mkss Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 Καλημέρα/καλησπέρα φόρουμ έχω την εξής ερώτηση, έχω το psu της corsair RM650x series αγορασμένο απο πλαίσιο εδώ και ένα έτος και μετα την τελευταία φορά που άνοιξα το pc για καθάρισμα από σκόνη παρατήρησα ότι δεν έδινε ρεύμα στο pc όταν και ξαναέβαλα τα καλώδια πίσω. Αυτό που συμβαίνει είναι πως το καλώδιο που συνδέεται απο το τροφοδοτικό στην πρίζα δεν κάνει καλή επαφή στο τροφοδοτικό εκτός και αν βρίσκεται υπο κάποια κλίση. Δοκίμασα και ένα διαφορετικο καλώδιο και παλι το ίδιο. Αν παρόλα αυτά δώσει κανονικά ρεύμα το pc ανοίγει και λειτουργεί χωρίς πρόβλημα. Η ερώτηση μου είναι αν αυτός είναι λόγος να σου αλλάξουν ολόκληρο το τροφοδοτικό καθώς είναι εντός εγγυησης από το πλαίσιο η θα μπλέξω με αντιπροσωπείες της corsair ; https://www.skroutz.gr/s/15098381/Corsair-RMx-Series-RM650x-140mm.html
hp8 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 Το έχω αντιμετοπησει στο παρελθόν μετά από συνεχή μπάσε βγάλε Αν δεν κουνιέτε κάποιο από τα δυο πιν τροφοδοσίας (220 volt) δοκίμασε να μετακινήσεις ελάχιστα το ένα πιν (δεξι η αριστερό δεν έχει σημασία ) του βύσματος που είναι πάνω στο τροφοδοτικό με ένα μυτοτσιμπιδο για να σφηνώνει καλύτερα Ελάχιστα λέμε για να μην χάσεις τα κέντρα 1
zx1234r Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 Πρόσεξε όμως να το έχεις αποσυνδέσει απο τον υπολογιστή για κανα 10λεπτο γιατί ενδέχεται ο στατικός ηλεκτρισμός να του κάνει ζημιά. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα