Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα/καλησπέρα φόρουμ έχω την εξής ερώτηση,

έχω το psu της corsair RM650x series αγορασμένο απο πλαίσιο εδώ και ένα έτος και μετα την τελευταία φορά που άνοιξα το pc για καθάρισμα από σκόνη παρατήρησα ότι δεν έδινε ρεύμα  στο pc όταν και ξαναέβαλα τα καλώδια πίσω.
Αυτό που συμβαίνει είναι πως το καλώδιο που συνδέεται απο το τροφοδοτικό στην πρίζα δεν κάνει καλή επαφή στο τροφοδοτικό εκτός και αν βρίσκεται υπο κάποια κλίση. Δοκίμασα και ένα διαφορετικο καλώδιο και παλι το ίδιο. Αν παρόλα  αυτά δώσει κανονικά ρεύμα το pc ανοίγει και λειτουργεί χωρίς πρόβλημα.
Η ερώτηση μου είναι αν αυτός είναι λόγος να σου αλλάξουν ολόκληρο το τροφοδοτικό καθώς είναι εντός εγγυησης από το πλαίσιο η θα μπλέξω με αντιπροσωπείες της corsair ;

https://www.skroutz.gr/s/15098381/Corsair-RMx-Series-RM650x-140mm.html

Δημοσ.

Το έχω αντιμετοπησει στο παρελθόν μετά από συνεχή  μπάσε βγάλε Αν δεν κουνιέτε κάποιο από τα δυο πιν τροφοδοσίας  (220 volt) δοκίμασε να  μετακινήσεις  ελάχιστα το ένα πιν (δεξι η αριστερό  δεν έχει σημασία ) του βύσματος που είναι πάνω στο τροφοδοτικό με ένα μυτοτσιμπιδο  για να σφηνώνει καλύτερα Ελάχιστα λέμε για να μην χάσεις τα κέντρα 

• Like 1
Δημοσ.

Πρόσεξε όμως να το έχεις αποσυνδέσει απο τον υπολογιστή για κανα 10λεπτο γιατί ενδέχεται ο στατικός ηλεκτρισμός να του κάνει ζημιά.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...