

17 λεπτά πριν, definitio είπε

Η εικονα ειναι καλη και το μονο προβλημα συμβατότητας που εχω συναντησει αφορά avi αρχεια με Χ264 κωδικοποιηση.

...επισης ο,τι μέγεθος γραμματοσειράς και να επιλέξεις στις ρυθμίσεις, πρακτικα δεν εχει κανενα αποτελεσμα.

...κατεληξα να ψαχνω παλι να κανω burn-in διαλόγους, οταν παλια τετοια αρχεια τα εσβηνα

Ο ηχος ειναι ικανοποιητικος αλλα απο ενα σημειο και πανω (πχ 40 εως 80) ελαχιστα θα ανέβει η ενταση...αν δεν σε ικανοποιεί μεχρι 35% (πολύ σπάνιο και μονο σε τηλεοπτικα προγράμματα), δεν θα σε ικανοποιησει μεχρι να το τερματισεις

Μήπως γνωρίζεις τις διαστάσεις της βάσης του;

• Moderators
5 ώρες πριν, HERTHAN είπε

Καλη τιμη και οι αξιολογησεις απο κατοχους στο skroutz επισης καλες και μεγαλο συν τα 3 ετη εγγυηση.

Την εχει παρει κανεις απο εδω μεσα να μας πει εντυπωσεις?

Καμια αξιολογηση δεν ειναι για το μοντελο του θεματος νομιζω! Ολες ειναι για την 43αρα που ειναι μοντελο παλιο πλην  μιας που ειναι για την 55αρα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...